- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.081
günaydın kızlar topiği ben açayım dedim geldik işimize bakalım hemen öğlen olsada eve gitsekkk kızçemleeee
gunaydın bebıslerrrrrr
günaydın kızlar ya meltem hadi biz çalışıyoruz sen niye erken kalkıyorsun
günaydın kızlar ya meltem hadi biz çalışıyoruz sen niye erken kalkıyorsun
oğlum erken kalkıyorgünaydın sinem anammm meltemi uyku tutmuyor zati bebek olunca uyuyamayacak uyusana bacım şimdi sen
oğlum erken kalkıyor
Canım bende biliyorum hamilelik sürecinin 40. Hafta oldugnu 37.haftadanonce olan doğumların erken dogum oldugnuya arkadaşlar biraz sakin olun, abartmıyor musunuz sizce? ne demek içimde olacağına küvezde olsun, gerçekten ne söylediğinizin farkında değilsiniz bence. gebeliğin 40 hafta olmasının da elbette bi hikmeti var. eğer 32 hafta yetseydi inanın 32 hafta olurdu zaten gebelik. bebeğinizin karnınızda olduğu her gün onun daha güçlü bi bebek olmasını sağlayacak. şimdi bu söylediğiniz bencillik değil de nedir, çünkü bu bebeğinizin iyiliğini istemek değil. bu kadar kontrol delisi olmayın ne olur, herşeyi kontrol edemezsiniz. sürekli gözünüz üstünde olsa da engelleyemeyeceğiniz şeyler olacak. takdir Allah'tan, bebekleriniz size emanet. bunları duymak beni ürküttü, bence profesyonel destek almayı düşünün. yoksa doğum sonrasında da en ufak problemi bile büyük krizler halinde yaşamanız olası.
Canım bende biliyorum hamilelik sürecinin 40. Hafta oldugnu 37.haftadanonce olan doğumların erken dogum oldugnu
En iyi kuvezin anne karnı oldugnu emin ol kimse istemez erken dogum yapmayi ama dikkat edersen TEHLiKELİ OLACAKSA dedim doktorum suyun azaldigni fark ettigi zaman alacak bebeği yoksa kordona dolanır,kakasini yapar diyor yani ne yapayım böyle bı durumda yok ben 40. Haftaya kadar bekliyecem mı diyeyim yapmayın Allah askına daha önce bebeğini kaybeden biri olarak bu acıyı cok iyi biliyorum Rabbim kimsiye yaşatmasın Allah korusun
Canım evet fazla detaylı yazmamısim yanlış anladigni farkettigim icin cevap yazdım mühim degil sende helâl et hakkını Rabbim bebeklerimizi saglicakla kucagmiza almayı nasip etsinÇok özür dilerim canım, ben yanlış anlamşım seni, hakkını helal et. Senin mesajının öncesinde forumdan bir arkadaş hareketlerini hissetmeden uyuyamadığını, sürekli bebeği uyarmak için çikolata yediğini filan yazmıştı. Üstüne sen de mesajinı kısa tutup tehlikelerden bahsetmeyince ben yanlış anlamışım. Yaşadığınız problemleri bilmiyordum, mesajdan çıkaramadım. İnşallah herşey yolunda gider, korkulan hiçbir şey gerçekleşmez, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Dua edicem senin için, tekrar özür dilerim. İnşallah aynı acıyı tekrar yaşamazsın, gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
her ıkısıde desem?hangisi yavrum salih mi rüzgar mı benim hanım efendi hala uyuyormuş bey efendide içim de spor yapıyor içim dışıma çıktı
merhaba kızlar... kimsecikler yok yinedışarısı çok soğuk, dün geçridiğim moral bozukluğunu bursaya gidip unutmak istiyordum ama dışarısı o kadar soğuk ki eşim gitmekten vazgeçti
alışveriş aşkına hastalanıcaksın diye kızdı
bende o zaman netten alışveriş yaparım diye trip attım
avvio nun çantaları var kullanan ya da inceleyen var mı? onlardan almayı düşünüyorum ben diğer bebek çantaları hoşuma gitmiyor.. beğendiğim çanta da şu:
Eki Görüntüle 577554 100 liraya düşmüş normalde 150-160fln sizce?
nerelerde geziyosunuz aşağıya bakıyorum yazanlardan kimse yokkız ben buradayımbu arada benim de moralim bozuk olunca alış veriş yapmak iyi geliyor düşün market alış verişi bile iyi geliyor ay ne deliyim para harcayacağım diye deli oluyorum ay aklıma ne geldi bende ela da sürekli bişey alma telaşı vardı bi cumartesi işten izin aldım alış veriş için eşim de o gün hastaydı adamı zorla alış verişe götürdüm havada çok soğuktu neyse alış verişi yaptık eve geldik anam ben bi hasta oldum 15 rapor verdiler tabi eşim de evde yattık ikimizde tabi ben suçlu olduğumu bildiğim için naz da yapamadım 15 gün sesiz sessiz yatmak zorunda kaldım
merhaba kızlar... kimsecikler yok yinedışarısı çok soğuk, dün geçridiğim moral bozukluğunu bursaya gidip unutmak istiyordum ama dışarısı o kadar soğuk ki eşim gitmekten vazgeçti
alışveriş aşkına hastalanıcaksın diye kızdı
bende o zaman netten alışveriş yaparım diye trip attım
avvio nun çantaları var kullanan ya da inceleyen var mı? onlardan almayı düşünüyorum ben diğer bebek çantaları hoşuma gitmiyor.. beğendiğim çanta da şu:
Eki Görüntüle 577554 100 liraya düşmüş normalde 150-160fln sizce?
nasıl beğendin mi? gerçekten o verilen parayı hakediyor mu? butikbebe de 100 lira şu andaben aldım aynı marka hatta şuan özelcan bebede indirim vr bu çantalarda bak istersenn
ayy hava güzel olsa da ben çıksam keşkeee, bende soğuktan çıkamıyorumselam ...ben de geldim..dışarda yapılacak onca şey var..ama ben bi taraflarımı kaldıramıyorum..hava güzel..çarşı ayağımın dibi..ama ı ıh..çıkamıyorum..
bende de motivasyon ve enerji eksik güzelim..senin kaşıntıların nasıl oldu..ayy hava güzel olsa da ben çıksam keşkeee, bende soğuktan çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?