2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canım bende biliyorum hamilelik sürecinin 40. Hafta oldugnu 37.haftadanonce olan doğumların erken dogum oldugnu
En iyi kuvezin anne karnı oldugnu emin ol kimse istemez erken dogum yapmayi ama dikkat edersen TEHLiKELİ OLACAKSA dedim doktorum suyun azaldigni fark ettigi zaman alacak bebeği yoksa kordona dolanır,kakasini yapar diyor yani ne yapayım böyle bı durumda yok ben 40. Haftaya kadar bekliyecem mı diyeyim yapmayın Allah askına daha önce bebeğini kaybeden biri olarak bu acıyı cok iyi biliyorum Rabbim kimsiye yaşatmasın Allah korusun

hayırdır kızlar sabah sabah konu yu tam bilmiyorum ama ordadan dalayım su azalması erken doğuma yol açıyor mesela ben son kontorolde herşeye bakıldı doktorum seni 41 haftaya kadar bekletecegim dedi normal doğum olsun diye ama sonra muayene sırasın da suyumun yetersiz olduğu için bir gün sonra doğuma aldılar 38+2 doğum ve 3.330 gr doğdu bebeğim

Çok özür dilerim canım, ben yanlış anlamşım seni, hakkını helal et. Senin mesajının öncesinde forumdan bir arkadaş hareketlerini hissetmeden uyuyamadığını, sürekli bebeği uyarmak için çikolata yediğini filan yazmıştı. Üstüne sen de mesajinı kısa tutup tehlikelerden bahsetmeyince ben yanlış anlamışım. Yaşadığınız problemleri bilmiyordum, mesajdan çıkaramadım. İnşallah herşey yolunda gider, korkulan hiçbir şey gerçekleşmez, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Dua edicem senin için, tekrar özür dilerim. İnşallah aynı acıyı tekrar yaşamazsın, gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum.

Canım evet fazla detaylı yazmamısim yanlış anladigni farkettigim icin cevap yazdım mühim degil sende helâl et hakkını Rabbim bebeklerimizi saglicakla kucagmiza almayı nasip etsin

hangisi yavrum salih mi rüzgar mı benim hanım efendi hala uyuyormuş bey efendide içim de spor yapıyor içim dışıma çıktı
her ıkısıde desem?

kızlar sakın olun hormonlarımızın bıze oynadıgı oyun bu yanlış anlamalar alınmalar falan, haın hırmonlar hucerelerımızı ele gecırmeye basladılar

merhaba kızlar... kimsecikler yok yine dışarısı çok soğuk, dün geçridiğim moral bozukluğunu bursaya gidip unutmak istiyordum ama dışarısı o kadar soğuk ki eşim gitmekten vazgeçti
alışveriş aşkına hastalanıcaksın diye kızdı
bende o zaman netten alışveriş yaparım diye trip attım
avvio nun çantaları var kullanan ya da inceleyen var mı? onlardan almayı düşünüyorum ben diğer bebek çantaları hoşuma gitmiyor.. beğendiğim çanta da şu:
100 liraya düşmüş normalde 150-160fln sizce?

kız ben buradayım bu arada benim de moralim bozuk olunca alış veriş yapmak iyi geliyor düşün market alış verişi bile iyi geliyor ay ne deliyim para harcayacağım diye deli oluyorum ay aklıma ne geldi bende ela da sürekli bişey alma telaşı vardı bi cumartesi işten izin aldım alış veriş için eşim de o gün hastaydı adamı zorla alış verişe götürdüm havada çok soğuktu neyse alış verişi yaptık eve geldik anam ben bi hasta oldum 15 rapor verdiler tabi eşim de evde yattık ikimizde tabi ben suçlu olduğumu bildiğim için naz da yapamadım 15 gün sesiz sessiz yatmak zorunda kaldım

nerelerde geziyosunuz aşağıya bakıyorum yazanlardan kimse yok aman bide ikiniz birden mi hastalandınız o en kötüsü işte..
biraz ısrar ettim bende ama sonra senin gibi hastalanır azarı işitirim diye vazgeçtim :) şu anda 5 derece fln burası düşün
bide 70km yol yapıp gidicez üşüdük deyip geri gelmek çok saçma olacak
bende kendimi netten para harcayarak avutmaya çalışıyorum, cebinden çıkarıp vermesi gibi olmuyor ama idare eder işte burda benim yaşadıüım yerde alışveriş yapacak doğru düzgün bi yer yok olanlarda normal piyasanın 2 katına satsalar utanmayacaklar

ben aldım aynı marka hatta şuan özelcan bebede indirim vr bu çantalarda bak istersenn

selam ...ben de geldim..dışarda yapılacak onca şey var..ama ben bi taraflarımı kaldıramıyorum..hava güzel..çarşı ayağımın dibi..ama ı ıh..çıkamıyorum..

selam ...ben de geldim..dışarda yapılacak onca şey var..ama ben bi taraflarımı kaldıramıyorum..hava güzel..çarşı ayağımın dibi..ama ı ıh..çıkamıyorum..
ayy hava güzel olsa da ben çıksam keşkeee, bende soğuktan çıkamıyorum

Ben de alışverişe gidicem bugün emzirme sütyenim, atletim, loğusa kilotum kaldı onları da alayım eksiklerim bitsin. Hem hafta boyu ergen tribi çekmekten gına geldi az kendime geleyim. Hepinize güzel cumartesiler kızlar öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…