2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende de motivasyon ve enerji eksik güzelim..senin kaşıntıların nasıl oldu..
bende şimdiye kadar alışveriş yapmayıp oyalandıüım için mecbur motive olmak zorundayım
kaşınıyorum hala canım, hindistan cevizi yağı almış eşim araştırıp onu sürünce rahatlıyorum biraz, p.tesi kan vereyimde bakalım ne olacak...

sistem de sorun var o zaman sabahtan bu yana çık ayrılmadım nöbet tutuyorum kız sakın çıkma dışarı sizin orası baya soğukmuş benim durumuma düşersin sonra hem netten alış verişte çok güzel ellini cebine bile atmıyorsun hemde peşin fiyatına taksit yapılıyor zaten öyle kanıyoruz sonra fatura bi geliyor ben alış veriş le ilgili sesimi çıkaramıyorum bugün netten hafta içi bişeyler almıştım akşam da bez aldım bide indirim vardı 80 tl verdim bezlere 2 paket eymene aldık 1 pakette ela ya batırdı bu bez olayı beni bide kombi bozuldu bakalım servis ne kadar alacak

merhabalar kahve keyfi yapıorum bebişimle

bu arada eşimi eminönüne yolladım bakalım siparişlerimi alabilecek mi
evdeyken dedimki ona bebek şekerine eklemek için emzik şeklinde figurler oluyor biberon vs.en az 40 tane al akıllım sanmışki gerçek emzik alıcak 40 tane hemde die bana bakıoooheeee dedim gerçek emzik dağıtıcam gelenlere hayrımaaaa inş. işin üstesinden gelir:18::18::18::18:aramaya korkuyorum naptı acaba

slm herkese nasilsinsiniz iyisiniz ins hepiniz uzun zaman oldu giremedim, komsumun oglunun sünnet mevlüdü var simdi hazirlanip oraya gidecem, bide sali günü dr kontrolum var ins allahin izniyle bebegimin cinsiyetini ögrencem bu son detayli ultrason burda gösterdi gösterdi göstermedi artik daha bakmyiorlar dogmda ögrenecem, ayy bu dr kontrolum yaklasdigi zaman bi korku bsiyor beni uff ya :18: ins hersey iyi geceerde mutlu hayirli habererlen cikarim o doktordan, bitürlü rahatliyamadim neyse ins hersey iyi gecerde bende sali gününden sonra kendimi alisverise vuracam durmak yok, allah korusun bebegim erken gerlise hic biseyim hazirda yok,

şu ekstradan çıkan masrafları hiç sevmem herşeyi ayarlarsın edersin tam denk geldi bu ay dersin illa bişey çıkar
inş fazla tutmaz kombi..
ben bez almaya cesaret edemiyorum yaa, bebek büyük olur küçük olur, alerji yapar pişik yapar fln diye.. bazılarında prima bile pişik yapıyomuş, küçük bi paket alırım denerim bebek doğunca iyi olursa ondan almaya devam ederim diye düşünüyorum

erkeklerin bu saflıkları çok hoş yaa benimkide çok yapar

bende oğluşu gonderdım ıngılızce kursuna cıkısta halası ıle sınemeaya gıdecek gelmesı en az 8 eşimde evde ama ısten geldı cıkmaz evden sımdı halbukı sıkıldım cıksan ne ıyı olurdu

amma inatcıymış bıcırıkseninki kesin kızdır bak söleyim

benimde biri hediye etti hugies mi ne 1 paket onu denicem eğer pişik yapmazsa ondan devam ederim diorum

çaktırmadan ikna et çantama baktın mı alayımmı onu nasıl?

zeysimacığım ben çantayı beğendim, yeşili severim normalde ama sanki bu çantada kahverengi daha şık durur. renk seçenekleri var mı? 100 tl pahalı da değil, ucuz da değil bence. çok beğendiysen al canım, içinde kalmasın. ama insan baktıkça daha iyi karar veriyor.
ben de daha önce e-bebekte okiedog marka çantaları çok beğenmiştim ama fiyatları 130-210 arası değişiyordu, alamamıştım. şunu da beğenmiştim ayrıca.
Concord Mamabag Çanta - e-bebek.com

ama sonra gittim eminönünden 45 liraya bunu aldım, o başka konu

bunlara bende baktım :) kahverengi olan babanemin çantalarına benziyor ondan alasım gelmedi, yeşil daha bi canlı durdu sanki, kahverengiside var yani

bunlara bende baktım :) kahverengi olan babanemin çantalarına benziyor ondan alasım gelmedi, yeşil daha bi canlı durdu sanki, kahverengiside var yani

süper babaanne, seni çok seviyoruz! diye şarkı söylerdik, fena mı?
çantanın hatları çok hoş, derli toplu. kumaşı biraz riskli. bana göre bu çanta düz, deri görünümünde olmalıydı, o zaman ben de bi tane alırdım bundan. ben de kumaşının deseninden fazla hoşlanmadım ama çizgileri allah için güzel. bi de bu yıl direk çantaya dikişli askılardan çok çektim,çantayı çabuk deforme ediyor. askının bitiş yeri tereddüt uyandırdı. askıya özenmemişler. daha sağlam, dolgulu bişey olsaymış.

benım için amac ta o zaten canta ne kadar buyuk olursa ben doldururm ıcını
zaten bebek çantası deyince gözümün önüne içindeki eşyaları dışarıya fışkırmış tıka basa dolu kocaman bi çanta geliyor
birde ablamın o çantadan bi eşyayı istediğinde benim asla bulamadığım, ablam eline aldığında pat diye bulduğu anlar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…