2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
çok profesyonelce bi yorum olmuş :) hiç bu kadar ayrıntı düşünmemiştim bi çanta için bana gayet sağlam gelmişti

sende oyle olacaksın kiiiiiiiiiiiii

valla çanta ne kadar buyuk olursa o kadar şey doldurulur da doldurulur o yuzden çok buyugune gerek yok diyorum ben

bende sırt cantası ve yan cantalarla rahat edıyorum bebışe aradıgını bulmak yada bebegı tasırken rahat oluyor
sırt çantasıda mantıklı geliyor bana aslında doğru söylüyosun, nike ın fln güzel çok gözlü sırt çantaları oluyo renkli renkli
kuzenim sırt çantası kullanıyodu bebeğine.. gayet derli toplu..

ayyy eşimi aradımmmm tamda bebek şekerleri malz. dukkanındaymışş:18::18:7 şiddetinde bir konuşma oldu aramızda :18::18:hayırlısıyla alıp gelse bişeyler yeterki alsın

valla çanta ne kadar buyuk olursa o kadar şey doldurulur da doldurulur o yuzden çok buyugune gerek yok diyorum ben
aynı fıkırdeyım
evet bende salıhte sırt cantası kullandım

bak sırt çantasını bende çok seviorum 1 tane yedekde duruyorbebeği mi zaptedeceksin çantayımı kendinimien iyisi çanta arkanda yerinde durur
yandan cantalarında avantajı hem tasımak zorunda degılsın hemde herseyı tek elle alırsın anahtar bıberon vs

çok profesyonelce bi yorum olmuş :) hiç bu kadar ayrıntı düşünmemiştim bi çanta için bana gayet sağlam gelmişti

canım benim askı takıntım, biri pierre cardin biri ninewest biri mudo marka üç çantayla başladı. pierre cardin'e dünya para verdim, artık lostraya götürüyorum ordaki adam sağlam bi iple dikiyor dibinden. mudo ve ninewest olanlar da aynen bu örnekteki çanta gibi, ağırlık oldukça sapları geriliyor ve sapın civarındaki deriler dökülüyor. bebek çantası da tıka basa dolacağına göre. o yüzden artık saplara takıntılıyım, bu konuda hassasum

aynı fıkırdeyım
evet bende salıhte sırt cantası kullandım

yandan cantalarında avantajı hem tasımak zorunda degılsın hemde herseyı tek elle alırsın anahtar bıberon vs

her ikiside var bendeyandan olanın birde kola takmak için saplarınıda yapmışlarcihicco nun araba setinden çıktı bakalım iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize...

aaa bu arada şey sorcaktımmm ben bavulu hazırlıyorum ama bu gidişler almıcak gibi bazı şeyleriyedek 1 çanta daha yapcam heralde
hastaneye giderken yada eşim doğumdan sonra portbebeyi yada oto koltuğunu getirsinmi ne dersiniz:26:hangisini götürmek gerekir ki

baya bi tecrübe edinmişsin sen bu konuda ben büyük çanta pek kullanmıyorum o yüzden hiç bi fikrim yoktu, o zaman bu çantadan vazgeçeyim bende

yedek esyaları 2. cantaya koy ve arabanın bagajında kalsın port bebe varsa port bebeyle cıkarırsın hastaneden

berrakcım bence portbebe götürün, bebeği battanıyesine sarıp portbebeye koyarsınız. otokucağının bir yenidoğan için ne olursa olsun fazla derin olduğu ve belini zorlayacağı düşüncesindeyim. benim de arabamın puseti var ama ben onun altına bişeyler koyarak o çukurun eğimini azaltıp kullanmayı düşünüyorum. zaten ilk hastaneden çıkarken sen normal doğum yaparsan bırakmak istemezsin, sezaryen olursa da eşin taşır, koymak istemezsiniz otokoltuğuna. böyle sıcak sıcak sararsınız battanoyesine, bu minik bizim mi şimdi dersiniz

yedek esyaları 2. cantaya koy ve arabanın bagajında kalsın port bebe varsa port bebeyle cıkarırsın hastaneden

he tamam canım...port bebesinide aldık vardı takımda
bide ben hani doğumhane kapısında eşine sesleniolar bebeğin kıyafetleri ni istiyorlar ya acemilik çekmesin eşim telaş yapmasın die e bebeğin poşeti varya üstünde bebek yazıyor ona koydum bebeğin hastane çıkış kıyafetlerini bu kadar ince düşünüorum dermişim

tamam canım öle yapıcambu arada kalın battaniyesinide alalım demi:26:ben önden fermuarlı battaniyede almıştım onu mu alsam ki içi elyaflı:26::26:

ay heyecan sarıyor saten o gunleri duşundukce hayırlısıylaben sezeryan olacağım

bende hastane cıkısı setını kendı battanıyesının ıcıne koyup battanıye ıle bohca yapacagım cantanın en ustune koyacagım onuda

bende hastane cıkısı setını kendı battanıyesının ıcıne koyup battanıye ıle bohca yapacagım cantanın en ustune koyacagım onuda

bak oda iyi fikirşimdi ben nst bağlandığım oda doğumhaneye yakın kapısında görüyorum eşler koşturuyor bazıları varki halleri perişan ellerinde salkım saçak sallanan battaniyeler giysilerben öyle olmasını istemiorum tabiaslında kadınlarda hata guzelce hazırlamamışlar sanırım ne insanlar var yaama benimki devlet hastanesi insan profilleri çok farklı

canım evet bizimki kış bebeği olacak, o yüzden battaniyeler şart. o önden fermuarlı battaniyeyi almakla çok iyi yapmışsın, 3 çocuk annesi ablam bana da onlardan bi tane almamı ve hastaneye götürmemi önerdi.ben de alıcam ilk fırsatta, o eksik şu anda bende. o daha da korunaklı olur hastane çıkışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…