- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.121
çok profesyonelce bi yorum olmuş :) hiç bu kadar ayrıntı düşünmemiştim bi çanta içinsüper babaanne, seni çok seviyoruz! diye şarkı söylerdik, fena mı?
çantanın hatları çok hoş, derli toplu. kumaşı biraz riskli. bana göre bu çanta düz, deri görünümünde olmalıydı, o zaman ben de bi tane alırdım bundan. ben de kumaşının deseninden fazla hoşlanmadım ama çizgileri allah için güzel. bi de bu yıl direk çantaya dikişli askılardan çok çektim,çantayı çabuk deforme ediyor. askının bitiş yeri tereddüt uyandırdı. askıya özenmemişler. daha sağlam, dolgulu bişey olsaymış.
sende oyle olacaksın kiiiiiiiiiiiiizaten bebek çantası deyince gözümün önüne içindeki eşyaları dışarıya fışkırmış tıka basa dolu kocaman bi çanta geliyor
birde ablamın o çantadan bi eşyayı istediğinde benim asla bulamadığım, ablam eline aldığında pat diye bulduğu anlar geliyor
çok fenasende oyle olacaksın kiiiiiiiiiiiii
bende sırt cantası ve yan cantalarla rahat edıyorum bebışe aradıgını bulmak yada bebegı tasırken rahat oluyorçok fenaben portföyle gezerim genelde bi tane büyük çantam var sadece, benim için büyük bi değişim olacak
sırt çantasıda mantıklı geliyor bana aslında doğru söylüyosun, nike ın fln güzel çok gözlü sırt çantaları oluyo renkli renklibende sırt cantası ve yan cantalarla rahat edıyorum bebışe aradıgını bulmak yada bebegı tasırken rahat oluyor
bende sırt cantası ve yan cantalarla rahat edıyorum bebışe aradıgını bulmak yada bebegı tasırken rahat oluyor
aynı fıkırdeyımvalla çanta ne kadar buyuk olursa o kadar şey doldurulur da dolduruluro yuzden çok buyugune gerek yok diyorum ben
evet bende salıhte sırt cantası kullandımsırt çantasıda mantıklı geliyor bana aslında doğru söylüyosun, nike ın fln güzel çok gözlü sırt çantaları oluyo renkli renkli
kuzenim sırt çantası kullanıyodu bebeğine.. gayet derli toplu..
yandan cantalarında avantajı hem tasımak zorunda degılsın hemde herseyı tek elle alırsın anahtar bıberon vsbak sırt çantasını bende çok seviorum 1 tane yedekde duruyorbebeği mi zaptedeceksin çantayımı kendinimi en iyisi çanta arkanda yerinde durur
çok profesyonelce bi yorum olmuş :) hiç bu kadar ayrıntı düşünmemiştim bi çanta içinbana gayet sağlam gelmişti
aynı fıkırdeyım
evet bende salıhte sırt cantası kullandım
yandan cantalarında avantajı hem tasımak zorunda degılsın hemde herseyı tek elle alırsın anahtar bıberon vs
baya bi tecrübe edinmişsin sen bu konudacanım benim askı takıntım, biri pierre cardin biri ninewest biri mudo marka üç çantayla başladı. pierre cardin'e dünya para verdim, artık lostraya götürüyorum ordaki adam sağlam bi iple dikiyor dibinden. mudo ve ninewest olanlar da aynen bu örnekteki çanta gibi, ağırlık oldukça sapları geriliyor ve sapın civarındaki deriler dökülüyor. bebek çantası da tıka basa dolacağına göre. o yüzden artık saplara takıntılıyım, bu konuda hassasum
yedek esyaları 2. cantaya koy ve arabanın bagajında kalsın port bebe varsa port bebeyle cıkarırsın hastanedenher ikiside var bendeyandan olanın birde kola takmak için saplarınıda yapmışlar cihicco nun araba setinden çıktı bakalım iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize...
aaa bu arada şey sorcaktımmm ben bavulu hazırlıyorum ama bu gidişler almıcak gibi bazı şeyleriyedek 1 çanta daha yapcam heralde
hastaneye giderken yada eşim doğumdan sonra portbebeyi yada oto koltuğunu getirsinmi ne dersiniz:26:hangisini götürmek gerekir ki
her ikiside var bendeyandan olanın birde kola takmak için saplarınıda yapmışlar cihicco nun araba setinden çıktı bakalım iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize...
aaa bu arada şey sorcaktımmm ben bavulu hazırlıyorum ama bu gidişler almıcak gibi bazı şeyleriyedek 1 çanta daha yapcam heralde
hastaneye giderken yada eşim doğumdan sonra portbebeyi yada oto koltuğunu getirsinmi ne dersiniz:26:hangisini götürmek gerekir ki
yedek esyaları 2. cantaya koy ve arabanın bagajında kalsın port bebe varsa port bebeyle cıkarırsın hastaneden
berrakcım bence portbebe götürün, bebeği battanıyesine sarıp portbebeye koyarsınız. otokucağının bir yenidoğan için ne olursa olsun fazla derin olduğu ve belini zorlayacağı düşüncesindeyim. benim de arabamın puseti var ama ben onun altına bişeyler koyarak o çukurun eğimini azaltıp kullanmayı düşünüyorum. zaten ilk hastaneden çıkarken sen normal doğum yaparsan bırakmak istemezsin, sezaryen olursa da eşin taşır, koymak istemezsiniz otokoltuğuna. böyle sıcak sıcak sararsınız battanoyesine, bu minik bizim mi şimdi dersiniz
bende hastane cıkısı setını kendı battanıyesının ıcıne koyup battanıye ıle bohca yapacagım cantanın en ustune koyacagım onudahe tamam canım...port bebesinide aldık vardı takımda
bide ben hani doğumhane kapısında eşine sesleniolar bebeğin kıyafetleri ni istiyorlar yaacemilik çekmesin eşim telaş yapmasın die e bebeğin poşeti varya üstünde bebek yazıyor ona koydum bebeğin hastane çıkış kıyafetlerini bu kadar ince düşünüorum dermişim
bende hastane cıkısı setını kendı battanıyesının ıcıne koyup battanıye ıle bohca yapacagım cantanın en ustune koyacagım onuda
tamam canım öle yapıcambu arada kalın battaniyesinide alalım demi:26:ben önden fermuarlı battaniyede almıştım onu mu alsam ki içi elyaflı:26::26:
ay heyecan sarıyor saten o gunleri duşundukce hayırlısıylaben sezeryan olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?