2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla ben zaten mınık boy cekceklı valız alıcam yanıma onunda en ustune koyarım karısıklık yasanmaz

inşallah canım fazla tutmaz daha gitmemişler haber bekliyorum bende bez konusuna gelince de ay ne yapayım aldım valla işten çıkıyorum ya sıkışırım filan diye düşündüm ela için de almıştım sorun olmadı inşallah bunda da olmaz prima aldım

kız ağrım filan var de dışarı çıkınca kandırırsın

ay şekerim beni anlatmışsın ben herhalde çekmeli valizler varya ondan kullanırım iki çocuk olunca anca

Portbebe tam kıs bebekleri icin bebegin cok kucuk Olcag icin oto koltuğunda iki buklum kalır bence, yeğenimden tecrubeliyim yeni doğduğunda oto koltugna yatiramadik hastaneden çıkarken portbebe daha iyi olur

agrım var dersem hayatta cıkarmaz zaten aman napayım kızdıyo zaten geldıgınden berı benı mınnet etmem benı gezdır dıye hafta ıcı kızlarla buluşur cıkarım ben

canım merhab nasılsın?
senin bebiş makat geliyordu yaa döndü mü?
hani konuşmuştuk isteğe bağlı sezeryan millet laf ediyor diyee
benımki de ters duruyormuş meğer
ve hala dönmedi

canım merhab nasılsın?
senin bebiş makat geliyordu yaa döndü mü?
hani konuşmuştuk isteğe bağlı sezeryan millet laf ediyor diyee
benımki de ters duruyormuş meğer
ve hala dönmedi

merhaba iyilik canım senden naber:26::26:

dun benim kontrolum vardı ultrasonla daha bakar bakmaz doktorum gulerek dönmüş bu dedihanfendi ne aralık dönmüş hayret ama dönmesi iyi olmuş dedi ama yinede sezeryan olucam yaştan dolayı

dönmesi iyi tabi canım
benımki döner mi bilmiyorum sağlıkla doğsun da
ama hala hissediyorum kafasını yukarda dokunuyorum
cumartesi gideceğim ben de bakalım ne durumda
ben de dönse de sezeryan olacğaım
yaşla ne ilgisi oluyormuş doğum şeklinin?

inş. hayırlıısyla seninkide döner canım 35 yaş üstüne normal doğumu zorlamıyorlarmış ilk bebeklerde özelliklekaslar sertleştiği içinmişbirde benim doktorum devletin doktoru hani mahsus bahane yaparak sezeryan yapmak istiyor desem öle de değil guveniorum doktoruma

hmm demek öyleymiişş
ya senin ne istediğin önemli zaten
normal yapamam diyorsan szeryan olursun
hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…