- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.141
eh ben de kılıp geleyim bari, abdestli bi şekilde bekliyordumnamaz kılıp gelicemmm
valla ben zaten mınık boy cekceklı valız alıcam yanıma onunda en ustune koyarım karısıklık yasanmazbak oda iyi fikirşimdi ben nst bağlandığım oda doğumhaneye yakın kapısında görüyorum eşler koşturuyor bazıları varki halleri perişan ellerinde salkım saçak sallanan battaniyeler giysiler ben öyle olmasını istemiorum tabi aslında kadınlarda hata guzelce hazırlamamışlar sanırım ne insanlar var ya ama benimki devlet hastanesi insan profilleri çok farklı
şu ekstradan çıkan masrafları hiç sevmemherşeyi ayarlarsın edersin tam denk geldi bu ay dersin illa bişey çıkar
inş fazla tutmaz kombi..
ben bez almaya cesaret edemiyorum yaa, bebek büyük olur küçük olur, alerji yapar pişik yapar fln diye.. bazılarında prima bile pişik yapıyomuş, küçük bi paket alırım denerim bebek doğunca iyi olursa ondan almaya devam ederim diye düşünüyorum
kız ağrım filan var de dışarı çıkınca kandırırsınbende oğluşu gonderdım ıngılızce kursuna cıkısta halası ıle sınemeaya gıdecek gelmesı en az 8 eşimde evde ama ısten geldı cıkmaz evden sımdı halbukı sıkıldım cıksan ne ıyı olurdu
zaten bebek çantası deyince gözümün önüne içindeki eşyaları dışarıya fışkırmış tıka basa dolu kocaman bi çanta geliyor
birde ablamın o çantadan bi eşyayı istediğinde benim asla bulamadığım, ablam eline aldığında pat diye bulduğu anlar geliyor
Portbebe tam kıs bebekleri icin bebegin cok kucuk Olcag icin oto koltuğunda iki buklum kalır bence, yeğenimden tecrubeliyim yeni doğduğunda oto koltugna yatiramadik hastaneden çıkarken portbebe daha iyi olurher ikiside var bendeyandan olanın birde kola takmak için saplarınıda yapmışlar cihicco nun araba setinden çıktı bakalım iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize...
aaa bu arada şey sorcaktımmm ben bavulu hazırlıyorum ama bu gidişler almıcak gibi bazı şeyleriyedek 1 çanta daha yapcam heralde
hastaneye giderken yada eşim doğumdan sonra portbebeyi yada oto koltuğunu getirsinmi ne dersiniz:26:hangisini götürmek gerekir ki
agrım var dersem hayatta cıkarmaz zateninşallah canım fazla tutmaz daha gitmemişler haber bekliyorum bende bez konusuna gelince de ay ne yapayım aldım valla işten çıkıyorum ya sıkışırım filan diye düşündüm ela için de almıştım sorun olmadı inşallah bunda da olmaz prima aldım
kız ağrım filan var de dışarı çıkınca kandırırsın
ay şekerim beni anlatmışsınben herhalde çekmeli valizler varya ondan kullanırım iki çocuk olunca anca
agrım var dersem hayatta cıkarmaz zatenaman napayım kızdıyo zaten geldıgınden berı benı mınnet etmem benı gezdır dıye hafta ıcı kızlarla buluşur cıkarım ben
geldimm
tamma kızlar port bebe gidiyor inş. hastaneye
canım merhab nasılsın?
senin bebiş makat geliyordu yaa döndü mü?
hani konuşmuştuk isteğe bağlı sezeryan millet laf ediyor diyee
benımki de ters duruyormuş meğer
ve hala dönmedi
merhaba iyilik canım senden naber:26::26:
dun benim kontrolum vardı ultrasonla daha bakar bakmaz doktorum gulerek dönmüş bu dedihanfendi ne aralık dönmüş hayret ama dönmesi iyi olmuş dedi ama yinede sezeryan olucam yaştan dolayı
dönmesi iyi tabi canım
benımki döner mi bilmiyorum sağlıkla doğsun da
ama hala hissediyorum kafasını yukarda dokunuyorum
cumartesi gideceğim ben de bakalım ne durumda
ben de dönse de sezeryan olacğaım
yaşla ne ilgisi oluyormuş doğum şeklinin?
inş. hayırlıısyla seninkide döner canım35 yaş üstüne normal doğumu zorlamıyorlarmış ilk bebeklerde özellikle kaslar sertleştiği içinmiş birde benim doktorum devletin doktoru hani mahsus bahane yaparak sezeryan yapmak istiyor desem öle de değil guveniorum doktoruma
hmm demek öyleymiişş
ya senin ne istediğin önemli zaten
normal yapamam diyorsan szeryan olursun
hakkımızda hayırlısı olsun
sezeryan istiyorum saten hakkımızda hayırlısı olsun canım ya az kaldı saten
ay ıcım gecmıs uyumusum arkadas geldı ıyı alıstın uyumaya dıyor kıme ne zararı varsa uyumamın mıllete
????????????????????????????????sessiz sedasız kayboldunuz hepinizahanda kayınpederim uyandı kalktı yanıma geldi
????????????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?