2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kocısı gonderırısen alışverıse boyle olur keseke netten yapsaydın alışverısı birmaxtan falan?

ben ona emzik biberon melek tarzı bublolardan al dedim gitmiş takı kutusu gibi kutulardan almışkremi al diorum yokmuş bana telde diorki eskiler napıyormuş pekisıkışınca annelerinin zamanını sölüyor birine hediye vercem ona hediye kutusu al dedim önünden geçtiği halde unutmuş yaaz kaldı çıldırcam :84::84::84: netten hiç alışveriş yapmadım benşu an evin yakınlarından bir yere gidemem yalnızburasıda merkez değil

o zaman ya kocısın ya kendı sacını basını yolcannnnn

hooopppps noluyo orda..kocalar yolunuyosa ben de katılayım aranıza..3 haftadır beni yazlığa götür diyodum..bu haftaya karar vermiştik..öğğlen yemeğe geldi..akşam ne yicez diyo..acayip bozuldum yaa..

dualarımız seninle canım..

çalıştır yeni geleni..ohh sen de bak keyfine...

herkese güzel pazarlar

umarım öyle olur..sana da iyi pazarlar canım..

hooopppps noluyo orda..kocalar yolunuyosa ben de katılayım aranıza..3 haftadır beni yazlığa götür diyodum..bu haftaya karar vermiştik..öğğlen yemeğe geldi..akşam ne yicez diyo..acayip bozuldum yaa..
hain şişkolarrrrrrrrrr, bugunde gelmıs bana sıko dıye bende dedım sen kendıne bak
ben yapamambu zevkden mahrum kalcam
yazık sene

ya amaç evden ,adanadan,insanlardan uzaklaşmak..
deniz havası almak..sabah deniz manzaralı kahvaltı yapıp..kocayla başbaşa vakit geçirmek..falan filan da..nerdeee...
halk edebıyatında bu tarz erkeklere kocamda dahıl hoduk dıyoruzzzz
bu arada bu kadar lafa olmadı ama bız kocısle cıkıyoruz optum sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…