- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.161
kocısı gonderırısen alışverıse boyle olur keseke netten yapsaydın alışverısı birmaxtan falan?offf eşimle konuştum benim istediklerim dışında herşeyi almış offfmustela koskoca eczanede yokmuş lansinoh satmaya kalkmışlar istemiorum dedimm
kocısı gonderırısen alışverıse boyle olur keseke netten yapsaydın alışverısı birmaxtan falan?
o zaman ya kocısın ya kendı sacını basını yolcannnnnben ona emzik biberon melek tarzı bublolardan al dedim gitmiş takı kutusu gibi kutulardan almışkremi al diorum yokmuş bana telde diorki eskiler napıyormuş peki sıkışınca annelerinin zamanını sölüyor birine hediye vercem ona hediye kutusu al dedim önünden geçtiği halde unutmuş ya az kaldı çıldırcam :84::84::84: netten hiç alışveriş yapmadım ben şu an evin yakınlarından bir yere gidemem yalnız burasıda merkez değil
o zaman ya kocısın ya kendı sacını basını yolcannnnn
aaaaaaa cok zevklı oluyor:)kocişinkini yolmak sıkar birazben en iyisi kendimi yolayımmmmmmmm
hooopppps noluyo orda..kocalar yolunuyosa ben de katılayım aranıza..3 haftadır beni yazlığa götür diyodum..bu haftaya karar vermiştik..öğğlen yemeğe geldi..akşam ne yicez diyo..acayip bozuldum yaa..
aaaaaaa cok zevklı oluyor:)
hooopppps noluyo orda..kocalar yolunuyosa ben de katılayım aranıza..3 haftadır beni yazlığa götür diyodum..bu haftaya karar vermiştik..öğğlen yemeğe geldi..akşam ne yicez diyo..acayip bozuldum yaa..
bende şimdiye kadar alışveriş yapmayıp oyalandıüım için mecbur motive olmak zorundayım
kaşınıyorum hala canım, hindistan cevizi yağı almış eşim araştırıp onu sürünce rahatlıyorum biraz, p.tesi kan vereyimde bakalım ne olacak...
çalıştır yeni geleni..ohh sen de bak keyfine...yok kız hatta çok durgun işlerimi toparlamıştım zaten bi müşteriler var aranacak onları bugün es geçiyorum pazartesi kız gelecek onunla ararım hemde işi öğretirim eşim yanıma gelmişti kahve filan içtik ondan kaytardım
herkese güzel pazarlar
hain şişkolarrrrrrrrrr, bugunde gelmıs bana sıko dıye bende dedım sen kendıne bakhooopppps noluyo orda..kocalar yolunuyosa ben de katılayım aranıza..3 haftadır beni yazlığa götür diyodum..bu haftaya karar vermiştik..öğğlen yemeğe geldi..akşam ne yicez diyo..acayip bozuldum yaa..
yazık seneben yapamam bu zevkden mahrum kalcam
kız adam ne yapsın keşke netten resimlerini gösterseydin istediklerinin veya tele atsaydın örnek olurdu
ya amaç evden ,adanadan,insanlardan uzaklaşmak..kız bu havada ne yazlığı
ben yapamam bu zevkden mahrum kalcam
halk edebıyatında bu tarz erkeklere kocamda dahıl hoduk dıyoruzzzzya amaç evden ,adanadan,insanlardan uzaklaşmak..
deniz havası almak..sabah deniz manzaralı kahvaltı yapıp..kocayla başbaşa vakit geçirmek..falan filan da..nerdeee...
hain şişkolarrrrrrrrrr, bugunde gelmıs bana sıko dıye bende dedım sen kendıne bak
yazık sene
uyurken kulağına kızgın yağ dökmeye ne dersin..bugün bütün erkekleri tarayasım var..
halk edebıyatında bu tarz erkeklere kocamda dahıl hoduk dıyoruzzzz
bu arada bu kadar lafa olmadı ama bız kocısle cıkıyoruz optum sızı
yok o kadar da değil saten geç buldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?