- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.181
Kızlar Hello Baby Bostancı şubesi 22 aralıkta açılıyormuş, açılışa özel %80 indirim olcakmış tabi o kalabalığa biz girersek ne olur bilemiyorum ama adamları gönderebiliriz bence haberiniz olsun :)
amma inatcıymış bıcırıkseninki kesin kızdır bak söleyim
benimde biri hediye etti hugies mi ne 1 paket onu denicem eğer pişik yapmazsa ondan devam ederim diorum
kızlar merhaba. dün sağlık ocağından çağırdılar eğitim için oraya gittim. rutin tansiyon kilo ölçümü falan yapıldı bir de ebe eğitim verdi. doğum ve sonrası için. size birşey sormak istiyorum. doğumdan sonra hangi korunma yolunu kullanacaksınız karar verdiniz mi?
bu konuda cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum benim esim haplara karsi hayata izin vermez doguum kontrol hapi kulanmama biraz korkuyor biraz degisik tiplerden budaha esimlen konusmadim ama galiba esim korunacak ben degil
canım zaten aylık iğnenin ve hapın süte etkisi varmış yani emzirme döneminde kullanamayacğız. ben hapla korunmuştum bundan önce. sadece 3 aylık iğne olabilirmiş ve tabi diğer yöntemler işte.
bakalim sali günü belli olacak ins.
mevlüde gittim bugün bir bayan vardi onunlan konusuyoruz bebek hakkinda, baaska bi baayan geldi acayip sinirimi bozdu gelir gelmez diyor sen nekadar sismisin nekadar kaldi diyor 2 ay dedim, nasil gözlerini tam acipda bana bakdi sen simdiden bukadar almisan 2 ayda neolursun acaba diyor bana, bide kizmi erkekmi diye sordu bende belli degil dedim göstermedi, nasil göstermedi diyor sen söylemiyorsun saten diyor bana sanki sana yalan borcum var allah allah bide dger bayanlan konusurken lafin ortasina daliyor nekadar ayip ya en nefret etigim sey bekle konusalim sonra söle ne diceksen, bide diyor arrkadan cok sismisin kizdir.
günaydın canlarrrr
ahh ahh o para varyaa bazen diyorum kim bulduysa neyse kuzum sıkma canını bebiş nasibiyle gelir bi bakmışsın hepsi hallolmuş
evet maalesef var ama kimseniz yoksa da üzülmeyin kızlar koyun başucunuza bir kuran ı kerim. aklınıza geldikçe de bol bol felak ve nas surelerini okuyun. birşey olmaz Allah ın izniyle. ben 7 sene yalnız yaşadım tek tesellim bunlardı
daha nice yaşlara burzuuu iyiki doğmuşunnn
canııımm benim çok teşekkür ederiiimm
biz de de kız olaydı kolaydıbiz zeynep i çok istemiştik ama benim aklımda hep zeynep , berra , reyyan , büşra ve nil arasında kalmıştı. elif de güzel ama
hiç de zayıf değil daha ne olsun canım takma kafana böyle şeyleriii
ya zuzum bu konu o kadar hassas ki eşin bişey demese bile senin içinde kalması yeter. kız kardeşin falan yok mu onunla konuşsan annenle uygun bi dille konuşsa :26:
günaydın hadi hayır haberlerle inşallah
anamm bugün kimse uyuyamamış sanırım :26:
günaydın
herkese günaydınlar bende çok uykusuzum sabaha kadar öksür öksür birde mide yanması çıldırdım resmen sabaha karşı uyuyuncada servisi kaçırıyodum koştur koştur çok kötüyüm şimdi yine içtim gavisconu bişey yiyemiyorum korkudan ve her defasında kilo veriyorum dr a gittikçe((
canım doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar diliyorum çekirdek ailenle
huuu huuu beeeen geldiimmm tabi kızımlaaa :119::119::119:
hooşşbuulduuuukkkkkkhoşgeldinizzzzzzzzzzzz :119:
kzılar eşim geldi almış bebek şekeri için malzeme bakın yukluyorum nasıl yapsam bunları :26:lavanta koyacaktım tul içineyine öyle yapıp bunların içine mi koysam ne dersiniz fikirlerinizi bekliorum
Eki Görüntüle 577739
hooşşbuulduuuukkkkkk
Benim nikah şekerlerim böleydiiii
şimdide düşünüorum mevlutte mi böle dağıtsaydımeşim çıldırır ama bu fikrimi sölersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?