2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar selam bebişler

yavaş yavaş kendimi ağır hissetmeye başlıyorum eğilirken kalkarken çok zorlanıyorum eşimden hep destek alıyorum
pek kilo almadıgım halde böyleysem kilo alsaydım norlurdu acaba .. bel ağrısı çok çekiyorum özellikle sabahları artık doğursamda bitse diyorum .. dün muayeneye giittim bebeişim gayet iyiymiş 2.500 gram olmuşşş maşallah dedi doktor 3 kiloyu geçer bu dedi nts girdim kalp atışları muhteşemdi :)))) yani herşey yolunda ama ben kendimi pek iyi hissetmiyorum özellikle sabahları

Kızlar Hello Baby Bostancı şubesi 22 aralıkta açılıyormuş, açılışa özel %80 indirim olcakmış tabi o kalabalığa biz girersek ne olur bilemiyorum ama adamları gönderebiliriz bence haberiniz olsun :)

amma inatcıymış bıcırıkseninki kesin kızdır bak söleyim

benimde biri hediye etti hugies mi ne 1 paket onu denicem eğer pişik yapmazsa ondan devam ederim diorum

bakalim sali günü belli olacak ins.
mevlüde gittim bugün bir bayan vardi onunlan konusuyoruz bebek hakkinda, baaska bi baayan geldi acayip sinirimi bozdu gelir gelmez diyor sen nekadar sismisin nekadar kaldi diyor 2 ay dedim, nasil gözlerini tam acipda bana bakdi sen simdiden bukadar almisan 2 ayda neolursun acaba diyor bana, bide kizmi erkekmi diye sordu bende belli degil dedim göstermedi, nasil göstermedi diyor sen söylemiyorsun saten diyor bana sanki sana yalan borcum var allah allah bide dger bayanlan konusurken lafin ortasina daliyor nekadar ayip ya en nefret etigim sey bekle konusalim sonra söle ne diceksen, bide diyor arrkadan cok sismisin kizdir.

kızlar merhaba. dün sağlık ocağından çağırdılar eğitim için oraya gittim. rutin tansiyon kilo ölçümü falan yapıldı bir de ebe eğitim verdi. doğum ve sonrası için. size birşey sormak istiyorum. doğumdan sonra hangi korunma yolunu kullanacaksınız karar verdiniz mi?

bu konuda cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum benim esim haplara karsi hayata izin vermez doguum kontrol hapi kulanmama biraz korkuyor biraz degisik tiplerden bu daha esimlen konusmadim ama galiba esim korunacak ben degil

bu konuda cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum benim esim haplara karsi hayata izin vermez doguum kontrol hapi kulanmama biraz korkuyor biraz degisik tiplerden bu daha esimlen konusmadim ama galiba esim korunacak ben degil

canım zaten aylık iğnenin ve hapın süte etkisi varmış yani emzirme döneminde kullanamayacğız. ben hapla korunmuştum bundan önce. sadece 3 aylık iğne olabilirmiş ve tabi diğer yöntemler işte.

ebenin bana söylediği o. aylık değil ama 3 aylık iğne kullanabilirsin dedi.spiral kullanan var mı acaba daha önce? sanırım bundan sonra korunma işi eşime kalacak

sana yalan borcum var deseydinne insanlar var demi

ayy evet çekirdek aile kulağıma bi hoş geldi çok teşekkür ederiiimm

merhaba arkadaşlar ben topiği sürekli takip ediyorum ama pek yazamıyorum biz de bugün tam 30. haftamıza girdik kızımla salı günü doktora gidecez bakalım nasılız hamilelik iyi gidiyor ama biraz ağırlatım eğilip kalkarkne zorlanıyorum hele gece uykularım çok fena sağdan sola dönemiyorum buannelik zor meslekmiş yawww ama olsun herşeye değer kaldı 10 haftamız geçmek bilmeyen... ilk gebeliğim belki de o kadra beklemez ne dersiniz ::)

kzılar eşim geldi almış bebek şekeri için malzeme bakın yukluyorum nasıl yapsam bunları :26:lavanta koyacaktım tul içineyine öyle yapıp bunların içine mi koysamne dersiniz fikirlerinizi bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…