2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ay canım ya, bunları mı almış? kimbilir kaç para verdi bunlara? ucuz da değillerdir. bence bu kutuların içine iyisinden kalitelisinden çikolata koy.
yakınlaştırıp baktım, bence bunları mevlütte dağıt.

Son düzenleme:
tabiii yaaa dahaa üstünü olmalııı..Kuran fikri güzelmiş beğendim ama biraz abartmış olurmusun acaabaa:26:

tanesi 1 tl ye gelmiş 35 adet olacak şekilde almış biz diyor ilk gelenler için o niyetle aldık verelim diyor doğumda artık mevlut yaparmıyız bilmem benimki pek istemiyor da

tanesi 1 tl ye gelmiş 35 adet olacak şekilde almış biz diyor ilk gelenler için o niyetle aldık verelim diyor doğumda artık mevlut yaparmıyız bilmem benimki pek istemiyor da

Öyle heveslendiyse tabiki eşini kırma ama mevlüt okuturken dağıtsaydın bence tam süper olurdu..ayrıca neden mevlüt istemiyo :44:

Öyle heveslendiyse tabiki eşini kırma ama mevlüt okuturken dağıtsaydın bence tam süper olurdu..ayrıca neden mevlüt istemiyo :44:

bizim evde devamlı okunuyor ondan pek istemiyor artı okuyacak insanın parayla gelip okumasına aşırı karşıbilmiorummm napıcam bebek olsunda üstesinden gelirim kabul eder kuran okumasınıda kardeşlerimede yaptırabilirim imamhatip mezunlarıya birde doğru durust kimsemiz yok annesi yani kayınvalidem vefat edince çevrelerindeki herkes dağılmış çok yakın bir kaç aile var görüştüğümüz o kadar benim tarafımdan da yine azınlığız bakalım nolcak görcez

muhtemelen esım korunur, spıral de mantıklı gelıyo bana. Bugun esım oglusumla konusuyordu. Oglum sana kardes yapalımmı dıyoryuh dedım . Daha bırıncıyı dogurmadım. Bızımkının nıyetı kotubı duzıne cocuk ıstıyomus
canım bunların fıyatı gayet uygunmus. Bence ıclerıne beyaz sekerlerden koy. Bunları da tule koyup bagla.

lavanta koyucam çünki önceden alınmıştınetten bakıorumda tulle bağlamışlar hep öle yaparım artık

Gönderdiğin çok güzelmiş çok beğendim ben evime aldım onun büyüğünü hem anlamlı hem güzel..bunu dağıtıcaksan eğer diğerlerini gelenlere ver gitsin bence dayanamaz okutmaya razı gelir gibime geliyo

:13::13::13: kapı susu sölemiştim telde giderken verdiğim not kağıdına yazmamıştım çünki ne yazarsam onu alır kuralcıdırkapı susleride dandik şeyler şu kadar die telde gurlemiştibir baktım eve geldiğinde çantadan çıkardı meğer almış kapı süsü desadece kapıya tul lazım bağlamaya onuda hellederim artıkdayanamaz evet şimdilik öle desin bakalım

Benim eşimde 2 vır vır ediyo bişii isteyince bakıyorum almış sonra dayanamıolar..yaww sen her bişiini hazırladın desene bizim hala bebek odamız gelmedi :26:

Benim eşimde 2 vır vır ediyo bişii isteyince bakıyorum almış sonra dayanamıolar..yaww sen her bişiini hazırladın desene bizim hala bebek odamız gelmedi :26:

kız benimde bebek odası yokdedemizin çekmecelerini boşaltıp bebeğin kıyafetlerini koydumbir yandan da bavul hazırlıorum öle işte

senin neden oda gelmedi hala:26::26:

kız benimde bebek odası yokdedemizin çekmecelerini boşaltıp bebeğin kıyafetlerini koydumbir yandan da bavul hazırlıorum öle işte

senin neden oda gelmedi hala:26::26:

3 hafta oldu hala odayı teslim edicekler bu hafta içi getirceklermiş inşallaah.daha bebeğin odasında koltuk falan var onları çıkarıcaz yarın bizde safsakladık mobilyacıda sonuç olarak bebişin odasına yerleşemedik.diyorum bebiş gelcek biz hala oda hazırlıyamadık ne odamız hazır ne çantamız:44:

en azından odayı boşaltın hazır olsun mobilyacı gelince kuaracak değilmi rahat olur bencehadi bakalım kaldırın poponuzu

benim bildiğin gibi şekerlemeler kaldı
emzirme önlüğü dikicem aldım kumaşınıpiyasa mecy mi ne marka 28 liramanyaklar mıdır nedir dikdörtgen şeklinde dikilmiş okadar para vercemben 3 liraya aldım hemde çiften 2 adet çıkıyor önlükden
birde taç marka pembeli ayıcıklı kumaş aldım 12 tlye yine çiften kumaş ..evde bir bebek yorganı vardı görümcenin oğlundan kalma mavi renkli ona geçirilecek onuda anneme gidince o yapacak

başka bişeyde kalmadı gibi gibii heee birde göğüs kremi bulamadık istediğim marka nedense kalmamış eşim bugun sormuş bir kaç eczaneye

haftaya ctesiye denk geliyor. ev tipi anakucağı almak istiyorum, gitsem ne güzel olur. izdiham olur mu ki? sabah 10da mı açılır mağaza?
aklıma ne geldi :) şimdi biz bebek arabasına 650 tl verdik, ister misin orda aynı araba o gün atıyorum 300 tl olsun . eşim bana çok kızarrr indirimdeymiş diye aldığımız herşey orda daha bi ucuz olursa çıldırmak işten bile değil.

bu mevlüt meselesi beni de çok düşündürüyor ama kendimi tanıyorum, yapmazsam içimde kalır.
aynı senin gibiyim berrakcım, bizde de hep okunur, ben de paralı okutmak istemem. ilahiyat mezunu arkadaşım bile var ama mevlüt okumak ayrı bi maharet. kimden isterim ben de bilmiyorum. bizim de aynı senin gibi, akrabalardan pek azını bekliyorum. biz de dağınığız, ben de çoğunlukla yakın dostlarımı, üzerimizde büyük hatrı olan ahbaplarımızı, komşularımızı, o gün gelip de kusur arayacak kişileri değil de, gerçekten hayır duada bulunacak kişileri çağırmak isterim.

kızlar yaa ben bugün neredeyse eminim bir elevit içtiğime ama aklımda ya iki tane içtiysen var bişe olurmuki ik tane içtiysem of off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…