- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.201
eve gelenlere vericemSen nerde dağıtmayı düşünüodun ki:44:
eve gelenlere vericemama kuran yazısı olması iyi başlangıç öle olsun vereyim gitsin
Bence mevlütte ver sankim daha iyi olur gibi geldi bana
eşim dio eve gelenlere verelimmevlutde de kuran dağıtırım bunun daha üstünü olmalı demi
kzılar eşim geldi almış bebek şekeri için malzeme bakın yukluyorum nasıl yapsam bunları :26:lavanta koyacaktım tul içineyine öyle yapıp bunların içine mi koysam ne dersiniz fikirlerinizi bekliorum
Eki Görüntüle 577739
tabiii yaaa dahaa üstünü olmalııı..Kuran fikri güzelmiş beğendim ama biraz abartmış olurmusun acaabaa:26:
ay canım ya, bunları mı almış? kimbilir kaç para verdi bunlara? ucuz da değillerdir. bence bu kutuların içine iyisinden kalitelisinden çikolata koy.
yakınlaştırıp baktım, bence bunları mevlütte dağıt.
tanesi 1 tl ye gelmiş35 adet olacak şekilde almış biz diyor ilk gelenler için o niyetle aldık verelim diyor doğumda artık mevlut yaparmıyız bilmem benimki pek istemiyor da
Öyle heveslendiyse tabiki eşini kırma ama mevlüt okuturken dağıtsaydın bence tam süper olurdu..ayrıca neden mevlüt istemiyo :44:
muhtemelen esım korunur, spıral de mantıklı gelıyo bana. Bugun esım oglusumla konusuyordu. Oglum sana kardes yapalımmı dıyorkızlar merhaba. Dün sağlık ocağından çağırdılar eğitim için oraya gittim. Rutin tansiyon kilo ölçümü falan yapıldı bir de ebe eğitim verdi. Doğum ve sonrası için. Size birşey sormak istiyorum. Doğumdan sonra hangi korunma yolunu kullanacaksınız karar verdiniz mi?
canım bunların fıyatı gayet uygunmus. Bence ıclerıne beyaz sekerlerden koy. Bunları da tule koyup bagla.kzılar eşim geldi almış bebek şekeri için malzeme bakın yukluyorum nasıl yapsam bunları :26:lavanta koyacaktım tul içineyine öyle yapıp bunların içine mi koysam ne dersiniz fikirlerinizi bekliorum
Eki Görüntüle 577739
muhtemelen esım korunur, spıral de mantıklı gelıyo bana. Bugun esım oglusumla konusuyordu. Oglum sana kardes yapalımmı dıyoryuh dedım . Daha bırıncıyı dogurmadım. Bızımkının nıyetı kotu bı duzıne cocuk ıstıyomus
canım bunların fıyatı gayet uygunmus. Bence ıclerıne beyaz sekerlerden koy. Bunları da tule koyup bagla.
bizim evde devamlı okunuyor ondan pek istemiyor artı okuyacak insanın parayla gelip okumasına aşırı karşıbilmiorummm napıcam bebek olsunda üstesinden gelirim kabul eder kuran okumasınıda kardeşlerimede yaptırabilirim imamhatip mezunları ya birde doğru durust kimsemiz yok annesi yani kayınvalidem vefat edince çevrelerindeki herkes dağılmış çok yakın bir kaç aile var görüştüğümüz o kadar benim tarafımdan da yine azınlığız bakalım nolcak görcez
Gönderdiğin çok güzelmiş çok beğendim ben evime aldım onun büyüğünü hem anlamlı hem güzel..bunu dağıtıcaksan eğer diğerlerini gelenlere ver gitsinbence dayanamaz okutmaya razı gelir gibime geliyo
:13::13::13: kapı susu sölemiştim teldegiderken verdiğim not kağıdına yazmamıştım çünki ne yazarsam onu alır kuralcıdır kapı susleride dandik şeyler şu kadar die telde gurlemişti bir baktım eve geldiğinde çantadan çıkardı meğer almış kapı süsü de sadece kapıya tul lazım bağlamaya onuda hellederim artık dayanamaz evet şimdilik öle desin bakalım
Benim eşimde 2 vır vır ediyo bişii isteyince bakıyorum almış sonra dayanamıolar..yaww sen her bişiini hazırladın desene bizim hala bebek odamız gelmedi :26:
kız benimde bebek odası yokdedemizin çekmecelerini boşaltıp bebeğin kıyafetlerini koydum bir yandan da bavul hazırlıorum öle işte
senin neden oda gelmedi hala:26::26:
3 hafta oldu hala odayı teslim edicekler bu hafta içi getirceklermiş inşallaah.daha bebeğin odasında koltuk falan var onları çıkarıcaz yarın bizde safsakladık mobilyacıda sonuç olarak bebişin odasına yerleşemedik.diyorum bebiş gelcek biz hala oda hazırlıyamadıkne odamız hazır ne çantamız:44:
Kızlar Hello Baby Bostancı şubesi 22 aralıkta açılıyormuş, açılışa özel %80 indirim olcakmış tabi o kalabalığa biz girersek ne olur bilemiyorum ama adamları gönderebiliriz bence haberiniz olsun :)
bizim evde devamlı okunuyor ondan pek istemiyor artı okuyacak insanın parayla gelip okumasına aşırı karşıbilmiorummm napıcam bebek olsunda üstesinden gelirim kabul eder kuran okumasınıda kardeşlerimede yaptırabilirim imamhatip mezunları ya birde doğru durust kimsemiz yok annesi yani kayınvalidem vefat edince çevrelerindeki herkes dağılmış çok yakın bir kaç aile var görüştüğümüz o kadar benim tarafımdan da yine azınlığız bakalım nolcak görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?