2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım merhab nasılsın?
senin bebiş makat geliyordu yaa döndü mü?
hani konuşmuştuk isteğe bağlı sezeryan millet laf ediyor diyee
benımki de ters duruyormuş meğer
ve hala dönmedi

benim kızış da dönmemeiş dr um daha erken dedi ama dönmezse sezeryan dedi bakalım bekliycez..

aynı fikirlerdeyiz

aynı konu bıde de vardı esımle alalım dedık 28 tl yede gunah yaaaa evın karsısında terzı var 5 tl versem dıker bana valla

aynı konu bıde de vardı esımle alalım dedık 28 tl yede gunah yaaaa evın karsısında terzı var 5 tl versem dıker bana valla

sorma ya nedir o fiyat sanki takım alıyorum dikdört kumaşı dikmişler o fiyata satıolar Allam yahele varya eşim gördü çıldırdı bu fiyata alıolarya pesss die

biizm tanıdık almış benimde aklıma giriyor aklınca beni ikna etmeye çalışıyorayy sende al çok kullanışlı dieyani demek istiyorki eşine bakma sen ben yermiyim yememşimdi dikip karşısına çıkarıcam 3 tl ye malettim diye

benim bebişiminde kafası kasığımdaymış meğer sağıma üst yerime popo dayıyomuş o zaman benim meleğim dönmüşmü şimdi

vitamin kız bu ne olacak normalde uzun süre yüksek doz alırsan böbreklerine biraz yük biner o kadar. bi seferden bişey olmaz sakin ol....

ay evet tatlımm yaaa sanırım ben hormonlardan iyce pimpiriğe bağladımm annelik güdüsü zirvede kendime hakim olamiyorumm yaa bişe olmaz diyorum bilinç altım ya olursa diyo kendimi kaybediyorumm
hakikaten annemi ve annelerimiz daha iyi anlıyorumm bu duyguyu bu endişe duygusu çok farklı bişe her sevgiden daha farklı

bide doktora dedim benim meleğime aşağıda diyolar ölemi dedim doktor bey bi kızdı hem sağlık ocağına hemde bu tür insanlar akapa kulağını sanki doktorlar anlamıyorumki yurtdışında kumsalda uzansa çıplak biri kimse bakmaz burdada senin göbeğin aşağıda diye kendi hamilelik ve gelinleri ile karşılaştıryolar dedi aşağıda falan değil olsa derdim dedi

ay vallahi ben şaşırdım kaldımm doktorumda sağolsun dönmüş demedi kafası aşağıda kasığında deyince hatta korktumm saf bennn

benimki 1 aydan fazladır terstti yani makattan oturmuştudun gittiğimde doktorum bir anda dönmüş dedi bende ciddimisinnnn dedimmhehehe babası kafası die ayaklarını öpüyordu demekki dediimmm güldükkk

ayy deme zeynep ya walla sinirim depreşiyo tadını çıkara çıkara alışveriş yapamadım içimde kaldı hep bu iznik yüzünden... bugün sabah aras kargonun kuryesi kapıyı çaldı. aşşadan bağırıyo... "aybüke hanııım!! ezbere geldim walla!! nasılsınız?"... iyiyim teşekkürler dedim adam dedikodu havasında ezberledi evi. evde bulamazsa okula getiriyo falan... eczacı soruyo: "ne kadar kadı doğuma hocanımm?" herkesle akraba gibiyiz burda bi taraftan hoş ama imkanlar çok sınırlı

ben beceremem 5 tl ye dıker terzi ne olcak ne kadar kumas almak laım ki?

bu arada sac fırcası alacaktım 20 tl yı gorunce esım yıne soylendı o yokken alırım dedım bebedorun tırnak makası aspıratoru ve sevıbebenın yuz ortusunu aldım

1 metre anca gider ya çiften kumaş ise yarısı kadar terziye tarif edersin

bende bebek için tarakla fırça alacaktım baktım baktım fiyatına valla almadan çıktım içim elvermedi o fiyataalanlara bişey demiorum herkesin kendi tercihiama ben zamanında özel sektörde çalıştım ve ezildim de paranın nasıl kazanıldığını bana gayet iyi öğretti bu özel sektöro yuzden parama fazla kıyamıyorum içim cız diyor

Meltemcim hakikaten ama 20 tl ne yahu? Ben geçen hafta bebe dor marka fırça tarak setini 6 liraya aldım, hatta aynı mağazada chicco marka da vardı,o 15 liraydı, belki çok kullanılmaz diye bebe dor daha ucuz diye onu aldım.İzmirde fiyatlar kazık galiba biraz?

bebe dorun var 9,90 chıcco 19,90 kadın dıyorkı bu ucu ama kılları cok sert bebegın bası acır yoksa alırdım ben onu kadın oyle soyleyınce ıcım elvermedı valla almadan cıktım

güle güle kullan canım ben de bi tarak seti arıyom ama bulamadım. konak tarağı bi de fırçası olsa yeter ama... ben de tırnak makasını bundan aldım. aspiratörü chicco aldım. henüz gelmedi ama. gerçi nerden ne aldım kafam karıştı iice. hepsi intrnetten ama hangisi hangi siteden bilmiyom...

bebedorun kinimiiyi almışsın mağaza ismi varmı gratis yada watsons gibi yerden mi aldın:26:

bebe dorun var 9,90 chıcco 19,90 kadın dıyorkı bu ucu ama kılları cok sert bebegın bası acır yoksa alırdım ben onu kadın oyle soyleyınce ıcım elvermedı valla almadan cıktım

ne yani bastırıcaz mı sanki bebeğin başınasatış elmanları her zaman pahalısını satmak isterler

ya bu arada kardeşim bebeğine biberon alacak ne marka iyi diyorcam alsam kırılır diyor ne dersin:26::26:

valla ben chicco aldım camdan kırılır dıye korkuyorum bırde mamayla bırlıkte agır oluyor ondan cam almadım ama avente daha ıyı dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…