- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.221
canım merhab nasılsın?
senin bebiş makat geliyordu yaa döndü mü?
hani konuşmuştuk isteğe bağlı sezeryan millet laf ediyor diyee
benımki de ters duruyormuş meğer
ve hala dönmedi
bu mevlüt meselesi beni de çok düşündürüyor ama kendimi tanıyorum, yapmazsam içimde kalır.
aynı senin gibiyim berrakcım, bizde de hep okunur, ben de paralı okutmak istemem. ilahiyat mezunu arkadaşım bile var ama mevlüt okumak ayrı bi maharet. kimden isterim ben de bilmiyorum. bizim de aynı senin gibi, akrabalardan pek azını bekliyorum. biz de dağınığız, ben de çoğunlukla yakın dostlarımı, üzerimizde büyük hatrı olan ahbaplarımızı, komşularımızı, o gün gelip de kusur arayacak kişileri değil de, gerçekten hayır duada bulunacak kişileri çağırmak isterim.
aynı konu bıde de vardı esımle alalım dedık 28 tl yede gunah yaaaa evın karsısında terzı var 5 tl versem dıker bana vallaen azından odayı boşaltın hazır olsun mobilyacı gelince kuaracak değilmi rahat olur bencehadi bakalım kaldırın poponuzu
benim bildiğin gibi şekerlemeler kaldı
emzirme önlüğü dikicem aldım kumaşınıpiyasa mecy mi ne marka 28 lira manyaklar mıdır nedir dikdörtgen şeklinde dikilmiş okadar para vercem ben 3 liraya aldım hemde çiften 2 adet çıkıyor önlükden
birde taç marka pembeli ayıcıklı kumaş aldım 12 tlyeyine çiften kumaş ..evde bir bebek yorganı vardı görümcenin oğlundan kalma mavi renkli ona geçirilecek onuda anneme gidince o yapacak
başka bişeyde kalmadı gibi gibii heee birde göğüs kremi bulamadık istediğim marka nedense kalmamış eşim bugun sormuş bir kaç eczaneye
aynı konu bıde de vardı esımle alalım dedık 28 tl yede gunah yaaaa evın karsısında terzı var 5 tl versem dıker bana valla
kızlar yaa ben bugün neredeyse eminim bir elevit içtiğime ama aklımda ya iki tane içtiysen var bişe olurmuki ik tane içtiysem of off
benim bebişiminde kafası kasığımdaymış meğer sağıma üst yerime popo dayıyomuş o zaman benim meleğim dönmüşmü şimdi
vitamin kız bu ne olacaknormalde uzun süre yüksek doz alırsan böbreklerine biraz yük biner o kadar. bi seferden bişey olmaz sakin ol....
evet dönmüş
ay vallahi ben şaşırdım kaldımm doktorumda sağolsun dönmüş demedi kafası aşağıda kasığında deyince hatta korktumm saf bennn
nerelerde geziyosunuz aşağıya bakıyorum yazanlardan kimse yokaman bide ikiniz birden mi hastalandınız o en kötüsü işte..
biraz ısrar ettim bende ama sonra senin gibi hastalanır azarı işitirim diye vazgeçtim :) şu anda 5 derece fln burası düşün
bide 70km yol yapıp gidicez üşüdük deyip geri gelmek çok saçma olacak
bende kendimi netten para harcayarak avutmaya çalışıyorum, cebinden çıkarıp vermesi gibi olmuyor ama idare eder işteburda benim yaşadıüım yerde alışveriş yapacak doğru düzgün bi yer yok olanlarda normal piyasanın 2 katına satsalar utanmayacaklar
ben beceremem 5 tl ye dıker terzi ne olcak ne kadar kumas almak laım ki?sorma ya nedir o fiyat sanki takım alıyorumdikdört kumaşı dikmişler o fiyata satıolar Allam ya hele varya eşim gördü çıldırdı bu fiyata alıolarya pesss die
biizm tanıdık almış benimde aklıma giriyor aklınca beni ikna etmeye çalışıyorayy sende al çok kullanışlı die yani demek istiyorki eşine bakma sen ben yermiyim yemem şimdi dikip karşısına çıkarıcam 3 tl ye malettim diye
ben beceremem 5 tl ye dıker terzi ne olcak ne kadar kumas almak laım ki?
bu arada sac fırcası alacaktım 20 tl yı gorunce esım yıne soylendı o yokken alırım dedım bebedorun tırnak makası aspıratoru ve sevıbebenın yuz ortusunu aldım
Eki Görüntüle 577962 Eki Görüntüle 577963 Eki Görüntüle 577964 Eki Görüntüle 577962 Eki Görüntüle 577963 Eki Görüntüle 577964
bu arada sac fırcası alacaktım 20 tl yı gorunce esım yıne soylendı o yokken alırım dedım bebedorun tırnak makası aspıratoru ve sevıbebenın yuz ortusunu aldım
Eki Görüntüle 577962 Eki Görüntüle 577963 Eki Görüntüle 577964 Eki Görüntüle 577962 Eki Görüntüle 577963 Eki Görüntüle 577964
bebe dorun var 9,90 chıcco 19,90 kadın dıyorkı bu ucu ama kılları cok sert bebegın bası acır yoksa alırdım ben onu kadın oyle soyleyınce ıcım elvermedı valla almadan cıktım1 metre anca gider ya çiften kumaş ise yarısı kadar terziye tarif edersin
bende bebek için tarakla fırça alacaktım baktım baktım fiyatına valla almadan çıktım içim elvermedi o fiyataalanlara bişey demiorum herkesin kendi tercihi ama ben zamanında özel sektörde çalıştım ve ezildim de paranın nasıl kazanıldığını bana gayet iyi öğretti bu özel sektör o yuzden parama fazla kıyamıyorum içim cız diyor
Meltemcim hakikaten ama 20 tl ne yahu? Ben geçen hafta bebe dor marka fırça tarak setini 6 liraya aldım, hatta aynı mağazada chicco marka da vardı,o 15 liraydı, belki çok kullanılmaz diye bebe dor daha ucuz diye onu aldım.İzmirde fiyatlar kazık galiba biraz?
bebe dorun var 9,90 chıcco 19,90 kadın dıyorkı bu ucu ama kılları cok sert bebegın bası acır yoksa alırdım ben onu kadın oyle soyleyınce ıcım elvermedı valla almadan cıktım
valla ben chicco aldım camdan kırılır dıye korkuyorum bırde mamayla bırlıkte agır oluyor ondan cam almadım ama avente daha ıyı dıyorlarne yani bastırıcaz mı sanki bebeğin başınasatış elmanları her zaman pahalısını satmak isterler
ya bu arada kardeşim bebeğine biberon alacak ne marka iyi diyorcam alsam kırılır diyor ne dersin:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?