2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bebedorun kinimiiyi almışsın mağaza ismi varmı gratis yada watsons gibi yerden mi aldın:26:
Canım ben istanbul sefaköyde oturuyorum. Burda miniço diye bi mağaza var, herşey çok uygun. Daha önce bahçelievlerde 35 tl olan alt açmayı da 22 tlye aldım burdan. Hatta bu fırça tarak kasaya yakındı da öyle gördüm aldım, yoksa aklımda yoktu. Chicco da vardı, bayağı kararsız kaldım ama neyse bu olsun dedim.
fiyatlar semtten semte değişiyor inan. Daha iyi semtlerde aynı ürün daha pahalı.şunu aldım işte.
Bebedor Fırça Tarak Takımı - e-bebek.com

bende karşı tarafında floryadayımsen al ordan fırlat bu tarafaminiço ha adresi verir misin aklımda olsun

evet canım ya ızmır malesef bu tonden pahalı tekstıl ozellıkle ıstanbulun yanından gecmez bu tarak setı 19.90 izmirde ,hepsı burada da 16.90

ben oglumda bunu kullanmıstı gayet de memnundum

bende karşı tarafında floryadayımsen al ordan fırlat bu tarafaminiço ha adresi verir misin aklımda olsun

Ha ha fırlatmak ne güzel olurdu gerçekten Sefaköyde armonipark avm yi biliyor musun? Onun hemen yakınında hacı sayid pastanesinin yanında, o kadar kolay ki miniçoyu bulmak. Hatta armonipark yanında rumeli hospital var, orda da bu hafta gebelik eğitimi başladı, haberin olsun, her çarşamba. Florya buraya gerçekten yakın.

selam kızlar. nasılsınız?

fırına patlıcan koydum közlemek için. daha yarım saat olmuş eşim diyo mutfak çok koktu şart mı yapman bütün ev kokcak mı bıdı bıdı bıdı bıdı.. hadi dedim gideyim bari piştiyse kapatayım da çenesi kapansın. açtım kapağı öndekine bıçağı soktum kek misali kontrol etcem aklımca. salak mıyım neyim. patladı patlıcan paaaattttt!!! diye az boynuma geldi gözüme de mi geldi ne sanki azcık acıyo anlamadım. kocam da daha çok bıdı bıdıya başladı yok bens ana dedim de.. bu saatte... misafirimiş.... bıdı bıdı... aaaayyyy dedim bi sussan! zaten uğraşıyorum bi de canım yanmış korkmuşum bi de seninle uğraşıyorum!!! öyle işte, kaza... demek ki neymiş birsen, patlıcanın adı buradan geliyomuş. bıçakla bırkalarsan patlarmış

bilmem mi o alışveriş merkezinihacısayidi de görmüştüm tamam aklımda olsunda

offff gecmıs olsun ben parlıcanı ocakta kozlenmıs sevıyorum nedenı nı bılmeden ama

aaa anladımm canımm o zaman ben im tek tek almam daha avantajlı olucakk çok sağol tatlımm yoksa atlıcaktım ocak ayında bu sete :)

evet canım ya ızmır malesef bu tonden pahalı tekstıl ozellıkle ıstanbulun yanından gecmezEki Görüntüle 577978 bu tarak setı 19.90 izmirde ,hepsı burada da 16.90

Evet evet aynı bunu gördüm ben de o mağazada, hatta neden fırçanın kılları bu renkte yapmışlar ki dedim kendi kendime, rengi itti biraz beni, elbise fırçasına benzettim. Herhalde doğal bi ürün. Chicconun herhangi bişeyi kötü, kalitesiz yapacağına ihtimal vermem zaten. Hatta hala faturayla gidip bebedoru bırakıp bundan mı alsam diyorum.

canımm çok geçmiş olsunn ama bi yandan da güldürdün beni ne komik anlatmışın başından geçen olayı Allah iyliğini versinn kuzumm

cok yumusak bu kıllar bende ondan acaba da kaldım gonlum bundan yana yanı olmadı hafta ıcı alıcam bende

slm kuzular napıosunuz nasılsınız bugün sabah annemlere kahvaltıya
gittim, kaç gündür buraya yazıyorum ya ben de bugün anneme açtım ağzımı
yumdum gözümü bütün hissettiklerimi düşüncelerimi anlattım tabi
iki gözüm iki çeşme ben ağlıyorum kız kardeşim ağlıyo annem ağlıyo,
tabi o da kendince sebepler sölüyo ama kız kardeşim de bana destek olunca
bişey diyemedi, bu arada bana da 2 tane uzun kollu çıtçıtlı badi bir tane alt üst takım almış
çok şükür bişey aldığını gördüm sonunda ölsem de gözüm arkada gitmez, bide beşiği kurun da
ben de ölçüsüne göre yatak yastık yapayım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…