2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi yapmıssın en azında kafan rahatladı oda hatasını anlamıstır ınsallah gunlerdır uzuluyordun sende

ben kaçar ilaçlarımı içer yatar canlarım ve canlarımın canları öptümmm hepinizi iyigeceler Allah rahatlık versin görüşürüz

valla ben chicco aldım camdan kırılır dıye korkuyorum bırde mamayla bırlıkte agır oluyor ondan cam almadım ama avente daha ıyı dıyorlar

ben de cam chicco aldım. ama çok kalın bişey yaa öyle bi düşmeyle kırılacağını sanmıyorum. anca hani afedersiniz hayvan gibi atmak lazım. bi de ben bebeğin eline vermek niyetiyle değil de buzdolabına koyunca fln daha sağlıklı olur düşüncesiyşe aldım. bebeğe de küçük boy PES olanlardan aldım tutabilsin diye ama onda süt bekletilmez kanısındayım.

ben daha süt içmedimbende yavaş yavaş çıkayım
yarın ilk defa bebek mevlüdüne gidicem adetlere göre yapılmışına bakalım nasıl oluyorizlenimlerimi aktarırım

Canım biraz rahatlamış olman sevindirici. Şimdi de annen oturmuş düşünuyordur söylediklerini. Kendi annemi düşündüm birden. Belki senin annen de benim gibi, ekonomik anlamda babana bağımlı olmayı çok ağır bir şekilde yaşıyordur, kendini çaresiz hissediyordur. 'benim param yok ki, istediklerimi alacak gücüm yok ki' diye düşünüp eli kolu bağlı hissediyordur. Bazı kadınlar bunları çok farklı yaşıyor, inan bana. Senin ne istediğini anlıyorum, insan bazen diyor ki, yahu pazar parasından artırdığı 3-5 liraya bişey alsın, yeter ki özendiğini, düşündüğünü bileyim. Mesele maddi şeyler hiç değil, biliyorum ama dedim ya, bazı kadınlar çok çaresiz hissediyor kendini, çıkış yollarını da üretemiyor. En azından becerebildiği bişeyi sunmuş sana, yastık yapayım demiş. Gönül koyma annene, asıl doğumdan sonra onun desteğine çok ihtiyacın olacak. Belki öyle bi yetişecek ki sana, tüm bu kırgınlıklarını unutacaksın. Yani dilerim öyle olur.

iyi yapmıssın en azında kafan rahatladı oda hatasını anlamıstır ınsallah gunlerdır uzuluyordun sende

inşallah anlamıştır cnm sonuçta ben söyledim
anlattım herşeyi valla anlamasa bile dediğin gibi içimi
döktüm rahatladım valla.

zuzummmmmm canımm çok sevindimm ne güzel hallolmuş herşey maşallah size ma ailecekk

cnm benim çok saol, valla hepimiz bu anı bekliyomuşuz demekki :)

ya baya kaynatmışsınız ben de yapabildiğim kadar bi geçmişi okuyayım.

mama da eklenınce agırlasıyor bıde ben dusuruo kırarım elımden sakarım yanı

Kızlar sanırım ben emzirme önlüğü nedir bilmiyorum, bi anlatın hele :)
bebısı emzırırken memısler gozukmesın dıye mutfak onlugu kıvamnda genıs ortu boyundan baglanuyor

Son düzenleme:
o zaman herkes hem fikir chicconun tarak fırçasını alcaz ama ucuzunu bulup

cok yumusak bu kıllar bende ondan acaba da kaldım gonlum bundan yana yanı olmadı hafta ıcı alıcam bende

ben de bundan aldım geçen hafta gratisten. aralık sonun akadar devam eidyodur. fişini bulamadım ama 16/17 gibi bişeydi fiyatı. normalde sanırım 22 mi ne?
ayrıca hastane çantasına koymak için açıp bi yıkayayım dedim. malum benim hala midem bulanıyor arada kızımız saçlı doğabilir. yıkamadan bi deniyim dedim. yumşacık o fırça yaaa bayıldım böyle insanın uykusunu getirir cinsten.

emzirme önlüğü bence de çok gereklide benim kine nası anlatcam bende

cnm konunun ortasından dalcam ama bende başta
gerekli olduğunu düşünüyodum sonra baktım bebişimin
3-4 tane penye battaniyesi var onu çapraz omuzuna doğru atınca
emzirme önlüğü gibi oluyo bende vazgeçtim onun yerine başka
şeyler alırım dedim, valla şimdiden bebiş için tutumlu olmaya başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…