- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.261
iyi yapmıssın en azında kafan rahatladı oda hatasını anlamıstır ınsallah gunlerdır uzuluyordun sendeslm kuzular napıosunuz nasılsınız bugün sabah annemlere kahvaltıya
gittim, kaç gündür buraya yazıyorum ya ben de bugün anneme açtım ağzımı
yumdum gözümü bütün hissettiklerimi düşüncelerimi anlattım tabi
iki gözüm iki çeşme ben ağlıyorum kız kardeşim ağlıyo annem ağlıyo,
tabi o da kendince sebepler sölüyo ama kız kardeşim de bana destek olunca
bişey diyemedi, bu arada bana da 2 tane uzun kollu çıtçıtlı badi bir tane alt üst takım almış
çok şükür bişey aldığını gördüm sonunda ölsem de gözüm arkada gitmez, bide beşiği kurun da
ben de ölçüsüne göre yatak yastık yapayım dedi.
evet emzırme onlugunun geregını anlatamadım mesela:)Bazı alışverişleri kocalar olmadan yapmak iyidirSonra herşeye fazla karışıyorlar, anlam vermeye çalışıyorlar. Onları ikna etmek de çok yorucu ve sıkıcı olabiliyor. Gerek yok
evet emzırme onlugunun geregını anlatamadım mesela:)
valla ben chicco aldım camdan kırılır dıye korkuyorum bırde mamayla bırlıkte agır oluyor ondan cam almadım ama avente daha ıyı dıyorlar
iyi geceler zuzuna ve sana:)ben kaçar ilaçlarımı içer yatar canlarım ve canlarımın canları öptümmm hepinizi iyigeceler Allah rahatlık versin görüşürüz
iyi geceler zuzuna ve sana:)
slm kuzular napıosunuz nasılsınız bugün sabah annemlere kahvaltıya
gittim, kaç gündür buraya yazıyorum ya ben de bugün anneme açtım ağzımı
yumdum gözümü bütün hissettiklerimi düşüncelerimi anlattım tabi
iki gözüm iki çeşme ben ağlıyorum kız kardeşim ağlıyo annem ağlıyo,
tabi o da kendince sebepler sölüyo ama kız kardeşim de bana destek olunca
bişey diyemedi, bu arada bana da 2 tane uzun kollu çıtçıtlı badi bir tane alt üst takım almış
çok şükür bişey aldığını gördüm sonunda ölsem de gözüm arkada gitmez, bide beşiği kurun da
ben de ölçüsüne göre yatak yastık yapayım dedi.
iyi yapmıssın en azında kafan rahatladı oda hatasını anlamıstır ınsallah gunlerdır uzuluyordun sende
zuzummmmmm canımm çok sevindimm ne güzel hallolmuş herşey maşallah size ma ailecekk
ucuza hallet bak ozaman gerekliliğini nasıl anlıcak
mama da eklenınce agırlasıyor bıde ben dusuruo kırarım elımden sakarım yanıben de cam chicco aldım. ama çok kalın bişey yaa öyle bi düşmeyle kırılacağını sanmıyorum. anca hani afedersiniz hayvan gibi atmak lazım. bi de ben bebeğin eline vermek niyetiyle değil de buzdolabına koyunca fln daha sağlıklı olur düşüncesiyşe aldım. bebeğe de küçük boy PES olanlardan aldım tutabilsin diye ama onda süt bekletilmez kanısındayım.
bebısı emzırırken memısler gozukmesın dıye mutfak onlugu kıvamnda genıs ortu boyundan baglanuyorKızlar sanırım ben emzirme önlüğü nedir bilmiyorum, bi anlatın hele :)
o zaman herkes hem fikir chicconun tarak fırçasını alcaz ama ucuzunu bulup
cok yumusak bu kıllar bende ondan acaba da kaldım gonlum bundan yana yanı olmadı hafta ıcı alıcam bende
emzirme önlüğü bence de çok gereklide benim kine nası anlatcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?