- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.281
o zaman herkes hem fikir chicconun tarak fırçasını alcaz ama ucuzunu bulup
bebısı emzırırken memısler gozukmesın dıye mutfak onlugu kıc-vamunda genıs ortu boyundan baglanuyor
ay evet gecenlerde arkadaslar geldı bana 4 bayan 3 u emzırıyor bırı cıkarıyor bırı sokuyor memeyı ay sagolun dedım sayenızde kendı goguslerımı goresım yok:)Mersi şekerim, anlaşıldi. Neden bilmediğimi de anladım, zira çevremdeki tüm emziren anneler hooop diye memeleri açıp emzirince...keşke zamanında ben boyle bi örtü edinseymişim de o emziren annelere verseymişim, zira bazılarının memişleri pek görsel olmuyor, göz yoruyor
bu emzırme onlugu canım
ay evet gecenlerde arkadaslar geldı bana 4 bayan 3 u emzırıyor bırı cıkarıyor bırı sokuyor memeyı ay sagolun dedım sayenızde kendı goguslerımı goresım yok:)
haftaya ctesiye denk geliyor. ev tipi anakucağı almak istiyorum, gitsem ne güzel olur. izdiham olur mu ki? sabah 10da mı açılır mağaza?
aklıma ne geldi :) şimdi biz bebek arabasına 650 tl verdik, ister misin orda aynı araba o gün atıyorum 300 tl olsun . eşim bana çok kızarrrindirimdeymiş diye aldığımız herşey orda daha bi ucuz olursa çıldırmak işten bile değil.
günaydınnnnnnnnnnn bz geldikkkk
1 hafta yoktuk doğal olarak 100 sayfadan fazla konuşmuşsunuz okumam imkansız ötesi
bana önemli şeyleri özet geçecek bir hayırsever var mı acabaaa
ananemiz bize süper baktı kızımla dinlendik yedik içitk yattık çabucak geçti gitti bu hafta okula devammm..
çarşamba doktora gideceğiz 32 haftalık çalışabilir raporu alacağız.35e kadar falan çalışırım sonra bırakırım sanırsam.
öpüyoruz herkesiiiiii
herkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..
Banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....
Siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. Tavsiyenız ne
cnm konunun ortasından dalcam ama bende başta
gerekli olduğunu düşünüyodum sonra baktım bebişimin
3-4 tane penye battaniyesi var onu çapraz omuzuna doğru atınca
emzirme önlüğü gibi oluyo bende vazgeçtim onun yerine başka
şeyler alırım dedim, valla şimdiden bebiş için tutumlu olmaya başladım :)
hosgeldın ezelcımm o ozetten banada lazım valla bunlar konusmus konusmus sımdı hepsı pertt tabııı pzar keyfı yapıolarrrr
herkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..
banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....
siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne
haklısınn tatllımmmm bende almaktan vazgeçtim şimdizaten eşim ne gerek var sanki ortalık yerdemi emzircen bayanların içinde olcan diyor emzirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?