2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bebısı emzırırken memısler gozukmesın dıye mutfak onlugu kıc-vamunda genıs ortu boyundan baglanuyor

Mersi şekerim, anlaşıldi. Neden bilmediğimi de anladım, zira çevremdeki tüm emziren anneler hooop diye memeleri açıp emzirince...keşke zamanında ben boyle bi örtü edinseymişim de o emziren annelere verseymişim, zira bazılarının memişleri pek görsel olmuyor, göz yoruyor

ay evet gecenlerde arkadaslar geldı bana 4 bayan 3 u emzırıyor bırı cıkarıyor bırı sokuyor memeyı ay sagolun dedım sayenızde kendı goguslerımı goresım yok:)

anlaşıldı ben bugün okumakla bitiremicem bu geçmişi bugün
çarşı pazar gezdim yarın okurum artık geri kalanı hepinizi öptüm güzeller
ii geceler :)

ben bugün lütfü kırdardaki ibs anne bebek çocuk fuarına gittim.başka var mı giden?

gitmeyi düşünüyosanız tavsiye etmem. hele ki davetiyeniz yoksa. iki katlı küçücük bi yer zaten orası ve giriş 15 tl.

ayrıca anne çocuk deselermiş daha makbule olurmuş. bebekler ve bebek bekleyenler için araba puset ve dışında bişey yok. biz zaten çoğunu tamamladığımız için olanlar da işimize yaramıyor. iki tane mobilyacı var bir beşiğin 8000-10000 liraya satıldığı... tek karım primaya kayıt yaptırınca 2 adet premium care eşantiyonu oldu. yani 2 bezle geri döndüm. boşuna gitmişim.

ama mesela sinemin kızı elanur orada çok eğlenebilir. meltemin oğlu salihin yaşına da hitap etmiyo bence.:44: bol bol peppe, pamuk prenses, bugs bunny, saçma sapan civciv maskotları geziyo ortalıkta. küçük çocuklar da çıldırıyo tabi bunlara. ezelin kızı kaç yaşındaydı yaa? belki o da sevebilir orayı. ama ben sevemedim yaşımdan dolayı.

o bişi diil bebek odaları fln olcakmış indirimde, hiç gitmeyip moralimizi bozmasak mı acaba? :)

bursada olan anneler bana yardımcı olurmusunuz iznikde oturuyorum fakat bursa merkeze gitmek istiyorum alışveriş içi nerden alabailirim acaba uygun ve güzel yerler için yardımcı olursanız sevinirim

günaydınnnnnnnnnnn bz geldikkkk

1 hafta yoktuk doğal olarak 100 sayfadan fazla konuşmuşsunuz okumam imkansız ötesi

bana önemli şeyleri özet geçecek bir hayırsever var mı acabaaa

ananemiz bize süper baktı kızımla dinlendik yedik içitk yattık çabucak geçti gitti bu hafta okula devammm..

çarşamba doktora gideceğiz 32 haftalık çalışabilir raporu alacağız.35e kadar falan çalışırım sonra bırakırım sanırsam.

öpüyoruz herkesiiiiii

hosgeldın ezelcımm o ozetten banada lazım valla bunlar konusmus konusmus sımdı hepsı pertt tabııı pzar keyfı yapıolarrrr

herkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..

banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....

siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne

Gunaydın kızlaar Bugun ruyamda oglusumu dogurdum. Cok kolay oldu agrısız sancısız Keske oyle kolay dogum yapsak hepımız. Ayakta doguruyorum, cıkarıp kucagıma alıyorum, o haldeyken bı de mıleete sevdırıyorum

Banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....

Siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. Tavsiyenız ne

ben de cevremme sordum herkes kundak havlu dedı. Bornoz bebek ıcın kullanıslı olmuyormus. Bornoz setının ıcınden kundak havlu gıbı buyukce bı havlu cıkıyorsa o da olur tabı. Ben sımdılık kundak havlu alıcam.

haklısınn tatllımmmm bende almaktan vazgeçtim şimdi zaten eşim ne gerek var sanki ortalık yerdemi emzircen bayanların içinde olcan diyor emzirirken

hosgeldın ezelcımm o ozetten banada lazım valla bunlar konusmus konusmus sımdı hepsı pertt tabııı pzar keyfı yapıolarrrr

he valla çıkacak bir hayırsever inanıyorum ben tuğbacım:)

banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....

siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne

kesinlikle kundak havlu..diğerini anca büyüdükten sonra kullanıyorsun canım. ben bambu kundak havlulardan aldım tavsiye ederim yumuşacık hem de

haklısınn tatllımmmm bende almaktan vazgeçtim şimdi zaten eşim ne gerek var sanki ortalık yerdemi emzircen bayanların içinde olcan diyor emzirirken

zaten o çocuğuna göre değişecek bir durum..benim kızım mesela sesli ortamlarda emmezdi illa ayrı bir odaya geçerdik..

ama kimi çocuk emzik gibi habire her yerde emmek istiyor onlara lazım bu önlükler...ben de uluorta çıkarmayı sevmeyenlerdenim:)

bir de sıkkın bi çocuksa üstünde durdurtmaz o önlüğü biraz büyüyünce o da var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…