- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.301
he valla çıkacak bir hayırsever inanıyorum ben tuğbacım:)
kesinlikle kundak havlu..diğerini anca büyüdükten sonra kullanıyorsun canım. ben bambu kundak havlulardan aldım tavsiye ederim yumuşacık hem de
zaten o çocuğuna göre değişecek bir durum..benim kızım mesela sesli ortamlarda emmezdi illa ayrı bir odaya geçerdik..
ama kimi çocuk emzik gibi habire her yerde emmek istiyor onlara lazım bu önlükler...ben de uluorta çıkarmayı sevmeyenlerdenim:)
bir de sıkkın bi çocuksa üstünde durdurtmaz o önlüğü biraz büyüyünce o da var:)
günaydın herkesee artık 4 cm suyum kalmış ne zaman doğcak oglum bilmiyorum halaaa bilgisi olan varmı
30 haftalık oldum canım ama biraz sıkıntılı bir gebelik geciriyorum ben bebeğimin böbreklerinde büyüme var idrar üretemiyomus buyüzden suyumda azalmış en son suyun ileri derecede azalmıs 4 cm kalmıs dediler cuma günü... baskada bisey diyen yok canım
30 haftalık oldum canım ama biraz sıkıntılı bir gebelik geciriyorum ben bebeğimin böbreklerinde büyüme var idrar üretemiyomus buyüzden suyumda azalmış en son suyun ileri derecede azalmıs 4 cm kalmıs dediler cuma günü... baskada bisey diyen yok canım
Bursada gitmediğimiz sanırım 1 yada 2 hastane kaldı heryere gittik 6. ayımızda ögrendik sorunu gerçi daha öncesinde de ögrenmi olsak gebelik sonlandırılacakmıs belkide Allah tarafından öncesinde ögrenmemişizdir diyoruz zor bir süreç ama rabbim sonunda ferahlatır inşallah(
tatlım sağol güzel dileklerin için fakat suyu bebebk kendisi idrarıyla olusturuyor benim bebeğiminde böbrekleri yeteri kadar calışamadıgından idrar üretemiyo sıkıntı yaratıyo.. doktorların dediği u anne karnında ölme ihtimali yüksek bebğin, eger dogsa bile böbrek yetmezliğinden diyalize bağlanması gerekirmi. ama diyalize de ne kadar olumlu yanıt verir bilinmiyormuş yaklaşık 1 aydır hayatımda duymadıgım kadar kötü şeyler duyuyorum artık doktorlara hastaneye gidip gelmekten de ziyade sonunda hep aynı ses tonuyla olumsuz seyler duymaktan da nefret ettik.... rabbim dermansız dert vermesin kimseye...
inşallah canımmmm ya benimde cocugum bi hayırlısıyla dünyaya gelse ah bi gelse o doktorların hiçbir dediğine inanmıycam artk ozaman zaten
canımmm uzmanların sitesi var doktorsitesi diye bir yer doktorlara soru soruyosunn orayada bi sor istersen he bide anneysen.com var ordada uzmanlara soru sorulabiliyor
benım oğlum zaten hıc sevmedı karakterlı seylerı ondan bıze hıtap etmez o fuar:)ben bugün lütfü kırdardaki ibs anne bebek çocuk fuarına gittim.başka var mı giden?
gitmeyi düşünüyosanız tavsiye etmem. hele ki davetiyeniz yoksa. iki katlı küçücük bi yer zaten orası ve giriş 15 tl.
ayrıca anne çocuk deselermiş daha makbule olurmuş. bebekler ve bebek bekleyenler için araba puset ve dışında bişey yok. biz zaten çoğunu tamamladığımız için olanlar da işimize yaramıyor. iki tane mobilyacı var bir beşiğin 8000-10000 liraya satıldığı... tek karım primaya kayıt yaptırınca 2 adet premium care eşantiyonu oldu. yani 2 bezle geri döndüm. boşuna gitmişim.
ama mesela sinemin kızı elanur orada çok eğlenebilir. meltemin oğlu salihin yaşına da hitap etmiyo bence.:44: bol bol peppe, pamuk prenses, bugs bunny, saçma sapan civciv maskotları geziyo ortalıkta. küçük çocuklar da çıldırıyo tabi bunlara. ezelin kızı kaç yaşındaydı yaa? belki o da sevebilir orayı. ama ben sevemedim yaşımdan dolayı.
oda emzırme delısı bı arkadas sureklı emzırın emzırın dıyen bı tıpheheheheee emzirmeyen 4. arkadaş naptı peki?korkmuştur kız
bence kesınlıkle kundak havlu bornızu yenıdogan bebege gıydırmek zor olur yurumeye baslayınca mantıklı helıyor banaherkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..
banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....
siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne
ya dısarda sorun zaten emzırmek yada kalabalıkhaklısınn tatllımmmm bende almaktan vazgeçtim şimdizaten eşim ne gerek var sanki ortalık yerdemi emzircen bayanların içinde olcan diyor emzirirken
canım senınle daha once de konusmustuk dımı nıckın tanıdık geldı bobrek buyumesı dogduktan sonra ufak bır operasyonla duzelır muhtemelen cıkıs damarının bırlestıgı yerde olculerı tutmuyordur anne karnında amnıyon sıvısı sıstemı soyle bebek amnıyon sıvıyı ıcer daha sonra ıser devır daım yapar senın bebek normalden az cısını yaptıgı ıcın amnıyon sıvı devor daim yapmıyordur stres yapma dogsa bıle hayatı tehlıke sınırını asmıs durumda kuvezde bı sorun olmaz yanı30 haftalık oldum canım ama biraz sıkıntılı bir gebelik geciriyorum ben bebeğimin böbreklerinde büyüme var idrar üretemiyomus buyüzden suyumda azalmış en son suyun ileri derecede azalmıs 4 cm kalmıs dediler cuma günü... baskada bisey diyen yok canım
benım oğlum zaten hıc sevmedı karakterlı seylerı ondan bıze hıtap etmez o fuar:)
oda emzırme delısı bı arkadas sureklı emzırın emzırın dıyen bı tıp
bence kesınlıkle kundak havlu bornızu yenıdogan bebege gıydırmek zor olur yurumeye baslayınca mantıklı helıyor bana
ya dısarda sorun zaten emzırmek yada kalabalık
canım senınle daha once de konusmustuk dımı nıckın tanıdık geldı bobrek buyumesı dogduktan sonra ufak bır operasyonla duzelır muhtemelen cıkıs damarının bırlestıgı yerde olculerı tutmuyordur anne karnında amnıyon sıvısı sıstemı soyle bebek amnıyon sıvıyı ıcer daha sonra ıser devır daım yapar senın bebek normalden az cısını yaptıgı ıcın amnıyon sıvı devor daim yapmıyordur stres yapma dogsa bıle hayatı tehlıke sınırını asmıs durumda kuvezde bı sorun olmaz yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?