- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.321
canım sen haftada 2 kere gıtmeye devam et , suyun bıttıgı an alırlar bebegı kuvezde devam edılır bakımınameltem evet canım konustuk seninle biz ben herzaman giremiyorum da yatıyorum genelde bide kontroller hep aynı.. enson cuma ve cumartesi gittik doktora dedikleri sey aynıydı böbrek yetmezliği olacakmıs yasamazmıssssss artık valla psikolojim bozuldu suratımıza etiket gibi aynı lafı yapıştırmalarından bıktık enson 4cm suyun kalmış dedi cuma günü..15-20gün sonra gel dedi 4cm su bebege ne kadar yetecek bilmyorum.
beni 20 günde bir çagarıyolar ama ben her hafta randevu alıp gidiyorum.. 20gün nasıl bekliyeyim ben demi evet günde 4litreye yakın su içmeye calısıyorum bol bol dua ediyorum yapacak bieyimde kalmadı. aile hekimliğinden rapor alıyorum. fakülteye git ilgilenilir dendi orayada takip amaclı gidiyorum ama hiçkimse su iç, şunu yap bunu yap demiyooo benim kızdıgım konu bu özele gidiyosun adam isterseniz gebeliği sonlandırabiliriz diyo.. nasıl sonlandırtayım ya 30 haftalık canlı var içimde ne olursa olsun üstüme düüni yapıp sonucunada katlancaz rabbim bilir hayırlısını
canım doktor sitesi dogru düzgün cvp vermiyor ben 2 sefer farklı konuda soru sordum tek dedigi şey doktoruna git diye
meltem evet canım konustuk seninle biz ben herzaman giremiyorum da yatıyorum genelde bide kontroller hep aynı.. enson cuma ve cumartesi gittik doktora dedikleri sey aynıydı böbrek yetmezliği olacakmıs yasamazmıssssss artık valla psikolojim bozuldu suratımıza etiket gibi aynı lafı yapıştırmalarından bıktık enson 4cm suyun kalmış dedi cuma günü..15-20gün sonra gel dedi 4cm su bebege ne kadar yetecek bilmyorum.
sıkma canını ve bebegını dusun bırde riskli gebelık uzmanına gıt derım benhepinize tesekkür ederim
canımm inşallah yaaa geişimide normal dediler benm bebeğime hatta biraz fazla gibi bile geldi bana :) gecen hafta gittik 29 haftalıktı agırlıgı1925gr dediler eee bu cocugun hani sıvısı azken geişimi yavaşlıcaktı soruyorum cevap vermiyolar
30 haftalık oldum canım ama biraz sıkıntılı bir gebelik geciriyorum ben bebeğimin böbreklerinde büyüme var idrar üretemiyomus buyüzden suyumda azalmış en son suyun ileri derecede azalmıs 4 cm kalmıs dediler cuma günü... baskada bisey diyen yok canım
30 haftalık oldum canım ama biraz sıkıntılı bir gebelik geciriyorum ben bebeğimin böbreklerinde büyüme var idrar üretemiyomus buyüzden suyumda azalmış en son suyun ileri derecede azalmıs 4 cm kalmıs dediler cuma günü... baskada bisey diyen yok canım
ya kızlar bişe sorucam bebek sürekli hareket edermi yoksa uyuduğu saatler varmı hani ne bilim bazen hiç hareket yok saat boyu ama bazen pata küteee bende duymayınca tekme hareket endişe dip pat pat vuruyorum uyann oğlumm diyee annemede dedim arsız etcen çocuğu diyor
ya kızlar bişe sorucam bebek sürekli hareket edermi yoksa uyuduğu saatler varmı hani ne bilim bazen hiç hareket yok saat boyu ama bazen pata küteee bende duymayınca tekme hareket endişe dip pat pat vuruyorum uyann oğlumm diyee annemede dedim arsız etcen çocuğu diyor
bursada olan anneler bana yardımcı olurmusunuz iznikde oturuyorum fakat bursa merkeze gitmek istiyorum alışveriş içi nerden alabailirim acaba uygun ve güzel yerler için yardımcı olursanız sevinirim
sorma bizde de aynı durum söz konusuayy deme zeynep ya walla sinirim depreşiyo tadını çıkara çıkara alışveriş yapamadım içimde kaldı hep bu iznik yüzünden... bugün sabah aras kargonun kuryesi kapıyı çaldı. aşşadan bağırıyo... "aybüke hanııım!! ezbere geldim walla!! nasılsınız?"... iyiyim teşekkürler dedim adam dedikodu havasındaezberledi evi. evde bulamazsa okula getiriyo falan... eczacı soruyo: "ne kadar kadı doğuma hocanımm?" herkesle akraba gibiyiz burda bi taraftan hoş ama imkanlar çok sınırlı
patlıcan kelimesinin kökenini bulma yoluna bayıldımselam kızlar. nasılsınız?
fırına patlıcan koydum közlemek için. daha yarım saat olmuş eşim diyo mutfak çok koktu şart mı yapman bütün ev kokcak mı bıdı bıdı bıdı bıdı.. hadi dedim gideyim bari piştiyse kapatayım da çenesi kapansın. açtım kapağı öndekine bıçağı soktum kek misali kontrol etcem aklımca. salak mıyım neyim. patladı patlıcan paaaattttt!!! diyeaz boynuma geldi gözüme de mi geldi ne sanki azcık acıyo anlamadım. kocam da daha çok bıdı bıdıya başladı yok bens ana dedim de.. bu saatte... misafirimiş.... bıdı bıdı... aaaayyyy dedim bi sussan! zaten uğraşıyorum bi de canım yanmış korkmuşum bi de seninle uğraşıyorum!!! öyle işte, kaza... demek ki neymiş birsen, patlıcanın adı buradan geliyomuş. bıçakla bırkalarsan patlarmış
aha bi iznikli daha var burda aybukee :) ama sorunun cevabını bende tam bilmiyorum, sadece kapalı çarşıda bebeciler sarayı varmış onu biliyorum bi tek, oraya da gitmek nasip olmadı bi türlübursada olan anneler bana yardımcı olurmusunuz iznikde oturuyorum fakat bursa merkeze gitmek istiyorum alışveriş içi nerden alabailirim acaba uygun ve güzel yerler için yardımcı olursanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...nnelerininn-gobek-showlari-basliyorrr-46.html
aralık annelerınde gezerken bu gobegı gordum esıme sordum ebjım bu kadar gobegım varmı dıyeesım korktu gosterme bana boyle seyler dıyo adamcagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?