2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
koca türkiyede iznik baya faal anlaşılan. zeynep farkındaysan bursaya gidemeden alışverişi bitirdik internet sağolsun
aman sorma yaa, yakıt parasını taksitlendirdiler 600 tek taksit miktarı onlar bitsinde rahat rahat gönlümce alayım diye bekledim bu seferde hava çok soğudu eşim götürmüyor.. elime alıp gözümle göreyim diye bekledim bekledim en sonunda internetten aldık bir çoğunu.. bende senin gibiyim nerden ne spariş ettim bilmiyorum sparişlerimi göndermezlerse de haberim olmayacak o derece.. bazen kargocu getirince paket içi sürpriz oluyo ne almıştım ben yaa diye

ben bursalıyım ama başka şehirde ikamet ediyorum, ne alıcağımı bilmediğimden bursada annemle alışveriş yaptık. avm leri dolaştık ama annem beğenmedi oradaki bebek eşyalarını. dediğiniz gibi kapalı çarşı bebek mağazalarıyla dolu. heykele gidin,kızılaydaki ykm nin arka sokağında başlıyor bebe mağazaları, oradan kapalı çarşıya geçersiniz zaten.ben hepsini dolaşamadım, yoruldum.ama hem çok güzel hem çok kaliteli ve uygun şeyler var. annemin favori mağazaları var direkt oralara gittik. kardeşlerimin eşyalarını da aynı yerden almış, yeğenimi filan da büyüttü onlar benim bebeğime bile getirecek annem, sapasağlam duruyor bir çok şey. kalitesi çok iyi, fiyatları da uygun.

işte nasıl olsa gideriz falan dedik hiç de işimiz düşmedi. bi de masraf yani sırf git gel 50-100 çıkıyo cebinden.bi de alışveriş... bi de annem aldı benim çoğunlukla. mesela bebek küveti alıcaktım. burda giderli olana 28 tl dedi engin bebe. alt tarafı naylon leğen yani... annem ayağı ve filesi içinde 15tl dediler diyince hemen al dedim. beyazını istetmiş alıcak yani işte. düşün ayağı filesi ben 50 tl veriridim burdan alsam...

sağol canım ilerde de lazım olcak sonuçta. ha bugün ha yarın doğurcaz sonunda.... artık bebiş büyüdükçe gideriz ihtiyaçları için napalım

burdan alınmaz bişey yaa dedim yaa iki katına satsalar utanmayacaklar yani...aynen git gel yol parası zaten baya bi gidiyo yemek yiyosun vs 200 lirayı çıkar zaten gözden hiç bişey almasanda... sağol canım yaa aklımızda bulunsun, artık büyük karınlarımızla bundan sonra gidebilir miyiz emin değilim ama bakalım :)

ıyıymısın sen canım yaaa
zeysımacım senden de gobek fotosu beklıyoruz amaaaa:)

eşimin tişötlerine geçtim artık onunkileri giyiyorum ama meltem hanımcıım sen de bi gösterdin bi daha ses çıkmadı göbüşten. zeynep öyle faceten falan göstermeler kaçak kaçak olmuyo amaahepimiz yuvarlanıyoruz sonuçta ne var utanacak

ay utanmam da gerek yok şimdi buraya koymaya, sana özel mesaj atmıştım foto konusu geçmeden önce görmedin sanırım

ama daha gecen hafta attım ya resım sen gormedınmı?

kızlar yeni ocak anneleri formuna girdim biraz gezindim bebegin kilo alması için keçi boynuzu pekmezi sabah akşam içip günlük 1 tane muz yiyorlarmış çok bebege faydalıymış bazılarının çocugu 1 hafta önden gidiyormuş haberiniz olsun

ama daha gecen hafta attım ya resım sen gormedınmı?

Beraakçım sonundaa totişimizi kaldırdık ve de odamızı boşalttık bugün onu oraya koy bunu çıkart diye diye gün geçtii gittiiii..Ben o önlüklerden aldım ama 10 lira gibi bişiidi fiyatı ölee sen gibi dikiş becerim olaydı bende dikerdim ama maalesef yoook
ama ablam bu konuda beceriklidir pazen falan almıştım battaniye dikti kızıma ben alma tarafıyla daha ilgiliyim sanırım.ben göğüs kremi aldım milkway'in ama nasıldır bilemedim.senin istediğin marka ne acaaaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…