- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.341
aman sorma yaa, yakıt parasını taksitlendirdiler 600 tek taksit miktarıkoca türkiyede iznik baya faal anlaşılan. zeynep farkındaysan bursaya gidemeden alışverişi bitirdik internet sağolsun
benden daha kocaman değilsin32 hafatada bennnçok mu kocamanımmm:26:
ben bursalıyım ama başka şehirde ikamet ediyorum, ne alıcağımı bilmediğimden bursada annemle alışveriş yaptık. avm leri dolaştık ama annem beğenmedi oradaki bebek eşyalarını. dediğiniz gibi kapalı çarşı bebek mağazalarıyla dolu. heykele gidin,kızılaydaki ykm nin arka sokağında başlıyor bebe mağazaları, oradan kapalı çarşıya geçersiniz zaten.ben hepsini dolaşamadım, yoruldum.ama hem çok güzel hem çok kaliteli ve uygun şeyler var. annemin favori mağazaları var direkt oralara gittik. kardeşlerimin eşyalarını da aynı yerden almış, yeğenimi filan da büyüttü onlar benim bebeğime bile getirecek annem, sapasağlam duruyor bir çok şey. kalitesi çok iyi, fiyatları da uygun.sorma bizde de aynı durum söz konusugeçen hafta çarşamba günü eve dönüyoduk arkamızdan motorlu biri geliyo bağırıyo eşimin adını meğer kargocuymuş, adam ismimizi zaten ezberlemişte tanıdık bile olmuşuz, biz evde olmayıncada kapının önüne bırakıp gidiyo artık, daha önce söylemiştik kimseye bırakıp rahatsız etmeyin diye iznikte alışveriş fln yapılmaz.. esnaflık diye bir meslek grubu gelişmemiş bence burda patlıcan kelimesinin kökenini bulma yoluna bayıldım bu arada patlıcanı közlemeden bi kaç yerinden kesiver o zaman patlamaz patlaması tehlikeli aslında buhar çok fena yakar aha bi iznikli daha var burda aybukee :) ama sorunun cevabını bende tam bilmiyorum, sadece kapalı çarşıda bebeciler sarayı varmış onu biliyorum bi tek, oraya da gitmek nasip olmadı bi türlü
aman sorma yaa, yakıt parasını taksitlendirdiler 600 tek taksit miktarıonlar bitsinde rahat rahat gönlümce alayım diye bekledim bu seferde hava çok soğudu eşim götürmüyor.. elime alıp gözümle göreyim diye bekledim bekledim en sonunda internetten aldık bir çoğunu.. bende senin gibiyim nerden ne spariş ettim bilmiyorum sparişlerimi göndermezlerse de haberim olmayacak o derece.. bazen kargocu getirince paket içi sürpriz oluyo ne almıştım ben yaa diye
ben bursalıyım ama başka şehirde ikamet ediyorum, ne alıcağımı bilmediğimden bursada annemle alışveriş yaptık. avm leri dolaştık ama annem beğenmedi oradaki bebek eşyalarını. dediğiniz gibi kapalı çarşı bebek mağazalarıyla dolu. heykele gidin,kızılaydaki ykm nin arka sokağında başlıyor bebe mağazaları, oradan kapalı çarşıya geçersiniz zaten.ben hepsini dolaşamadım, yoruldum.ama hem çok güzel hem çok kaliteli ve uygun şeyler var. annemin favori mağazaları var direkt oralara gittik. kardeşlerimin eşyalarını da aynı yerden almış, yeğenimi filan da büyüttü onlar benim bebeğime bile getirecek annem, sapasağlam duruyor bir çok şey. kalitesi çok iyi, fiyatları da uygun.
burdan alınmaz bişey yaa dedim yaa iki katına satsalar utanmayacaklar yani...aynen git gel yol parası zaten baya bi gidiyo yemek yiyosun vs 200 lirayı çıkar zaten gözden hiç bişey almasanda...işte nasıl olsa gideriz falan dedik hiç de işimiz düşmedi. bi de masraf yani sırf git gel 50-100 çıkıyo cebinden.bi de alışveriş... bi de annem aldı benim çoğunlukla. mesela bebek küveti alıcaktım. burda giderli olana 28 tl dedi engin bebe. alt tarafı naylon leğen yani... annem ayağı ve filesi içinde 15tl dediler diyince hemen al dedim.beyazını istetmiş alıcak yani işte. düşün ayağı filesi ben 50 tl veriridim burdan alsam...
sağol canım yaa aklımızda bulunsun, artık büyük karınlarımızla bundan sonra gidebilir miyiz emin değilim ama bakalım :)ben bursalıyım ama başka şehirde ikamet ediyorum, ne alıcağımı bilmediğimden bursada annemle alışveriş yaptık. avm leri dolaştık ama annem beğenmedi oradaki bebek eşyalarını. dediğiniz gibi kapalı çarşı bebek mağazalarıyla dolu. heykele gidin,kızılaydaki ykm nin arka sokağında başlıyor bebe mağazaları, oradan kapalı çarşıya geçersiniz zaten.ben hepsini dolaşamadım, yoruldum.ama hem çok güzel hem çok kaliteli ve uygun şeyler var. annemin favori mağazaları var direkt oralara gittik. kardeşlerimin eşyalarını da aynı yerden almış, yeğenimi filan da büyüttü onlar benim bebeğime bile getirecek annem, sapasağlam duruyor bir çok şey. kalitesi çok iyi, fiyatları da uygun.
ıyıymısın sen canım yaaa32 hafatada bennnçok mu kocamanımmm:26:
face ten atayım sana buraya atmayım şimdi :)ıyıymısın sen canım yaaa
zeysımacım senden de gobek fotosu beklıyoruz amaaaa:)
32 hafatada bennnçok mu kocamanımmm:26:
gordummm koca gobusum benımface ten atayım sana buraya atmayım şimdi :)
yatakta dönerken elime alıp koyuyorum ayrıca onugordummm koca gobusum benım
ıyıymısın sen canım yaaa
zeysımacım senden de gobek fotosu beklıyoruz amaaaa:)
Canım maşallah sana çoook tatlısın,çok göbeğinde yok bende de durum aşağı yukarı aynı:)
ay utanmam da gerek yok şimdi buraya koymaya, sana özel mesaj atmıştım foto konusu geçmeden önce görmedin sanırımeşimin tişötlerine geçtim artık onunkileri giyiyorumama meltem hanımcıım sen de bi gösterdin bi daha ses çıkmadı göbüşten. zeynep öyle faceten falan göstermeler kaçak kaçak olmuyo amaa hepimiz yuvarlanıyoruz sonuçta ne var utanacak
ama daha gecen hafta attım ya resım sen gormedınmı?eşimin tişötlerine geçtim artık onunkileri giyiyorumama meltem hanımcıım sen de bi gösterdin bi daha ses çıkmadı göbüşten. zeynep öyle faceten falan göstermeler kaçak kaçak olmuyo amaa hepimiz yuvarlanıyoruz sonuçta ne var utanacak
en azından odayı boşaltın hazır olsun mobilyacı gelince kuaracak değilmi rahat olur bencehadi bakalım kaldırın poponuzu
benim bildiğin gibi şekerlemeler kaldı
emzirme önlüğü dikicem aldım kumaşınıpiyasa mecy mi ne marka 28 lira manyaklar mıdır nedir dikdörtgen şeklinde dikilmiş okadar para vercem ben 3 liraya aldım hemde çiften 2 adet çıkıyor önlükden
birde taç marka pembeli ayıcıklı kumaş aldım 12 tlyeyine çiften kumaş ..evde bir bebek yorganı vardı görümcenin oğlundan kalma mavi renkli ona geçirilecek onuda anneme gidince o yapacak
başka bişeyde kalmadı gibi gibii heee birde göğüs kremi bulamadık istediğim marka nedense kalmamış eşim bugun sormuş bir kaç eczaneye
ama daha gecen hafta attım ya resım sen gormedınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?