2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar ne çok yazmışsınız 3 gün giremedim oku oku iki saat geçmiş. benim de avent süt pompam, kuvetim ve ıkı adet bezim geldi. sonra resimlerini atacağım canlarım

aaa çok sevindim iznikli duyunca malum biliyosunuz burdA PEK ALACAK BİYER YOK BURSADAN BAKAYIM DİYORUM İŞTE KIZLAR BU ARADA NAZAN HANIMA GİDİYOSUNUZ DİMİ

kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı

valla pekmez içiyodum bıraktım malum şeker olunca zati salsam kendimi bebiş ne olur Allah bilir aman haftasıyla uyumlu olsun sağlığı yerinde olsunda varsın kilolu olmasın...
yavrum bi doğsunda neler yicem neler ballar pekmezler kaymaklar sonra gelsin şişko totişler..

kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı

canım o markada ve 10 lu setlerde fiyatlar o civarda...
benim ikinci bebiş olunca hastane çıkışını çok parça almadım alt üst aldım geri parçaları abisinden var nasılsa...

kızlar bebek telsizini kraftın aldım. weewell inkide vardı adam ikisini öneriyorum dedi fiyatda aynı sayılırdı acaba doğru bir tercihmi yaptımki...:44:

ben bebettonun 89 tl ye aldım 10 lı setı kalıtesı 10 numara 1 tanede 10 set havuzlu handan 50 tl ye almıstım

kızlar bebek telsizini kraftın aldım. weewell inkide vardı adam ikisini öneriyorum dedi fiyatda aynı sayılırdı acaba doğru bir tercihmi yaptımki...:44:
bende kraftın telsızını aldım ben ozellıkler aldım en basıt ozellıklı olsun dıye gayet guzel cekıyor canım denedıkte

ay Allah korusunn bende habire hafifi hafif vuruyodum uyansın diye bi daha yapmayımmm dediğin gibide biraz fazla abarttım ben ama dün gece başıma bişe geldi ondan sanırım bu kadar tedirgin oldumm ben
doğru diyosunn tatlımmmm gün ve saatler tamammen değişti sabah tık yoktu eşimde korktu bide gece bi olay yaşadım sanırım ondan sebep bu kadar tedirgin oldummm

merhaba 2011 şubat annesiyim.aziz bebenin kıyafetleriyle büyüttüm kızımı kalitesi çok iyi ve kıyafetlerinin kendinden eldivenli olması çok kullanışlı oluyor. hastane çıkışını fazla almamanızı tavsiye ederim çünkü küçük oluyorlar ve kısa zamanda küçülüp giydiremiyorsunuz.alışveriş yaptığım dükkanda ki bayan bu şekilde uyarmıştı beni . 2 yıl önce 10 lu seti 85 tl ye almıştım. şimdi markasını hatırlayamadım başka bir hastane çıkışı almıştım(tv de reklamı çokça çıkan bilinmiş bir marka idi.)onu hiç kullanışlı olmadığı için kullanamadım.yüzde 50 indirimdeyken 6 parçasını 26tl ye almıştım. ama param boşa gitti. kolları çok dardı tulumu çok küçüktü.

ayy kararsız olmak kötü bide eşimle alınca malum erkekler beklemeye gelmez bakıp alcaz kararsız kalmıştım sağol canım içimi rahatlattın...

canım sağol.. Bekliyorum bi yol gösterirler diye ama yok dediğin gbi en iyisi kendim sorayım iğne vurulmam gerekcek mi diye

canım bence doktora bir sor suyun az olugu için erken dogum riskin varmı? Varsa 31 haftalık oldugunu 34den önce çocugun cigerleri gelişmedigini söyle- erken dogum olursa bebek boşuna küvezde kalmasın canım sen elinden geleni yap taktir allahtan

tedirgin olman normal canım onun tombiş hareketlerine insan alışınca bi süre hareket etmeyince tedirgin oluyor ben öyle bi durumda çikolata yiyorum hareket ediyor 1 tekme yiyorum tombişten agzımın cvp alıyorum

kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? E toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: Cok mu pahalı

biraz pahalı canım bende ankaradan aldım canım aziz bebe 10lu seti 60 dedi 40 aldım haberin olsun biraz araştır derim canım birde ben (1 tane hastane çıkışı birde 5li set aldım )yeter diye düşünüyorum ama hastane çıkışında 1 battaniye var ayrı bir battaniye daha aldım ,2 ci hastane çıkışı istege baglı canım

herkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..

banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....

siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne
Ben english home dan 19.90 tlye aldim kundak havlu. Cok kaliteli, yumusacik ve ince degil digerleri gibi, daha da sık dokulu. Annem de beylikduzu pazarindan mother carein ihrac fazlasini almis. O daha da pofidik cok guzel ve sadece 10 tl vermis. Bornoz bence de hemen olmaz. Kafasini da usutmemek adina kundak daha mantikli. Ama bunlar kucuk gelmeyebasladiginda kullanmak icin bambu pamuk karisimi normal 70x140 havlu aldim. Kundaklarda bambu bulmak zor. Sadece chakra markada bulabildim.
32 hafatada bennn çok mu kocamanımmm:26:
oy anam masallahAvatarindaki gibi poz vermissin. gobus cok cikmamis senin de ama memisler onde masallahh bol bol emzir insallah. Zeysimaaaaa bizim basimiz kel mi kiz bize de goster gobusunu. Heves ettim ben de koymak istiyorum.
Ben avcilar nar bebeden 69 tlye aldigim icin 10lu set bana pahali gibi geldi. Baska da almadim yenidogan. Herkes cok cabuk kucuk kaliyor diyo. Digerlerini 0-3 aldim mesela hastane cantasina yedek olarak koydugum ikinci takim 0-3 ay 5li bir takim galiba 24 tl vermistim. Bi de ztn boyu uzun gidiyor yenidoganlar hemen kisa kalabilir. 3-6 ayliklari da biraz daha yazlik aldim ama cok almadim cunku buyumesine gore neye ihtiyacimiz olursa oyle aliriz diye dusundum. Bazi bebekler patikli tulum sevmiyomus, ya da anne bilmemneyi kullanamiyomus fln. Deneme yanilma yapcam iste ilk zamanlar. Sonra ne gerek duyarsam onlardan alcam. Acele etmedim yani. Hele 6-9 aylik hic yok. Boyu ve kilosuna gore devam iste.

Son düzenleme:

canm geçen sene yengemde kraftın yeşil renkli olanını almıştı tez bozuldu elden çıkarmak zorunda kalmıştı haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…