- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.361
sorma bizde de aynı durum söz konusugeçen hafta çarşamba günü eve dönüyoduk arkamızdan motorlu biri geliyo bağırıyo eşimin adını meğer kargocuymuş, adam ismimizi zaten ezberlemişte tanıdık bile olmuşuz, biz evde olmayıncada kapının önüne bırakıp gidiyo artık, daha önce söylemiştik kimseye bırakıp rahatsız etmeyin diye iznikte alışveriş fln yapılmaz.. esnaflık diye bir meslek grubu gelişmemiş bence burda patlıcan kelimesinin kökenini bulma yoluna bayıldım bu arada patlıcanı közlemeden bi kaç yerinden kesiver o zaman patlamaz patlaması tehlikeli aslında buhar çok fena yakar aha bi iznikli daha var burda aybukee :) ama sorunun cevabını bende tam bilmiyorum, sadece kapalı çarşıda bebeciler sarayı varmış onu biliyorum bi tek, oraya da gitmek nasip olmadı bi türlü
kızlar yeni ocak anneleri formuna girdim biraz gezindim bebegin kilo alması için keçi boynuzu pekmezi sabah akşam içip günlük 1 tane muz yiyorlarmış çok bebege faydalıymış bazılarının çocugu 1 hafta önden gidiyormuş haberiniz olsun
iznikten ouran 3. Kişisin burda:) kapalı çarşıda bebek mağazalarının olduğu bi bölge varmış ama gitmrdim hiç sorarsan tarif ederler diye düşünüuyorummm...
kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı
ben bebettonun 89 tl ye aldım 10 lı setı kalıtesı 10 numara 1 tanede 10 set havuzlu handan 50 tl ye almıstımkızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı
bende kraftın telsızını aldım ben ozellıkler aldım en basıt ozellıklı olsun dıye gayet guzel cekıyor canım denedıktekızlar bebek telsizini kraftın aldım. weewell inkide vardı adam ikisini öneriyorum dedi fiyatda aynı sayılırdı acaba doğru bir tercihmi yaptımki...:44:
ay Allah korusunn bende habire hafifi hafif vuruyodum uyansın diye bi daha yapmayımmm dediğin gibide biraz fazla abarttım ben ama dün gece başıma bişe geldi ondan sanırım bu kadar tedirgin oldumm bencanım çocukta uyur uyanır hep hareket edecek degil ki hatta bu haftalarda çocuk uyurkene gözlerini kapatıp uyandıgında açarmış.benim bebişte sabah 9 akşam 6dan sonra uyanırdı dedigin gibi şimdi huy degiştirdi akşam yatacagım zaman uyanıp pat küt giriyor uyuma diye uyutmuyo bi bakıyorum yukarıda bi bakıyorum kasıgıma iniyor ya tekme atıyor ya çok hareket ediyor şimdiden uyutmuyor birde canım çocuga elinle bastırarak fazla dokunma belki çocuga zararı olabilir
doğru diyosunn tatlımmmm gün ve saatler tamammen değişti sabah tık yoktu eşimde korktu bide gece bi olay yaşadım sanırım ondan sebep bu kadar tedirgin oldummmcanım benimde geçen hafta hep hareketsizdi. himdi ise durmadan hareket ediyor. normal bence hep aynı tempoda gitmez.
çok geçmiş olsun canım. konuyla ilgili bi bilgim yok ama eminim doktorla en kötü senaryodan bahsediyorlardır. sen kendini üzme dualarımız seninle
kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı
ben bebettonun 89 tl ye aldım 10 lı setı kalıtesı 10 numara 1 tanede 10 set havuzlu handan 50 tl ye almıstım
bende kraftın telsızını aldım ben ozellıkler aldım en basıt ozellıklı olsun dıye gayet guzel cekıyor canım denedıkteEki Görüntüle 578343
canım sağol.. Bekliyorum bi yol gösterirler diye ama yok dediğin gbi en iyisi kendim sorayım iğne vurulmam gerekcek mi diye
ay allah korusunn bende habire hafifi hafif vuruyodum uyansın diye bi daha yapmayımmm dediğin gibide biraz fazla abarttım ben ama dün gece başıma bişe geldi ondan sanırım bu kadar tedirgin oldumm ben
doğru diyosunn tatlımmmm gün ve saatler tamammen değişti sabah tık yoktu eşimde korktu bide gece bi olay yaşadım sanırım ondan sebep bu kadar tedirgin oldummm
merhaba 2011 şubat annesiyim.aziz bebenin kıyafetleriyle büyüttüm kızımı
peki kıyafet alırken o zaman 0-3 ay mı almalıyım ya da 3-6 ay mı? emin olamadım ben daha yeni başlaycağım
kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? E toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: Cok mu pahalı
valla ben zıbın harıcı kıyafetlerı 3/6 ay aldım 0/3 aylar 1 ay sonra kucuk gelıyormerhaba 2011 şubat annesiyim.aziz bebenin kıyafetleriyle büyüttüm kızımı
peki kıyafet alırken o zaman 0-3 ay mı almalıyım ya da 3-6 ay mı? emin olamadım ben daha yeni başlaycağım
merhaba 2011 şubat annesiyim.aziz bebenin kıyafetleriyle büyüttüm kızımı
CANIM 0-3 AYLIGI ÇOCUK İRİ DOGARSA 1 AY GİYİYORMUŞ ONA GÖRE AL PİJAMA TAKIMI ALIRSAN ELİNDEN GELDİGİ KADARIYLA AYAKSIZ OLANI AL AYAKLILAR KULLANIŞLI OLMUYORMUŞ
Ben english home dan 19.90 tlye aldim kundak havlu. Cok kaliteli, yumusacik ve ince degil digerleri gibi, daha da sık dokulu. Annem de beylikduzu pazarindan mother carein ihrac fazlasini almis. O daha da pofidik cok guzel ve sadece 10 tl vermis. Bornoz bence de hemen olmaz. Kafasini da usutmemek adina kundak daha mantikli. Ama bunlar kucuk gelmeyebasladiginda kullanmak icin bambu pamuk karisimi normal 70x140 havlu aldim. Kundaklarda bambu bulmak zor. Sadece chakra markada bulabildim.herkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..
banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....
siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne
oy anam masallah32 hafatada bennnçok mu kocamanımmm:26:
Ben avcilar nar bebeden 69 tlye aldigim icin 10lu set bana pahali gibi geldi. Baska da almadim yenidogan. Herkes cok cabuk kucuk kaliyor diyo. Digerlerini 0-3 aldim mesela hastane cantasina yedek olarak koydugum ikinci takim 0-3 ay 5li bir takim galiba 24 tl vermistim. Bi de ztn boyu uzun gidiyor yenidoganlar hemen kisa kalabilir.kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı
bu arada bebettonun hastane cıkısı 62 cm aklınızda olsunCANIM 0-3 AYLIGI ÇOCUK İRİ DOGARSA 1 AY GİYİYORMUŞ ONA GÖRE AL PİJAMA TAKIMI ALIRSAN ELİNDEN GELDİGİ KADARIYLA AYAKSIZ OLANI AL AYAKLILAR KULLANIŞLI OLMUYORMUŞ
ben bebettonun 89 tl ye aldım 10 lı setı kalıtesı 10 numara 1 tanede 10 set havuzlu handan 50 tl ye almıstım
bende kraftın telsızını aldım ben ozellıkler aldım en basıt ozellıklı olsun dıye gayet guzel cekıyor canım denedıkteEki Görüntüle 578343
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?