- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.381
bu arada bebettonun hastane cıkısı 62 cm aklınızda olsun
canım ben 0-3 aylık pijama takımlarının hepsini 62 cm aldım3-6 aylık pijama takımı kışın dışarı çıkamazsam diye 5 adet şapkalı tarzı aldım
bozulursa yapacak bısey yok 3 ay once aldım degıstıremem yanı gıttıgı kadar gıtsıncanm geçen sene yengemde kraftın yeşil renkli olanını almıştı tez bozuldu elden çıkarmak zorunda kalmıştı haberin olsun
bozulursa yapacak bısey yok 3 ay once aldım degıstıremem yanı gıttıgı kadar gıtsın
bakalım ne cıkarsa bahtımıza:)haklısın canım 3 ay önce almısın inşallah iyi çıkar bellide olmaz belkide kullanmadan kullanmayada degişiyor olabilir
canım bence doktora bir sor suyun az olugu için erken dogum riskin varmı? Varsa 31 haftalık oldugunu 34den önce çocugun cigerleri gelişmedigini söyle- erken dogum olursa bebek boşuna küvezde kalmasın canım sen elinden geleni yap taktir allahtan
tamam canım mutlaka soracagım bide bana riskli bir gebelik diye tetanoz aşısı da vurulmadı bunun bi zararı olurmu sizce ilerde bebişte yada bende
bu besıgı kurmak cok eglencelı bende kendım kurmustumbiz geldik prensesimle teyzeleri bakın size ne göstercem
yarım saattir bununla uğraşıyorum sonunda beşiğimizi kurduk:)
kocam beni bekle dedi ama ben kaç gündür bekliyorum
bugün yarın derken beni oyalıyodu ben de oturdum kendim kurdum :)
ay benim bile içine yatasım geldi, resimlerde göründüğünden
çok daha büyük bi beşik oldu :)
Eki Görüntüle 578371 Eki Görüntüle 578372
bu besıgı kurmak cok eglencelı bende kendım kurmustum
canım çocuga fadası var zararı yok doktor bana 31 haftalıkken o haftada dogum yapmak riskli oldugunu yaşama şansı %30%40 dedi yaşasa dahi çok eziyet görür dedi eger bu çocugun ciger geliştirici igneyi vurursan 10 gün sonra etki ettigini 10 gün sonra yaşama şansı erken dogum olursa yükselecegini söylemişti, bana saglık ocagı tetonoz ignesi vurunmamı 1 sefer önceden düşük yaptıgım için demişti doktoruma sordum mecbur yaptırmam gerektigini sezeryan olmak zorunda kalırsan mikrop kapma diye 2tetenoz ignesinide vurundum hamdolsun birşeyim yok ynede doktoruna istersen danış hiç birşeyi ihtimale bırakma
evet bende aynı sekılde kullanma klavuzu ıle degıl youtube tan ızleyıp kurdum puzzle gıbı cok eglencelı kurmasıevet cnm ben sanıyodum ki tornavidayla flan uğraşıp yapılacak bişey
önce kullanım kılavuzunu okudum bişey anlamadım sonra internetten
videosuna baktım bir sağını çekiştiriyosun bi solunu çekiştiriyosun
birden ortaya çıkıveriyo :) ben de çok eğlendim ufak ufak ayrıntılarını
takarken bu buraya mı şu şuraya mı diye yapıverdim :)
canımmmm doğum esnasında ki tetenoz a karşı korunmak için yapılıyor özellikle hastane ortamında olmayan doğumlar için ama kaan kocatepede dinlemiştim hastane ortamında yapılan doğumlarda tetenoz mikrobu oranı nerdeyse yok hatta yok demişti ve kimi hamilellerin doktorları vurulma gerek yok demiş bence hastanede doğum yapacağımız için tetenoz aşısı vurulmamamızın bi sorunu yok kaan aöcaya göre
biz geldik prensesimle teyzeleri bakın size ne göstercem
yarım saattir bununla uğraşıyorum sonunda beşiğimizi kurduk:)
kocam beni bekle dedi ama ben kaç gündür bekliyorum
bugün yarın derken beni oyalıyodu ben de oturdum kendim kurdum :)
ay benim bile içine yatasım geldi, resimlerde göründüğünden
çok daha büyük bi beşik oldu :)
Eki Görüntüle 578371 Eki Görüntüle 578372
zuzummmm sence bu park yataklar seyahate uygunmu
daha dogrusu yazın her hafta sonu yazlıga gıdıyorum orası ıcın bır tane daha alayım mı yoksa evdekını sırtlayayım mı her hafta kararsız kaldım
benimde ilk gebeliğim düşük olmustu bunu da sorayım ozaman ben tekrar aşı olmam gerekiyo mu diye her ihtimale karsı olayım demi sagolasın canım
ayy ya şunun güzelliğine bak bende önce cantamı hazırlıyayım sonra alcam beşiğimizi :) ne de olsa erken doğcak... her ne kadar yaşamaz deseler de içimde hep umut var cıkmadık candan ümidimizi kesemiyoruz dualarla inşallah dünyaya gelcek yavruşummm
bence ol canım yinede doktoruna danış ben 1 sefer düşük yaptım ,saglık ocagı riskli olma dedi ,doktora sordum kesinlikle olmamı söyledi 2 igneyide vurundum birşey olmadı ben yinede birşey olursa diye igneyi vurundugum gün israhat ettim canım şöyle birşeyde var eger sezeryan olman gerekirse doktorun kullandıgı aletlerin ne kadar hijyenik oldugunu bilemezsinki hastaneye güveniyorsan vurunma ama doktoruna kesinlikle danış igneyi vurunup vurunmuyacagını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?