2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

sağol canım inşallah hepimiz sag saglim kucagımıza alırız bebişlerimizii

ayy çok şeker güle güle sağlıkla pisletsin eskitsin meleğinnnnn :)
kontrole gidince sorayım canım bakayım sagol

canımmm sor ve eğer yapılabiliyorsa bu haftada da bi riski yoksa sen ve bebeğin için yaptırırsın bitanemmm ama riskli yapamayız derlersede takılma çünkü biliyorum çevremde olmayan çok kişi var doktorları olma demiş nası olsa steril hastanede olucak doğum diye ama yapalım riski yok derse yaptırırsınn canımm

çok teşekkür ederim cnm amin inşallah

tamam canımmm bi sorayım gittiğimde. soracagım seyleri yazıyorum artık cünkü gittiğimde olumsuz seyleri sıralamaya basladıklarnda beynim duruyo resmen ne konusacagımı bile unutuyorum böyle daha kolay olur :)

kız ne güzelmiş öyle bebişin güle güle kullansın allahım içini dolu etsin bebişin dogdugunda güzel günler geçirin

aaa çok sevindim iznikli duyunca malum biliyosunuz burdA PEK ALACAK BİYER YOK BURSADAN BAKAYIM DİYORUM İŞTE KIZLAR BU ARADA NAZAN HANIMA GİDİYOSUNUZ DİMİ
bizde iznikli değiliz canım ikimizde öğretmeniz burda :) evet alacak hiç bi yer yok o yüzden netten alışveriş yapıyoruz

Merhaba arkadaşlar sohbetlerinize katılamasam da çoğu zaman sizi takip ediyor ve bir çok sorumun cevabını burda buluyorum. Şimdi soracagım şeyi ya ben gözden kaçırdım yada başına gelen yok . Benim karnımın yan taraflarında morluklar oluşmuş her iki taraftada , şekil olarak çatlak oluşumunu andırıyor ama mor mor. Başına böyle bişey gelen var mı ? ve sizce endişelenmelimiyim ?

Son düzenleme:
tamam canımmm bi sorayım gittiğimde. soracagım seyleri yazıyorum artık cünkü gittiğimde olumsuz seyleri sıralamaya basladıklarnda beynim duruyo resmen ne konusacagımı bile unutuyorum böyle daha kolay olur :)
canımmmm aynenn yazmak en güzeli hiç olmassa unutmassınn sen konuşursun onlar cevaplarlar bitanemm :) bu arada geçen ben de çantamı unutmuşum hastanede nası unutkanlıksa bugünde kapıda kaldı içerde anahtarı unutmuşumm :)

canımm damarlanma olmasın o çünkü karın genişledikçe yandaki damarlanma daha net belli olurmuş diye okumuştumm bilmiyorum seninki nasıl ama bende hafif böle çok az mor ama belli olmıcak nitelikte yan taraflarımda karnımın dallanma başlamış

ince ince yırtık şeklindeyse çatlamıştır, ama belli bi alanı kaplayan morluklarsa çatlak değildir o sanırım, kaşıntın var mı? bazı hamileler kaşırken morartabiliyormuş.. onun dışında bi neden aklıma gelmiyor bi fikrim yok

yok yok öyle hafif belli olmayacak şekilde değil, ben zaten oraları pek göremıyorum karnımdan eşim farketti ve korktu baya :/ inşallah damarlanmadır sadece.

ince ince yırtk şeklinde , kaşıntım çok şükür hiç yok . o yüzden o ihtimali düşünmüyorum bile.

canımm arkadaşımında göbek deliği etrafı morarmış ve bebek anne göbeğinden besleniyor diye biliyomuş o yüzden korkup doktora gitmiş meğer göbek deliği çevresşnin morarma sebebi çatlamasıymış çatlak olmuş sonra orası belkide çatlıcak bitanemm yada damarlanma aklıma bu ikisi geldi

üzgünüm çatlamışsın sanırım :)

Selam herkese,Zuzumm yatak çoook güzel benim aldığım yatakta böyle ve kırmızı ayy ben daha kurmadım ev dar olunca artık doğuma yakın kuracam.Ama çok heves ettim şimdi.neyse uğraşamam şimdi eşim sağolsun grip mikrobunu bana sattı sürünmeye adayım dinleniyorum o bakımdan.bende artık bbu ay eksiklerini tamamlayacam az bişey kaldı.bu arada ya bebk ürünlerinden şampuan, sabun, pişik kremi, bir de bebe yağı almayı düşünüyorum yeter heralde çünkü çok detaya gerek yok diye düşünüyorum yok güneş kremi falan felan gibi.

Teşekkürler cnm çatlıycam demekki :S

benimde göbek deliğimin etrafı yuvarlak şekilde mor dr a sordum elleme önemli değil dedii

güneş kremleri 12 ay sonra bozuluyo zaten canım alma, kış çocuğu olacak bizimkiler güneşi nereden görecekler doğar doğmaz :) yazın tatile giderken ya da dışarıya çıkmaya başladığında alırsın iyisinden bi tane.. ben daha senin o söylediklerini bile almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…