2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ya ben çok şeyini hallettim önümüz kış olunca çok çıkamam sağa sola gidemem diye düşündüm bir de benim arkadaşlarımla benim annem babam ablam sağolsun çok şeyi paylaştı bize pek bişey bırakmadılar.doğru dedin yazın artık kremleriz kuzularımızı:))bu arada 1 haftadır göbeğim kaşınıyor gibi bir tuhaf az önce ayna tuttum ufak bir çatlak olmuş yaa hiç bir yerde olmadı neyse artık nazarlığım olsun diyorum:)

bende durdum durdum daha alırım diye, şimdide soğuktan çıkamıyorum iyi yapmışsın sen :) asıl çatlaklar bu haftalardan sonra başlarmış zaten.. bide çocuk doğduktan sonra çok belli oluyomuş şimdi göremeyebilirmişiz, bebekler sağlıklı olsunlarda varsın çatlayalım boşver

Bende aynısını duydum şimdi gergin olunca belli olmuyormuş zaten tek teselli onların iyi olması,krem kullanıyorum içinde yazıyordu çatlaklar pembe renkliyken beyazlaşmadan düzenli kullanınca güya çatlaklarda iyileşme oluyormuş.Senin de son zamana bırakman soğuklar açısından pek iyi olmamış ama öyle ya da böyle herşey hallediliyor canım boşver.

aaa çok sevindim iznikli duyunca malum biliyosunuz burdA PEK ALACAK BİYER YOK BURSADAN BAKAYIM DİYORUM İŞTE KIZLAR BU ARADA NAZAN HANIMA GİDİYOSUNUZ DİMİ

ben iznikli değilim ama burda yaşıyorum peki sizler buralımısınız

zeynepin de dediği gibi öğretmeniz ben denizliliyim. ben nazana gidiyodum ama nazan hanım biz doğurmadan tayin isticekmiş, yalovaya atakent hastanesine gidiyorum şimdi. hatta salı kontrolüm var...

benimde göbek deliğimin etrafı yuvarlak şekilde mor dr a sordum elleme önemli değil dedii

bende geçen alt karın bölgeme ayna tuttum ablam görmüştü camden karnımı altı niye kızarık demişti aldım ondandır dedim sonra ayna tutunca farkettimki alttan çatlamışımm :) sağlıkla gelsin bebişlerimizde önemli değil

Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin bayanlar. Benim SAT tarihime göre 12 martta günüm doluyor. fakat doktorum erken yumurtlamadan dolayı bebeğin iki hafta daha büyük olduğunu söyledi. e bide sezeryan olacagı için biraz daha öne alınacağı düşünülürse bende şubat annesi olucam :) bundan sonra mart anneleriyle birlikte sizide takip edicem. ilk doğum yapacakları merakla bekliyorum Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

iyi akşamlar bayanlar

benimde sağ kagurgalarım çok fena ağrıyor
doktora göre diyaframa vuruyormuş
nasıl geçer acaba bilgisi olan varmı

oy tam yemelik bu yaa

bu arada nası oldu anlamadım ama ekliyeceğim tüm fotoları karışık eklemiş kendi kendine. siz aralarından seçin
göbüş de var bebiş de ciciş de :I))

Eklentiler

• $iphone bebi 047.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $iphone bebi 049.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $iphone bebi 010.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $iphone bebi 014.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $iphone bebi 016.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $iphone bebi 017.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $iphone bebi 018.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $iphone bebi 019.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $iphone bebi 020.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $iphone bebi 021.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $iphone bebi 022.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $iphone bebi 023.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $iphone bebi 024.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $iphone bebi 026.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $iphone bebi 028.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $iphone bebi 029.webp
    17 KB · Görüntüleme: 32
  • $iphone bebi 030.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $iphone bebi 031.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $iphone bebi 032.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $iphone bebi 033.webp
    35 KB · Görüntüleme: 38
  • $iphone bebi 034.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $iphone bebi 035.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $iphone bebi 036.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $iphone bebi 037.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $iphone bebi 038.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $iphone bebi 041.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $iphone bebi 042.webp
    13 KB · Görüntüleme: 46
  • $iphone bebi 043.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $hüseyin phone 002.webp
    31 KB · Görüntüleme: 39
  • $iphone bebi 007.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

güle güle yatsın bebişin içinde inşallah mışıl mışıl uykular dilerim ikinizede:) park yatağa uyku seti mi nevresimm mii düşünüyorsun canım? ben kararsız kaldım kimi yandaki filelerden anneyi görüyor iyi oluyor diiyor, bende kenarları naylon kumaş diye kenarlıklı bir uyku seti almayı düşünüyorum sen ne yapacaksın?:44:

zeynepin de dediği gibi öğretmeniz ben denizliliyim. ben nazana gidiyodum ama nazan hanım biz doğurmadan tayin isticekmiş, yalovaya atakent hastanesine gidiyorum şimdi. hatta salı kontrolüm var...

ewt gidiyo o ben yeni doktorla devam edicem gibi yada memelekete gidecem doğuma sivasa ama kışın ortası açıokçası yolda çoçukla dönüş problem olur diye burda olacak doğum büyük ihtimal hayırlısı

meltem
gökalp e gidiyor musun?
ben geçen cuma günü giitim çok yogundu
hastaya yeteri kadar zaman ayırmıyor sinir oldum
daha ben çıkmadan sorularım bitmeden dıaşrıdan hasta çağırdı
iki bucuk ay doğuma kalmış bana dışardan randevu al dedi dışarda randevuyuda 3 ay sonrasına veriyorlar ve bunu kendiside biliyor

çokkk güzel güle güle yatın bende aynı beşiğin pembesini aldım kızıma güzel güzel uyusunlar inşallah

herkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..

banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....

siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne

Canım selam, biraz gecikmeli geldim bu akşam. Ben bornozu biraz büyüyünce alıcam, şöyle bir yaşna gelince filan. O yüzden kundak havlu aldım. Annemlerin orada sadece havlu,hurç, nevresim takımları satan bi mağaza var. Oraya girdim ve bebek için banyo havlusu var mı diye sordum. Adam bi tane kaldı dedi, bi baktım pembe :) etiketi de mothercare, %100 pamuk yazıyor. Aaa dedim bu makanın sizde ne işi var, adam da bana bizde burberry's bile oluyor demez mi? Fiyatı da 6 lira Kızım çok şanslı, çok düşeş bi alışveriş oldu benim için. Sana da öyle küçük dükkanlara bakmanı öneriririm eğer evinin yakınlarında varsa.

iyi akşamlar bayanlar

benimde sağ kagurgalarım çok fena ağrıyor
doktora göre diyaframa vuruyormuş
nasıl geçer acaba bilgisi olan varmı

benim de yapıyor cnm
azcık kız yapma diye belki dinler annesi
çaresi yok valla ayaklarını ordan çekene kdr. ben sadece geriniyorum işte yettiği kadar

amaa ben görmemişimm

Eki Görüntüle 578556 oy tam yemelik bu yaa

bu arada nası oldu anlamadım ama ekliyeceğim tüm fotoları karışık eklemiş kendi kendine. siz aralarından seçin
göbüş de var bebiş de ciciş de :I))
ıcınden sec dıyon ortaya karısık:) valla ben pegendım hatun seı laf aramızda:)

malesef benım ıcınde tek dezavantajı bu, bende allahtan temmuz ayından butun randevularını almıstım en son 22 aralıgı almıstım bu hafta gıdıecem sonra kendısı verıcek galıba kı benım doguma 40 gun kaldı artık

ben bırakmayı düşünüyorum soğuk adamı
bakalım hayırlısı
şimdilik sizlere iyi geceler
çök fena nezleyim dinlenirsem belki geçer

kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı

Canım istanbulda yaşıyorsun sanırım, herhangi bir aziz bebe mağazasına git, hastane çıkışlarının indirimdekilerinden eminim bulursun. Ben halkalıda oturuyorum, arenapark şubesindeki azizbebe mağazasından lila renkte 10 parça hastane çıkışına 55 tl verdim, hatta 35 liraya da bi tane de 5 li takım aldım. Armoniparkta da fiyatlar aynıydi. Nete hiç bakma, mağazada daha uygun. Bi de hastane çıkışı zaten 0-3 ay olduğu için çok az giyilecek, çabuk büyüyecek bebişler.o yüzden almamazlık etmek olmaz ama çok para vermeye de gerek yok diye düşnüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…