- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.421
güneş kremleri 12 ay sonra bozuluyo zaten canım alma, kış çocuğu olacak bizimkiler güneşi nereden görecekler doğar doğmaz :) yazın tatile giderken ya da dışarıya çıkmaya başladığında alırsın iyisinden bi tane.. ben daha senin o söylediklerini bile almadım
bende durdum durdum daha alırım diye, şimdide soğuktan çıkamıyorum iyi yapmışsın sen :) asıl çatlaklar bu haftalardan sonra başlarmış zaten.. bide çocuk doğduktan sonra çok belli oluyomuş şimdi göremeyebilirmişiz, bebekler sağlıklı olsunlarda varsın çatlayalım boşverya ben çok şeyini hallettim önümüz kış olunca çok çıkamam sağa sola gidemem diye düşündüm bir de benim arkadaşlarımla benim annem babam ablam sağolsun çok şeyi paylaştı bize pek bişey bırakmadılar.doğru dedin yazın artık kremleriz kuzularımızı:))bu arada 1 haftadır göbeğim kaşınıyor gibi bir tuhaf az önce ayna tuttum ufak bir çatlak olmuş yaa hiç bir yerde olmadı neyse artık nazarlığım olsun diyorum:)
güneş kremleri 12 ay sonra bozuluyo zaten canım alma, kış çocuğu olacak bizimkiler güneşi nereden görecekler doğar doğmaz :) yazın tatile giderken ya da dışarıya çıkmaya başladığında alırsın iyisinden bi tane.. ben daha senin o söylediklerini bile almadım
bende durdum durdum daha alırım diye, şimdide soğuktan çıkamıyorum iyi yapmışsın sen :) asıl çatlaklar bu haftalardan sonra başlarmış zaten.. bide çocuk doğduktan sonra çok belli oluyomuş şimdi göremeyebilirmişiz, bebekler sağlıklı olsunlarda varsın çatlayalım boşver
ay utanmam da gerek yok şimdi buraya koymaya, sana özel mesaj atmıştım foto konusu geçmeden önce görmedin sanırım
ama daha gecen hafta attım ya resım sen gormedınmı?
aaa çok sevindim iznikli duyunca malum biliyosunuz burdA PEK ALACAK BİYER YOK BURSADAN BAKAYIM DİYORUM İŞTE KIZLAR BU ARADA NAZAN HANIMA GİDİYOSUNUZ DİMİ
ben iznikli değilim ama burda yaşıyorum peki sizler buralımısınız
benimde göbek deliğimin etrafı yuvarlak şekilde mor dr a sordum elleme önemli değil dedii
biz geldik prensesimle teyzeleri bakın size ne göstercem
yarım saattir bununla uğraşıyorum sonunda beşiğimizi kurduk:)
kocam beni bekle dedi ama ben kaç gündür bekliyorum
bugün yarın derken beni oyalıyodu ben de oturdum kendim kurdum :)
ay benim bile içine yatasım geldi, resimlerde göründüğünden
çok daha büyük bi beşik oldu :)
Eki Görüntüle 578371 Eki Görüntüle 578372
zeynepin de dediği gibi öğretmeniz ben denizliliyim. ben nazana gidiyodum ama nazan hanım biz doğurmadan tayin isticekmiş, yalovaya atakent hastanesine gidiyorum şimdi. hatta salı kontrolüm var...
güle güle yatsın bebişin içinde inşallah mışıl mışıl uykular dilerim ikinizede:) park yatağa uyku seti mi nevresimm mii düşünüyorsun canım? ben kararsız kaldım kimi yandaki filelerden anneyi görüyor iyi oluyor diiyor, bende kenarları naylon kumaş diye kenarlıklı bir uyku seti almayı düşünüyorum sen ne yapacaksın?:44:
herkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..
banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....
siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne
iyi akşamlar bayanlar
benimde sağ kagurgalarım çok fena ağrıyor
doktora göre diyaframa vuruyormuş
nasıl geçer acaba bilgisi olan varmı
amaa ben görmemişimm
ıcınden sec dıyon ortaya karısık:) valla ben pegendım hatun seı laf aramızda:)Eki Görüntüle 578556 oy tam yemelik bu yaa
bu arada nası oldu anlamadım ama ekliyeceğim tüm fotoları karışık eklemiş kendi kendine. siz aralarından seçin
göbüş de var bebiş de ciciş de :I))
malesef benım ıcınde tek dezavantajı bu, bende allahtan temmuz ayından butun randevularını almıstım en son 22 aralıgı almıstım bu hafta gıdıecem sonra kendısı verıcek galıba kı benım doguma 40 gun kaldı artıkmeltem
gökalp e gidiyor musun?
ben geçen cuma günü giitim çok yogundu
hastaya yeteri kadar zaman ayırmıyor sinir oldum
daha ben çıkmadan sorularım bitmeden dıaşrıdan hasta çağırdı
iki bucuk ay doğuma kalmış bana dışardan randevu al dedi dışarda randevuyuda 3 ay sonrasına veriyorlar ve bunu kendiside biliyor
Eki Görüntüle 578556 oy tam yemelik bu yaa
bu arada nası oldu anlamadım ama ekliyeceğim tüm fotoları karışık eklemiş kendi kendine. siz aralarından seçin
göbüş de var bebiş de ciciş de :I))
Eki Görüntüle 578570 Eki Görüntüle 578571 Eki Görüntüle 578572
ıcınden sec dıyon ortaya karısık:) valla ben pegendım hatun seı laf aramızda:)
malesef benım ıcınde tek dezavantajı bu, bende allahtan temmuz ayından butun randevularını almıstım en son 22 aralıgı almıstım bu hafta gıdıecem sonra kendısı verıcek galıba kı benım doguma 40 gun kaldı artık
kızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?