- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.441
ya canım benimde aynı sorun var dün gece ağlıyodum resmennn yaaaiyi akşamlar bayanlar
benimde sağ kagurgalarım çok fena ağrıyor
doktora göre diyaframa vuruyormuş
nasıl geçer acaba bilgisi olan varmı
Eki Görüntüle 578556 oy tam yemelik bu yaa
bu arada nası oldu anlamadım ama ekliyeceğim tüm fotoları karışık eklemiş kendi kendine. siz aralarından seçin
göbüş de var bebiş de ciciş de :I))
güle güle yatsın bebişin içinde inşallah mışıl mışıl uykular dilerim ikinizede:) park yatağa uyku seti mi nevresimm mii düşünüyorsun canım? ben kararsız kaldım kimi yandaki filelerden anneyi görüyor iyi oluyor diiyor, bende kenarları naylon kumaş diye kenarlıklı bir uyku seti almayı düşünüyorum sen ne yapacaksın?:44:
benım oğlan altyapı calışmasında yıne gece gece
bende durum fena sancı yapıyor her ne yapıyorsao çalışma bende de var blop blop alta patt diye derinlere kaçıyoD
benımkınıde cok tutuyor annecım su ıc dıyorum bende bol bol var orda:)ya kuzular hayırdır inşallah bu gece rüyamda
iki göğsümden de çeşmeden akar gibi süt geliyodu
elimle hafiften aşağı doğru masaj yaptığımda bardağa ya
da daha büyük bir kapa çeşmeden akar gibi süt sağdım
çok etkilendim internetten baktım yorumlar hep ii
inşallah öle de süt gelir de göğüslerimden bebeğim de
güzel güzel emer, bide bugün komşuda otururken yine
prensesimi hıçkırık tuttu odadakiler de hep dediki hıçkırık
hem midesini büyütüyo hem de ağız kaslarının gelişmesini
sağlıyo die ben de sevindim çünkü çok sık hıçkırık tutuyo miniğimi
tatlım bizimkiler göbek deliğimizden kaburgadan çıkmaya çalışırken seninki yolu biliyor, doğru yoldan tünel kazıyor bence.benım oğlan altyapı calışmasında yıne gece gece
ay kociş maç izleyecek die interneti kaptırdım
o yüzden anca tekrar elime alabildim:)
teşekkür ederim cnm amin
benim bi arkadaşım nevresim takımı hediye almış bana
kayınvalidem de uyku seti ve beşik kenar koruması almış
yani ikisi de var cnm ilk defa duydum bebeğin fileden anneden
görmesinin iyi olduğunu, hiç düşünememiştim şimdiye kadar
artık annem yatağını flan yapınca o zaman karar veririm.
bende durum fena sancı yapıyor her ne yapıyorsa
benım mı? 5 subat normal dogum ama 25 ocakta sezeryan ıle dıgacakaynen ya napıyolar orda acaba sizin şubatın kaçına geliyor dogum
benım oğlan altyapı calışmasında yıne gece gece
ya esek sıpası dıkıslerımı zonklatıyorbendede acı ve sancı yapıyor tatlım ama senin haftana gelince o zaman dahada şiddetli hissetcemm o zamann ayyyy bu haftamdaki bile beni zıplatıyo senin haftanda yatarım artık acıdann ben
abisi cıkışı bılmıyorkı acıl cıkıstan cıktı o:)))))))teyzeleri teşekkür ederiz çokkaç aydır heyecanla bekliyordum yükleyebilmek için 2,5 saatimi aldı. kimse beğenmedi diye ağlicaktım tam ama en güzeli kızım di mi yaa baksanıza öpücük yapmış.
tatlım bizimkiler göbek deliğimizden kaburgadan çıkmaya çalışırken seninki yolu biliyor, doğru yoldan tünel kazıyor bence.galiba abisi çıkarken arkadan gelenlere yolu gösterecek ipuçları bırakmış
cnm başkasının alıntısında gördüm beşiği güle güle kullanın maşallah
valla kocaları beklersek aylarca duruyor işler iyi yapmışsın ama umarım zorlanmamışsındır.
kenar korumalar da sadece tek uzun kenar için oluyıor ztn merak etme, diğer taraftan seni görür gene bebişin
aynen ya napıyolar orda acaba sizin şubatın kaçına geliyor dogum
ya esek sıpası dıkıslerımı zonklatıyor
kime sorduğunu bilemedim tatlımm ama cevap veriyim dedim :) benim ocak sonu ile şubat 20 si arasında bi gün en son tarihim 20 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?