- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.461
az kalmıs ozman Rabbim yardım etsın hepimize inş. bide şu dogum korkularımı yenebilsem rahatlıcam ama
cnm hepinize sordumbenmde 26 şubat dedi herkese soruyorum merak ediyorum
benımkınıde cok tutuyor annecım su ıc dıyorum bende bol bol var orda:)
teyzeleri teşekkür ederiz çokkaç aydır heyecanla bekliyordum yükleyebilmek için 2,5 saatimi aldı. kimse beğenmedi diye ağlicaktım tam ama en güzeli kızım di mi yaa baksanıza öpücük yapmış.
tatlım bizimkiler göbek deliğimizden kaburgadan çıkmaya çalışırken seninki yolu biliyor, doğru yoldan tünel kazıyor bence.galiba abisi çıkarken arkadan gelenlere yolu gösterecek ipuçları bırakmış
cnm başkasının alıntısında gördüm beşiği güle güle kullanın maşallah
valla kocaları beklersek aylarca duruyor işler iyi yapmışsın ama umarım zorlanmamışsındır.
kenar korumalar da sadece tek uzun kenar için oluyıor ztn merak etme, diğer taraftan seni görür gene bebişin
1 ay var aramızda canım senınde az kaldı sabretcnm hepinize sordumbenmde 26 şubat dedi herkese soruyorum merak ediyorum
bende akşama arkadas geldı esı ıle sıfonyer ve aynalı dolabı tasıttım besıgı oraya gecırdım i gomme dolap ıle gardrop arasında kuytuya koydum hıc soguk almıcakbende de fazla su var cnm zaten içipiçip tekrar içine yapıyolar:)
daha önce çok hıçkırıyo acaba doktora mı sorayım die düşünüyodum
ama sanırım sormama gerek yok yoksa güler bana :)
teşekkür ederim cnm
doğru diyosun ya gelip kulağını karnıma dayamayı biliyo
sonra bu benim kızım demeyi de biliyo ama elini işe atmıyo
çok şükür zorlanmadım çünkü çok basit kurulumu var, hatta kapıdan geçmedi
bende tekrardan bozdum öle geçirdim :) en azından öğrenmiş oldum
şimdi tekrardan 5 dakikada kurabilirim :)
canımmm korkmaaaa elbet o gün gelicek ve doğurduktan sonraki acısız mutluluğumuzu düşünn ve bi şekilde bu süreci tamamlıcaz bi şekilde doğucaklar tatlımmm doğum sonrasını düşün ve rahatla ben öyle yaptımm ve rahatladım dün mesela kaburgamın altı nasıl acıdı gözümden yaş geldi ama dayann bebeğin için herşey az kaldı dedimm güç geliyor gerçektennn ki ben canı kıymetli yanınca canım gece eşimi uyandırırdımm
bende oğlumu 20 yasında aldım kucagıma sımdı 9 sene sonra tekrar nasıp oldu bakalımhaklısın cnm herşey onlar için benm ikinci doğumum olucak ama 7 yıl aradan sonra sanki ilk gibi hissediyorum oğlumda yaşım 19 du tecrübesizlik fazla bişey anlamadım ama kızımda öyle değil Rabbim kolaylıgını verir inş..
aminnn canımm benim inşallahhh inan o anlık annelik duygusuyla umursamıcaz bunlarıhaklısın cnm herşey onlar için benm ikinci doğumum olucak ama 7 yıl aradan sonra sanki ilk gibi hissediyorum oğlumda yaşım 19 du tecrübesizlik fazla bişey anlamadım ama kızımda öyle değil Rabbim kolaylıgını verir inş..
Canım biraz rahatlamış olman sevindirici. Şimdi de annen oturmuş düşünuyordur söylediklerini. Kendi annemi düşündüm birden. Belki senin annen de benim gibi, ekonomik anlamda babana bağımlı olmayı çok ağır bir şekilde yaşıyordur, kendini çaresiz hissediyordur. 'benim param yok ki, istediklerimi alacak gücüm yok ki' diye düşünüp eli kolu bağlı hissediyordur. Bazı kadınlar bunları çok farklı yaşıyor, inan bana. Senin ne istediğini anlıyorum, insan bazen diyor ki, yahu pazar parasından artırdığı 3-5 liraya bişey alsın, yeter ki özendiğini, düşündüğünü bileyim. Mesele maddi şeyler hiç değil, biliyorum ama dedim ya, bazı kadınlar çok çaresiz hissediyor kendini, çıkış yollarını da üretemiyor. En azından becerebildiği bişeyi sunmuş sana, yastık yapayım demiş. Gönül koyma annene, asıl doğumdan sonra onun desteğine çok ihtiyacın olacak. Belki öyle bi yetişecek ki sana, tüm bu kırgınlıklarını unutacaksın. Yani dilerim öyle olur.
bende akşama arkadas geldı esı ıle sıfonyer ve aynalı dolabı tasıttım besıgı oraya gecırdım i gomme dolap ıle gardrop arasında kuytuya koydum hıc soguk almıcak
bende oğlumu 20 yasında aldım kucagıma sımdı 9 sene sonra tekrar nasıp oldu bakalım
bende akşama arkadas geldı esı ıle sıfonyer ve aynalı dolabı tasıttım besıgı oraya gecırdım i gomme dolap ıle gardrop arasında kuytuya koydum hıc soguk almıcak
park yatağınız kraft pr01 mi ? Telefondan girdiğim için göremiyorum üstünde ne yazdığını . Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın . Bende çoğu zaman eşimi bekleyip bekleyip kendim hallediyorum :)
tatlım klima salondaysa gün içinde koltuğa fln da yatırabilirsin hani kenarlara sandalye dayayarak falan diye düşünüyorum. ama gece yatak odasında olması lazım eğer orda yatacaksan yine. kimileri de başka odaya kurup aynı odadaki çekyatta yatıcam ben de fln diyor. gece uykusuna nerede alıştırmak istiyorsan öyle başla mümkünse derim ben. benim arkadaş kocası ağlama sesine uyanmasın rahatsız oluyo diye salonda yatmaya başlamış bebeğiyle. çocuk iki yaşında hala aynı yatakta yatamıyolarmış karıkocaya ben de beşiği nereye koyacağıma karar veremedim
yani evim kaloriferli değil klima ve elektrikli soba kullanıyorum acaba
beşiği oturma odasına mı yoksa yatak odasına mı koyayım bilemedim ona karar
veremedim yaa
bizde alışverişimizi yaptık bugün . Beni korkuttunuz ama hiçte öyle ölüp bitmedim Allah a şükür :) iki gün dolaştık ve akşamına hepsini bir mağazadan alıp çıktık . Bebeğim mağazasından aldık epeyde indirim yaptılar çoğu şeyi piyasanın altında aldık. Birde şurada söylediklerinin altında fiyata bulduğunu söyleyince o fiyata veriyorlar. Ankaralılar a öneririm tobb hastanesinin orda mağaza.
saol cnm, valla biz bu halde olmasak neler başaracaz da işte mecburiyetten
bazen kocişlere muhtaç oluyoruz:) yok tatlım sunny baby, biz beşik almaya gittiğimizde
kraftla sunny baby arasında kaldık hemen hemen herşeyi aynı kumaşı
kalitesi, ama sadece kraft daha pahalıydı bizde sunny baby aldık zaten bu
rengi beğenmiştik.
saol cnm, valla biz bu halde olmasak neler başaracaz da işte mecburiyetten
bazen kocişlere muhtaç oluyoruz:) yok tatlım sunny baby, biz beşik almaya gittiğimizde
kraftla sunny baby arasında kaldık hemen hemen herşeyi aynı kumaşı
kalitesi, ama sadece kraft daha pahalıydı bizde sunny baby aldık zaten bu
rengi beğenmiştik.
tatlım klima salondaysa gün içinde koltuğa fln da yatırabilirsin hani kenarlara sandalye dayayarak falan diye düşünüyorum. ama gece yatak odasında olması lazım eğer orda yatacaksan yine. kimileri de başka odaya kurup aynı odadaki çekyatta yatıcam ben de fln diyor. gece uykusuna nerede alıştırmak istiyorsan öyle başla mümkünse derim ben. benim arkadaş kocası ağlama sesine uyanmasın rahatsız oluyo diye salonda yatmaya başlamış bebeğiyle. çocuk iki yaşında hala aynı yatakta yatamıyolarmış karıkoca
ben direkt yatak odasına kurdum o yüzden
hadi bakalım güle güle kullanın inşallah cnm çabuk halletmişsin valla. kocan da bu işe sevinmiştir. :) bi de siz pembe mavi bakmıyosunuz di mi? o biraz daha hızlandırmıştır belki de işi. hadi fotolarını koy da görelim biz debu arada senin hediyeni anca yeni yükleyebildim fotosunu tatlım yaa kusura bakma
fıstıklar yarın meleğimi görcem inşallah sağlıklı sıhhatlidir
bakalım doktorum artık beni de 2 haftaya 1 çağıracak mı bir de
32. haftam doldu çalışabilir raporu alcam, ben yatayım artık yarına
görüşürüz gelişmeleri gelince haber veririm herkese ii geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?