- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.481
bende yatak odasına da klıma alıcam artık kocam benı ne yapacak bılmıyorum evde 3 kılma ıle ne kadar fatura odenır bılmıyorumcnm yazdığını yeni gördüm kusura bakma yeni yeni geçmişi okuyorum
yok cnm senin düşündüğün gibi değil çünkü annem emekli hemşire
yani babama flan bağımlı değil bu maddiyattan değil çünkü babam da
hala devlet hastanesinde personel şefi olarak çalışıyo, bu düşüncesizlikten
kaynaklanıyo, ben geçen gün diyorum çocuğun kıyafetlerini yıkayacam
hangi deterjanı kullanayım die o da dedi ben hiç yıkamamıştım böle
şeyleri hiç bilmiyorum flan die, yani bilmiyosa biraz etrafından sorup öğrenebilir
heyecanı olan isteği olan herkes herşeyi öğrenir yapar bu bahane değil.
ya ben de beşiği nereye koyacağıma karar veremedim
yani evim kaloriferli değil klima ve elektrikli soba kullanıyorum acaba
beşiği oturma odasına mı yoksa yatak odasına mı koyayım bilemedim ona karar
veremedim yaa
erkek canım benımayy ne güzel ya böyle çok ara geçince özleniyor bebiş kokusu sevmesi bakması ben özledım yani bide alısıyo ınsan aylardır karnımızda tepiniyolar tabı alıstırdılar kendılerını Rabbim saglıklı olarak kucagımıza almayı nasip etsin inş. senn cınsıyetı ne meltem
kac haftadır hesap kıtap yapıyprdum yatak odam musaıt yer sıkıntım yok ama , ruzgarı sogugu hesapla ayak altı olmasın derken orası mantıklı geldı:)meltem senle aynı kafayız bizben de gömme dolapla gardırop arasına koydurttum vallahi beşiğini hatta fotoda da görünüyo
bu arada kızlar , gece burada yazısırken sancılandım:26: ve baya tırstım vajınadan cıkcacakmış gıbı surensancılarım vardı sonra yattım kasılmadan uyuyamadım kalktım evde dolandım falan dedım heralde ben bu gece doguruyorum :) esımede dıyorum bı yandan bınnlar acaba dogum sancısımı bılmıyorum kı bennnn valla evde dogurcam cahıllıkten
aslında 1 hafta erken alınma sebebı o normal dogum surecı baslamadan beebgı almak , yuzde 5 te olsa ılk sezeryan dıkışlerının acılma rıskı var yanı ruptur dıyorlardur yahu daha erken aman deyimmm
yaa meltem bu arada oldu da sen sancılandın. ilk doğumun sezeryan bunda normal doğum başlarsa noluyo ? :26: hemen sezeryana mı alıyorlar ?
aslında 1 hafta erken alınma sebebı o normal dogum surecı baslamadan beebgı almak , yuzde 5 te olsa ılk sezeryan dıkışlerının acılma rıskı var yanı ruptur dıyorlar
eger sufalan gelırse yada nısan hemen acıl doguma alacaklar
esın ya saka maka son 40 a gırdık bacım ter basıyo benı dusundukce haftalar aylar sayarken sımdı gun sayıyoruzzzanladım canım aman inşallah zamanında sağlıkla gelirler de rahatlarız. hepsinin stresi ayrı valla ister 1 doğur ister 5
esın ya saka maka son 40 a gırdık bacım ter basıyo benı dusundukce haftalar aylar sayarken sımdı gun sayıyoruzzz
sen en zaman gıdeceksın goklape dun 2304 ısımlı arkadas soguk adam falan demıs ama bence adam tam tersı bıze cok sıcak ve samımı davranıyor demekkı elektırk meselesı bu
benım esımın aılesıde kız cok ıstedı 2 erkrk torun vardı 3 de erkek gelıyor aman salla kım ne derse desınKızlarrrr günaydınnnnn:).Size biraz içimi döemek istedim bu sabah.) Ya bazen insanları anlayamıyorum. Kayınvalidemle aram çok iidir ama devamlı kız çocuk imaları kabak tadı vermeye başladı. Kızı yok 2 oğlu var ole oluncada kız istiyolar. EE tamamda torun erkek kabul edin artık. Ya dün gidip alışveriş yapmışlar kız çocuklara göre daha güzel şeyler var inşallah ikinci kız olur öff fenalık geldi. bu cinsiyet takıntısını anlayamıyorum ya mantığıma sığmıyor. Yazık annemler sağlıklı olsunda önemli değil diyorlar. Ya şimdi ikinci kız olursa yazık benim oğluşuma ilgi gidecek varmı benim durumda olan fenalık geldi. İnş ikincide erkek olur.:)))))
6 aylık olana kadar ıstedıgın zaman olır arkadas 2.gunu yaptırdıkızlar meraba
bi şey sorcam erkek annişleri oğluşumun sünnetini yaptırmayı düşünüyoruzda acaba 40 ınımı beklesek yoksa göbek bağı felan düştükten sonramı olsa çünkü biz abisinden çok çektik şu an 4.5 yaşında 2 yaşında pipisi yapıştı doktor açarken kanattı şimdi arada hafif kızardığı oluyo hala sünnet yaptıramıyoruz psikolojisi için 7 yaşına kadar bekliycekmişiz bide gelişimi için sünnet olunca daha iyi oluyomuş diye duydum. Allah izin verirse bebişimi erken vakitte yaptıralım diyoruz.:44:
Kızlarrrr günaydınnnnn:).Size biraz içimi döemek istedim bu sabah.) Ya bazen insanları anlayamıyorum. Kayınvalidemle aram çok iidir ama devamlı kız çocuk imaları kabak tadı vermeye başladı. Kızı yok 2 oğlu var ole oluncada kız istiyolar. EE tamamda torun erkek kabul edin artık. Ya dün gidip alışveriş yapmışlar kız çocuklara göre daha güzel şeyler var inşallah ikinci kız olur öff fenalık geldi. bu cinsiyet takıntısını anlayamıyorum ya mantığıma sığmıyor. Yazık annemler sağlıklı olsunda önemli değil diyorlar. Ya şimdi ikinci kız olursa yazık benim oğluşuma ilgi gidecek varmı benim durumda olan fenalık geldi. İnş ikincide erkek olur.:)))))
selam herkese,şöyle bir yazdıklarınızı okudum suyun azalması falan acaba bizden yani az su içmemizden falan mı olur ki merak ettim.Bende bugün okuldan gelince karnıma bir baktım sanki biraz aşağı inmiş gibi geldi hareketleri devam oğluşumun ama bi garibime gitti mideme dayanmıştı biraz aşağı indi acaba şekil değiştirdi de ondan mıki.onun dışında rahatım benim gecelik ve pijamamı annem aldı pijamamı gönderdi geceliğimi doğuma getirecek hastanede giycem görmedim bile zevkine çok güvendiğim için gerek duymuyorum:).alışverişlerimin de büyük olanlarını hallettim ufak tefekler kaldı onlarıda bu ay alacam hazırım artık oğluşuma gün sayıyorum:)
Kızlarrrr günaydınnnnn:).Size biraz içimi döemek istedim bu sabah.) Ya bazen insanları anlayamıyorum. Kayınvalidemle aram çok iidir ama devamlı kız çocuk imaları kabak tadı vermeye başladı. Kızı yok 2 oğlu var ole oluncada kız istiyolar. EE tamamda torun erkek kabul edin artık. Ya dün gidip alışveriş yapmışlar kız çocuklara göre daha güzel şeyler var inşallah ikinci kız olur öff fenalık geldi. bu cinsiyet takıntısını anlayamıyorum ya mantığıma sığmıyor. Yazık annemler sağlıklı olsunda önemli değil diyorlar. Ya şimdi ikinci kız olursa yazık benim oğluşuma ilgi gidecek varmı benim durumda olan fenalık geldi. İnş ikincide erkek olur.:)))))
ben varım canımKızlarrrr günaydınnnnn:).Size biraz içimi döemek istedim bu sabah.) Ya bazen insanları anlayamıyorum. Kayınvalidemle aram çok iidir ama devamlı kız çocuk imaları kabak tadı vermeye başladı. Kızı yok 2 oğlu var ole oluncada kız istiyolar. EE tamamda torun erkek kabul edin artık. Ya dün gidip alışveriş yapmışlar kız çocuklara göre daha güzel şeyler var inşallah ikinci kız olur öff fenalık geldi. bu cinsiyet takıntısını anlayamıyorum ya mantığıma sığmıyor. Yazık annemler sağlıklı olsunda önemli değil diyorlar. Ya şimdi ikinci kız olursa yazık benim oğluşuma ilgi gidecek varmı benim durumda olan fenalık geldi. İnş ikincide erkek olur.:)))))
kızlar meraba
bi şey sorcam erkek annişleri oğluşumun sünnetini yaptırmayı düşünüyoruzda acaba 40 ınımı beklesek yoksa göbek bağı felan düştükten sonramı olsa çünkü biz abisinden çok çektik şu an 4.5 yaşında 2 yaşında pipisi yapıştı doktor açarken kanattı şimdi arada hafif kızardığı oluyo hala sünnet yaptıramıyoruz psikolojisi için 7 yaşına kadar bekliycekmişiz bide gelişimi için sünnet olunca daha iyi oluyomuş diye duydum. Allah izin verirse bebişimi erken vakitte yaptıralım diyoruz.:44:
günaydın canım keşke bir günlüğüne de olsa rapor alıp dinlenseydin , kasılmalar yorgunluktan da olabiliyormuşGunaydin Kizlar...
Sanssizligin bukadari ancak...
Bronsitimin gecmesine yakin sag kaburgam incilmis...
Nefes alirken bile nasil canim yaniyor
ve ben hala uykusuzum...
Arada bir azicik oksurdugumde yada hareket ettihimde sanki sag kaburgalarim etimi deliyor
Buarada 3 gundur karnim asiri sis ve sert o da yetmezmis gibi Dun sabaha karsi saat 4 civarinda sancim basladi....
20dk surdu... cok agladim.. Ama suyum gelmedikce gitmem doktora diye inat ettim..
Sanci baslayana kadar bebek cok hareketliydi ama sanci baslayinca o da tamamen hareketsiz kaldi bir an
Ne oldu neden oldu bilmiyorum ama bu aksam doktor randevum var bakalim ne diyecek...
Daha once magnezyumla ilgili gecici karin sisligi ve kram omustu (5. ay da) ama dun aksamki cok farkli bir sanciydi
Ben bu halimle yine de ise dondum bugun ama canim cok yaniyor..
Merhabalar kızzlarrr hafta sonu giremediğim içinnn yaklaşık 60 sayfam birikmişş yavaş yavaş okuyarak geliyorummm, umarım herkez iyidir. Hafta sonu bebeğime biberon emzik bez falan aldım. Eksiklikleri neredeyse bittiiiii. Burada okuduklarıma göre ilk etapta cam almadım, aldığım plastik kaynatılır mı sizce emziği de kauçuk almadım, ikisini de plastik aldım, eğer kulanırsa duruma göre değiştireceğim, ama kaynatılıp kaynatılmayacağı hususunda tam bir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?