- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.501
deneme derken?4 dışgebelik..3 düşük..bir negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi...evet ama sonuçta 8.gebelik..
ya yazarken bile bunları yaşayan benmiydim diyorum..kızım şimdiden unutturdu tüm çektiklerimi..
ben varım canımeşim 3 erkek kardeş , eltim 6 ay önce doğum yaptı ilk torun o da erkek , bizimkine doktor 6 aylık olana kadar kız demişti , herkeste bi heves bi heves ama benim rüyalarıma giriyordu erkek olduğu tabi detaylıda erkek olduğunu öğrendik , kayınvalidem üzüntüden ağlamıştı neredeyse ama artık alıştılar tabi. boşver takma kafana sen oğlunu ezdirmedikten sonra kimse senin kadar sevemez onu zaten ilgi azalır diye düşünme bence . bu arada birşey dediğinde aynen şu cevabı yapıştırabilirsin çok haz etmiyorsan kayınvalidenden , gelin kaynanaya çekermiş malum senin de iki oğlun var de ben kayınvalidemi severim ondan bişey diyemedim yazık kadın üzüldü zaten
off off canım sorma bu aralar en büyük derdimiz bu ne yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz
günaydın canım keşke bir günlüğüne de olsa rapor alıp dinlenseydin , kasılmalar yorgunluktan da olabiliyormuş
merhaba canım ben avent aldım biberon u tüm arkadaşlarım onu tavsiye etmişti. cam değil ama plastik de değil . emzik de zaten 0-6 ay için silikon daha araştırmalarıma göre kauçuk dişleri çıktıktan sonra kullanılıyormuş.
benım esımın aılesıde kız cok ıstedı 2 erkrk torun vardı 3 de erkek gelıyor aman salla kım ne derse desın
6 aylık olana kadar ıstedıgın zaman olır arkadas 2.gunu yaptırdı
kaynar cznım zaten bahsedılen kaynama kaynamıs suda bekletmekMerhabalar kızzlarrr hafta sonu giremediğim içinnn yaklaşık 60 sayfam birikmişş yavaş yavaş okuyarak geliyorummm, umarım herkez iyidir. Hafta sonu bebeğime biberon emzik bez falan aldım. Eksiklikleri neredeyse bittiiiii. Burada okuduklarıma göre ilk etapta cam almadım, aldığım plastik kaynatılır mı sizce emziği de kauçuk almadım, ikisini de plastik aldım, eğer kulanırsa duruma göre değiştireceğim, ama kaynatılıp kaynatılmayacağı hususunda tam bir fikrim yok.
gecmıs olsunGunaydin Kizlar...
Sanssizligin bukadari ancak...
Bronsitimin gecmesine yakin sag kaburgam incilmis...
Nefes alirken bile nasil canim yaniyor
ve ben hala uykusuzum...
Arada bir azicik oksurdugumde yada hareket ettihimde sanki sag kaburgalarim etimi deliyor
Buarada 3 gundur karnim asiri sis ve sert o da yetmezmis gibi Dun sabaha karsi saat 4 civarinda sancim basladi....
20dk surdu... cok agladim.. Ama suyum gelmedikce gitmem doktora diye inat ettim..
Sanci baslayana kadar bebek cok hareketliydi ama sanci baslayinca o da tamamen hareketsiz kaldi bir an
Ne oldu neden oldu bilmiyorum ama bu aksam doktor randevum var bakalim ne diyecek...
Daha once magnezyumla ilgili gecici karin sisligi ve kram omustu (5. ay da) ama dun aksamki cok farkli bir sanciydi
Ben bu halimle yine de ise dondum bugun ama canim cok yaniyor..
ay evet adama ılk gıttıgımde elını uzatmıstı bende refleks olarak elımdekı kagıtları vermeye kalkısmıstım ne bıleyım normalde dr lar tensel temas ta bulunmaz lar cok sasırmıstım dedıgın gını her usg kontrolunde masadan elımı tutar kaldırır , esprı yapar sakalaşırız :) o benım kılomla ben onun kılosuyla dalga gecerim demekkı ona oyle denk geldıvalla sorma al benden de o kadar dün çocuk odasını boşalttık. bebeğin eşyalarını bazanın altına istifledik temizlikte ortalıkta kalmasınlar diye , park yatağı kurduk çocuk odasında 1 buçuk saatimizi aldı tabi ilk defa kuruncaeşim tamam artık kapatmayalım dedi ama 70 e 110 olunca kapıdan sığmadı tabi neyse ordan buradan derken yatak odasına alabildik , yatağın yönünü falan ayarladık artık yatak odamızda bebişin yatağı var ama akşam olunca ben bitik haldeydim tabi daha bebişin eşyaları yıkanıcak yerleşicek off offf tek korkum geç kalmak şu aralar valla inşallah zamanında gelirler
gökalp e 27 sinde gidicem canım. ama soğuk deyince gülmek geldi içimden o adam soğuksa dilek e falan hiç gitmesin o arkadaş adam ultrasondan kalkarken bile elimi tutup kaldırıyo , odaya girdiğimizde ayağa kalkıp hoş geldiniz deyip elimizi sıkıyo. tek gidersem uğur neden gelmedi diye soruyor. ben herkesten aynı yorumu duydum çok sıcakkanlı bi adam bence , acaba ona ters bi anı mı denk geldi ki ? garip :26:
amma yazmışım bu arada bi dokundun bin ah işittin meltem
günaydın kızlar güzel haftalar olsun hepimize nasılsınız bebişleriniz nasıl yarın kontrolüm var kızımı göreceğim Allahın izni ile nst ye bağlanacağım ve çalışabilir raporumu alacağım bakalım hayırlısıyla alttan muayene etmez dimi
günaydın kızlar güzel haftalar olsun hepimize nasılsınız bebişleriniz nasıl yarın kontrolüm var kızımı göreceğim Allahın izni ile nst ye bağlanacağım ve çalışabilir raporumu alacağım bakalım hayırlısıyla alttan muayene etmez dimi
benim alttan bakmadı canım. sanırım doktoruna göre değişiyor. hayır haberlerle gel inşallah
ay banada yapıyorlar buda mı erkek hımmm, neyse saglıklı olsunda onemlı degıl tarzı konusmalar ayol sanane ben memnunum kocam memnun sanada ............. duser yanıııcanım benimde ikinci bebek erkek, insan ister istemez ilki neyse ikincisininde farklı olmasını ister ama Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. valla bende anlamıyorum öyle insanları cinsiyeti ne diye sorarlar sonra budamı erkeeek olsun bakalım vs. gibi kelimeler yaa ne oluyo diyorum Rabbim sağ salim kucağıma versin sağlıklı sıhhatlide daha ne isterimki... insanlarımız çok garip laf anlatmasıda zor sinir oluyorum geriliyorum o tür insanların yanındada boşvercen ... hiç bir şeyi sorgulamamak gerek Rabbimin bir bildiği varki öyle veriyor.
off off canım sorma bu aralar en büyük derdimiz bu ne yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz
inşaallah hayırlısıyla doğurup sünnet olayını da bi atlatsak :18:
ay banada yapıyorlar buda mı erkek hımmm, neyse saglıklı olsunda onemlı degıl tarzı konusmalar ayol sanane ben memnunum kocam memnun sanada ............. duser yanııı
bıde ustune dalga gecıyorlar benle yıne sunnetyapacaksın dıye bende dıyorumkı ben yapcam sız nıye stres oluyorsunuzkıneyse sağlıklı olsunda... bakarmısın (neyseee... ) yani neyse ne demek Allah Allaaaaah bak hatırlayınca kızıyorum yine...
bu arada kızlar dikkat ed,innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!! eğerrrr günlük su tüketiminiz azsa kasılmalarınız artarmış ve hatta kasılma olunca bi iki bardak su için diyolaraklınızda bulunsunn susuz kalmayınnnn
bıde ustune dalga gecıyorlar benle yıne sunnetyapacaksın dıye bende dıyorumkı ben yapcam sız nıye stres oluyorsunuzkı
valla canım yaz olunca lıkır lıkır içiyodum bide şekerim çıkınca tatlı yemiyorum haliyle tatlı yicende kana kana su içcen dimi yok zorla içiyorum oda 1 litreyi anca buluyor aslında günde en az 2 litre içmek gerekiyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?