2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Dusunmedim degil.. ama gecen hafta tum hafta izinliydim zaten bronsit yuzunden.. Bu hafta da gelmemezlik yapmayayim dedim

günaydın kızlar güzel haftalar olsun hepimize nasılsınız bebişleriniz nasıl yarın kontrolüm var kızımı göreceğim Allahın izni ile nst ye bağlanacağım ve çalışabilir raporumu alacağım bakalım hayırlısıyla alttan muayene etmez dimi

kaynar cznım zaten bahsedılen kaynama kaynamıs suda bekletmek
gecmıs olsun
ay evet adama ılk gıttıgımde elını uzatmıstı bende refleks olarak elımdekı kagıtları vermeye kalkısmıstım ne bıleyım normalde dr lar tensel temas ta bulunmaz lar cok sasırmıstım dedıgın gını her usg kontrolunde masadan elımı tutar kaldırır , esprı yapar sakalaşırız :) o benım kılomla ben onun kılosuyla dalga gecerim demekkı ona oyle denk geldı

benim eşimde 3 kardeş hepsi erkek eltiminde oğlu var şimdi bizimkiler kıza çok hevesliler bakalım zati cinsiyeti erkek belirliyor ben geçende dedim kayınvalideme oğlun ne ektiyse onu biçeceğiz :) sizde öyle diyin ve üzülmeyin evlad evladdır rabbim hayırlısını nasip eylesin inş.

Benim gecen ay sonundaki gorusmemden beri her ziyaretimde alttan da kontrol yapiyor acilma var mi diye...

Kizlar gunaydin 29+3 teyim bugun oglumuzu tardu berk imizi gormeye dr.a geldik dr.1hafta onden gidiyosun dedi 29+3 35 CM1500 GRAM olmus oglun tombalak olcak boyle giderse dedi yediklerimize dikkat edicez artik :) bidahaki randevu 20 gun sonra bakalim

benim alttan bakmadı canım. sanırım doktoruna göre değişiyor. hayır haberlerle gel inşallah

off off canım sorma bu aralar en büyük derdimiz bu ne yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz

inşaallah hayırlısıyla doğurup sünnet olayını da bi atlatsak :18:

ay banada yapıyorlar buda mı erkek hımmm, neyse saglıklı olsunda onemlı degıl tarzı konusmalar ayol sanane ben memnunum kocam memnun sanada ............. duser yanııı

insanların ağzı mubarek durmaz hele bazı tipler var örneğin yemekli düğün yapılır niye yemekli düğün yapıldı bi oynayamadık derler düğün yemeksiz yapılır aman niye yemeksiz aç kaldık derler offf takmayacanızz

ya bende komşumla geçen yapmasını istemediğim şeyi dile getirdim ya benle hiç görüşmüyor artık umrummda değil ama hamilelik hormonları sanırım içerledim o nun en zor anında yani kızlar aklınıza gelebilecek herşeyi her yardımda bulundumm düşünün çevremdekiler abartmışın dediler o biraz bencil dediler ama ben zor zamanı yanında olıyım dedim ama şimdi ben hamişim ve insan kapıyı aramızda ne olursa olsun çalıp sormazmı hatrı geçen kızını gördüm annen nasıl selam söle dedimm bi çalmadı kapıyı gecen,in 10 unda kapı çalar gene yardımına koşardımm hamile halimle bile onun hep yanında oldumm hemen kapı dibim evi yani bide , şimdi beni görürse o bana dicek beni hiç aramadın diyee eh bee yani ben hamileyimm ne haldeyim bii sor tekim evde bu kız ne etti iyiymi ben onun ailesi bi bak iyiyimi dediklerinde hatta çoğunlukkla olar demeden daha bakardımm

amannnnnnn tınlamıyacann ben yeni yeni hayat dersleri alıyorum yeni yeni pişiyorumm

Son düzenleme:
bu arada kızlar dikkat ed,innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!! eğerrrr günlük su tüketiminiz azsa kasılmalarınız artarmış ve hatta kasılma olunca bi iki bardak su için diyolar aklınızda bulunsunn susuz kalmayınnnn

off off canım sorma bu aralar en büyük derdimiz bu ne yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz

inşaallah hayırlısıyla doğurup sünnet olayını da bi atlatsak :18:

canımmm onun yaşı varmış ya bebekkken yapıcakmışın yada belli bi yaşı geçerse beklemek lazım diye ama tam hatırlayamıyorum eğer bu konuda tam bilgilenirsem yazarım canımm

bu arada kızlar dikkat ed,innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!! eğerrrr günlük su tüketiminiz azsa kasılmalarınız artarmış ve hatta kasılma olunca bi iki bardak su için diyolar aklınızda bulunsunn susuz kalmayınnnn

valla canım yaz olunca lıkır lıkır içiyodum bide şekerim çıkınca tatlı yemiyorum haliyle tatlı yicende kana kana su içcen dimi yok zorla içiyorum oda 1 litreyi anca buluyor aslında günde en az 2 litre içmek gerekiyomuş.

bitanemm dün pek yapamadı ama bir haftadır yapıyorumm sürahiye su doldurup salondaki orta sehpaya koyuyorumm ama eşim içmiyor onadan bana özel sonra ondan ne kadar içtiğimide görüyorumm sende öyle yap ve bitiriyorumm suyu az içen ben çok zevkli oluyor öle hem görüyosun ne kadar içtiğinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…