- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.521
bitanemm dün pek yapamadı ama bir haftadır yapıyorumm sürahiye su doldurup salondaki orta sehpaya koyuyorumm ama eşim içmiyor onadan bana özel sonra ondan ne kadar içtiğimide görüyorumm sende öyle yap ve bitiriyorumm suyu az içen bençok zevkli oluyor öle hem görüyosun ne kadar içtiğinide
günaydın anneler nasılsınız?ya sizlere bişi danısıcam dün fenalastım ben bianda nefesim kesildi daraldı sanki tansiyonummu düstü yada cıktımı anlamadm nefes darlıgından ölücem sandım 5,10 dk sürdü sonra gecti ama cok korktum cok fena oldum anlatamam normalmi acaba?normaldede ara ara nefes darlıgı cekiorum ama dün cok kötü oldum
günaydın anneler nasılsınız?ya sizlere bişi danısıcam dün fenalastım ben bianda nefesim kesildi daraldı sanki tansiyonummu düstü yada cıktımı anlamadm nefes darlıgından ölücem sandım 5,10 dk sürdü sonra gecti ama cok korktum cok fena oldum anlatamam normalmi acaba?normaldede ara ara nefes darlıgı cekiorum ama dün cok kötü oldum
Normal cnm fazla kendini yorma yavaş hareket et mümkün oldukça bol oksjen al ki bu tetikliyor genelde , bende de dediğin gibi nefes darlığı ve tansiyon düşmesi oluyor.Bol oksijen cnm...!!!...Bol sıvı birde...Arada ufaklıkta bi damarımıza basıyo oda yapıyo.....Çok geçmiş olsuun !
canımmmm çok geçmiş olsunnnbitanemm tansiyonunu sabahları ölç hergün bi bak bakalım ondanmı ?
sagol tatlm bilemedm tansiyonmu yada bebek baskımı yaptı anlamadm cok kötü oldum bogulcak gibi sonra yavas yavas düzeldm doktorumada sorucam
off off canım sorma bu aralar en büyük derdimiz bu ne yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz
inşaallah hayırlısıyla doğurup sünnet olayını da bi atlatsak :18:
Sünnetini bebeğin 4 kilo üzerindeyse doğduğu gün bile yaptırabilirsin,benim oğluşum zayıftı,dördüncü ayına kadar bekledik.Sünnetini emeklemeden yaptırmak en sağlıklısı.Yapılan araştırmalarda uzvuyla ilgili sorun yaşayanların temelinde sünnet korkusunun olduğu tespit edilmiş.klipsli sünnet en sağlıklı yöntem şuan.Kanama ve ağrı yok denecek kadar az alıyor.Deriyi dışa kıvırıp dikmiyorlar ve muntazam bir kesi oluyor.Bebeklerde 3.aydan sonra pipide kanlanma ve sinirsel gelişim tamamlanıyor,yani ne kadar erken o kadar sağlıklı.Bir yaşına kadar olan bir bebeğin idrarı doğadaki en etkili antibiyotik ve kanama durdurucudur,çocuklar büyüdükçe idrar bu özelliğini kaybeder.kızlar meraba
bi şey sorcam erkek annişleri oğluşumun sünnetini yaptırmayı düşünüyoruzda acaba 40 ınımı beklesek yoksa göbek bağı felan düştükten sonramı olsa çünkü biz abisinden çok çektik şu an 4.5 yaşında 2 yaşında pipisi yapıştı doktor açarken kanattı şimdi arada hafif kızardığı oluyo hala sünnet yaptıramıyoruz psikolojisi için 7 yaşına kadar bekliycekmişiz bide gelişimi için sünnet olunca daha iyi oluyomuş diye duydum. Allah izin verirse bebişimi erken vakitte yaptıralım diyoruz.:44:
kızlar gögüs ucu çatladığından bahsedilmiş unutmadan yazayımm geçmişi okurken ayva çekirdeğini bir gece suda bekletip ertesi gün sürmek iyi gelirmiş. Ayva stoğu yapın şimdiden.
sinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm crazy bebeden o begendıgımız tulum az once elıme gectı muhtesem bısey kesınlıkle al dıyorum bakkkk ama ben 0/3 aldım bıraz ufak sen buyuk beden al ok baby?imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ölmek üzereyim ya kız geldi iş öğretiyorum offfffffffff ya anlamıyor ama kesin öğretmem lazım başka yolu yok bu arada her iyi dimi önem li birşey varsa bana da haber verin canlarım
sinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm crazy bebeden o begendıgımız tulum az once elıme gectı muhtesem bısey kesınlıkle al dıyorum bakkkk ama ben 0/3 aldım bıraz ufak sen buyuk beden al ok baby?
kızlar bu arada nette crazy bebe gorursenız ındırımde gozu kapalı alın derım o kadar begendım ben urunlerını 10 numara ben 4 tulum 1 body aldım sımdı gectı elıme hemde 12/13 tel ye aldım tanesını
Kızlar dün misafir vardı,gündüz temizlik,akşam pasta börek hazırlığı,misafirlerle ilgilen derken gece yorgunluktan uykum gelmedi.Sabah karnım küçük geldi gözüme,işe geldim,arkadaşlar hepsi ortak ağızdan göbüş nerde dediler,noluyo bana ya ?
canımn dr deıs bebege zararı yok dye cok takılma benceÖncelikle bana destek olan ve beni rahatlatan mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Paylaşımlarınız sayesinde aydınlanıyorum.Bir şey danışmak istiyorum size. Cuma kontrolüm vardı. Yine idrarda lölosit çıktı bu sefer silme lökosit yazıodu. Ya ben son 3 kontroldür hep antibiyotik kullanıyorum. Benim gibi sık enfeksiyonu tekrar eden varmı. Bol su içiyorum üşütmüyorumda. Doktor vücudun yatkın dedi. Bebeğe bir zararı olmadığını söylesdi ama yinede emin olamıyorum ki mecburen de içiyorum. Ne yapmam gerek bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
bende hastane cıkısı setını kendı battanıyesının ıcıne koyup battanıye ıle bohca yapacagım cantanın en ustune koyacagım onuda
bak oda iyi fikirşimdi ben nst bağlandığım oda doğumhaneye yakın kapısında görüyorum eşler koşturuyor bazıları varki halleri perişan ellerinde salkım saçak sallanan battaniyeler giysiler ben öyle olmasını istemiorum tabi aslında kadınlarda hata guzelce hazırlamamışlar sanırım ne insanlar var ya ama benimki devlet hastanesi insan profilleri çok farklı
annem istanbula gittiğinde havuzlu handan sanırım 5 tl ye almış hem de bebetto nun gayet beğendim ben istanbuldaysan hiç uğraşma canım emeğine yazık vallasorma ya nedir o fiyat sanki takım alıyorumdikdört kumaşı dikmişler o fiyata satıolar Allam ya hele varya eşim gördü çıldırdı bu fiyata alıolarya pesss die
biizm tanıdık almış benimde aklıma giriyor aklınca beni ikna etmeye çalışıyorayy sende al çok kullanışlı die yani demek istiyorki eşine bakma sen ben yermiyim yemem şimdi dikip karşısına çıkarıcam 3 tl ye malettim diye
herkese selamlar tüm bebişler iyidir inşallah..
banyo havlusu alacam ,ama kundak havlu mu yoksa bornoz seti mi alayım karar veremedim .....
siz aldınız mı ,aldıysanız nereden aldınız.. tavsiyenız ne
ben 2 tane 10 lu set aldım. fiyatlar hemen hemen o civarlardakızlar bişi sorucam, siz kaç tane hastane çıkış seti aldınız? e toker de aziz bebe 10 lu set var 100 tl gıbı:26: cok mu pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?