- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.541
Selamm kızlarr..dün çok fena midem yandı 2 kere istifra ettim yandı boğazlarım..ilaç a da bağışıklılık kazandım herhal hiç fayda etmedi..benim kızçe çoğu zaman yukarda kaburgalarıma dayanıyor iyice,ordanda mideye baskı yapıyor sağolsunneyse az kaldı.. cumartesi de kocamla doktoro gideceğiz inşallah kalan eksiklerimizi tamam layacağız..Bu arada eşimin arkadaşının karısı yeni doğum yaptı koca gece çocuğun başında beklemişler yan dursun kusarsa falan diye... başta uyku yastığı düşün müyordum ama onu duyunca bizde almaya karar verdik hem belini falan desteklemiş olur bebişimizin..eğer almayacak olan varsa bir düşünsünderim ben..zaten 14-20 tl arası var nette de..
ay kociş maç izleyecek die interneti kaptırdım
o yüzden anca tekrar elime alabildim:)
teşekkür ederim cnm amin
benim bi arkadaşım nevresim takımı hediye almış bana
kayınvalidem de uyku seti ve beşik kenar koruması almış
yani ikisi de var cnm ilk defa duydum bebeğin fileden anneden
görmesinin iyi olduğunu, hiç düşünememiştim şimdiye kadar
artık annem yatağını flan yapınca o zaman karar veririm.
günaydın anneler nasılsınız?ya sizlere bişi danısıcam dün fenalastım ben bianda nefesim kesildi daraldı sanki tansiyonummu düstü yada cıktımı anlamadm nefes darlıgından ölücem sandım 5,10 dk sürdü sonra gecti ama cok korktum cok fena oldum anlatamam normalmi acaba?normaldede ara ara nefes darlıgı cekiorum ama dün cok kötü oldum
oy kıyamam cok gecmıs olsun ne yapman gerekırkı:26:Ooooffffff demin beri yaziorum gitmemis yazdiklarim
Belimi incittim ne yatiorum ne oturabiliorummmmmmm
Sicak su torbasi koydum krem surme dedi doktor cok kotuyumm fitik sanirim harekete gecti
prospektuslerıne bak gebelık kategorısne cunku kremler cok cabuk kana karısıyorJel felan sursem.????bilgisi olan varmi.?
oy kıyamam cok gecmıs olsun ne yapman gerekırkı:26:
uf aynen yaaaa sancım var dedıgım an baslıyor soylenmeye kalkmıcaksın yatacaksın dıye akşamda mısafır vardı yordun tabı kendını dıyor kı yprmadım aslında cay kahve verdım ne olacak kıSaol canim.birde mevlude gittim dun esim istemiyordu boylede olunca burnundan soluyor((((((((((
Son 1 ayin kaldi gezmek yok dedi basimiza is cikartma die kizdiiiiiiii((((((((((((
prospektuslerıne bak gebelık kategorısne cunku kremler cok cabuk kana karısıyor
uf aynen yaaaa sancım var dedıgım an baslıyor soylenmeye kalkmıcaksın yatacaksın dıye akşamda mısafır vardı yordun tabı kendını dıyor kı yprmadım aslında cay kahve verdım ne olacak kı
az once aradı gece cok huzursuzdun noldu sana dıyor bende sancım vardı dedım bu sefer basladı sen kendını bılmıyormusun son aylar tasıyamıyorsun bebegı yatacaksın dıye bı ton fırcaladı artık agzımı acamaz oldum
Jel felan sursem.????bilgisi olan varmi.?
dun gorumcemın arkadası geldı annesıne 5 tene yelek 1 sueter 1 de battanıye ordurmus cok sevındım kısmetlı oldu benım bebıs orgusu yokderken heryerden yagdı masallahı var sımdıden 10 tane yelegı oldu sıpamın battanıyede yesıl beyaz karısık ormusler 2 taraflı kullanılablıyor ıcıne pazen tarzı bısey dıkılmemıs yanı
maşallah sizee 15 te bire düşünce daha heyecanlı oluyor vallaslm kızlar kontroller 2 haftaya dustu kontrolden geldıkk bebısımle.....2500 gr olmus 45 cm de boyu var yavrucugumun doktor bır sıkıntı yok dedı 31 aralıga bıdaha cagrdı tok gel nstye gırceksın dedı bıde hadı bakalım az kaldı dynce bendekı heyecan basladıı ....
Ooooffffff demin beri yaziorum gitmemis yazdiklarim
Sicak su torbasi koydum krem surme dedi doktor cok kotuyumm fitik sanirim harekete gecti
BU FITIK benım esımdede var hakıkaten lanet bısı ama yapcak bısı yok esımn agrısı baslaynca krem falan hcbısı fayda etmıo dınlencen uzun uzun yatnca gecıodu valla cok gecms olsn canmm
Ooooffffff demin beri yaziorum gitmemis yazdiklarim
Saolasin...evet zamani dolmayinca bu mered gecmioooo.esim yapio simdu yemegi dinleniorum benohh maşallah boşuna demiyorlar bebek nasibiyle gelir diyeiyi günlerde giydir
maşallah sizee 15 te bire düşünce daha heyecanlı oluyor valla
geçmiş olsun canım. ben de de fıtık var. ne yapsan boş sırtüstü uzanmak gerek ama uzanamazsın. soluna yat kanapeye arkana da tam bel boşluğuna sert sayılan bi yastık koy belini desteklesin. dinlenmeye bak ilaç milaç fayda etmez valla
sagol canım hıc aklımd ayoktu orgu battanıyeohh maşallah boşuna demiyorlar bebek nasibiyle gelir diyeiyi günlerde giydir
maşallah sizee 15 te bire düşünce daha heyecanlı oluyor valla
geçmiş olsun canım. ben de de fıtık var. ne yapsan boş sırtüstü uzanmak gerek ama uzanamazsın. soluna yat kanapeye arkana da tam bel boşluğuna sert sayılan bi yastık koy belini desteklesin. dinlenmeye bak ilaç milaç fayda etmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?