2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

slm canım bugünlerde benimde miğdem çok kötü doğru dürüst bişey yiyemiyorum hemen tıkanıyorum miğdem bulanmaya başlıyo ilk zamanlardaki gibi bulantılar başladı sanırım miğdemize baskı yapıyolar
ilk zaman bazı çocuklar çok kusuyo boğulma riski var Allah korusun bende oyüzden boğulma önleyici yastık aldım ilk zaman üstünde yatabilecek kadar büyük ilkten yatak olur sonrada yastık olarak kullanır dedi

anladım canım benimde nevresim takımı yorgan falan var da kenarlıklı uyku seti de alacam heralde içim rahat etmiyor dokunduğunda yumuşacık olsun mışıl mışıllll ohhhh

geçmiş olsun canımmmm dikkat et çarpıntı gibi bişeymiydiiii, çarpıntıysa bende de tansiyonun çıkınca oluyorrr bir daha olmaz inşallaahhh

dun gorumcemın arkadası geldı annesıne 5 tene yelek 1 sueter 1 de battanıye ordurmus cok sevındım kısmetlı oldu benım bebıs orgusu yokderken heryerden yagdı masallahı var sımdıden 10 tane yelegı oldu sıpamın battanıyede yesıl beyaz karısık ormusler 2 taraflı kullanılablıyor ıcıne pazen tarzı bısey dıkılmemıs yanı

slm kızlar kontroller 2 haftaya dustu kontrolden geldıkk bebısımle.....2500 gr olmus 45 cm de boyu var yavrucugumun doktor bır sıkıntı yok dedı 31 aralıga bıdaha cagrdı tok gel nstye gırceksın dedı bıde hadı bakalım az kaldı dynce bendekı heyecan basladıı ....

Ooooffffff demin beri yaziorum gitmemis yazdiklarim
Belimi incittim ne yatiorum ne oturabiliorummmmmmm
Sicak su torbasi koydum krem surme dedi doktor cok kotuyumm fitik sanirim harekete gecti

Saol canim.birde mevlude gittim dun esim istemiyordu boylede olunca burnundan soluyor((((((((((
Son 1 ayin kaldi gezmek yok dedi basimiza is cikartma die kizdiiiiiiii((((((((((((
uf aynen yaaaa sancım var dedıgım an baslıyor soylenmeye kalkmıcaksın yatacaksın dıye akşamda mısafır vardı yordun tabı kendını dıyor kı yprmadım aslında cay kahve verdım ne olacak kı
az once aradı gece cok huzursuzdun noldu sana dıyor bende sancım vardı dedım bu sefer basladı sen kendını bılmıyormusun son aylar tasıyamıyorsun bebegı yatacaksın dıye bı ton fırcaladı artık agzımı acamaz oldum

Aynen yuzduk yuzduk kuyrugna geldik sen gezme pesindesin diyor((( bende bisey demiorum susuyorum tabi....

ohh maşallah boşuna demiyorlar bebek nasibiyle gelir diye iyi günlerde giydir

maşallah sizee 15 te bire düşünce daha heyecanlı oluyor valla

Sicak su torbasi koydum krem surme dedi doktor cok kotuyumm fitik sanirim harekete gecti

geçmiş olsun canım. ben de de fıtık var. ne yapsan boş sırtüstü uzanmak gerek ama uzanamazsın. soluna yat kanapeye arkana da tam bel boşluğuna sert sayılan bi yastık koy belini desteklesin. dinlenmeye bak ilaç milaç fayda etmez valla

BU FITIK benım esımdede var hakıkaten lanet bısı ama yapcak bısı yok esımn agrısı baslaynca krem falan hcbısı fayda etmıo dınlencen uzun uzun yatnca gecıodu valla cok gecms olsn canmm

Saol canim. Zar zor yattim simdi.yatagin ucundayim resmen oynatamiorum vucudumu..

Bence birşey sürme bendede var fıtık dr özellikle söyledi birşey sürmek yok diye sıcak su torbası koy birde bebe yağı ıle yumuşak bir şrkilde masaj yaptır ve yat dinlen

Saolasin...evet zamani dolmayinca bu mered gecmioooo.esim yapio simdu yemegi dinleniorum ben

sagol canım hıc aklımd ayoktu orgu battanıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…