- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.741
günaydın kuzularrr hayırlı sabahlarr
birsy takma canım kafana bu kadar maalesef annelere laf geçirmek biraz zor ee malum tecrübe konuşturuyorlar ama zamanın değiştiğini nedense kabul edemiyorlar bizde de aynı durum vardı. ben de iyi yıkayın dedim ne yapayım tek şartım vardı göbeği düşene kadar sadece su ile yıkayacaklar göbeği düştükten sonra şampuan kullanacağız. dr a da sormuştum zamanında sadece su ile yıkanırsa verniks tabakasına bir zararı olmuyormuş sanırım birşey olmaz ama kış bebeği olduğu için dikkat etmek gerekecek işte napalım analarımız başımın tacı ne eşimin ne kendiminkini kıramıyorum ben
geçmiş olsun canım rabbim büyük inşallah kötü birşey yoktur da sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına. inşallah bu durumun da gebeliğe bağlı geçici bir durumdur. Allah şifa versin
hoşgeldin canım amin inşallah
oyyy güle güle kullansın paşa. ne büyük keyiftir valla ben de sabırsızlıkla odasının bitmesini bekliyorum
günaydın kuzu ben hala giyiyorummm bağlaması biraz zor oluyor ama alışkanlıklardan vazgeçmesi zor valla naparsın
kızlar ben hala şampuanını falan ne alacağıma karar veremedim.((dalinin organik serisini alayım diye düşünmüştüm ama dalin hakkında pek iyi şeyler sölemiyosunuz.:26:99 markasının şampuanı saçları güçlendiriyomuş. ya vücudundakileri de güçlendirirse
mustelada hoşuma gitmeyen bişey vardı parfümlü müydü ne hayırlayamadım şimdi.:44:
sebamed le arkadaşın bebeğinin cildi tahriş olmuş.
off offff!!!! dün akşam teyzem annem kuzenim bizdeydi. nivea diyip duruyolar. öyle market işi kullanmak istemiyorum dediğiniz gibi. organik doğal bişey kullanmak istiyorum. onlar boyalı kokulu parfümlü sülfatlı oluyo istemiyorum. ama şimdiden çok üstüme geliyolar. hele ki artık tüm doktorların dediği şeyi söyledim; göbeği düşene kadar silme banyosu sadece dedim... anaaammmmm ağzıma mıçıyolardı. yok efendim kaç çocuk büyütmüşler de, bize bişey mi olmuş da, bizim göbeğimiz ne güzelmiş de, bilmem kime drun dediğini yaptılar diye göbeği kabuk tutmuş da, böööööyyyleee köpüklü köpüklü ovalicaklarmış göbeğini de yumuşacık olcakmış daben nası başa çıkıcam yaa bunlarla????? doğar doğmaz ne banyosu!!! eskidenmiş o! ben bu işin uzmanlığını okudum kardeşim. verniksi niye yıkıyım çocuğumu antibiyotik gibi korucak o bi kere! 40 gün boyunca hergün yıkicakmışız, yazıkmış çocuğa, su içinden çıkıyomuş suyu özlermiş, yok efendim boyu uzarmış her banyoda, şimdikiler pısırıkmış ondan gün aşırı yıkıyomuş vs. ühühüüüüüüüüüüü mahvedicekler beni lohusalığımda kesin. ulen bu benim çocuğum değil mi? benim bile ellerim kuruyor en güzel sabundan kullandığımız halde, hergün çocuğumu niye çitileyim? ne pisliği olcak onun? ondan sonra hep hasta hep hasta çocuklar ergenliğe kadar. bağışıklığının gelişmesine yardımcı olmuyolar ki!!!
birsy takma canım kafana bu kadar maalesef annelere laf geçirmek biraz zor ee malum tecrübe konuşturuyorlar ama zamanın değiştiğini nedense kabul edemiyorlar
meltem ay geçmişi okuyum diye açtım bi türlü bitiremedim, telefon görüşmeleri eşimle bazı şeylere karar vermemiz gerekti fln bitiremeden son sayfayı açtım sonunda...
doktora gittim bugün safraya baktı taş yok ama kan değerlerim kötü ALT değerim 200 küsür çıktıkaraciğer enzimlerimde yüksek, karaciğerimde problem varmış, doktorum burdan gidecek o yüzden bursaya gitmemi tavsiye etti çünkü sürekli kontrol altında tutulması gerekiyormuş.. birde ilaç yazmak istemedi dahiliyecide baksın birlikte yürütelim dedi.. benim kasılmalarım vardı onuda söyledim ağrısız sadece karnım sertleşiyo diye ona da erken doğum habercisi dedi alttan ultrasonla kontrol etti herhangi bi açıklık yok şu an için tehlike söz konusu değil dedi, birde ben yoğun bakımı olmayan bi hastanede doğum yapamazmışım çünkü herhangi bir risk durumunda anestezi almam gerekirse vücudum kaldıramayabilirmiş.. yoğun bakım ünitesi olan bi yerde doğum yapman gerekir bu şekilde seni her hastane kabul etmez dedi.. bunların sadece risk olduğunuda bil illaki sorun çıkacak diye bişey yokmuş.. yarın dahiliyeciyede göstericem sonuçları, karaciğerde yağlanma ya da sarılık olma ihtimali varmış, hangisi olduğu teşhisini koyacak ve ilaç tedavisine başlayacak, bi kaşıntıdan neler çıktı kızlar, ufak da olsa kafanıza takmayın ama doktorunuza söylemeden de hareket etmeyin sakın.. normal doğumu çook isterken bebeği sezeryanla alabilirler o durumdayım şu anda...
geçmiş olsun canım rabbim büyük inşallah kötü birşey yoktur da sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına. inşallah bu durumun da gebeliğe bağlı geçici bir durumdur. Allah şifa versin
slm bende inşlh şubat annesi olacağm uzun zamandr sizi takip ediyorum üye olmak aklıma yeni geldi sohbetleriniz seviyeli ve tadında sizleri çok sevdm inşlh hepimiz sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırız:))
hoşgeldin canım amin inşallah
günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim biz haftasonu Can'ımın kıyafetlerini ütüledik, dolabını sildik, yerleştirdik herşey çok şahane oldu tül ve halısı kaldı birde ufak tefek eksiklerimiz var :)) içerdede oğlum dalgalanıyo resmen maşallah benim kuzuma sizde ne var ne yok kızlar?
oyyy güle güle kullansın paşa. ne büyük keyiftir valla ben de sabırsızlıkla odasının bitmesini bekliyorum
gunaydın kızlarrrrr oğlum bu gece musade ettıde uyudum bırsy cım canım benım aynı dert bende de var atletım gogsume kadar sıyrılıyor belım acık kalıyor bel agrısı ıle uyanıyorum sabahlarıben normalde cıtcıtlı atletlerden gıyerdım hamıleyken almadım onlardan sımdıde kıcımı toparlayamıyorum
günaydın kuzu ben hala giyiyorummm bağlaması biraz zor oluyor ama alışkanlıklardan vazgeçmesi zor valla naparsın