2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kuzularrr hayırlı sabahlarr

birsy takma canım kafana bu kadar maalesef annelere laf geçirmek biraz zor ee malum tecrübe konuşturuyorlar ama zamanın değiştiğini nedense kabul edemiyorlar bizde de aynı durum vardı. ben de iyi yıkayın dedim ne yapayım tek şartım vardı göbeği düşene kadar sadece su ile yıkayacaklar göbeği düştükten sonra şampuan kullanacağız. dr a da sormuştum zamanında sadece su ile yıkanırsa verniks tabakasına bir zararı olmuyormuş sanırım birşey olmaz ama kış bebeği olduğu için dikkat etmek gerekecek işte napalım analarımız başımın tacı ne eşimin ne kendiminkini kıramıyorum ben

geçmiş olsun canım rabbim büyük inşallah kötü birşey yoktur da sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına. inşallah bu durumun da gebeliğe bağlı geçici bir durumdur. Allah şifa versin

hoşgeldin canım amin inşallah

oyyy güle güle kullansın paşa. ne büyük keyiftir valla ben de sabırsızlıkla odasının bitmesini bekliyorum

günaydın kuzu ben hala giyiyorummm bağlaması biraz zor oluyor ama alışkanlıklardan vazgeçmesi zor valla naparsın

bende artık 1 ay var ıdare edeyım dıyorum ama emzırme atletı ıstıyorum oyle kesın

sen yine iyisin kuzum benim yerime hala birini bulmadılar ben izindeyken telefonum hiç susmayacak

yaa bu arada pofikçi dün de yoktu bugün de yok nerde ki ? bi de meltemmm gökçe nerdeeeeeeee ??????
gokcenın annesı geldı ondan gırmıyor pofıkcıyıde sankı dun gordum asagıda ama yazmadı

teşekkür ederiz teyzesi paşamı çok merak ediyorum ben :)) ay esin bende çıtçıtlıyı giymediysem çıplak gibi hissediyorum kendimi

gunaydınlar herkese....

günaydın cnm hoşgeldin

teşekkür ederiz teyzesi paşamı çok merak ediyorum ben :)) ay esin bende çıtçıtlıyı giymediysem çıplak gibi hissediyorum kendimi

günaydın cnm hoşgeldin

aynen valla eşim de kızıyodu başta çocuğu sıkıştırıyosun diye ama bol olduğunu görünce o da rahatladı. giymeyince üşüyorum ben

kahvaltı yaptık geldık herkescıkler dagılmı nerdesınız elma dersem cıkınnnn
afiyet olsun ama elma dememişsin çıkmasak mı

Ben iş yerinde yere yastıkları atıp masa altına uzanı verdim sorma...o derece !!

anammm nerde çalışıyon kız ben de geleyim ben ayağımı uzatamıyom nerdeyse

tadını çıkarın evdekiler bol bol yatın uyuyun dinlenin izne bi çıkayım paso yatacam anasını satayım

yat valla dınlen ama erken dogurmaya kalkma sakın acık tadını cıkar

günaydın yavrular
ben de bikaç gündür uğrayamıyordum. hafta sonu alışveriş yaptık. 2 takım pijama aldım,denememiştim. eve geldim aboooo içim dışım herşeyim belli.artık taa oraya gidip nasıl değiştiricez bilmiyorum..lansinosh aldım, aventin göğüs pedlerinden aldım,emzirme sütyeni atleti vs vs..
incik boncuk falan aldım, şekerlerimi kendim yapıcam. bir de bolca keçe aldım oyuncaklar yapıyorum süper zevkli yahuuu
bir de bi arkadaşım KOLİK die bir cd getirdi, bebeğe kolik sancısı tuttuğunda dinletmek için. aman allahım o nasıl garip bir ses cd sidir. gluk gluk su sesleri fonda, çalışan bir makina sesi ağırlıkta falan. çocuk bunla susuyomuş ne ilginç
hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlarsınız inşallah. öptüm buralardayım...

yat valla dınlen ama erken dogurmaya kalkma sakın acık tadını cıkar
benim de hayalim o valla inşallah 40 da doğar da hayırlısıyla ben de 3 hafta yatarım ohhhhhhhh

güle güle giyin şekerler için kolay gelsinnnnn

meltemmm gecelik işini naptın ???? gittin mi loyaya ? valla kendinde takat bulursan kemeraltına git loyadaki malların aynısı çok daha uygun fiyata. sanırım bu hafta sonu bana yine kemeraltı yolları gözüktü bebişin odasına lamba alınacak bi de hastaneye şeker bakıcaz bakalım. mevlüt için lavantalılardan aldım ama hastane için vermem onu e lokum da çok sıradan lokum istemiyorum bakalım bakalım

slm kızlarr,, bende bikaç gündür bakamadım neler yaptınız bakalımm???

Ben dün itibariyle doğum iznime ayrıldım, artık bebişimi bekliycem bi de kocişimi bekliycem tabii. Malum annemlere yerleştim. Gece rüyamda gördüm kızımı doğmuş ama göbek bağı falan duruyo sevip sevip tekrar içime sokuyorum:)))

canım ben ilk çocuğumdada chicco almıştım bundada aldım memnundum aslında ama şimdi bubchen mi alsaydım diyorum ama artık gecti

bence uygunn canmmm

canım bak burda tek tek fıyatlar var bak bakalım
Şampuan ve Sabun - Banyo Ürünleri

al baya uygunmuş.ben sampuan yag pişik kremi sabun hepsine 50 tl verdim ama büyük boy aldım cantadakiler cok ufak geldi bana

kızlar kusura bakmayın..soruma cevap ve yorumlarınız için teşekkür ederim..dün akşam sizleyken acayip bi telefon trafiği oldu..sonra eşim geldi..geri dönemedim size..sağolun..

maşallah canım ikinize de..buarada annenle konuşmusun..umarım herşey yoluna girer..

merheba canım hoşgeldin..

iyi haberlerini bekliyoruz canım..umarım korkuların sevince dönüşür..
canım sana da büyük geçmiş olsun..inşallah görünen gibi değildir..içini ferah tut..dualarımız seninle..

hoşgeldin aramıza..

ya aslında hamıleler ıcın ozel var da pıntılıgım tuttu benım

bu ne yaa..hamillelik kıyafeti..pijaması..lohusalığı..misafir gelince ne giysemi...işe gideken ne giysemi...daha mı pinti olmayalım meltem..kuruduk walla..

günaydın kızlar beni unutmayın ara ara giremeye çalışıyorum

unutmayız güzelim..kolay gele...

a a a a a goslerımı acamıyorum uyludan nolcak boyle yawww

aaaa ne tesadüf..havalardandır dicem ama..yok güzelim..hamileliğin en tatlı yanlarından biri bence..

Ben iş yerinde yere yastıkları atıp masa altına uzanı verdim sorma...o derece !!

ohhh..bize de seni çalışıyo sanalım..iyiymiş...şaka maka..durum o kadar vahim diyosun yani..

Gunaydin kizlar epeydir giremedim siteye.. Cok kötü grip oldum ben yaa.. Bogzim basim çok agriyo ve deli gibi oksuruyorum.. durumlar fena.. (

geçmiş olsun canım..

canımm ya bende gecen gece rüyamda paşamı görmüşüm ama değişikti sadece ayaklarını görüyorum seviyorum öptüm ısınsın diye sarmaya calısıyorum değişikti ama herseye ragmen cok güzeldiii inşallah hayırlısıyla alırız kucagımızaa meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…