2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gıttım canım vazgectım almaktan loyayı , nedense bu ara lohusa pıjaması alerjım var oyle bebeklı mebeklı bısey ıstemıyorum dagıde begendıgım polar 3lu takım var bırde suwen de begenmıstım arkadasta marks and spencer da var onlardan dedı onlara bakıcam bu dagıde begendıgım

totos acık kalmıs:)

meraba canım..walla gecelik işine ben de çok takıldım..lohusa gecelikleri diğerlerinin direk iki katı fiyatta..ama diğerlerinde de emzirme olayı sıkıntı olacak diye düşünüyorum..geçen biyerde aynı malı 80tl ye..başka bi yerde %40 indirimde 40 tl ye..ve enson dün daha başka bi yerde aynı marka aynsı yaa aynısı inanamazasın 25 tl ye satılıyodu..çılgın gibi saldırdım..vee belki ömrü hayatımda bi kere bi gece giyeceğim ama çok ekonomik bi lohusa geceliğim oldu..

amin amin inşalhh..

ben hep açık yatıyom zatii... :))

Dun aksam doktora gittik
bebek cok iyiymis
simdiden 2400gr
Bir hafta boyunca yatip dinlenmemi soyledi.
Yorgunluk ve stress nedeni ile agrilarimin oldugunu dusunuyor doktor..

cnm ayağa kalkmak ne kelime hiç hareket edemiyorum eşim ovuyoda düzeliyo cnm çok mu tatlı ne bide normal doğum düşünüyorum :)
valla benım ovalamayla gecmıyor ayaga kalkıp yere vuruyorum once sonra one arkaya cevırıyorum oyle gecıyor

dogru soyluyorsun kuruduk valla

hiiççç tarzım değil ama gecelik bunun pembesi canımmm..beğenirsen rengi de varsa alıp göndereyim sana..LOHUSA GECELİK MODELLERİ
canım cok sagolasın cok tesekkur ederım hastane ıcın bende pazar akşamı butıkbebeden lohusa gecelıgı sıparıs verdım mavı renkte kargo ıle 30 tl ye geldı 1 gece gıyecegım ıcın kalıtesı ne falan bakmadım acıkcası
benım derdım evde gıyeegım pıjama takımıydı onunda ozellıkle lohusa ıstemıyroum cunku 120 lıra verıp dolap beklesın ıstemıyorum baska cocuk yapmayacagıma gore o tarz bısey ısımı gormez bırdaha , bende su dagı tarzında polar bıseyler alayım normalde de gıyerım dedım ustten acılmaması cok ta problem degıl alttan acarım bende:))))

hımmm ben orayı atlamışım canım..tabi bence de mantıklı..dediğim gibi zaten hamilelik ve lohusalıklar direk iki katı..ben de alacak olsaydım senin gibi düşünürdüm..ama anneler erken davrandı..iki takım var..napayım..sonra da bi şekilde giyecem artık..

bebeğinin durumuna sevindim..sana da geçmiş olsun..ohh bol bol dinlen..tatil yap..en azından iş stresi olmaz..

valla bu gidisle atacaklar beni isten zaten :)
2400 gr ortalamanin ustunde dedi doktor
doguma kadar neredeyse 2 katina cikackmis.... Ben korkmaya basladim
Kizim 3,3 kilo dogdu da onda bile okadar zorlandim
Bir de burada herkes dogum filmlerini izledin mi diye sorunca biririne ilgimi cekti ben de bir bakayim dedim
offf keske bakmasaydim.. Korku filmi hastasi ben tamamini izleyemedim....
Bagira cagira kactim bir de azar isittim bizimkisinden ben sana izleme demedim mi ucak yolculugnu cikmadan once insan ucak kazalarinin videolarini mi izlermis falan falan... :)

meltem pijamaları hangi bedene göre alıyosunuz alacaksınız. benim aldıklarım üstüme cuk die oturdu medium almıştım. demek ki daha büyük almam mı gerekiyor? yani büyük olması avantajlı mı olur. doğurunca hemen karnımız gitmicek dimi ??

ayy bende alcam o keçeerden ve bende oğluşlarıma oyuncakar yapcam. çok zevkli bi şey elimde yatkındır tekstil mezunuyum eve küçük dikiş makinesi beğenip alamadım gitti yani, büyük olmasın ama küçük olupta bozuluverirmi diye düşünürken eim olmadı almaya... bebek şekerinide kendim keçelerden yapiyım diyorumda 7 haftam kaldı doğuma ne zaman alıp yapcam bilemedim.

canım o guk gluk su seslerini dineyen bebek uyuyup rahatlıyo çünkü karnımızda 24 saat en çok bu sesleri duyuyo bebiş

canım çok geçmiş olsun. bebişine de maaşallah :)) ben de ameliyattan 1 gün önce anestezi filmini izlemiştim :)) tabii sonra ameliyata girerken yusuflarım ve ben başbaşaydık :))

senın ılk bebek 2. her an olabılır yanı ondan zararı olmaz :)

yanılmıyorsam sen yurtdışındaydın..orada insanlara,hastalara,hamilelere burdakinden daha önem veriyorlar diye biliyorum..söz konusu senin ve bebeğinin sağlığıysa kimse bişey yapamaz ama dimiii...

dogumdan cıkınca sok olacaksanız ıcerde bebekmı var dıye:)

biize göre sağ başta olanın pembesini..zaten başka model yoktu..pijama sabahlık takımım da krem üzerine gri pembe puanlı..takım gibi olur..(kaynanamın aldığı da siyah kırmızı
guzelmıs , kayınvalıden seki gelin sevıyor demekkı:)

senın ılk bebek 2. her an olabılır yanı ondan zararı olmaz :)

ayyy meltem naptın...ben bunu bi doğursaydım..ikinci benim için çok zor..hala dışgebelik riskim olacak..ne kendimi olacak bebeğimi böyle bişeyin altına sokamam..tehlikeli durumlar vesselam..hayırlısı tabi..herşey allahtan..(buarada kulağıma da hoş geldi yaaa..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…