2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
genelde ılk zor oldugunda 2. bebek hemen kendı gelıyor cevremde hep boyle oldu bı tanıdıgımın 10 sene bebegı olmadı tup bebek yaptırdı dogumdan sonra kırkı cıkar cıkmaz 2. ye hamıle kaldı dogal yollarla hemde:)

yanılmıyorsam sen yurtdışındaydın..orada insanlara,hastalara,hamilelere burdakinden daha önem veriyorlar diye biliyorum..söz konusu senin ve bebeğinin sağlığıysa kimse bişey yapamaz ama dimiii...

Dogru. Burada hamilelik sirasinda isten cikaramiyorlar. Cezasi buyuk ama dogumdan sonra cikarmasinlar da acisini :)

ya tabi tabi sorma..bunlar derin mevzular güzelim..ne sen sor ne ben söliyim...boşverrrr...
aman bosver benımkıne de gecenlerde bebege bısey almadın gecelıklerı sen alacaksın dedım kadın bana onceden sıyleseydınız koltukları yaptırmazdım oraya gıttı param dıyor bende anne ben 8 aydır hamıleyım farkında degılmısın dedım allahımmmm ya sabır:))))

canım çok geçmiş olsun. bebişine de maaşallah :)) ben de ameliyattan 1 gün önce anestezi filmini izlemiştim :)) tabii sonra ameliyata girerken yusuflarım ve ben başbaşaydık :))

Offff Keske ben de dogumdan bir onceki gun izleseydim son anda...
Ben simdi Bir ay daha yusuflanacagim durdugum yerde...

canım makinaya gerek yok ki, minik minik oyuncaklar zaten elinde dik geç sapasağlam oluoy çok da kolay. bi ara paylaşırım yaptıklarımı.7 haftada neler yaparsın o hooooo

herkese slm kızlar ben 2 hamileliğimdede şişlik yaşamadım dünden beride ayaklarımda şişlik var napmak gerektiğini bilen varmı...

çok güzellermiş canım e emzirmek zor olmayacak mı diyecektim ama onu da alttan açarım demişsin o zaman sorun yok hem normalde de rahat kullanırsın

MErhabalar herkesin iyi olmasına sevindim bende genel durumumu paylaşmak isterim malum gebelik epey ilerledi heyecan arttı son doktor kontrolümü dün gerçekleştirdik bebeğim 1850 olmuş çok şükür bende mide ağrımasından başka bir sıkıntı yok onu sordum doktora mide asitinden kaynaklanıyor dedi ilaç verdi özellikle gece ağrısından uyanıyordum bebekten sandım ama tedavisi varmış :) siz yaşadınız mı ?
havalar iyi iken sirkeciye gidip mevlütte dağıtacağım bebek şekeri(lavantalı) aldım kapı süsünü aldım hastane odası için arkadaşımdan rica ettim süslemesine yardımcı olacak malum erkekler bu işi beceremiyor bazı hastaneler odayı süslesede benim hastanemde öyle bir ihtimal yok. anne bebek çantası aldınızmı ? öneriniz varmı çok pahalı çantalar kafam karıştı ?

birde doğum sonrası emzirmekte sıkıncı çekecekler için ben yaşadım sizde yaşamayın göğüslerim çok yara oldu ucu yoktu hiç manuel bir pompa almıştım oda hiç işe yaramamıştı yara olmaması için lansinoh adlı kremi doğumdan 3 hafta önce başlamamı söyledi doktor ve çalışmama rağmen medela marka süt pompası aldım sezeryan olacağımdan sütüm hiç olmuyor bir gün önceden çektirecem artık :) sezeryan olacakalrın dikkatine

Son düzenleme:
herkese slm kızlar ben 2 hamileliğimdede şişlik yaşamadım dünden beride ayaklarımda şişlik var napmak gerektiğini bilen varmı...

Ayaklara soguk su banyosu yap ve dinlenme esnasinda ayaklarin ile kalbinin ayni hizada olmasina dikkat et... Kan dolasimini kolaylastirdigi icin
Son aylarda bacaklarin su toplamasi normal
bunun farkli nedenleri var
Tansiyonunu mutlaka olctur.

Belimde sicak su torbasi var devamli

Bu arada kim ne yazmis goremiorum yatiioru

Esime tablet aldirmistim ya iyi oldu bebek ölmadan deneyim kazandimmm allam yaa

valla benimki de bebişe bi battaniye örmüş, daha da bişey görmedim. Zaten kendisi de eltimin çocuklarına bakmaya başka şehre gitti. Doğuma kadar gelir heralde bakalım...

aman fırlamasın.zaten yeterince geriliyor.birde çıkıntı olsun istemem.inş olmaz
ay canımm benim ablam yaşamış fırlıcak dedi bende bakıyom bşşe yokk :) inşallah fırlamaz yaaa :)
aynen bencede bazı şeler genetik benimde yeğenime eltimin çocuğuna demişler kafası büyük diye tomografi çekilsin ama ailede eşimin tarafında genetik yani eşiminde büyük ee gene çeker yani normal
bugün doktora gittik die yazdım ya kızım şu kadar olmuş flan
dedim kimse bişe dememiş ondan dedim :)

maşallahh kızçene bebeğimmmmm yirim yirim onu ben

Ayaklara soguk su banyosu yap ve dinlenme esnasinda ayaklarin ile kalbinin ayni hizada olmasina dikkat et... Kan dolasimini kolaylastirdigi icin
Son aylarda bacaklarin su toplamasi normal
bunun farkli nedenleri var
Tansiyonunu mutlaka olctur.

tşk ederm tavsiyelerini yapıcam inşlh işe yarar..

dedğim gibi hayırlısı canım..bu konularda büyük konuşmamak lazım..

Dogru. Burada hamilelik sirasinda isten cikaramiyorlar. Cezasi buyuk ama dogumdan sonra cikarmasinlar da acisini :)

sen de doğumdan sonra bomba gibi dönersin olur biter...

sabır meltemcim sabır...

tşk ederm tavsiyelerini yapıcam inşlh işe yarar..
sana da geçmiş olsun güzelim..bence ede bi tansiyon ölçtürmelisin..

kızlar maşallah diyimm ödem şişlik olmadı çok şükür inşallah da olmaz ama ben gece bacak arama yastık koyuyorum gecede soluma yatıyorumve şu aralar su içmeyi sıklaştırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…