- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.781
genelde ılk zor oldugunda 2. bebek hemen kendı gelıyor cevremde hep boyle oldu bı tanıdıgımın 10 sene bebegı olmadı tup bebek yaptırdı dogumdan sonra kırkı cıkar cıkmaz 2. ye hamıle kaldı dogal yollarla hemde:)ayyy meltem naptın...ben bunu bi doğursaydım..ikinci benim için çok zor..hala dışgebelik riskim olacak..ne kendimi olacak bebeğimi böyle bişeyin altına sokamam..tehlikeli durumlar vesselam..hayırlısı tabi..herşey allahtan..(buarada kulağıma da hoş geldi yaaa..)
yanılmıyorsam sen yurtdışındaydın..orada insanlara,hastalara,hamilelere burdakinden daha önem veriyorlar diye biliyorum..söz konusu senin ve bebeğinin sağlığıysa kimse bişey yapamaz ama dimiii...
dogumdan cıkınca sok olacaksanız ıcerde bebekmı var dıye:)
guzelmıs , kayınvalıden seki gelin sevıyor demekkı:)
sıcak havlu kompresmı yappsan belıne?Gunaydin
Hala yatiorum sabahtan beri agliyorum möralimmm şifirer hatta sifirin altindaaaaaaaaaasa((((((((((((&(
Gunaydin
Hala yatiorum sabahtan beri agliyorum möralimmm şifirer hatta sifirin altindaaaaaaaaaasa((((((((((((&(
aman bosver benımkıne de gecenlerde bebege bısey almadın gecelıklerı sen alacaksın dedım kadın bana onceden sıyleseydınız koltukları yaptırmazdım oraya gıttı param dıyor bende anne ben 8 aydır hamıleyım farkında degılmısın dedım allahımmmm ya sabır:))))ya tabi tabi sorma..bunlar derin mevzular güzelim..ne sen sor ne ben söliyim...boşverrrr...
canım çok geçmiş olsun. bebişine de maaşallah :)) ben de ameliyattan 1 gün önce anestezi filmini izlemiştim :)) tabii sonra ameliyata girerken yusuflarım ve ben başbaşaydık :))
canım makinaya gerek yok ki, minik minik oyuncaklar zaten elinde dik geç sapasağlam oluoy çok da kolay. bi ara paylaşırım yaptıklarımı.7 haftada neler yaparsın o hoooooayy bende alcam o keçeerden ve bende oğluşlarıma oyuncakar yapcam. çok zevkli bi şey elimde yatkındır tekstil mezunuyum eve küçük dikiş makinesi beğenip alamadım gitti yani, büyük olmasın ama küçük olupta bozuluverirmi diye düşünürken eim olmadı almaya... bebek şekerinide kendim keçelerden yapiyım diyorumda 7 haftam kaldı doğuma ne zaman alıp yapcam bilemedim.
canım o guk gluk su seslerini dineyen bebek uyuyup rahatlıyo çünkü karnımızda 24 saat en çok bu sesleri duyuyo bebiş
gıttım canım vazgectım almaktan loyayı , nedense bu ara lohusa pıjaması alerjım var oyle bebeklı mebeklı bısey ıstemıyorum dagıde begendıgım polar 3lu takım var bırde suwen de begenmıstım arkadasta marks and spencer da var onlardan dedı onlara bakıcamEki Görüntüle 580390 bu dagıde begendıgımEki Görüntüle 580392 Eki Görüntüle 580392
totos acık kalmıs:)
herkese slm kızlar ben 2 hamileliğimdede şişlik yaşamadım dünden beride ayaklarımda şişlik var napmak gerektiğini bilen varmı...
aman bosver benımkıne de gecenlerde bebege bısey almadın gecelıklerı sen alacaksın dedım kadın bana onceden sıyleseydınız koltukları yaptırmazdım oraya gıttı param dıyor bende anne ben 8 aydır hamıleyım farkında degılmısın dedım allahımmmm ya sabır:))))
selam kızlar nasılsınız.herkes iyidir inş.
bi süredir geçmişi okuyordum
hala bitmei tabi.
ama bişeyi merak ettim cahillik işte.ilerleyen zamanlarda göbek deliği dışa doğru mu fırlıyor?.hiç duymamıştım.
ay canımm benim ablam yaşamış fırlıcak dedi bende bakıyom bşşe yokk :) inşallah fırlamaz yaaa :)aman fırlamasın.zaten yeterince geriliyor.birde çıkıntı olsun istemem.inş olmaz
aynen bencede bazı şeler genetik benimde yeğenime eltimin çocuğuna demişler kafası büyük diye tomografi çekilsin ama ailede eşimin tarafında genetik yani eşiminde büyük ee gene çeker yani normalproteini,lifi vitamini bol alınca hamilelik için ideal beslenme oluyo aslında. sebze meyve,et, süt ürünleri ve bakliyat... işin aslı dengeli beslenme.hem dediğim gibi ultrasonla ölçtükleri ve doğumdan sonraki ölçtükleri bile farklı çıkıyo. 4 gün fark fark değil. yapısal olarak bile değişir. ne bileceksin kime çekecek belki de minyon tipli...
bugün doktora gittik die yazdım ya kızım şu kadar olmuş flan
dedim kimse bişe dememiş ondan dedim :)
Ayaklara soguk su banyosu yap ve dinlenme esnasinda ayaklarin ile kalbinin ayni hizada olmasina dikkat et... Kan dolasimini kolaylastirdigi icin
Son aylarda bacaklarin su toplamasi normal
bunun farkli nedenleri var
Tansiyonunu mutlaka olctur.
dedğim gibi hayırlısı canım..bu konularda büyük konuşmamak lazım..genelde ılk zor oldugunda 2. bebek hemen kendı gelıyor cevremde hep boyle oldu bı tanıdıgımın 10 sene bebegı olmadı tup bebek yaptırdı dogumdan sonra kırkı cıkar cıkmaz 2. ye hamıle kaldı dogal yollarla hemde:)
Dogru. Burada hamilelik sirasinda isten cikaramiyorlar. Cezasi buyuk ama dogumdan sonra cikarmasinlar da acisini :)
aman bosver benımkıne de gecenlerde bebege bısey almadın gecelıklerı sen alacaksın dedım kadın bana onceden sıyleseydınız koltukları yaptırmazdım oraya gıttı param dıyor bende anne ben 8 aydır hamıleyım farkında degılmısın dedım allahımmmm ya sabır:))))
Belimde sicak su torbasi var devamli
tekrar geçmiş olsun canım..en kısa zamanda iyileşirsin inşallah..
Bu arada kim ne yazmis goremiorum yatiioru
Esime tablet aldirmistim ya iyi oldu bebek ölmadan deneyim kazandimmm allam yaa
sana da geçmiş olsun güzelim..bence ede bi tansiyon ölçtürmelisin..tşk ederm tavsiyelerini yapıcam inşlh işe yarar..
herkese slm kızlar ben 2 hamileliğimdede şişlik yaşamadım dünden beride ayaklarımda şişlik var napmak gerektiğini bilen varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?