2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar maşallah diyimm ödem şişlik olmadı çok şükür inşallah da olmaz ama ben gece bacak arama yastık koyuyorum gecede soluma yatıyorumve şu aralar su içmeyi sıklaştırdımm

bende de yok canım şimdilik, inşallah da olmaz ama hep doğum resimlerinde görüyorum hatunların suratları bile şiş şiş, inşallah şişmeyiz o kadar :)) ben de gece yastığı ikiye kıvırıp bacak arama koyuyorum belim de rahat ediyo o zaman, ama çoğu zaman kendimi sırt üstü yatarken buluyorum, bunu bi türlü engelleyemiyorum

ay inşallahh olmaz tatlım yüzde şişlik iyide değilmiş tansiyon habercisiymiş sanırım bitanemm engelleyemezsşnn o durumu bende engelleyemeiyorummm çünkğ hele bi gün eşim anlatıyo gene sırt üstü yatmışın gece bide horluyon hırıldıyonn ağzın açıkk ıyy dedimm rezillik sonra diyor elimi karnına koydumm bebeşimiz tepikliyodu yerini daraltmışın oğlanın diyor canımm gece uyurken hakim olamayız ondan da bişe olmaz kaan kocatepe amcada okudumm o öyle dedi ama diyor aklınızxa geldikç.e uygulaınn

ben de hep sırt üstü yatardım önceden şimdi mecbur sola yatıyorm ama bi bakıyom sırt üstü kalkmışım , ama ben 2-3 yastıkla yükselttim tamamen düz yatmıyorum yarı oturur gibi daha rahat ediyorum..

ahahaha o bende de oluyor :)) eşim diyo ki böyle bi horlama yok :)) hamilelikte oluyormuş canım ben odaya nemlendirici koydum bi de burun bandı kullanıyorum biraz daha rahat oluyor. ben de okumuştum kocatepenin kitabında ama panikliyor işte insan :))

bak o da mantıklı :) ama ben bi de başımın altına 3 yastık koyarsam 6 yastıkla yatmış olucam zaten kocişe yer kalmıyodu hiç kalmaz artık :)) ama napalım oğlunun rahatı için artık :))

:)) NE KOMİK CANLILAR OLDUK DİMİ :)) hımm bak bunlar çok mantıklı bende deniyim burun bantı ile nemlendiriciyi çok sağolll kuzummmmm

güzelmiş, iyi karar vermişiniz bence. ben park yatak alcam için hiç bunlara bakmamıştım..
çok sağoll tatlımmm :) benim evim 2 +1 o yuzdan yer yoktu dolap molap koymaya hem bunu dolabıda var içinde bi süre toparlar dedikk bizi bakalımm inşallah pişman olmayız çünkü herkes park yatağı önerdi bize ama benim işte ev küçük olunca dedim sonra gene böle bişe almam gerekcek az eşya alıyım evi doldurmıyım dedim
canım şimdi baktım yatak güzel ve sade :)) tedarik süreci ne zaman? hemen mi gelecek? geç gelecekse hemen karar vermen faydalı olabilir :)
beğenmene sevindimm bitanemm :) ay evet yaa bak ben onu düşünmedim ben en iyisi arıyım burayı kaç gün yada ay da gelir diye ama işte bide eşimin maaaş günğ durumu var eşimde maaş gününü bekleyelim sıkışırız dedi oy oy du bakım eşimle bi konuşıımm

selam selam selammm

yorgun savaşçı geldi çok yoruldum çokkkk

şimdi kızçemi servisten almadan kuaföre gidip ağda kaş bıyık falan halletcem

yarın da doktor kontrolüm var nst ye falan gireceğim hayırlısıylaaa

geçmişe bakamadım ne var ne yok

merhaba canım..buralarda bi yaramazlık yok..bikaç kişi rahatsız..ama bebişler iyi..sana da kolay gelsin..yarın için de bol şans...

canım makinaya gerek yok ki, minik minik oyuncaklar zaten elinde dik geç sapasağlam oluoy çok da kolay. bi ara paylaşırım yaptıklarımı.7 haftada neler yaparsın o hooooo

ya canım elde yapılırda yetişmezse diye bide makinede dahamı çabuk dikilirdi o zaman sen bi paylaşda gözlerimiz bayram etsin...

canım makinaya gerek yok ki, minik minik oyuncaklar zaten elinde dik geç sapasağlam oluoy çok da kolay. bi ara paylaşırım yaptıklarımı.7 haftada neler yaparsın o hooooo

Yaptiklarni buraya koyarsan bakariz neler yaptin merak ediorum....bilen ve yapanlar paylasinca insana daha cok guven geliyor

ya kızlar şu ağda işini bende bi kuaföre gidip halledicemm ama korkuyorumm ya temiz bi yer değilse gittiğim yer kendim yapardımm hamile kalıp ağırlaşana kadar sonra traşa geçtim

çok teşekkürler canım

hayırdır kimler rahatsız grip falan mı? aman bebişler iyi olsun tabiii hiçbirinden kötü haberer duymayalım hiç

Ben mesela belimden rahatsizim...esim diyor al sana mevlut((((((bebek mevludune ilk defa gittim merakediyordum burnumdan geldi((((ogrendinmi nasil yapildigini diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…