- 1 Mart 2023
- 110
- 100
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.401
Dün 5+1 dimDünkü muayenede kaç haftalıktınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün 5+1 dimDünkü muayenede kaç haftalıktınız
Geçmiş olsun canım bol bol meyve kuruyemiş ye.Bu arada benim bağışıklık yerlerde.. sinüzit öksürüğe döndürdü, bol su içiyorum vs derken bugün beş tane uçukla uyandımgebelik belirtilerine uçuk yazanlara şaşırıyordum ne bileyim
bağışıklığımı bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim hiç. Ben takviye olarak Ocean Mummy kullanıyorum, içeriğine bir bakın isterseniz, folik asit omega diğer vitaminler de var, dün doktoruma danıştım güzel dedi
Benim sat 25 mayıstı. Ama 20. Gün 13 Haziran da yumurtlama oldu. Ben kan verme işini falan 13 hazirana göre yaptım. Bugün bu hesaba göre 6+4 olması gerekiyordu. Ama doktor 6+1 ölçtü. İlk haftalarda bu tarz şeyler oluyor zaten. Önemli olan sağlıklı devam etmesi. Geçen hafta 5+4 Ken 11 mm keseyi görmüştük. Bir de ilk gebeligimde 6+0 Ken bile bebek görünmemisti. Bugün vajinal gördük bebeği. Doktor bugün sen siskosun o yüzden karından göremedik diyemedi. Yağ dengesizliği falan filan dediAmiin çok sağol evet pkos var 20. Günde yumurtluyorum sat 6 hazıran benım randevumda haftata carsamba bakalım neler olucak senin sat ne zmandı
ben de maşallah hamile olduğumu öğrenmeden 5 kilo aldımBenim sat 25 mayıstı. Ama 20. Gün 13 Haziran da yumurtlama oldu. Ben kan verme işini falan 13 hazirana göre yaptım. Bugün bu hesaba göre 6+4 olması gerekiyordu. Ama doktor 6+1 ölçtü. İlk haftalarda bu tarz şeyler oluyor zaten. Önemli olan sağlıklı devam etmesi. Geçen hafta 5+4 Ken 11 mm keseyi görmüştük. Bir de ilk gebeligimde 6+0 Ken bile bebek görünmemisti. Bugün vajinal gördük bebeği. Doktor bugün sen siskosun o yüzden karından göremedik diyemedi. Yağ dengesizliği falan filan dedisonra çok şükür vajinal duyduk. Bana da dinlettirdi.
Hızlı başlamışsın. Zayifsan sıkıntı olmaz amaBen de
ben de maşallah hamile olduğumu öğrenmeden 5 kilo aldım![]()
Kilo almaya çok yatkınım ömrüm diyetle geçti 40 kg vermişliğim var. hamile kalmadan önce 57ydim şimdi 62Hızlı başlamışsın. Zayifsan sıkıntı olmaz amaben zaten kiloluyum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bir yandan çok iştahım da olmuyor zaten. Normalde çay çekirdek çerez keyif yapan biriydim. Çekirdek paketi evde kaç gündür kapalı duruyor
![]()
Ay çok iyi yapmışsınKilo almaya çok yatkınım ömrüm diyetle geçti 40 kg vermişliğim var. hamile kalmadan önce 57ydim şimdi 62hemen gebelik beslenmesi için yardım aldım
![]()
Genetik hepsiAy çok iyi yapmışsınkeşke 62 olsam
belki 3. Çocuktan sonra yemek yemeye vaktim olmaz
Ben de geçen sene 20 kilo vermiştimsonra 15 ini geri aldım
![]()
Ahahah sonucta görmüşsün ama olsunBenim sat 25 mayıstı. Ama 20. Gün 13 Haziran da yumurtlama oldu. Ben kan verme işini falan 13 hazirana göre yaptım. Bugün bu hesaba göre 6+4 olması gerekiyordu. Ama doktor 6+1 ölçtü. İlk haftalarda bu tarz şeyler oluyor zaten. Önemli olan sağlıklı devam etmesi. Geçen hafta 5+4 Ken 11 mm keseyi görmüştük. Bir de ilk gebeligimde 6+0 Ken bile bebek görünmemisti. Bugün vajinal gördük bebeği. Doktor bugün sen siskosun o yüzden karından göremedik diyemedi. Yağ dengesizliği falan filan dedisonra çok şükür vajinal duyduk. Bana da dinlettirdi.
Ben akıntıyı devamlı yaşıyorum eger kan gelmiyorsa korkma ama yınede doktoruna bır sor baklım neden olurmusMerhabalar herkese ,ben de inşallah Mart 2026 annelerinden biri olacağım :) ilk bebeğimi geçen yıl Ağustos ayinda 9 haftalık iken kese küçüklüğüne bağlı kalp durması nedeniyle kaybettim. 24 Mayıs 2025 son regl tarihim 5 haftalık iken keseyi 6 haftalık iken embriyo ve kalp atışını duyduk çok şükür şuan 7+3teyiz. Ara ara kasiklarimda ağrı ve mukuslu akıntım oluyor, bazen beyaz bazen krem rengi. Bu süreçte düşük riskim olmadığı halde ilk gebelik kaybından dolayı her ihtimale karşı progestan, 100 mg aspirin ve folik asit kullanıyorum. Bebeğim rahmin üst kısmına tutunmuş ve çevresinde kanama alanı görmemiştik her şey yolundaydı ama son iki üç gündür ara ara gelen mukuslu lekelenme ve ağrı endiselendirdi . benzer durumu yaşayanlar var mı acaba ?
Doktoruma yazdım , ped kullan , progestani ikiye çıkar kanama olursa gel dedi ama sürekli yaşamıyorum. 9 haftalık iken kontrolüm var sabırlı davranmaya çalışıyorum. Sizin doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi?Ben akıntıyı devamlı yaşıyorum eger kan gelmiyorsa korkma ama yınede doktoruna bır sor baklım neden olurmus
Canım benim doktorum yasaklamadı. Rutin hayatına devam edebilirsin havuz ve ağır kaldırma istemiyorum sadece dediAnladım canım genelde herkese mi 3 ay yasak
Adete göre kaçtasın canımben en son çarşamba beta baktırmıştım 400dü, bugün muhtemelen 2000 falandır, keseyi bugün gördükama 4.5 cm yazmışım yanlış olmuş 4.5 mm
![]()
ben orzax mummy kullanıyordum gebe kalmadan önce başladımkullanmaya, sonra doktorum buna devam etmemi istedi devam ediyorum.Kızlar Folik asit kullanıyor musunuz bana doktor folbiol vermişti hamile kalmadan önce yarım kullanıyordum aynı devam et dedi
Sat 8 Haziran, 5+2 oluyorAdete göre kaçtasın canım
Siveno almayı düşünüyorum canımKızlar belki çok alakasız gelebilir ama bişey soracağım size
Deodorant ne kullanıyorsunuz? Temiz içeriğe geçtiniz mi? Malum yaz bide![]()
Benim de 5+3te 5mm 5+5te 7mm çıktı canım kese. Geç döllenme gibi dedi doktor kafam karıştı.Sat 8 Haziran, 5+2 oluyor