2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar şu ağda işini bende bi kuaföre gidip halledicemm ama korkuyorumm ya temiz bi yer değilse gittiğim yer kendim yapardımm hamile kalıp ağırlaşana kadar sonra traşa geçtim
ben gıdıyorum cok rahat 15 dk da bıtıyor tertemız cıkıyorsun benımde cmrtesı dr var 24 ekımde gıtmıstım 1 gun ıncede epılasyon olayını halletmıstım cuma gıtmem lazım ama ortada malzeme yok aksatırsam doguma da aksıcak nasıl olcakbılemedım:26:

Ben mesela belimden rahatsizim...esim diyor al sana mevlut((((((bebek mevludune ilk defa gittim merakediyordum burnumdan geldi((((ogrendinmi nasil yapildigini diyor

kızlar walla kimse alınmasın da..hatırladıklarım..berrak..zeysima..gevens..pembetilki..

geçmiş olsun kızlar..ufak tefek şeylerimiz olacak artık illa ki..ben de daha enerjik dönerdim artık daha çok yoruluyorum

evet maksimum 15 dk o da..bazen o kadar bile sürmüyor..ha gitmeden önce gözümde çok büyüyor ama gidip geldin mi de uzun süre rahatsın mis gibi:)

En iyisi jilet birde agdacinin stresini yasayamam....aslinda cok onceden lazer yaptiracaktim yok islami acidan yok kist ameliyatimdan ustunede hamile kaldim kaldi benim...napalim hastanede kalacagimiz en fazla 2 gun idare edicrz artikin,

ya kızlar şu ağda işini bende bi kuaföre gidip halledicemm ama korkuyorumm ya temiz bi yer değilse gittiğim yer kendim yapardımm hamile kalıp ağırlaşana kadar sonra traşa geçtim

walla güzelim..iyice ağırlaştık..kendini düşün..nerde yaşıyosun bilmiyorum ama mutlaka güzellik salonu vardır..kuaförlerden daha temiiz oluyorlar..e tabi temiz olan kuaförler de var..ama daha önve gitmediysen dediğim gibi güzellik merkezlerine gidebilirsin...

En iyisi jilet birde agdacinin stresini yasayamam....aslinda cok onceden lazer yaptiracaktim yok islami acidan yok kist ameliyatimdan ustunede hamile kaldim kaldi benim...napalim hastanede kalacagimiz en fazla 2 gun idare edicrz artikin,
evet ısın ıslamı boyutu varmış ama ben hep dıyorum n buyuk gunahım bu olsun

kızlar napıosunuz yazamadım bi kaç gündür. annemlerdeydim ye anam ye bolca yedim eve geldim 1 kilo almışım. bu hafta ful misafirim var evde Allahtan dolaba bişiler yapıp attım.
buarada ben de bebişime banyo kuveti, banyo seti aldım. kendimede aventin süt sağma makinesini aldım. inş ocak ayına kadar bebek çantasını hazırlıcam kendim 2 takım hastane çıkışı aldım. bir de gebe den pijama takımı aldım unnadodan yuzde 50 ındırım vardı. inş memnun kalırım.
bugun ayrıca gittim yatağımın yanına koymak için beşik fiyatlarını sordum 500-600 tl park yatak (kraft) ise 300 dü. ona daha karar vermedim

anladımmm tatlımm bence aksatma tatlımmm bak bana kara kara düşünüyorumm inan doğumdan değil traşda biliyosun hemen çıkıyor ve ben traşsız gitmekten korkuyorum ya sakın traş vurmayın ben o hatayı yoruluyorum ağda yaparken diye yaptım kuaförede hiç gitmemiştim hep kendim yapardımm ama bi traş vurdumm Allahım çıldırdılar

hoşgeldin fıstıkkk nst ye girmeyede başladık ohhh büyük güne yaklaşıyoruz adım adım

ya cum akesın gıdıcem de artık eldekıyle ne yaprlarsa healde 7.5 dk surecek bu sefer
yok canım jılete donmem bı daha ben yıllarca yaptım o hatayı 1 bucuk senedır guzellık salonuna gıdıyorum toparladı kendını arkıdesler

daha önceden evet gitmedim hiç hep kendim hallettimm ama iş başa düştü dediğin gibi en iyisi güzellik merkezi bulmak böyle yapıyım en iyisi tatlımm

maşallahh tatlım ne güzel en iyisi bende şu hamilelikten sonra bile kuaföre gidiyim yoksa ikinci hamileliğime gene kalırım böle

valla cok rahat edersın balaması bıtmesı 15 dk amarahatlıgı paha bıcılemez

benim de ağdacımı değiştirmem gerek 15-16 yaşında iki kız giriyo komple yaptırıyorum ben. ama çok tecrübesizler ve koparacaklar diye korkuyorum, onlar da ben hamileyim ters bişey yaparlarsa orda doğururum diye korkuyorlar :)) evime yakın tek kuaför var ordaki kadın daha tecrübeli gibi bu ay ona gidicem sanırım

Merhaba arkadaşlar,
Bugünlerde nedense bana bişeyler oldu, gerginim ilgi bekliyorum herkesten ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Yemek yapasım yok yatasım yok kalkasım yok hiç bişey yapasım yok. Geceleri sıkışıp kalkıyorum sonra en az 2 saat uyuyamıyorum. Çokda iyiydim aslında ama nazar değdirdim sanırım kendime. Çalıştığım için her hafa sonu bi yerlere gittim hiç evde oturmadım tazı gibi koşturdum şimdi sanki vucudum iflas etti.
Biri evimde yemeğimi temizliğimi falan yapsa ama şöyle dip bucak detaylı sanki rahatlıcam. Öyle bi sıkıntı var içimde Allah hayıra çıkarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…