- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.821
çok teşekkürler canım
hayırdır kimler rahatsız grip falan mı? aman bebişler iyi olsun tabiii hiçbirinden kötü haberer duymayalım hiç
e o zaman bi de sıhhatler olsun..ohh yumuşak yumuşak..miss gibi..bence bi daha yatın..bu tam uyusun da büyüsün oldu ya..sağol canım dusa gırdım de kendıme geldım burada hava kapaı yoksa akşama kadar uyurum ben
ben gıdıyorum cok rahat 15 dk da bıtıyor tertemız cıkıyorsun benımde cmrtesı dr var 24 ekımde gıtmıstım 1 gun ıncede epılasyon olayını halletmıstım cuma gıtmem lazım ama ortada malzeme yok aksatırsam doguma da aksıcak nasıl olcakbılemedım:26:ya kızlar şu ağda işini bende bi kuaföre gidip halledicemm amakorkuyorumm ya temiz bi yer değilse gittiğim yer kendim yapardımm hamile kalıp ağırlaşana kadar sonra traşa geçtim
yatmayayım artık yawww ama totisı kaldırıp bornoz keyfını kesmem lazıme o zaman bi de sıhhatler olsun..ohh yumuşak yumuşak..miss gibi..bence bi daha yatın..bu tam uyusun da büyüsün oldu ya..
Ben mesela belimden rahatsizim...esim diyor al sana mevlut((((((bebek mevludune ilk defa gittim merakediyordum burnumdan geldi ((((ogrendinmi nasil yapildigini diyor
kızlar walla kimse alınmasın da..hatırladıklarım..berrak..zeysima..gevens..pembetilki..
ben gıdıyorum cok rahat 15 dk da bıtıyor tertemız cıkıyorsun benımde cmrtesı dr var 24 ekımde gıtmıstım 1 gun ıncede epılasyon olayını halletmıstım cuma gıtmem lazım ama ortada malzeme yok aksatırsam doguma da aksıcak nasıl olcakbılemedım:26:
ya kızlar şu ağda işini bende bi kuaföre gidip halledicemm amakorkuyorumm ya temiz bi yer değilse gittiğim yer kendim yapardımm hamile kalıp ağırlaşana kadar sonra traşa geçtim
evet ısın ıslamı boyutu varmış ama ben hep dıyorum n buyuk gunahım bu olsunEn iyisi jilet birde agdacinin stresini yasayamam....aslinda cok onceden lazer yaptiracaktim yok islami acidan yok kist ameliyatimdan ustunede hamile kaldim kaldi benim...napalim hastanede kalacagimiz en fazla 2 gun idare edicrz artikin,
evet ısın ıslamı boyutu varmış ama ben hep dıyorum n buyuk gunahım bu olsun
ua ıste mahrem yerlerını hastalık dıdında esınden baskası gormesı haram yaislami boyutu ne yaa..ben anlamadım..bi dakka..
ben gıdıyorum cok rahat 15 dk da bıtıyor tertemız cıkıyorsun benımde cmrtesı dr var 24 ekımde gıtmıstım 1 gun ıncede epılasyon olayını halletmıstım cuma gıtmem lazım ama ortada malzeme yok aksatırsam doguma da aksıcak nasıl olcakbılemedım:26:
selam selam selammm
yorgun savaşçı geldi çok yoruldum çokkkk
şimdi kızçemi servisten almadan kuaföre gidip ağda kaş bıyık falan halletcem
yarın da doktor kontrolüm var nst ye falan gireceğim hayırlısıylaaa
geçmişe bakamadım ne var ne yok
ya cum akesın gıdıcem de artık eldekıyle ne yaprlarsa healde 7.5 dk surecek bu seferanladımmm tatlımm bence aksatma tatlımmm bak bana kara kara düşünüyorumm inan doğumdan değil traşda biliyosun hemen çıkıyorve ben traşsız gitmekten korkuyorum ya sakın traş vurmayın ben o hatayı yoruluyorum ağda yaparken diye yaptım kuaförede hiç gitmemiştim hep kendim yapardımm ama bi traş vurdumm Allahım çıldırdılar
daha önceden evet gitmedim hiç hep kendim hallettimm ama iş başa düştü dediğin gibi en iyisi güzellik merkezi bulmak böyle yapıyım en iyisi tatlımmwalla güzelim..iyice ağırlaştık..kendini düşün..nerde yaşıyosun bilmiyorum ama mutlaka güzellik salonu vardır..kuaförlerden daha temiiz oluyorlar..e tabi temiz olan kuaförler de var..ama daha önve gitmediysen dediğim gibi güzellik merkezlerine gidebilirsin...
maşallahh tatlım ne güzel en iyisi bende şu hamilelikten sonra bile kuaföre gidiyim yoksa ikinci hamileliğime gene kalırım böleya cum akesın gıdıcem de artık eldekıyle ne yaprlarsa healde 7.5 dk surecek bu sefer
yok canım jılete donmem bı daha ben yıllarca yaptım o hatayı 1 bucuk senedır guzellık salonuna gıdıyorum toparladı kendını arkıdesler
valla cok rahat edersın balaması bıtmesı 15 dk amarahatlıgı paha bıcılemezmaşallahh tatlım ne güzel en iyisi bende şu hamilelikten sonra bile kuaföre gidiyim yoksa ikinci hamileliğime gene kalırım böle
valla cok rahat edersın balaması bıtmesı 15 dk amarahatlıgı paha bıcılemez
Merhaba arkadaşlar,
Bugünlerde nedense bana bişeyler oldu
Cnm aynen ben de bazen bi iyi bi kötü oluyorum. ve dediğin gibi evimi temizletip bi iki günde dışarda yemek yeyince toparlıyorum. demek ki buna ihtiyacım var. ha bir de ben evde tek başına vb gibi kışa uygun kafamı uyutacağım bişiler izliyorum tabi sıcak kahvem elimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?