2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım bu hafta benim de öyle, ben de havalara yoruyorum ama kayınvalidem gebelik bunalımı dedi, normal dedi, doğumdan sonra da bi süre devam edermiş hatta biraz daha depresyonumsu olurmuş. ben de kendime sinir oluyorum, her akşam dışarı çıkardık eşimle, kafeye oturur tavla oynar sohbet ederdik. geçen hafta hiç çıkmak istemedim 3 kere çıktık. dün de bugün de çıkasım yoktu, çıkmadım çıkmayacağım da. güya bugün çamaşır yıkayacaktım ama o enerjiyi bulamıyorum kendimde, inan yatağı bile toplamıyorum. elim yemek yapmaya gitmiyo. bi doğursak da rahatlasak :)

bende guya bugun ruzgarın camasırlarını yıkayacaktım pehhhhhhhh!!!!
ama ben nedenını bılıyorum eger yıkarsam doguma hazırlanmıs olucam psıkolojık olarak ertelıyorum yanıııı:)

nası gıdıyo ogretme cabaları?

iyi gidiyor canım baya ilerledik ama size zaman ayıramıyorum aklım hep sizde

günaydın canımm ben unutmam :)))
canım benim canım arkadaşım

şimdi inceliyecem canım sağol

sen yine iyisin kuzum benim yerime hala birini bulmadılar ben izindeyken telefonum hiç susmayacak

yaa bu arada pofikçi dün de yoktu bugün de yok nerde ki ? bi de meltemmm gökçe nerdeeeeeeee ??????

evet ya şanslıyım valla ben de çok korkmuştum ama bulduk ama kesin gene de ararlar beni dile kolay 9 senedir burdayım darısı senin başına kız pofikçi msn yok buarada

unutmayız güzelim..kolay gele...
sağol canım benim
yavrum tam takip edemiyorum ama kırmızılı olan takımlar hoşuma gitti nerden bulabilirim

iyi akşamlar kızlarr...ahhh o ağırlık bende de var kaç gündür bune uyku anlamadım gitti :26:hiç birşey yapasım yok elim ayağım salındı sanki, dediğiniz gibi hiç içim rahat etmiyor ama yatıyorum valla.habersiz biri gelecek diye ödüm patlıyor resmen o birşey değil.. ye yat, ye yat daha çok şişicem ondan korkuyorum..( bizim evin hemen karşısına park a spor aletleri kuruldu, gün içinde gidip kendimi yormadan hareketlerimi yapsam acaba diye düşünüyorum ?

canım daginın o 2 takımda

kızlar o ağırlık duygusu bendede var başladı artık ne yapsam diye düşünürken zamanım bitiyor ama bu haftasonu yatılı misafirim var ay bakalımmm nası hakkından gelicemm

bende hep düşünüyorumm ve hiç icraat yok bende :) bende içim rahat değil sürekli bi kargaşa halimm var kafam karışık gibi yapıpta yapasım olmamakla yapmak aralarıda bi süreç

kılzar butun bunlar 21 aralıkta yıldızların degısımınden mı olacak acaba hayvanlar da cok hassastır bu tarz seylerden etkılenır bızde hamıleyız de bıseyler mı hıssedıyoruz acaba:)

kızlar o ağırlık duygusu bendede var başladı artık ne yapsam diye düşünürken zamanım bitiyor ama bu haftasonu yatılı misafirim var ay bakalımmm nası hakkından gelicemm

hamile insana yatılı misafir de neymiş ( valla bana annem babam kardeşim geldi de bişey yapmamama rağmen psikolojik yoruldum. oğluşum bile kıpraşmadı ananesine dedesine :)

kılzar butun bunlar 21 aralıkta yıldızların degısımınden mı olacak acaba hayvanlar da cok hassastır bu tarz seylerden etkılenır bızde hamıleyız de bıseyler mı hıssedıyoruz acaba:)

meltem elini çabuk tut cumadan sonra şirinceye kimseyi almayacaklarmış :)) o değil de cuma günü tesadüfen elektrik falan kesilirse işte o zaman ben korkudan ne yapacağımı bilemem :)) bi bebişlerimizi göreydik de öyle geleydi şu 21 aralık :)

hamile insana yatılı misafir de neymiş ( valla bana annem babam kardeşim geldi de bişey yapmamama rağmen psikolojik yoruldum. oğluşum bile kıpraşmadı ananesine dedesine :)

sanırımm hamileyken n-insan en iyi şekilde hamile olmadığı haliyle herşey tam olsun istiyor elinden gelmeyincede zihnen yoruluyor , ki misafiri çok severim ama hamileyken sanırım ruh hali hormonlar herşeyi alt üst ediyor :)) tabi kıpraşmaz bebe anası bişey yapmadım desede yaptıkları yeter hamileye kızzz ondan öle oluyor bende öyle oluyorumm çok az çamaşır makinası boşaltıyım hemen küttt devriliyorumm

selam dostlarrrr

annemle ablama gelmiyolar diye tripteydim sonunda söylediydim hatıırlarsanız. önce pazar günü annem geldi, bugün de ablam sürpriz yaptı işi varmış buralarda bikaç saat uğradı gündüz.

şimdi de görümcem gelecek ama ilk defa bizim işimiz için yarın sabah beni hastaneye götürcek getircek. e o kadar olsun di mi?

oy anam bugün midem yanıyooooooooooooooo hemi de boğazıma kadar bi geçmedi yaa off.

berrakhatun bacım belin nasıl oldu?

gripliler iyileşiyo musunuz bakiim?

ay hepimiz aynıyız ya :)) ben de bulaşık makinesini falan boşaltırken sanki 1 saat koşmuş gibi yoruluyorum :)) sen de misafirlerine "kendi evinizmiş gibi davranın " falan de :)) eşin de sana hiçbir şey yaptırmasın da onlar da yardım etsin sana :) totoyu devirip yatması değil öyle :))

bende hep düşünüyorumm ve hiç icraat yok bende :) bende içim rahat değil sürekli bi kargaşa halimm var kafam karışık gibi yapıpta yapasım olmamakla yapmak aralarıda bi süreç

Aynen canım.. başlayabilsem çok dehşet yapıcam işimi ama başlayamıyorum işte :))) birinin gazına ihtiyacım var galiba :)))

bize de geçen ay eşimin arkadaşı gelmişti geçen ay yatıya. yalovadan iş için geldi sabah erkenden kalktı gitti ama yok anam olmuyo çok zor yani misafirin arkasını toplamak da. bi de kör olası huyum var. eve misafir gelince ben wcye oturamıyom çamaşır sulamadan. her yeri bi daha cillop yapıp öyle devam edebiliyom anca hayatıma.

bugün de o adamın karısı aradı çok da çenesi düşük biri. hayatımda toplam 3 kere gördüm. 1.si onların düğünü, 2.si çocukları olmuştu o zamandı, 3.sü bizim düğünümüz. ama bugün gel gör ki bana ne diyo: doğum ne zaman hayatım şubat başı di mi yanlış bilmiyorum ben işten yıllık iznimi ayarladım doğuma yakın haber verin gelicez.

hadi arkadaşlar hep beraber ıkınıyoruuuuuzzzzz...

benimde eşimin gelme saati yaklaştı..iş başı yapma zamanı geldi... pöfffff ....valla yapıcam bir makarna sonunda ..benim durumum onu gösteriyor,allahadan yemek ayırmıyorda o konuda rahatım (( hepinizi ve bebişlerinizi öptümm...

yok yok bu forumda kesin bişey var ya da hamileliğin rutin döngüsü 34. hafta misafir haftası kızlar benim de yarın kayınvalidem , kayınpederim ve eşimin babannesi geliyor. artık 1 hafta mı kalırlar 15 gün mü bilmem

sende benim canımsın ki kız geldi beni boşladın ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…