- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.861
yok yok bu forumda kesin bişey var ya da hamileliğin rutin döngüsü 34. hafta misafir haftası kızlarbenim de yarın kayınvalidem , kayınpederim ve eşimin babannesi geliyor. artık 1 hafta mı kalırlar 15 gün mü bilmem
herkese iyi akşamlarrrr
sende benim canımsın ki kız geldi beni boşladın ztn
inşl 23 şubat yinede allah bilir tabikide..bu arada 2 oğlan annesiyim ve inşlh bi prensesimiz gelecek..
walla çok güzel ama dediğin gibi erkek bebeğe nasıl durur acaba bilemedim...anlaşılan senin de çok içine sinmemiş...iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899
sana da iyi akşamlarhepinize iyi akşamlar arkadaşlar
topikte buaralar salgın var canım..uykuya eğiilim...bel ağrısı..halsizlik..nefes darlığı..iç sıkıntısı..hoşgeldin aramıza..doğurunca geçecek inşallah..slm kızlar nasılsınız...bi geçmiş yapıp geldim hasta arkadaşlara geçmiş olsun..bende 1 hafatdr inanılmaz bir ağırlık var nefes alamıorm..(
slm kızlar nasılsınız...bi geçmiş yapıp geldim hasta arkadaşlara geçmiş olsun..bende 1 hafatdr inanılmaz bir ağırlık var nefes alamıorm..(
aman onların olsun sırınce hıc sevmem zaten orayı esım gıdelım dedıgınde baska yer mı yok dıye kızarım hattameltem elini çabuk tut cumadan sonra şirinceye kimseyi almayacaklarmış :)) o değil de cuma günü tesadüfen elektrik falan kesilirse işte o zaman ben korkudan ne yapacağımı bilemem :)) bi bebişlerimizi göreydik de öyle geleydi şu 21 aralık :)
ay bende de pazar akşamı geldı arkadası ara oda ya cekyatı actı esım hala toplanmayı beklıyor ellemem valla cektım kapısını hafta sonu toplaın yanarım yanarım utuledıgım carsafa yanarım 1 gece ıcın tekrar yıka utulebize de geçen ay eşimin arkadaşı gelmişti geçen ay yatıya. yalovadan iş için geldi sabah erkenden kalktı gitti ama yok anam olmuyo çok zor yani misafirin arkasını toplamak da. bi de kör olası huyum var. eve misafir gelince ben wcye oturamıyom çamaşır sulamadan.her yeri bi daha cillop yapıp öyle devam edebiliyom anca hayatıma.
bugün de o adamın karısı aradı çok da çenesi düşük biri. hayatımda toplam 3 kere gördüm. 1.si onların düğünü, 2.si çocukları olmuştu o zamandı, 3.sü bizim düğünümüz.ama bugün gel gör ki bana ne diyo: doğum ne zaman hayatım şubat başı di mi yanlış bilmiyorum ben işten yıllık iznimi ayarladım doğuma yakın haber verin gelicez.
hadi arkadaşlar hep beraber ıkınıyoruuuuuzzzzz...
kız ona yaptrana dek guzellık salonunda yaptır eller gorsun daha ıyıyeni geldin esincim nereye?
bizi çok sevdikleri için 21 aralıkta bizimle olmak istiyolar galiba ondan geliyo bu kadar misafir
ben de bakkala gidem ekmek soda alam, midem geçmiyo yaa. sonra da duşa girip kendimi jiletliyem de druma temiz olam yarın. ya da hazır gelmişken görümceme mi yaptırsam? ben aslında bunun için çağırmıştım seni akşamdan diyip.
gokcenın annesı 10 gun kalcaktı bugun face te bı resım begenmıs ıyı oldugunu oradan anladım dıgerlerınden benımde haberım yokya arkadaşlar ben bu arada bazı üyeleri merak ediyorum..gökçeyi göremiyorum tamam annesi falan gelecekti...ama
BESYO85
MORCİVERT
WİLMA
daha bikaç kişi var ama aklıma gelmiyor..nerdeler....herşey yolunda mı acaba..
21 aralık etkısı bunlarHerkese selaaamm geçmişi okumaktan bugüne gelmek saatlerimi alıyo..
Ya ben bu ara kendimi hiiç iyi hissetmiyorum her an bayılcak gibiyim onuda geçtim bulantılarım başa döndü ölümüne kusmaya başladım yine.sona yaklaştıkça sorunlarım arttı.kasılmalarımda tabi normalmidir bunca şey bilemedim:26:
dımı sıradan bır olay, valla ben anneme bıle yaptıramam utanırım ama orda rahat edıyorum nedenseevet yaa tanıdıktansa kuaför daha iyi bence de:)
o zati günde kaç tane sir yapıyor doktor misali bakmıyor bile:)
hahaha süper fikir aynennnay hepimiz aynıyız ya :)) ben de bulaşık makinesini falan boşaltırken sanki 1 saat koşmuş gibi yoruluyorum :)) sen de misafirlerine "kendi evinizmiş gibi davranın " falan de :)) eşin de sana hiçbir şey yaptırmasın da onlar da yardım etsin sana :) totoyu devirip yatması değil öyle :))
ay çok sevindimm tatlımm senin adına inşallah hep böle daim olur aminnn :)selam dostlarrrr
annemle ablama gelmiyolar diye tripteydim sonunda söylediydim hatıırlarsanız. önce pazar günü annem geldi, bugün de ablam sürpriz yaptıişi varmış buralarda bikaç saat uğradı gündüz.
şimdi de görümcem gelecek ama ilk defa bizim işimiz içinyarın sabah beni hastaneye götürcek getircek. e o kadar olsun di mi?
oy anam bugün midem yanıyooooooooooooooohemi de boğazıma kadar bi geçmedi yaa off.
berrakhatun bacım belin nasıl oldu?
gripliler iyileşiyo musunuz bakiim?
ay evet herkesde bi misafir trafiği ne etcez acep bel mel yamulur biraz :))yok yok bu forumda kesin bişey var ya da hamileliğin rutin döngüsü 34. hafta misafir haftası kızlarbenim de yarın kayınvalidem , kayınpederim ve eşimin babannesi geliyor. artık 1 hafta mı kalırlar 15 gün mü bilmem
haha alemsin kızzzz :)) ama ben şu sıra görselde kendime güvenemediğimden açamam görümcemeyeni geldin esincim nereye?
bizi çok sevdikleri için 21 aralıkta bizimle olmak istiyolar galiba ondan geliyo bu kadar misafir
ben de bakkala gidem ekmek soda alam, midem geçmiyo yaa. sonra da duşa girip kendimi jiletliyem de druma temiz olam yarın. ya da hazır gelmişken görümceme mi yaptırsam? ben aslında bunun için çağırmıştım seni akşamdan diyip.
iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899
valla bende cok begendım havlu sonucta benım ıcın problem degıl pembe bıle olabılıriyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899
aman onların olsun sırınce hıc sevmem zaten orayı esım gıdelım dedıgınde baska yer mı yok dıye kızarım hatta
ay bende de pazar akşamı geldı arkadası ara oda ya cekyatı actı esım hala toplanmayı beklıyor ellemem valla cektım kapısını hafta sonu toplaın yanarım yanarım utuledıgım carsafa yanarım 1 gece ıcın tekrar yıka utule
kız ona yaptrana dek guzellık salonunda yaptır eller gorsun daha ıyı
gokcenın annesı 10 gun kalcaktı bugun face te bı resım begenmıs ıyı oldugunu oradan anladım dıgerlerınden benımde haberım yok
21 aralık etkısı bunlar
aaaaaaa hadı gozun aydınnnnniyi aksamlar herkese bende nihayet bebegimin cinsiyetini ögrendim bugün ins allahin izniyle oglum olacak, bugün gittim oda aldim bebegim nekadar sansli begendigimiz oda vardi iki hafta icinde nezaman istersek gidip almamiz lazim isteseydik bugünde alabilirdik, o oda son oldugu icin baya uygunada verdiler
zekı murende bızı goreceh miiiiiiiihahaaa şirince'yemi gitsek acaaabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?