2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

herkese iyi akşamlarrrr

yeni geldin esincim nereye?
bizi çok sevdikleri için 21 aralıkta bizimle olmak istiyolar galiba ondan geliyo bu kadar misafir

ben de bakkala gidem ekmek soda alam, midem geçmiyo yaa. sonra da duşa girip kendimi jiletliyem de druma temiz olam yarın. ya da hazır gelmişken görümceme mi yaptırsam? ben aslında bunun için çağırmıştım seni akşamdan diyip.

iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizce

slm kızlar nasılsınız...bi geçmiş yapıp geldim hasta arkadaşlara geçmiş olsun..bende 1 hafatdr inanılmaz bir ağırlık var nefes alamıorm..(

ya arkadaşlar ben bu arada bazı üyeleri merak ediyorum..gökçeyi göremiyorum tamam annesi falan gelecekti...ama

BESYO85
MORCİVERT
WİLMA
daha bikaç kişi var ama aklıma gelmiyor..nerdeler....herşey yolunda mı acaba..

inşl 23 şubat yinede allah bilir tabikide..bu arada 2 oğlan annesiyim ve inşlh bi prensesimiz gelecek..

2 oğlan annesı demek 3. geliyo yanı benmde bi oglum var aynen prenses gelicek inş... kızların kıyafeti yeter ya çok ciciler ben biraz almaya basladm sen alısverıs yaptınmı bide hangı hast.. dogum yapıcaksn ben arastırma içersındeym fikir alıyorum onn için cnm hayırlısı herşeyın

iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899
walla çok güzel ama dediğin gibi erkek bebeğe nasıl durur acaba bilemedim...anlaşılan senin de çok içine sinmemiş...

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar
sana da iyi akşamlar

slm kızlar nasılsınız...bi geçmiş yapıp geldim hasta arkadaşlara geçmiş olsun..bende 1 hafatdr inanılmaz bir ağırlık var nefes alamıorm..(
topikte buaralar salgın var canım..uykuya eğiilim...bel ağrısı..halsizlik..nefes darlığı..iç sıkıntısı..hoşgeldin aramıza..doğurunca geçecek inşallah..

as cnm ben yenı katıldım aranıza aslnda önceden üyeydım ama snra hiç girmedım şimdide şubat anneleri kısmında cok vakıt geçiriyorum yasadıklarımızı paylasmak cok güzel inş.. beraber dogum yaparız bebişlerimizi büyütürüz benmde nefes darlıgı problemım var önceden panık ataktan vardı şimdi hem o hem bebiş baskı oluyo tabi

Herkese selaaamm geçmişi okumaktan bugüne gelmek saatlerimi alıyo..
Ya ben bu ara kendimi hiiç iyi hissetmiyorum her an bayılcak gibiyim onuda geçtim bulantılarım başa döndü ölümüne kusmaya başladım yine.sona yaklaştıkça sorunlarım arttı.kasılmalarımda tabi normalmidir bunca şey bilemedim:26:

aman onların olsun sırınce hıc sevmem zaten orayı esım gıdelım dedıgınde baska yer mı yok dıye kızarım hatta
ay bende de pazar akşamı geldı arkadası ara oda ya cekyatı actı esım hala toplanmayı beklıyor ellemem valla cektım kapısını hafta sonu toplaın yanarım yanarım utuledıgım carsafa yanarım 1 gece ıcın tekrar yıka utule

kız ona yaptrana dek guzellık salonunda yaptır eller gorsun daha ıyı

gokcenın annesı 10 gun kalcaktı bugun face te bı resım begenmıs ıyı oldugunu oradan anladım dıgerlerınden benımde haberım yok

21 aralık etkısı bunlar

hahaha süper fikir aynennn dicem hakkat yoksa pil bitmez ortada pil kalmaz yaa :))) eşim kaldırsınn aynenn totişi :)) yazık bana dimi gerçektenn hepimizde aynı haller hamileliğin son ayı böle demekki :)) yaşadık ve gördük :)
ay çok sevindimm tatlımm senin adına inşallah hep böle daim olur aminnn :)
ay evet herkesde bi misafir trafiği ne etcez acep bel mel yamulur biraz :))
haha alemsin kızzzz :)) ama ben şu sıra görselde kendime güvenemediğimden açamam görümceme

iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899

canımmm ben çok beğendimm beyaz rengi sonuçta pembe olmadıktan sonra no problemo

valla bende cok begendım havlu sonucta benım ıcın problem degıl pembe bıle olabılır

iyi aksamlar herkese bende nihayet bebegimin cinsiyetini ögrendim bugün ins allahin izniyle oglum olacak, bugün gittim oda aldim bebegim nekadar sansli begendigimiz oda vardi iki hafta icinde nezaman istersek gidip almamiz lazim isteseydik bugünde alabilirdik, o oda son oldugu icin baya uygunada verdiler

hahaaa şirince'yemi gitsek acaaabaaa

aaaaaaa hadı gozun aydınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…