- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.881
gözünaydın canım..bekleyiş sona erdi nihayet..
banyo ruzgara ıyı gelmedı heralde yawrumun mecalı kalmadı 2 pıt pıt o kadar:)
hahaha süper fikir aynennndicem hakkat yoksa pil bitmez ortada pil kalmaz yaa :))) eşim kaldırsınn aynenn totişi :)) yazık bana dimi gerçektenn hepimizde aynı haller hamileliğin son ayı böle demekki :)) yaşadık ve gördük :)
ay çok sevindimm tatlımm senin adına inşallah hep böle daim olur aminnn :)
ay evet herkesde bi misafir trafiği ne etcez acep bel mel yamulur biraz :))
haha alemsin kızzzz :)) ama ben şu sıra görselde kendime güvenemediğimden açamam görümceme
canımmm ben çok beğendimm beyaz rengi sonuçta pembe olmadıktan sonra no problemo
valla bende cok begendım havlu sonucta benım ıcın problem degıl pembe bıle olabılır
iyi aksamlar herkese bende nihayet bebegimin cinsiyetini ögrendim bugün ins allahin izniyle oglum olacak, bugün gittim oda aldim bebegim nekadar sansli begendigimiz oda vardi iki hafta icinde nezaman istersek gidip almamiz lazim isteseydik bugünde alabilirdik, o oda son oldugu icin baya uygunada verdiler
iyi aksamlar herkese bende nihayet bebegimin cinsiyetini ögrendim bugün ins allahin izniyle oglum olacak, bugün gittim oda aldim bebegim nekadar sansli begendigimiz oda vardi iki hafta icinde nezaman istersek gidip almamiz lazim isteseydik bugünde alabilirdik, o oda son oldugu icin baya uygunada verdiler
zekı murende bızı goreceh miiiiiiii
garıbım lıdyalaılara kadar gelebıldı yolu uzun amaayy kıyamam ben ona...annesi kolay mı kazı çalışmalarında yoruldu yavrucak...yoksa o da 21 aralık etkisine girdi..
Sağolun kızlar :) degistirmeyim o zaman :)
Güle güle kullanın canım:) cinsiyetin belli olmasına sevindim. Hazırlıklarını ona gore tamamlarsin artık:)
saolun arkadaslar sizde ins aldiklarinizi güle güle kulanirsiniz hepmiz ins ay cok güzel bisey ya bebege alisveris yapmakAaa süperr hadi gözün aydın canım..odanızıda güzel günlerde kullanın inşallaaahhh
Görmemmmmmmmiiiii
aaaaaaaaaa hemen boşaltıyorum o zamanmesaj kutun dolu canım..haberin ola..
canımmm sonunda gösterdi demekk :) bak bu zaman kadar odası için göstermemiş paşam desenehayırlı olsunn canımm benimm çok sevindimm ayrıca odanızda hayırlı olsunn sağlık sıhatle pisletsinn paşanız :)
meltem ay geçmişi okuyum diye açtım bi türlü bitiremedim, telefon görüşmeleri eşimle bazı şeylere karar vermemiz gerekti fln bitiremeden son sayfayı açtım sonunda...
doktora gittim bugün safraya baktı taş yok ama kan değerlerim kötü ALT değerim 200 küsür çıktıkaraciğer enzimlerimde yüksek, karaciğerimde problem varmış, doktorum burdan gidecek o yüzden bursaya gitmemi tavsiye etti çünkü sürekli kontrol altında tutulması gerekiyormuş.. birde ilaç yazmak istemedi dahiliyecide baksın birlikte yürütelim dedi.. benim kasılmalarım vardı onuda söyledim ağrısız sadece karnım sertleşiyo diye ona da erken doğum habercisi dedi alttan ultrasonla kontrol etti herhangi bi açıklık yok şu an için tehlike söz konusu değil dedi, birde ben yoğun bakımı olmayan bi hastanede doğum yapamazmışım çünkü herhangi bir risk durumunda anestezi almam gerekirse vücudum kaldıramayabilirmiş.. yoğun bakım ünitesi olan bi yerde doğum yapman gerekir bu şekilde seni her hastane kabul etmez dedi.. bunların sadece risk olduğunuda bil illaki sorun çıkacak diye bişey yokmuş.. yarın dahiliyeciyede göstericem sonuçları, karaciğerde yağlanma ya da sarılık olma ihtimali varmış, hangisi olduğu teşhisini koyacak ve ilaç tedavisine başlayacak, bi kaşıntıdan neler çıktı kızlar, ufak da olsa kafanıza takmayın ama doktorunuza söylemeden de hareket etmeyin sakın.. normal doğumu çook isterken bebeği sezeryanla alabilirler o durumdayım şu anda...
evt öyle yapdi herhalde, kordun yine bacaklarin arasindaydi ama bu sefer bebek büyük oldugu icin gözükdü, bide benim plazenta ön tarafdaydi normal dogum yapamicakdim üzülüyordum ama normal dogumu etkilemiyormus yani hic bi sorun yok simdil kafasi asagda
ay hadi inşallahh sorunsuz bi normal doğum yaşarsınn bitanem sende bende ve hepimizde inşallahh aminnn çok çok sevindimmm tatlımm
gorusuruz kutuyu boşalttım bu aradakızlar ben çıkıyorum..herkese iyi akşamlar..yarın görüşürüz..
iyi akşamlar canımm görüşürüz öptümm bykızlar ben çıkıyorum..herkese iyi akşamlar..yarın görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?