2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

valla bende cok begendım havlu sonucta benım ıcın problem degıl pembe bıle olabılır

Sağolun kızlar :) degistirmeyim o zaman :)

Güle güle kullanın canım:) cinsiyetin belli olmasına sevindim. Hazırlıklarını ona gore tamamlarsin artık:)

Aaa süperr hadi gözün aydın canım..odanızıda güzel günlerde kullanın inşallaaahhh

zekı murende bızı goreceh miiiiiiii

Görmemmmmmmmiiiii

canımmm sonunda gösterdi demekk :) bak bu zaman kadar odası için göstermemiş paşam desene hayırlı olsunn canımm benimm çok sevindimm ayrıca odanızda hayırlı olsunn sağlık sıhatle pisletsinn paşanız :)

Sağolun kızlar :) degistirmeyim o zaman :)

Güle güle kullanın canım:) cinsiyetin belli olmasına sevindim. Hazırlıklarını ona gore tamamlarsin artık:)

Aaa süperr hadi gözün aydın canım..odanızıda güzel günlerde kullanın inşallaaahhh

Görmemmmmmmmiiiii
saolun arkadaslar sizde ins aldiklarinizi güle güle kulanirsiniz hepmiz ins ay cok güzel bisey ya bebege alisveris yapmak

evt öyle yapdi herhalde, kordun yine bacaklarin arasindaydi ama bu sefer bebek büyük oldugu icin gözükdü, bide benim plazenta ön tarafdaydi normal dogum yapamicakdim üzülüyordum ama normal dogumu etkilemiyormus yani hic bi sorun yok simdil kafasi asagda

canım ya geçmiş olsun. umarım bir sıkıntı yaratmaz. bursaya ne zaman gideceksin. daha donanımlı bir hastanede tekrar muayene olmayı düşünüyo musn?

ay hadi inşallahh sorunsuz bi normal doğum yaşarsınn bitanem sende bende ve hepimizde inşallahh aminnn çok çok sevindimmm tatlımm

kızlarrrr bebşiimi gördüm bugünn. 1924gr. dedi doktorumuz. boyu söylemedi gerek yok dediii ya annesi gibi bodur olursa dedim. senden uzun olması gerek normalde dedi. babasıyla ikimiz ortaya karışık yapmışızraporumuzu da aldık çalışmaya devammmm...ağzını açıp kapayıp duruyodu güzel kızım
bi de sinemaya gittik film biraz gürültülüydü. kızım korktu sanırım sesler yükseldikçe tepikledi durdu.Nasıl oturcaamı şaşırdım koltukta. ne kasığım kaldı ne kaburgam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…