- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.901
amin canim insallah
fl boyu yzmıyormu kagıtta?kızlarrrr bebşiimi gördüm bugünn. 1924gr. dedi doktorumuz. boyu söylemedi gerek yok dediiiya annesi gibi bodur olursa dedim. senden uzun olması gerek normalde dedi. babasıyla ikimiz ortaya karışık yapmışız raporumuzu da aldık çalışmaya devammmm...ağzını açıp kapayıp duruyodu güzel kızım
bi de sinemaya gittik film biraz gürültülüydü. kızım korktu sanırım sesler yükseldikçe tepikledi durdu.Nasıl oturcaamı şaşırdım koltukta. ne kasığım kaldı ne kaburgam:26:
kızlarrrr bebşiimi gördüm bugünn. 1924gr. dedi doktorumuz. boyu söylemedi gerek yok dediiiya annesi gibi bodur olursa dedim. senden uzun olması gerek normalde dedi. babasıyla ikimiz ortaya karışık yapmışız raporumuzu da aldık çalışmaya devammmm...ağzını açıp kapayıp duruyodu güzel kızım
bi de sinemaya gittik film biraz gürültülüydü. kızım korktu sanırım sesler yükseldikçe tepikledi durdu.Nasıl oturcaamı şaşırdım koltukta. ne kasığım kaldı ne kaburgam:26:
görüşürüz canımm sende kendine ve meleğine ii bak tatlımmkızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize ii bakın...
nihayeet oğlumuz mu geliyomuş... maşallah siz de rahatlayın artık ne alcaz, adını ne koycaz derdini atlattınız
unutma kımseyı memnun edemezsın bu hayatta ne ıstıyorsan onu koy benceevt cnm, ne alacagiz kolayda isim konusunda korkuyorum biraz ne kendi ailemi nede esimin ailesini kirmak istemiyorum bakalim o nasil olacak
unutma kımseyı memnun edemezsın bu hayatta ne ıstıyorsan onu koy bence
masallah kizina:) bizim oglan enson bir kiloydu. cuma gunu kontrolum var. ins kilosu artmistirkızlarrrr bebşiimi gördüm bugünn. 1924gr. dedi doktorumuz. boyu söylemedi gerek yok dediiiya annesi gibi bodur olursa dedim. senden uzun olması gerek normalde dedi. babasıyla ikimiz ortaya karışık yapmışız raporumuzu da aldık çalışmaya devammmm...ağzını açıp kapayıp duruyodu güzel kızım
biri borek mi dediiiiiiibutun gun mıskınlık yapıp kocasını gelecegı satte 2 cesıt borek yapan kadına turk kadını denır bknz ben
evetttttttt ve dıyen boregı fazla kacırdı ters donmusmasallah kizina:) bizim oglan enson bir kiloydu. cuma gunu kontrolum var. ins kilosu artmistir
biri borek mi dediiiiiii
yoo ölçmedi bacak kemiğini falan.zaten kafasını ölçtü, kilosuna baktı. sorun yok dedi...Yüzüne baktık biraz burnuna dudaklarına oyy yerim ben onuufl boyu yzmıyormu kagıtta?
senden uzun olması gerek derken :)) sınemaya bende ıstıyorum ama o yuksek ses erken dogum baslatabılıyormus
sakin bişeye git walla sese acayip tepki veriyo...biz alacakaranlığa gittik. o kurt adam var ya jacobs mudur nedir. o hırladıkça tepikledi vallamaşallahh maşallahh meleğine :)ay o sinemaya bende dedim acaba korkarmı gitmesekmi diye eşimde duyunca gitmeyelim dedi ama bi gün gitcem ya bi kez kaç zamandır gitmiyorumm özledim sinemyaı oğluma derim senle buna gitmiştik hatırladınmı anne iyimisin sen der bana herhal çocuğummhahaha
dede adı falan mı koncak canım?evt cnm, ne alacagiz kolayda isim konusunda korkuyorum biraz ne kendi ailemi nede esimin ailesini kirmak istemiyorum bakalim o nasil olacak
ben de doktor dönüşü pizza yedim kocaman şimdi de geldim tiramisu yaptım onu yedim. bi kaplumbaa da burda var anlıcanevetttttttt ve dıyen boregı fazla kacırdı ters donmuskaplumbaga gıbın kaldım koltuktaaa
masallah kizina:) bizim oglan enson bir kiloydu. cuma gunu kontrolum var. ins kilosu artmistir
sağol cicimm artmıştır meraklanma her gittiğimde şaşırıyom ne kadar hızlı büyüyo diye...
sımdıde sıcak ıcecek ıstıyorum ama neee salep falanmı ıcsemmmben de doktor dönüşü pizza yedim kocaman şimdi de geldim tiramisu yaptım onu yedim. bi kaplumbaa da burda var anlıcan
ahanda bu bebek gibi yan düşüyom walla
evetttttttt ve dıyen boregı fazla kacırdı ters donmuskaplumbaga gıbın kaldım koltuktaaa
herkese slm kızlar ben 2 hamileliğimdede şişlik yaşamadım dünden beride ayaklarımda şişlik var napmak gerektiğini bilen varmı...
meltem elini çabuk tut cumadan sonra şirinceye kimseyi almayacaklarmış :)) o değil de cuma günü tesadüfen elektrik falan kesilirse işte o zaman ben korkudan ne yapacağımı bilemem :)) bi bebişlerimizi göreydik de öyle geleydi şu 21 aralık :)
iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899
iyi aksamlar herkese bende nihayet bebegimin cinsiyetini ögrendim bugün ins allahin izniyle oglum olacak, bugün gittim oda aldim bebegim nekadar sansli begendigimiz oda vardi iki hafta icinde nezaman istersek gidip almamiz lazim isteseydik bugünde alabilirdik, o oda son oldugu icin baya uygunada verdiler
evt öyle yapdi herhalde, kordun yine bacaklarin arasindaydi ama bu sefer bebek büyük oldugu icin gözükdü, bide benim plazenta ön tarafdaydi normal dogum yapamicakdim üzülüyordum ama normal dogumu etkilemiyormus yani hic bi sorun yok simdil kafasi asagda
fl boyu yzmıyormu kagıtta?
senden uzun olması gerek derken :)) sınemaya bende ıstıyorum ama o yuksek ses erken dogum baslatabılıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?