2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
fl boyu yzmıyormu kagıtta?
senden uzun olması gerek derken :)) sınemaya bende ıstıyorum ama o yuksek ses erken dogum baslatabılıyormus

maşallahh maşallahh meleğine :) ay o sinemaya bende dedim acaba korkarmı gitmesekmi diye eşimde duyunca gitmeyelim dedi ama bi gün gitcem ya bi kez kaç zamandır gitmiyorumm özledim sinemyaı oğluma derim senle buna gitmiştik hatırladınmı anne iyimisin sen der bana herhal çocuğummhahaha

masallah kizina:) bizim oglan enson bir kiloydu. cuma gunu kontrolum var. ins kilosu artmistir

butun gun mıskınlık yapıp kocasını gelecegı satte 2 cesıt borek yapan kadına turk kadını denır bknz ben
biri borek mi dediiiiiii

senden uzun olması gerek derken :)) sınemaya bende ıstıyorum ama o yuksek ses erken dogum baslatabılıyormus
yoo ölçmedi bacak kemiğini falan.zaten kafasını ölçtü, kilosuna baktı. sorun yok dedi...Yüzüne baktık biraz burnuna dudaklarına oyy yerim ben onuu
sakin bişeye git walla sese acayip tepki veriyo...biz alacakaranlığa gittik. o kurt adam var ya jacobs mudur nedir. o hırladıkça tepikledi valla ben de okşadım korkma kızım ben korurum seni dedim
evt cnm, ne alacagiz kolayda isim konusunda korkuyorum biraz ne kendi ailemi nede esimin ailesini kirmak istemiyorum bakalim o nasil olacak
dede adı falan mı koncak canım?

herkese slm kızlar ben 2 hamileliğimdede şişlik yaşamadım dünden beride ayaklarımda şişlik var napmak gerektiğini bilen varmı...

benm doktr her kontrolde sıslgın varmı dıe sryo doktorunada bu durumu soyle ıstersen bol bol da su tabıkı..

buna cok guldmm haa hakıkaten elektrık gtse butun mıllet yusuf yusuf:)))))

iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899

bence cok guzell ben cok bgendm

ayy sukur sevndm senn adına bende merak edıodum sennkınn cnsyetnı hadı gozun aydın

bacagnn arasndamydı kordon ya doktr kordonu pıpı sandysa

bunuda hc duymadydım sınemaya faln gtmeylm barı

bakıorumda şekeri olmayanlar malları götürüolarrr

geçmişe bakmadım ne var ne yok ben azcık daha iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…