2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
afiyet olsun valla canim istedi kocama cayin yaninda simdi borek olsa ne guzel olurdu di mi diyorum. borek mi yaptin diyo yooo canim istedi dedim. buzlukta hazir sarilmis var ama pisirecek biri lazim
yapma yapma bak bana kakalak gıbı kaldım

bakıorumda şekeri olmayanlar malları götürüolarrr

geçmişe bakmadım ne var ne yok ben azcık daha iyiyim çok şükür
ufff cok ozur dılerım yaaaaa

yok dede adi degilde aslinda babamin ilk torunu onun birakmasini istiyorum
cok saol cnm biraz rahatladik

ben de doktor dönüşü pizza yedim kocaman şimdi de geldim tiramisu yaptım onu yedim. bi kaplumbaa da burda var anlıcan
ahanda bu bebek gibi yan düşüyom walla

ya sormayın bende sizin gibiyim 30. haftada 14 kilo aldım :18:.drlar dikkat et diyo ama ben hala tatlıya devam.eşimde seviyor tatlıyı.o yedikçe bende yiyorum dayanamıyorum napayım:26:

ya sormayın bende sizin gibiyim 30. haftada 14 kilo aldım :18:.drlar dikkat et diyo ama ben hala tatlıya devam.eşimde seviyor tatlıyı.o yedikçe bende yiyorum dayanamıyorum napayım:26:

bende 16 kilo almışımdoktor dudağını ısırıyoryeme dieeeyemiorum saten şeker diyetindeyim dedim

herkese iyi akşamlar kızlar
canım ya geçmiş olsun. umarım bir sıkıntı yaratmaz. bursaya ne zaman gideceksin. daha donanımlı bir hastanede tekrar muayene olmayı düşünüyo musn?
canım sana da büyük geçmiş olsun..inşallah görünen gibi değildir..içini ferah tut..dualarımız seninle..
Cnm gecmis olsun benim haberim yoktu. karaciger problemlerinin vucutta kasinti yaptigini duymustum ama kotu senaryolara rastlamadim. İnsallah hersey yolunda gidicek merak etme sen.
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize, bugün dahiliyeye gittim sonuçları yeniden gösterdim, iki ihtimal varmış karaciğerde mikrobik bi problem ya da hamileliğe bağlı karaciğer yağlanması.. her iki ihtimallede ilaçla tedavi yapıcaklar, tam tedavi değil sadece artan değerleri baskılayacaklarmış.. erken doğum riski şu şekilde oluyomuş: bu değerler artmaya devam ederse eğer benim vücuduma zarar vermeye başlayabilirmiş bana daha fazla zarar gelmesin diye bebeği vücudumdan uzaklaştırmaları gerekebilirmiş yani sezeryan, bu arada sezeryanı ifade şekli sezeryanın aslında ne olduğunu çok iyi anlatıyo.. yeniden kan testi istedi kesin teşhis için 4 tüp kan aldılar şeker testinde ki gibi baya bi başım döndü, birde üst beden ultrasonu istedi radyolojiden, yarın kan sonuçlarını göstericem haftaya p.teside ultrason sonuçlarını... yani bi problem var ama kontrol altındayken sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorlar.. birde tabi büyük bi hastanede doğum yapmam gerekiyor.. teşhise göre genel anestezi ya da epidural olup olamayacağımda belli olacakmış bu arada..

aybuke, canım dahiliyeci bi teşhisi koysun sonrasında düşünücem gidip gitmemeyi, ya da erken izne çıkıp konyaya gidicem sanırım memleketime.. sen yalovaya mı gidiyordun? memnun musun doktorundan hastaneden?

birsy, genelde kötü bişey olmuyomuş ama risk var sonuç olarak, dahiliyeci doğumuna çok kalmamış sıkıntı olmaz gibi bir yorum yaptı..

ınsallah ıyı cıkar sonucların

gecmiş olsn cnm öyle korktugun gibi degilmiş bak doktorlar abartıyo bazen şimdi biraz daha rahatlamıssındır cnm hayırlısı olsn inş.. sonuclarını yine yazarsn

Iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı kızım iyiymiş 32+4de 2.306 gram ve 45cm olmuş. Doğumu 20 ocakda olur dedi bebekde 3kilo 300 olurmuş. Ama 37 artı 1de oluyorum 26ocakda 38 oluyorum. Sinir oldum beklemenin anlamı yok diyor. Bebeği almak için çok erken değilmi? Birde bebek zayıf geldi bana sizce nasıl

gecmiş olsn cnm öyle korktugun gibi degilmiş bak doktorlar abartıyo bazen şimdi biraz daha rahatlamıssındır cnm hayırlısı olsn inş.. sonuclarını yine yazarsn
durumu kabullenmeye başladım sanırım canım, daha iyiyim sağol Allah beterinden saklasın hepimizi :) yazarım yine tabi

canım benımde bat 5 subat ama dr 26 ocak dıyor oncesı bebek ıcın erken olur dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…