- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.921
yapma yapma bak bana kakalak gıbı kaldımafiyet olsun valla canim istedikocama cayin yaninda simdi borek olsa ne guzel olurdu di mi diyorum. borek mi yaptin diyo yooo canim istedi dedim. buzlukta hazir sarilmis var ama pisirecek biri lazim
ufff cok ozur dılerım yaaaaabakıorumda şekeri olmayanlar malları götürüolarrr
geçmişe bakmadım ne var ne yok ben azcık daha iyiyim çok şükür
yapma yapma bak bana kakalak gıbı kaldım
ufff cok ozur dılerım yaaaaa
kacamak ta mı yasak ???:26:yok yok siz keyfinize bakınbanada sonuna geldin ye iç diolar az kaldı kırıcam şeytanın belini
yoo ölçmedi bacak kemiğini falan.zaten kafasını ölçtü, kilosuna baktı. sorun yok dedi...Yüzüne baktık biraz burnuna dudaklarına oyy yerim ben onuu
sakin bişeye git walla sese acayip tepki veriyo...biz alacakaranlığa gittik. o kurt adam var ya jacobs mudur nedir. o hırladıkça tepikledi vallaben de okşadım korkma kızım ben korurum seni dedim
dede adı falan mı koncak canım?
yok dede adi degilde aslinda babamin ilk torunu onun birakmasini istiyorumbenm doktr her kontrolde sıslgın varmı dıe sryo doktorunada bu durumu soyle ıstersen bol bol da su tabıkı..
buna cok guldmm haa hakıkaten elektrık gtse butun mıllet yusuf yusuf:)))))
bence cok guzell ben cok bgendm
ayy sukur sevndm senn adına bende merak edıodum sennkınn cnsyetnı hadı gozun aydın
bacagnn arasndamydı kordon ya doktr kordonu pıpı sandysa
bunuda hc duymadydım sınemaya faln gtmeylm barı
kacamak ta mı yasak ???:26:
ay evet yaaaa bı de o var banada yasak olsa esım gozumu actırmaz valla kola ıcıyorum ddıye polıs gıbı dolanıyordu pesımdeyasak evetkaçamak yapmak istesem bile eşim rtük gibi ona takılıorumm
ay evet yaaaa bı de o var banada yasak olsa esım gozumu actırmaz valla kola ıcıyorum ddıye polıs gıbı dolanıyordu pesımde
ben de doktor dönüşü pizza yedim kocaman şimdi de geldim tiramisu yaptım onu yedim. bi kaplumbaa da burda var anlıcan
ahanda bu bebek gibi yan düşüyom walla
ya sormayın bende sizin gibiyim 30. haftada 14 kilo aldım :18:.drlar dikkat et diyo ama ben hala tatlıya devam.eşimde seviyor tatlıyı.o yedikçe bende yiyorum dayanamıyorum napayım:26:
bende bende sısko pattesss oldum bende:)bende 16 kilo almışımdoktor dudağını ısırıyor yeme dieee yemiorum saten şeker diyetindeyim dedim
bende bende sısko pattesss oldum bende:)
yok yawrum 1,65 lık hatunum benbenim boyum varama gerçekten şeker diyeti frenledi benim kiloyu artı daralmada oldu yani
canım ya geçmiş olsun. umarım bir sıkıntı yaratmaz. bursaya ne zaman gideceksin. daha donanımlı bir hastanede tekrar muayene olmayı düşünüyo musn?
geçmiş olsun canım rabbim büyük inşallah kötü birşey yoktur da sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına. inşallah bu durumun da gebeliğe bağlı geçici bir durumdur. Allah şifa versin
canım sana da büyük geçmiş olsun..inşallah görünen gibi değildir..içini ferah tut..dualarımız seninle..
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize, bugün dahiliyeye gittim sonuçları yeniden gösterdim, iki ihtimal varmış karaciğerde mikrobik bi problem ya da hamileliğe bağlı karaciğer yağlanması.. her iki ihtimallede ilaçla tedavi yapıcaklar, tam tedavi değil sadece artan değerleri baskılayacaklarmış.. erken doğum riski şu şekilde oluyomuş: bu değerler artmaya devam ederse eğer benim vücuduma zarar vermeye başlayabilirmiş bana daha fazla zarar gelmesin diye bebeği vücudumdan uzaklaştırmaları gerekebilirmiş yani sezeryan, bu arada sezeryanı ifade şekli sezeryanın aslında ne olduğunu çok iyi anlatıyo.. yeniden kan testi istedi kesin teşhis için 4 tüp kan aldılar şeker testinde ki gibi baya bi başım döndü, birde üst beden ultrasonu istedi radyolojiden, yarın kan sonuçlarını göstericem haftaya p.teside ultrason sonuçlarını... yani bi problem var ama kontrol altındayken sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorlar.. birde tabi büyük bi hastanede doğum yapmam gerekiyor.. teşhise göre genel anestezi ya da epidural olup olamayacağımda belli olacakmış bu arada..Cnm gecmis olsun benim haberim yoktu.karaciger problemlerinin vucutta kasinti yaptigini duymustum ama kotu senaryolara rastlamadim. İnsallah hersey yolunda gidicek merak etme sen.
ınsallah ıyı cıkar sonuclarınherkese iyi akşamlar kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize, bugün dahiliyeye gittim sonuçları yeniden gösterdim, iki ihtimal varmış karaciğerde mikrobik bi problem ya da hamileliğe bağlı karaciğer yağlanması.. her iki ihtimallede ilaçla tedavi yapıcaklar, tam tedavi değil sadece artan değerleri baskılayacaklarmış.. erken doğum riski şu şekilde oluyomuş: bu değerler artmaya devam ederse eğer benim vücuduma zarar vermeye başlayabilirmiş bana daha fazla zarar gelmesin diye bebeği vücudumdan uzaklaştırmaları gerekebilirmiş yani sezeryan, bu arada sezeryanı ifade şekli sezeryanın aslında ne olduğunu çok iyi anlatıyo.. yeniden kan testi istedi kesin teşhis için 4 tüp kan aldılar şeker testinde ki gibi baya bi başım döndü, birde üst beden ultrasonu istedi radyolojiden, yarın kan sonuçlarını göstericem haftaya p.teside ultrason sonuçlarını... yani bi problem var ama kontrol altındayken sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorlar.. birde tabi büyük bi hastanede doğum yapmam gerekiyor.. teşhise göre genel anestezi ya da epidural olup olamayacağımda belli olacakmış bu arada..
aybuke, canım dahiliyeci bi teşhisi koysun sonrasında düşünücem gidip gitmemeyi, ya da erken izne çıkıp konyaya gidicem sanırım memleketime.. sen yalovaya mı gidiyordun? memnun musun doktorundan hastaneden?
birsy, genelde kötü bişey olmuyomuş ama risk var sonuç olarak, dahiliyeci doğumuna çok kalmamış sıkıntı olmaz gibi bir yorum yaptı..
durumu kabullenmeye başladım sanırım canım, daha iyiyim sağol Allah beterinden saklasın hepimizi :) yazarım yine tabigecmiş olsn cnm öyle korktugun gibi degilmiş bak doktorlar abartıyo bazen şimdi biraz daha rahatlamıssındır cnm hayırlısı olsn inş.. sonuclarını yine yazarsn
canım benımde bat 5 subat ama dr 26 ocak dıyor oncesı bebek ıcın erken olur dıyorIyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı kızım iyiymiş 32+4de 2.306 gram ve 45cm olmuş. Doğumu 20 ocakda olur dedi bebekde 3kilo 300 olurmuş. Ama 37 artı 1de oluyorum 26ocakda 38 oluyorum. Sinir oldum beklemenin anlamı yok diyor. Bebeği almak için çok erken değilmi? Birde bebek zayıf geldi bana sizce nasıl
off ya şöyle böyle derken sonuna geliyoruz sanırım, hayırlısıyla bitirseydik :18:kızlar saat 24 ıtıbarı ıle kalır 38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?