2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ALLAH ALLAH niye erkenden alıyolarkı bebişleri anlamadım bi sorun mu var ki ? hem günü degil ki daha durup dururken neden bu acele sezeryan oldugu için erkenden oluyomus ama bu kadar duymamıstım hiç kuzenımın sancısı gelmedı 40 haftaya kadar bekledıler snra aldılar bebişi 40 hafta cok ama en azından 38 falan daha iyi olur hayırlısı tabı kilosu boyu iyi bence maşaALLAH

canım ılk gebelıkte 40. hafta beklenıyor 2. gebelıkte dogumu baslatmadan almak ıstıyorlar bebegı dıkışler de ruptur olmaması ıcın ama genelde 38+0 dan sonra yapılıyor bebegın saglık durumu soz konusu degıl ıse

anladm cnm sezeryanda öyle demekkı benım oğlum normal oldu kızımda normal olcak heralde dr bi sorun yok dedi bakalım kısmet.. sizin günler az kalmıs ya bana daha var say say bitmiyo sankı

canım benımde bat 5 subat ama dr 26 ocak dıyor oncesı bebek ıcın erken olur dıyor

Benimde adete göre bebeğin doğacağı tarih 8şubat ama 20 ocak çok erken bence doktorum beni dinlerse 26 ocakdan önce olmasın diycem son günlerde 1gün bile önemliymiş. 26ocakda 38+0 oluyorum sizin doktor 39da olsun demişti yanlış hatırlamiyorsam benim doktor kafayı yemiş:-(

meltem az kaldı ya bende 31+3 üm . Sanki daha çok var gibi geliyo . Prima 3 midi 39 adet 12,25 tl ye fiyat nasıl fikri olan var mı
hangı prıma premıum care mı aktıf bebe mı uyu ve oynamı

ben daha bebeğin kıyafetlerini bile tam olarak tamamlamadım daha var daha var derken..
ben tamamladım ama yıkamadım hala

tabı20 ocak ıstedım ben erken alamam dedım bu hafta netlesır ıyıce tam olarak 38+5 olucam galıba 26 ocakta

canım benımde bat 5 subat ama dr 26 ocak dıyor oncesı bebek ıcın erken olur dıyor

Canım benim ilki sezaryendi bu 2. Bebeğim ama neden öyle dedi bilmiyorum beklemenin anlamı yok diyo uyuz doktor:-( çok kızdım halbuki iyi bi doktordu bu saatten sonrada değiştirmem ama zorla ameliyat edecek hali yok dimi konuşuru 26 ocak yada 1şubat olsun diye tabi kendiliğinden gelmeye kalkmazsa bizim kız:-D

ya genelde erken alıyorlar benımkı bıraz boyle gecenlerde arkadas normal dogum yaptı 41. haftada her gun gıttı geldı dr vermedı sunı sancı mıadında dogması taraftarı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…