- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.961
Merhaba arkadaşlar,
Bugünlerde nedense bana bişeyler oldu, gerginim ilgi bekliyorum herkesten ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Yemek yapasım yok yatasım yok kalkasım yok hiç bişey yapasım yok. Geceleri sıkışıp kalkıyorum sonra en az 2 saat uyuyamıyorum. Çokda iyiydim aslında ama nazar değdirdim sanırım kendime. Çalıştığım için her hafa sonu bi yerlere gittim hiç evde oturmadım tazı gibi koşturdum şimdi sanki vucudum iflas etti.
Biri evimde yemeğimi temizliğimi falan yapsa ama şöyle dip bucak detaylı sanki rahatlıcam. Öyle bi sıkıntı var içimde Allah hayıra çıkarsın inş.
kızlar o ağırlık duygusu bendede var başladı artık ne yapsam diye düşünürken zamanım bitiyor ama bu haftasonu yatılı misafirim var ay bakalımmm nası hakkından gelicemm
yok yok bu forumda kesin bişey var ya da hamileliğin rutin döngüsü 34. hafta misafir haftası kızlarbenim de yarın kayınvalidem , kayınpederim ve eşimin babannesi geliyor. artık 1 hafta mı kalırlar 15 gün mü bilmem
2 oğlan annesı demek3. geliyo yanı benmde bi oglum var aynen prenses gelicek inş... kızların kıyafeti yeter ya çok ciciler ben biraz almaya basladm sen alısverıs yaptınmı bide hangı hast.. dogum yapıcaksn ben arastırma içersındeym fikir alıyorum onn için cnm hayırlısı herşeyın
herkese iyi akşamlar kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize, bugün dahiliyeye gittim sonuçları yeniden gösterdim, iki ihtimal varmış karaciğerde mikrobik bi problem ya da hamileliğe bağlı karaciğer yağlanması.. her iki ihtimallede ilaçla tedavi yapıcaklar, tam tedavi değil sadece artan değerleri baskılayacaklarmış.. erken doğum riski şu şekilde oluyomuş: bu değerler artmaya devam ederse eğer benim vücuduma zarar vermeye başlayabilirmiş bana daha fazla zarar gelmesin diye bebeği vücudumdan uzaklaştırmaları gerekebilirmiş yani sezeryan, bu arada sezeryanı ifade şekli sezeryanın aslında ne olduğunu çok iyi anlatıyo.. yeniden kan testi istedi kesin teşhis için 4 tüp kan aldılar şeker testinde ki gibi baya bi başım döndü, birde üst beden ultrasonu istedi radyolojiden, yarın kan sonuçlarını göstericem haftaya p.teside ultrason sonuçlarını... yani bi problem var ama kontrol altındayken sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorlar.. birde tabi büyük bi hastanede doğum yapmam gerekiyor.. teşhise göre genel anestezi ya da epidural olup olamayacağımda belli olacakmış bu arada..
aybuke, canım dahiliyeci bi teşhisi koysun sonrasında düşünücem gidip gitmemeyi, ya da erken izne çıkıp konyaya gidicem sanırım memleketime.. sen yalovaya mı gidiyordun? memnun musun doktorundan hastaneden?
birsy, genelde kötü bişey olmuyomuş ama risk var sonuç olarak, dahiliyeci doğumuna çok kalmamış sıkıntı olmaz gibi bir yorum yaptı..
haha alemsin kızzzz :)) ama ben şu sıra görselde kendime güvenemediğimden açamam görümceme
birsy, genelde kötü bişey olmuyomuş ama risk var sonuç olarak, dahiliyeci doğumuna çok kalmamış sıkıntı olmaz gibi bir yorum yaptı..
bısryyy naptın borulceye yaptırdınmıay cnm cok sukur kontrol altina alinabilir biseymis masallah. Aynen dedigin gibi hayatim, bizim sekerimiz de oyle malesef iste. Bisey olmaz diyip duruyo millet ama riskler yuzunden insan ödü burnunda yasiyor. Anliyorum yani seni bitanem. Korkma bak hicbisicik olmicak hicbirimize ve bebiklerimize
günaydıınnnnnnnn
gökçecim güle güle kullansın cicilerini meleğin çok güzel bişi onlara bakmak bile dimi:))
kızlarrr yukardaki ankette topik çok gerilerde kalmış ben oyladım siz de oylayın aaa :))))
32+0 maşallah bizeee
bugün doktora gideceğiz komşumuz olan doktor vardı yaa ona başlıyoruz artık hadi hayırlısı
nst ye falan da gireceğim dua edin bizim için ters bişi olmasın:)
öpüyoruz herkesiiiii
günaydıınnnnnnnn
gökçecim güle güle kullansın cicilerini meleğin çok güzel bişi onlara bakmak bile dimi:))
kızlarrr yukardaki ankette topik çok gerilerde kalmış ben oyladım siz de oylayın aaa :))))
Günaydınnn, nasıl bir geceydi sanki gözümü kapadım açtım sabah olmuş
havalarmı bizi böyle yaptı yoksa bebeklerimizmi anlamadım sabah kalktığımda yavrum debeleniyodu içeride rahatsız oldu heralde yatış şeklimden :)))
GÖKÇEG hoşgeldin bitanem nasılsın? Maşallah bebişe oda toparlanmış kıyafetlerinide güzel günlerde giysin inşallah kuzucun annen kalkcakmı doğuma kadar hayatım?
herkese günaydın kızlarrrrrr biliyorum çok uzun zamandır giremiyorum ama napıyım annem geldiğinden beri eve daldık kapılar pencereler süngerleniyo boyanıyo dolaplar kaplanıyo falan....ben ayak işlerini yapsam da akşamları resmen ters düşüyorumannem gelirken yatağımızı uyku setimiizi ve başka ciciler getirmiş yataı hemen kurduk o kadar şirin oldu ki kaldırmaya kıyamadık içine eşyalarını koyup üzerini örttük kenarda duruyo yerim ben onun ciclerini yaaa halam da mevlit kıyafetini getirmiş görmeniz lazım o saç bandını o ayakkabıları kenarlarında dantelleri falan var eşimin bile içi gitti artık doğsun da şunların içinde göreyim çatlıycam artık diyo hepinizi çok özledim yaaaa ufaktan geçmişi okuyayım dedim inşallah buarada ben yokken doğuran falan olmamıştır...,
biz de geçen hafta doktora gittik.kendi doktoruma değil tabi anjio olduğu için başka doktora gittik boyunu öğrenmek için o kağıdı vermedi maalesef o yüzden bilmiyorum ama 1400 gr olmuş sıpameklersin meltem teyzesi hergün biraz daha ağırlaşıyorum ve hergün bebişim biraz daha sert tekmeler savuruyo yakında kaburgalarımı çatlatacak galiba yüklene yüklene
herkesi çok kocaman öpüyorum bebişlerinizi de tabii ki...daha sık girmeye çalışıcam artık
32+0 maşallah bizeee
bugün doktora gideceğiz komşumuz olan doktor vardı yaa ona başlıyoruz artık hadi hayırlısı
nst ye falan da gireceğim dua edin bizim için ters bişi olmasın:)
öpüyoruz herkesiiiii
havalarmı bizi böyle yaptı yoksa bebeklerimizmi anlamadım sabah kalktığımda yavrum debeleniyodu içeride rahatsız oldu heralde yatış şeklimden :)))
sana da günaydın canım..anlaşılan uyku yetmemiş bu gece size..
ay hoşgeldin gökçe...gözümüz aradı seni walla..artık faceden takip ettik seni desem yeridir..iyi polmanıza sevindim canım..hazırlıklar için kolay gelsin size..kardeşin de beni çok duygulandırdı bu arada..
merhaba canım..iyi ve güzel haberlerini bekliyoruz..
sana da günaydın canım..anlaşılan uyku yetmemiş bu gece size..
sorma canım ben de beklemiyodum ben de çok duygulandım ve mutlu oldum...kız kardeşim olsa gelse evimi baştan aşağı temizlese kardeşimin 'abla napıyosun sen hamilesin ver ben temizlerim' diyip klimayı temizlemesi kadar sevinmezdim heralde canım benim yaahele bi de bebiş tekmelerken ilk defa farketti geldi elini koydu karnıma kızım da dayısına sağlam bi tekme attı o anda kardeşimin yüzü görülmeye değerdi yani gözleri kocaman açıldı abla çok değişik bişey bu yaa diyo yavrum benim aramızda 8 yaş var benim ilk bebeğim o zaten
ayyy sorma yaa pek kullanmadığımız bi odamız var bütün bebiş eşyaları orda arada kaçak kaçak girip bakıp sevip çıkıyorum kafayı yedim iyice
aynen ben de kızıma uyandım yan yatıp bacağımı azıcık karnıma doğru çekmişim dürtmelerle uyandım ondan beri de durmuyo sıpam habire tepikler...doğumdan sonra böyle uyanmayı özliycem galibaannem haftaya gidiyo canım sonra doğuma yakın gelecek...babam ist da babannem var falan o kadar uzun süre yalnız bırakamaz yani oradakileri ama olsun çok mutlu oldum ben yaa hiç gelemeye de bilirlerdi...bi de 20 yaşında erkek kardeşim var o da geldi annemle çok düşkündür bana..yavrum o bile dolapları kapladı temizliğe falan yardım etti hayatında hiç yapmadığı kadar iş yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?