2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

sana çok çok çok katılıyorum dört gözle doğumumu yapıp evi misler gibi temizlemek istiyorum ....

aboooooo diyorum başkada bişi demiyorum:))

kızım için o kadar dua ettimki canım çünkü hep bir kız çoçuğu istiyorduk duydumuzda inanamadık rabbime çok şükür oldu inşlh kucağımızada alırız ..bu arada dediğin gibi kıyafetler eşyalar kızlar için harika 3 tane hastene çıkışı, 5 tane takım, batteniyesi, kundağı, bakım setini aldım... kıyafette kendimi tutuyorum hızlı büyüyecekleri için geri kalanını büyüdükçe alacağım.ben doğumumu sankoda esra hanıma yaptıracağım iyi bir hastane ve doktorumda ilgili ve konuşkan tavsiye ederim gaziantepte olanlara..

durumuna üzüldüm çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..

haha alemsin kızzzz :)) ama ben şu sıra görselde kendime güvenemediğimden açamam görümceme

birsy, genelde kötü bişey olmuyomuş ama risk var sonuç olarak, dahiliyeci doğumuna çok kalmamış sıkıntı olmaz gibi bir yorum yaptı..

ay cnm cok sukur kontrol altina alinabilir biseymis masallah. Aynen dedigin gibi hayatim, bizim sekerimiz de oyle malesef iste. Bisey olmaz diyip duruyo millet ama riskler yuzunden insan ödü burnunda yasiyor. Anliyorum yani seni bitanem. Korkma bak hicbisicik olmicak hicbirimize ve bebiklerimize

bısryyy naptın borulceye yaptırdınmı

herkese günaydın kızlarrrrrr biliyorum çok uzun zamandır giremiyorum ama napıyım annem geldiğinden beri eve daldık kapılar pencereler süngerleniyo boyanıyo dolaplar kaplanıyo falan....ben ayak işlerini yapsam da akşamları resmen ters düşüyorum annem gelirken yatağımızı uyku setimiizi ve başka ciciler getirmiş yataı hemen kurduk o kadar şirin oldu ki kaldırmaya kıyamadık içine eşyalarını koyup üzerini örttük kenarda duruyo yerim ben onun ciclerini yaaa halam da mevlit kıyafetini getirmiş görmeniz lazım o saç bandını o ayakkabıları kenarlarında dantelleri falan var eşimin bile içi gitti artık doğsun da şunların içinde göreyim çatlıycam artık diyo hepinizi çok özledim yaaaa ufaktan geçmişi okuyayım dedim inşallah buarada ben yokken doğuran falan olmamıştır...,

biz de geçen hafta doktora gittik.kendi doktoruma değil tabi anjio olduğu için başka doktora gittik boyunu öğrenmek için o kağıdı vermedi maalesef o yüzden bilmiyorum ama 1400 gr olmuş sıpam eklersin meltem teyzesi hergün biraz daha ağırlaşıyorum ve hergün bebişim biraz daha sert tekmeler savuruyo yakında kaburgalarımı çatlatacak galiba yüklene yüklene

herkesi çok kocaman öpüyorum bebişlerinizi de tabii ki...daha sık girmeye çalışıcam artık

günaydıınnnnnnnn

gökçecim güle güle kullansın cicilerini meleğin çok güzel bişi onlara bakmak bile dimi:))

kızlarrr yukardaki ankette topik çok gerilerde kalmış ben oyladım siz de oylayın aaa :))))

32+0 maşallah bizeee

bugün doktora gideceğiz komşumuz olan doktor vardı yaa ona başlıyoruz artık hadi hayırlısı

nst ye falan da gireceğim dua edin bizim için ters bişi olmasın:)

öpüyoruz herkesiiiii

Günaydınnn, nasıl bir geceydi sanki gözümü kapadım açtım sabah olmuş

havalarmı bizi böyle yaptı yoksa bebeklerimizmi anlamadım sabah kalktığımda yavrum debeleniyodu içeride rahatsız oldu heralde yatış şeklimden :)))

GÖKÇEG hoşgeldin bitanem nasılsın? Maşallah bebişe oda toparlanmış kıyafetlerinide güzel günlerde giysin inşallah kuzucun annen kalkcakmı doğuma kadar hayatım?

ben onaylamıştım zaten dünden canım

hadi hayırlısıyla gidinde gelin bakalım haberlerini bekliyorum canım

ayyy sorma yaa pek kullanmadığımız bi odamız var bütün bebiş eşyaları orda arada kaçak kaçak girip bakıp sevip çıkıyorum kafayı yedim iyice

aynen ben de kızıma uyandım yan yatıp bacağımı azıcık karnıma doğru çekmişim dürtmelerle uyandım ondan beri de durmuyo sıpam habire tepikler...doğumdan sonra böyle uyanmayı özliycem galiba annem haftaya gidiyo canım sonra doğuma yakın gelecek...babam ist da babannem var falan o kadar uzun süre yalnız bırakamaz yani oradakileri ama olsun çok mutlu oldum ben yaa hiç gelemeye de bilirlerdi...bi de 20 yaşında erkek kardeşim var o da geldi annemle çok düşkündür bana..yavrum o bile dolapları kapladı temizliğe falan yardım etti hayatında hiç yapmadığı kadar iş yaptı

ben en son 4 aralıkta gitmiştim pazartesi çalışacilir raporu almak için gitmek zorundayım boyunu bizim doktor pek söylemiyor ama kilosunu paylaşırım sizlerle hepimize rabbim sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Son düzenleme:

ay hoşgeldin gökçe...gözümüz aradı seni walla..artık faceden takip ettik seni desem yeridir..iyi polmanıza sevindim canım..hazırlıklar için kolay gelsin size..kardeşin de beni çok duygulandırdı bu arada..

merhaba canım..iyi ve güzel haberlerini bekliyoruz..

aynen bende çok özlicem onun gelmesini dört gözle bekliyorum ama göbüşdeki titremeler dalgalanmalar tepikler olmıcak artık ama olsun minik ayaklarının altını öpcez kuzularımızın öle düşün :))

Tabiki annenin de bi düzeni var napsın kadıncağız bu bile yetmiştir sana şimdilik biraz daha hasret gider annenle kolay değil anne gibiside yok dün değil önceki gün annem rahatsızlanmış ağla ağla gözlerim kan çanağına döndü akşamına gördümde rahatladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…