- Konu Sahibi papatya3459
-
- #31.981
günaydınn herkeseee
bence gayet güzel canım ama içine sinmediyse değiştir tabi
sonundaaaa hadi gözünüz aydın canım veee alışveriş başlasınnn
ay koptumm bu yoruma aşağı ayrancı
kimseyi karıştırmayın en çok siz sesleneceksiniz çocuğa içinize sinen bişey olsun. bizimkiler sağolsun ağızlarını bile açmadılar biz eşimle yalnız karar verdik valla
inşallah hepsi temiz çıkar sen de rahat bi nefes alırsın canım az kaldı zaten az daha sabır
anammmmm meltem doğurduk doğurucaz valla :18:
hoş geldin gökçeeeee aradık valla seni gözünaydın olsun gurbette olmak çok zor çok iyi bilirim evinizi güle güle kirletin bebiş de iyi günlerde giysin cicileriii biz de hafta sonu kurduk park yatağı kaldıramadık üstünü örttük duruyo öyle yatak odasında her gece seviyoruz valla
hadi hayır haberlerle gel inşallah
hiç aklıma gelmedi olabilir valla kayınvalidemin 3 oğlu var ama en çok benimkine düşkünyeni geldin esincim nereye?
bizi çok sevdikleri için 21 aralıkta bizimle olmak istiyolar galiba ondan geliyo bu kadar misafir
ben de bakkala gidem ekmek soda alam, midem geçmiyo yaa. sonra da duşa girip kendimi jiletliyem de druma temiz olam yarın. ya da hazır gelmişken görümceme mi yaptırsam? ben aslında bunun için çağırmıştım seni akşamdan diyip.
iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899
bence gayet güzel canım ama içine sinmediyse değiştir tabi
tarih tekerrürden ibaretHerkese selaaamm geçmişi okumaktan bugüne gelmek saatlerimi alıyo..
Ya ben bu ara kendimi hiiç iyi hissetmiyorum her an bayılcak gibiyim onuda geçtim bulantılarım başa döndü ölümüne kusmaya başladım yine.sona yaklaştıkça sorunlarım arttı.kasılmalarımda tabi normalmidir bunca şey bilemedim:26:
iyi aksamlar herkese bende nihayet bebegimin cinsiyetini ögrendim bugün ins allahin izniyle oglum olacak, bugün gittim oda aldim bebegim nekadar sansli begendigimiz oda vardi iki hafta icinde nezaman istersek gidip almamiz lazim isteseydik bugünde alabilirdik, o oda son oldugu icin baya uygunada verdiler
sonundaaaa
zekı murende bızı goreceh miiiiiiii
ay koptumm bu yoruma aşağı ayrancı
evt cnm, ne alacagiz kolayda isim konusunda korkuyorum biraz ne kendi ailemi nede esimin ailesini kirmak istemiyorum bakalim o nasil olacak
kimseyi karıştırmayın en çok siz sesleneceksiniz çocuğa içinize sinen bişey olsun. bizimkiler sağolsun ağızlarını bile açmadılar biz eşimle yalnız karar verdik valla
herkese iyi akşamlar kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize, bugün dahiliyeye gittim sonuçları yeniden gösterdim, iki ihtimal varmış karaciğerde mikrobik bi problem ya da hamileliğe bağlı karaciğer yağlanması.. her iki ihtimallede ilaçla tedavi yapıcaklar, tam tedavi değil sadece artan değerleri baskılayacaklarmış.. erken doğum riski şu şekilde oluyomuş: bu değerler artmaya devam ederse eğer benim vücuduma zarar vermeye başlayabilirmiş bana daha fazla zarar gelmesin diye bebeği vücudumdan uzaklaştırmaları gerekebilirmiş yani sezeryan, bu arada sezeryanı ifade şekli sezeryanın aslında ne olduğunu çok iyi anlatıyo.. yeniden kan testi istedi kesin teşhis için 4 tüp kan aldılar şeker testinde ki gibi baya bi başım döndü, birde üst beden ultrasonu istedi radyolojiden, yarın kan sonuçlarını göstericem haftaya p.teside ultrason sonuçlarını... yani bi problem var ama kontrol altındayken sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorlar.. birde tabi büyük bi hastanede doğum yapmam gerekiyor.. teşhise göre genel anestezi ya da epidural olup olamayacağımda belli olacakmış bu arada..
aybuke, canım dahiliyeci bi teşhisi koysun sonrasında düşünücem gidip gitmemeyi, ya da erken izne çıkıp konyaya gidicem sanırım memleketime.. sen yalovaya mı gidiyordun? memnun musun doktorundan hastaneden?
birsy, genelde kötü bişey olmuyomuş ama risk var sonuç olarak, dahiliyeci doğumuna çok kalmamış sıkıntı olmaz gibi bir yorum yaptı..
inşallah hepsi temiz çıkar sen de rahat bi nefes alırsın canım az kaldı zaten az daha sabır
kızlar saat 24 ıtıbarı ıle kalır 38
anammmmm meltem doğurduk doğurucaz valla :18:
herkese günaydın kızlarrrrrr biliyorum çok uzun zamandır giremiyorum ama napıyım annem geldiğinden beri eve daldık kapılar pencereler süngerleniyo boyanıyo dolaplar kaplanıyo falan....ben ayak işlerini yapsam da akşamları resmen ters düşüyorumannem gelirken yatağımızı uyku setimiizi ve başka ciciler getirmiş yataı hemen kurduk o kadar şirin oldu ki kaldırmaya kıyamadık içine eşyalarını koyup üzerini örttük kenarda duruyo yerim ben onun ciclerini yaaa halam da mevlit kıyafetini getirmiş görmeniz lazım o saç bandını o ayakkabıları kenarlarında dantelleri falan var eşimin bile içi gitti artık doğsun da şunların içinde göreyim çatlıycam artık diyo hepinizi çok özledim yaaaa ufaktan geçmişi okuyayım dedim inşallah buarada ben yokken doğuran falan olmamıştır...,
biz de geçen hafta doktora gittik.kendi doktoruma değil tabi anjio olduğu için başka doktora gittik boyunu öğrenmek için o kağıdı vermedi maalesef o yüzden bilmiyorum ama 1400 gr olmuş sıpameklersin meltem teyzesi hergün biraz daha ağırlaşıyorum ve hergün bebişim biraz daha sert tekmeler savuruyo yakında kaburgalarımı çatlatacak galiba yüklene yüklene
herkesi çok kocaman öpüyorum bebişlerinizi de tabii ki...daha sık girmeye çalışıcam artık
hoş geldin gökçeeeee aradık valla seni
32+0 maşallah bizeee
bugün doktora gideceğiz komşumuz olan doktor vardı yaa ona başlıyoruz artık hadi hayırlısı
nst ye falan da gireceğim dua edin bizim için ters bişi olmasın:)
öpüyoruz herkesiiiii
hadi hayır haberlerle gel inşallah