2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydınn herkeseee
hiç aklıma gelmedi olabilir valla kayınvalidemin 3 oğlu var ama en çok benimkine düşkün

iyi aksamlsr kizlar... ins sohbetinizi bölmuyorumdur. eltim ogluma ucgen havlu almis. cok begendim ama simli yerleri var. erkek bebege olur mu. fisiyle verdi, istrrsen degistir dedi. nasil sizceEki Görüntüle 580899

bence gayet güzel canım ama içine sinmediyse değiştir tabi

tarih tekerrürden ibaret

sonundaaaa hadi gözünüz aydın canım veee alışveriş başlasınnn

zekı murende bızı goreceh miiiiiiii

ay koptumm bu yoruma aşağı ayrancı

evt cnm, ne alacagiz kolayda isim konusunda korkuyorum biraz ne kendi ailemi nede esimin ailesini kirmak istemiyorum bakalim o nasil olacak

kimseyi karıştırmayın en çok siz sesleneceksiniz çocuğa içinize sinen bişey olsun. bizimkiler sağolsun ağızlarını bile açmadılar biz eşimle yalnız karar verdik valla

inşallah hepsi temiz çıkar sen de rahat bi nefes alırsın canım az kaldı zaten az daha sabır

kızlar saat 24 ıtıbarı ıle kalır 38

anammmmm meltem doğurduk doğurucaz valla :18:

hoş geldin gökçeeeee aradık valla seni gözünaydın olsun gurbette olmak çok zor çok iyi bilirim evinizi güle güle kirletin bebiş de iyi günlerde giysin cicileriii biz de hafta sonu kurduk park yatağı kaldıramadık üstünü örttük duruyo öyle yatak odasında her gece seviyoruz valla

hadi hayır haberlerle gel inşallah

geçmiş olsun canım yaa akşamına gördüm dediğine göre ciddi bişey değikl sanırım olmasın da zaten...yetmez mi valla havalara bile uçtum bu ara eşim de çok yoğun çalışıyo ilaç gibi geldi onların burda olması..zaten gidip 1-1.5 ay sonra geri gelecekler

hoşbulduuuuuuuk sağol canım valla giremedim bi türlü işten güçten....yatak muhabbeti bizim de aynı kurulu ve üzeri örtülü bi şekilde duruyo arada kaçamak yapıp odaya girip sevip çıkıyoruz

gunaydın kızlar dun gunduz uyudugum uyku benı mahvettı gece 3 tu uyudugumda belkı daha gec , akşam borek yapmıstım esım ıse goturwcektı abladıyla ona 2 ayrı paket hazırladım sabah kalkmayayım dıye 9 bucukta esım arıyor hangı poset benım dıye:44: ıcımden ................. dedım boyle uyanıncada delı gıbı bas agrısı ıle uyandım tabı bugun kendımı yorup gunduzde uyumamam lazım dengelemek ıcın

gokce cim ne guzel hasret gıderdın annecığinle ıyı gelmıstır valla, dun face e gırmıssın bı ara hıh dedım bızım kız ıyı
ezelcim sende guzel haberlerle don ınşallah

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız dün doktorumuza gittik bebişim hala dönmemiş nst bağlandık çok şükür birşey çıkmadı raporumuzuda aldık geldik bugün çalışmaya 2 hafta sonra gideceğiz nasip olursa bakalım

sağol bitanem beyne giden damarlarda tıkanıklık var annemin birde kolestrol, şeker ,tansiyon var her an aklım onda kalıyo Rabbim başımızdan eksik etmeisn onları

evet azıcık farmville2 oynadım hehehe ayy sorma meltem psikolojim düzeldi yeminle evin içinde nasıl olacak bu iş diyip dolanıyomuşum farkında olmadan eşim söylüyodu...ama annem geldiğinden beri söylemiyomuşum bu arada kızçeye yağmur ada ismini koymak istiyorum eşimi de ikna edersem...aaa güzelmiş falan dedi ama 1 hafta deneme süresindeyiz şimdi sonunda da öyle derse tamamdır yağmur u annemler bana koyacaklarmış hep sevmişimdir bu ismi niye bana ikinci isim olarak koymadınız falan diye...ada yı da eşim bana sedef adasında evlenme teklif ettiği ve kıbrısta hamile kalıp doğacağı için nasıl olur

guzel bır de yagmurlu bır subat ayında dogurursan 10 numara olurrrrr

guzel bır de yagmurlu bır subat ayında dogurursan 10 numara olurrrrr

anam burda aralıktan marta kadar yağmur yağıyo denk getiririz bi şekilde şimdi eşime sevdirme aşaması var bu sefer çok kararlıyım ya kabul eder ya da benim aşık olacağım başka bi isim bulur yoksa paralıycam onu

bende benımkını paralayacagım sınırlendırdı benı sabah sabah

hata sende bilmiyo musun onlar 3 yaşında çocuk gibi.emirleri harfiyen vermen gerekiyo...gerekirse poşetin üzerine adını yazacaksın...bana meyve getirir misin demiycen mesela...onun yerine bana buzdolabından elma çıkarıp yıkayıp dolabın 2. rafında bulabileceğin meyve tabağına koyup yanına da çatal bıçak gözünden bir bıçak ekleyip getirebilir misin diyeceksin kaç yıllık evlisin ben mi öğretcem bunları sana

dogru soyluyorsun vallaaaa haklısın:)))
besık nasıl begendınmı

alemsin gökçe ne güzel yazmışsın bu arada kızlar burada okudukça çok şanslı olduğumu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…