2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet evet yağmur çokkk güzelllll

ahahaha bravo valla on numara tespit

gunaydınn.... gozun aydın nst ne kadar surdu 15 gun snra bende grcem

sağol bitanem beyne giden damarlarda tıkanıklık var annemin birde kolestrol, şeker ,tansiyon var her an aklım onda kalıyo Rabbim başımızdan eksik etmeisn onları

gecms olsn mucızem yaa sıkma canını

günaydın kızlar

gunaydınnnnnnnnnnnn

bayıldımmmmm....daha hayvancıkları bile takmadık ama o kadar şirin ki şimdiden yalnız 5-6 ay sonra kenarlarından eğilmeye başlar o zaman aşağı indircez yatağı dimi?
bende hayvancıkları takmadım uzerıne ortu orttum kenarda beklıyor bendaha yatak ve uyku setı alacagım annen 65*95 mı almıs yatagını
evet canım o zaman asagı kata gececekler

günaydın kızlar

sanada can kuş :))))

bayıldımmmmm....daha hayvancıkları bile takmadık ama o kadar şirin ki şimdiden yalnız 5-6 ay sonra kenarlarından eğilmeye başlar o zaman aşağı indircez yatağı dimi?

gökçe sen hangi park yataktan almıştın canım memnun kaldığına göre güzel bişey banada söyleyin bu haftasonuda onu çıkarcam heralde eksik listesinden

gunaydınn.... gozun aydın nst ne kadar surdu 15 gun snra bende grcem

gecms olsn mucızem yaa sıkma canını

gunaydınnnnnnnnnnnn

sağol tuğbacım dünden beri daha iyiyim pazartesi çok kötüydüm hergün arıyorum ztn nasıl diye

ben vereyım cevap atlamıs olayım:)
chıcco lullababy aldık bız

evet evet yağmur çokkk güzelllll

ahahaha bravo valla on numara tespit
gerçekten mi teyzesiiiii çok sağol çok süper tespit yaparım

bende hayvancıkları takmadım uzerıne ortu orttum kenarda beklıyor bendaha yatak ve uyku setı alacagım annen 65*95 mı almıs yatagını
evet canım o zaman asagı kata gececekler

evet canım 65*95 yatağı aldıkları yerden almışlar kraftın yatağı..o kadar güzel o kadar yatılası ki sana anlatamam dış kılıfı bile pamuklu falan...benim bile şöyle bi uzanasım geldi yani ama ne kadar bilmiyorum normal yataklara göre daha pahalıymış kuzenim sağolsun hediye olarak almış bana o yüzden tam fiyatını bilmiyorum ama satan adam en güzeli bu demiş...hatta kuzenim de bambu sepetlerden falan düşünüyodu benim park yatakla iç yatağı görünce o da çok beğenmiş aynısından alcam ben de demiş kardeş kardeş yatcaklar

kızlar bugun sabah aşırı bir miğde bulantısıyla kalktım. açlıktan sandım bişiler yedim. gece de rüyamda hep başım ağrıdı... hamileliğin sn ayları sanki daha zor geçiyor pek bi nazlıyım şuan

bakayım bende artık halletmem lazım pekı uyku setı ıcın ozel bır olcu varmı yoksa normal olcudemı

bende basagrısı ıle uyandım ama uykusuzluktan heralde , son aylar daha zor gecıyor cunku ozgurlugumuz ve hareketlerımız kısıtlandı

ayyyyyynen meltemin dediğinden şekerim chicco lullaby xl kırmızı rengini aldım meltemde de aynısı var ikimiz de çok memnunuz...kumaşı falan sağlamlığı oyuncaklarına kadar herşeyi çok süper kurması kaldırması da çok kolay eğer ordan oraya taşıman gerekiyosa tabi...bizim anneanne babaanne hala hepsi ayrı şehirlerde biz de tamamen farklı bi yerde olduğumuz için yazları ordan oraya bayağı bi geziyoruz her yerde yatak aramayalım dedik kolay kurulup kalkması çok iyi olacak...bu arada meltemle bana para vermesi lazım chicconun yaaaa şubatta doğum yapacakalrın tamamı duydu bu yatağı

kızlar şubat topiğimiz için sizde oy kullanın haydin annişler...

arada bu linki tekrar edelimki bütün annişler görsün...

ben sabahın köründe kullandım bile

ayyy ben de öyle üstelik daha 31. haftadayım sabah kalktığımda hamile değil gibiyim o kadar seri hareket ediyorum ama akşama kadar iyice ağırlaşıp uyumaya yakın sanki doğuma 1 hafta kalmış gibi hareket ediyorum

bakayım bende artık halletmem lazım pekı uyku setı ıcın ozel bır olcu varmı yoksa normal olcudemı

bende basagrısı ıle uyandım ama uykusuzluktan heralde , son aylar daha zor gecıyor cunku ozgurlugumuz ve hareketlerımız kısıtlandı

hehe beni ayakkabı bağlarken görmeniz lazım yok canım üzerinde ölçü falan yazmıyo annem park yatak için olduğunu ve ölçülerini söylemiş bunu vermişler ama yorganı kenarlıkları falan tam geliyo yani...

ben vereyım cevap atlamıs olayım:)
chıcco lullababy aldık bız

tşk.ederim Meltem ve Gökçe ikinizede güle güle kullanın inş. Ben daha öncede bahsetmişimdir oda yaptım aslında bebeğe ama odasında yatmıcak dolayısıyla yatak odasına bişey almak istiyorum ama gündüzde diğer odaya taşıyabileyim istiyorum yani rahat kullanışlı bişey olsun aklımda hep bambu beşik vardı şık duruyo diye ama Allah korusun azcık toparlansa devrilir düşer diye güvenli bulmadım onu anakucağı denilen olayda kullanışlı odaya fln götürmek için diye duydum ama gece onda yatamıycak sonuçta ne diyosunuz

ayy kızlar ben şimdi 8.30 kalkıyorum oğluşumu kreşe uğurluyorum kahvaltımı yaptıktan sonra bi ağırık üstümde ufaktan yatak odasında buluyorum kendimi diyorum bi yarım saatcik uyuyum anaaam 2 saatten az uyumuyorum ne yapcam yaa resmen bayılmışım anında rüyalar görüyorum ee böye devam edersem hiç bi işi yetiştiremiycem malum zaten ağır vasıtayım bazen diyorum ahh uhh banannnem gibi odum...

kenarlıklı mı aldın ben hıc dusunmemıstım bı ara resmını cek bakayım nasıl duruyor kenarlıkla

ben park yatak derım bambular cok kucuk en fazla 5 ay yatar ıcınde guvenlı gıbı gelmıyor bana dedıgın gıbı gun ıcınde de tasırsın baya hafıd cunku chıcconun bır avantajı fazla buyuk olmaması kapıdan bacadan gecer kapatmana bıle gerek yok

dun ben oyle oglanı servıse verdım ve uyudum 2 saat ama acısı gece cıktı

ayy gökçe az önce aklımdn geçti yazsammı diye kız eğilemiyorum çizme alayım düz taban dediydim oda bütün giyilenlerden fermuarı fln yok sabah işe giderken 10 dk önce çıkıyorum Allahım nefes nefese sanki atlı koşturmuş arkamdan kapıya bi tabure fln koycam artık ama apartmandada olmuyoki millete komik gelcek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…