2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

maşallah ne kadar erken ikinciyi yapmışsın.isteyerek mi oldu kazayla mı yoksa? aralarında yaş farkı fazla olmıcak ne güzel

maşallah ne kadar erken ikinciyi yapmışsın.isteyerek mi oldu kazayla mı yoksa? aralarında yaş farkı fazla olmıcak ne güzel

inşallah gönlünce olur herşey ilk bebeğim 4. yılın sonunda oldu benim. ilk 5 yıl yapmıcam demiştim 4 yıl dayanabildim

ayy iyi yapmışsın. bende 1.5 senelik evliyim eşim 1-2 sene hiç istemiyodu ama ben hep istiyodum 8 aydır deniyoduk olmuyodu inşallah bu sefer olmuştur.daha ilk kontrolüme gitmedim perşembe gunu gidicem 5+2 olcak keseyi görürmüyüz acaba sen deneyimlisin

ben 7 hafta dolunca doktora gidicem çünkü kese görünse bile kalp sesini duyamayabilirler. kalp sesini duyamadık diye korku yaşamak istemiyorum. hem vajinal ultrasonada gerek kalmaz 7 haftalık iken diye düşünüyorum ben

dediğiniz gibi ben de mi geç gitsem acaba, haftaya cuma sanırım 6haftalıkolacağım tam hesaplayamadım da

netten hesapladım doğrudur inş.

randevumu haftaya cumaya aldım kızlarr inş sorun çıkmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…