- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.021
tşk.ederim Meltem ve Gökçe ikinizede güle güle kullanın inş. Ben daha öncede bahsetmişimdir oda yaptım aslında bebeğe ama odasında yatmıcak dolayısıyla yatak odasına bişey almak istiyorum ama gündüzde diğer odaya taşıyabileyim istiyorum yani rahat kullanışlı bişey olsun aklımda hep bambu beşik vardı şık duruyo diye ama Allah korusun azcık toparlansa devrilir düşer diye güvenli bulmadım onu anakucağı denilen olayda kullanışlı odaya fln götürmek için diye duydum ama gece onda yatamıycak sonuçta ne diyosunuz
kenarlıklı mı aldın ben hıc dusunmemıstım bı ara resmını cek bakayım nasıl duruyor kenarlıkla
ben park yatak derım bambular cok kucuk en fazla 5 ay yatar ıcınde guvenlı gıbı gelmıyor bana dedıgın gıbı gun ıcınde de tasırsın baya hafıd cunku chıcconun bır avantajı fazla buyuk olmaması kapıdan bacadan gecer kapatmana bıle gerek yok
dun ben oyle oglanı servıse verdım ve uyudum 2 saat ama acısı gece cıktı
ayy gökçe az önce aklımdn geçti yazsammı diye kız eğilemiyorum çizme alayım düz taban dediydim oda bütün giyilenlerden fermuarı fln yok sabah işe giderken 10 dk önce çıkıyorum Allahım nefes nefese sanki atlı koşturmuş arkamdankapıya bi tabure fln koycam artık ama apartmandada olmuyoki millete komik gelcek biliyorum
valla 3 falandı uyudugumda sınır de oluyorum uyuyamayınca ondan bugun uyumucam kararlıyım ama 5-6 saat uykuyla duruyorum nasıl dayanırım bılmem:26:yok nerde akşam 11 12 gözler kapanmaya başlıyo yattımmı öyle kalıyorum gece wc m gelmese kesintisiz uyurum o derece ...:44:
kenarlıklı mı aldın ben hıc dusunmemıstım bı ara resmını cek bakayım nasıl duruyor kenarlıkla
ben park yatak derım bambular cok kucuk en fazla 5 ay yatar ıcınde guvenlı gıbı gelmıyor bana dedıgın gıbı gun ıcınde de tasırsın baya hafıd cunku chıcconun bır avantajı fazla buyuk olmaması kapıdan bacadan gecer kapatmana bıle gerek yok
Offfffffff ya kız işe gelmedi şimdi aradı gelmeyecekmiş 2 gün boşu boşuna canım çıktı
ıtıraf edıyorum bende coraplarımı gıydırıyorumay söylemesi ayıp geliyo daha 8. aya yeni girdim sonuçta ama bazen yemeği de fazla kaçırdıysam ayakkabılarımı eşim bağlıyoama napıyım ya spor ayakkabı ya bot giyiyorum ikisi de bağcıklı sadece eğilmek değil bi süre öyle kalmak da gerekiyo oturuyorum bacağımı çekemiyorum bu defa da göbişten....sonuç olarak eşime bağlatıyorum bazen
aaaaaaa ıs agırmı gelmısss
ben 379 a almıstım e-tokerdenkaça almıştınız ben şimdi bu haftasonu hellobaby açılıyomuş ya ona gideyim ordan alayım diyorum % 80 indirimden bahsediyolar madem kullanışlıda bişey. GÖKçe türkiyenin kapılar ortalama standartları belli meltem deçiyo deidyse bizimkilerdende geçer heralde ama yinede dikkate alcam kuzum dediğin gibi ölçü muhabbetini.
sinemmmmm yavru kuşum senle ayrı kaldım ya aradım kızı gelme dedim ben tek suçlusu benim ee napim senle görüşmemize engeldi bebemmmmsıkma canını yaa yeni gelenede bukdr emek vermezsin olur biter
kaça almıştınız ben şimdi bu haftasonu hellobaby açılıyomuş ya ona gideyim ordan alayım diyorum % 80 indirimden bahsediyolar madem kullanışlıda bişey. GÖKçe türkiyenin kapılar ortalama standartları belli meltem deçiyo deidyse bizimkilerdende geçer heralde ama yinede dikkate alcam kuzum dediğin gibi ölçü muhabbetini.
sinemmmmm yavru kuşum senle ayrı kaldım ya aradım kızı gelme dedim ben tek suçlusu benim ee napim senle görüşmemize engeldi bebemmmmsıkma canını yaa yeni gelenede bukdr emek vermezsin olur biter
mazeret olarak dün akşam hasta olmuş üşütmüş annesi de göndermemiş orası soğuk hasta olursun diye lan klima var elektrikli soba var ne yapalım kömür sobasımı kuralım
annemler 320 ye almışlar saraçhanede altgeçitten canım şimdiye kadar da daha ucuzunu duymadım zaten
ben 379 a almıstım e-tokerden
bence de park yatak biz kraft pr01 i aldık kalitesi muhteşem ben çok beğendim. gayet sağlam. tek sorun kapılardan geçmiyor baya cebelleşmek gerek alırken dikkat edin bizim yatak 70*110 belki bi küçüğünü alabilirsin. biz hello baby mağazasından 249 a aldık kendi sitelerinde aynı yatak 349 tl mağaza indirimi vardıtşk.ederim Meltem ve Gökçe ikinizede güle güle kullanın inş. Ben daha öncede bahsetmişimdir oda yaptım aslında bebeğe ama odasında yatmıcak dolayısıyla yatak odasına bişey almak istiyorum ama gündüzde diğer odaya taşıyabileyim istiyorum yani rahat kullanışlı bişey olsun aklımda hep bambu beşik vardı şık duruyo diye ama Allah korusun azcık toparlansa devrilir düşer diye güvenli bulmadım onu anakucağı denilen olayda kullanışlı odaya fln götürmek için diye duydum ama gece onda yatamıycak sonuçta ne diyosunuz
aaaaa niye ki dicektimmmmOfffffffff ya kız işe gelmedi şimdi aradı gelmeyecekmiş 2 gün boşu boşuna canım çıktı
mazeret olarak dün akşam hasta olmuş üşütmüş annesi de göndermemiş orası soğuk hasta olursun diye lan klima var elektrikli soba var ne yapalım kömür sobasımı kuralım
aynen bizimki de öle hatta sordum son gidişimde daha erken dedi konuşmak için bu cmt. gidecem belki bişi söler.Tamam tatlım sağol. Bizim doktor çok rahat ya sanki hiç doğum yapmayacakmişim gibi davranıyor doğumla ilgili konuşmuyor daha erken diyor . O rahat ben ondan rahat :)
gözün aydın annenler için ve bebişin güle güle kullansın cicileri...herkese günaydın kızlarrrrrr biliyorum çok uzun zamandır giremiyorum ama napıyım annem geldiğinden beri eve daldık kapılar pencereler süngerleniyo boyanıyo dolaplar kaplanıyo falan....ben ayak işlerini yapsam da akşamları resmen ters düşüyorumannem gelirken yatağımızı uyku setimiizi ve başka ciciler getirmiş yataı hemen kurduk o kadar şirin oldu ki kaldırmaya kıyamadık içine eşyalarını koyup üzerini örttük kenarda duruyo yerim ben onun ciclerini yaaa halam da mevlit kıyafetini getirmiş görmeniz lazım o saç bandını o ayakkabıları kenarlarında dantelleri falan var eşimin bile içi gitti artık doğsun da şunların içinde göreyim çatlıycam artık diyo hepinizi çok özledim yaaaa ufaktan geçmişi okuyayım dedim inşallah buarada ben yokken doğuran falan olmamıştır...,
biz de geçen hafta doktora gittik.kendi doktoruma değil tabi anjio olduğu için başka doktora gittik boyunu öğrenmek için o kağıdı vermedi maalesef o yüzden bilmiyorum ama 1400 gr olmuş sıpameklersin meltem teyzesi hergün biraz daha ağırlaşıyorum ve hergün bebişim biraz daha sert tekmeler savuruyo yakında kaburgalarımı çatlatacak galiba yüklene yüklene
herkesi çok kocaman öpüyorum bebişlerinizi de tabii ki...daha sık girmeye çalışıcam artık
ben 379 a almıstım e-tokerden
annemler 320 ye almışlar saraçhanede altgeçitten canım şimdiye kadar da daha ucuzunu duymadım zaten
senin canın yokmuydu ey Allahım ya okdrmı soğuk ki?
sen karnın burnunda çalışıyon bişey olmuyo da , o o haliyle mi hasta olmuş. afedersin de bazılarının işe ..tü yemiyo. yazık senin emeğine valla 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?