2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evin içinde gezdirmek istiyosan önce bi kapı genişliğini ölç ona göre al canım...ben kıbrısta eski bi rum evinde oturduğum için kapılar biraz tuhaf çift kanatlı birbirine geçmeli falan kapanıyo...ölçtüm sığıyo mu diye sığınca alldım ama silme geçiyo yani..eğer kapıdan geçemeyecekse bi mantığı kalmıyo çünkü

annem set almış canım uyku seti yastığı falan da var ama elyaf olduğu için süs yastığı kalır heralde...kenarlıklar da onun içindeymiş bi ara çeker koyarım fotosunu ama ilk bi kaç ay kullanılır sanırım sadece çünkü biraz daraltıyo yatağın içini en geç 4-5 ayda çıkarırım yani yoksa eli kolu rahat edemz gibi geldi

ay söylemesi ayıp geliyo daha 8. aya yeni girdim sonuçta ama bazen yemeği de fazla kaçırdıysam ayakkabılarımı eşim bağlıyo ama napıyım ya spor ayakkabı ya bot giyiyorum ikisi de bağcıklı sadece eğilmek değil bi süre öyle kalmak da gerekiyo oturuyorum bacağımı çekemiyorum bu defa da göbişten....sonuç olarak eşime bağlatıyorum bazen

kaça almıştınız ben şimdi bu haftasonu hellobaby açılıyomuş ya ona gideyim ordan alayım diyorum % 80 indirimden bahsediyolar madem kullanışlıda bişey. GÖKçe türkiyenin kapılar ortalama standartları belli meltem deçiyo deidyse bizimkilerdende geçer heralde ama yinede dikkate alcam kuzum dediğin gibi ölçü muhabbetini.

Offfffffff ya kız işe gelmedi şimdi aradı gelmeyecekmiş 2 gün boşu boşuna canım çıktı

sinemmmmm yavru kuşum senle ayrı kaldım ya aradım kızı gelme dedim ben tek suçlusu benim ee napim senle görüşmemize engeldi bebemmmm sıkma canını yaa yeni gelenede bukdr emek vermezsin olur biter

ıtıraf edıyorum bende coraplarımı gıydırıyorum

ben 379 a almıstım e-tokerden

annemler 320 ye almışlar saraçhanede altgeçitten canım şimdiye kadar da daha ucuzunu duymadım zaten

mazeret olarak dün akşam hasta olmuş üşütmüş annesi de göndermemiş orası soğuk hasta olursun diye lan klima var elektrikli soba var ne yapalım kömür sobasımı kuralım

senin canın yokmuydu ey Allahım ya okdrmı soğuk ki?

annemler 320 ye almışlar saraçhanede altgeçitten canım şimdiye kadar da daha ucuzunu duymadım zaten

sağolun kızlar hellobaby mağazasınada bakayım olmadı en kötü e-bebekden alcam

bence de park yatak biz kraft pr01 i aldık kalitesi muhteşem ben çok beğendim. gayet sağlam. tek sorun kapılardan geçmiyor baya cebelleşmek gerek alırken dikkat edin bizim yatak 70*110 belki bi küçüğünü alabilirsin. biz hello baby mağazasından 249 a aldık kendi sitelerinde aynı yatak 349 tl mağaza indirimi vardı

Offfffffff ya kız işe gelmedi şimdi aradı gelmeyecekmiş 2 gün boşu boşuna canım çıktı
aaaaa niye ki dicektimmmm

mazeret olarak dün akşam hasta olmuş üşütmüş annesi de göndermemiş orası soğuk hasta olursun diye lan klima var elektrikli soba var ne yapalım kömür sobasımı kuralım

sen karnın burnunda çalışıyon bişey olmuyo da , o o haliyle mi hasta olmuş. afedersin de bazılarının işe ..tü yemiyo. yazık senin emeğine valla 2 gündür

günaydın kızlar nasılsınız... ben bugün kendime tatil verdim canım okula gitmek istemedi. zaten hava yağmurlu eşimde gitme dedi sobanın yanında miskinlik yapıoruz bebeğimle:))
Tamam tatlım sağol. Bizim doktor çok rahat ya sanki hiç doğum yapmayacakmişim gibi davranıyor doğumla ilgili konuşmuyor daha erken diyor . O rahat ben ondan rahat :)
aynen bizimki de öle hatta sordum son gidişimde daha erken dedi konuşmak için bu cmt. gidecem belki bişi söler.
gözün aydın annenler için ve bebişin güle güle kullansın cicileri...

günaydın kızlar gökçe annenler çok uyguna almışlar
bizde dün e bebekten aldık avea indiriminden 380 di 340 düştü bi tane oyuncak vardı 40 tl ye düşmüş ben bide onu aldım oyuncak bedavaya geldi
avealı olanlar bu indirimden yararlanabilirler ihtiyacınız varsa 200 tl alışverişe 40 tl indirim var kızlar e bebekte

sinemmmmm yavru kuşum senle ayrı kaldım ya aradım kızı gelme dedim ben tek suçlusu benim ee napim senle görüşmemize engeldi bebemmmm sıkma canını yaa yeni gelenede bukdr emek vermezsin olur biter

yavrum aramıza kimse giremez senin suçun yok ama çok üzgünüm şuan bide sinirli ben kendimi ayarlamıştım bide öğretmem gereken tonla şey var son 1.5 hafta nasıl olacak bilmiyorum aman boş ver de diyemiyorum kaç senenin hatrı var ela da yerime gelen bi kız vardı onu söyleyeceğim inşallah olur hem kız herşeyide biliyor

Son düzenleme:
senin canın yokmuydu ey Allahım ya okdrmı soğuk ki?

yokmuş valla baksana 9 senedir burdayım hatta eskiden kışlar daha soğuk oluyordu ay sinirden karnıma ağrı girdi valla kız bide masanın altında soba yanıyor + olarak ta klimayı açıyoruz rahat battı
sen karnın burnunda çalışıyon bişey olmuyo da , o o haliyle mi hasta olmuş. afedersin de bazılarının işe ..tü yemiyo. yazık senin emeğine valla 2 gündür

aynen canım 2 gündür canım çıktı bide büronun temizliğini bile ona yaptırmadım kendim yaptım demesin herşeyi bana yaptırıyor diye

merhabalar kızlar

birsy beni sormuşsun bugun son 3 gune göre daha iyiyim çok şükür kaç gecedir uyuyamıyordum bu guce biraz uyuyabildim ağrı azaldığı için

kızlar sizlere tavsiyem karnımız buyuduğunden ağırlık arttığından bel kaslarımız gevşiyor ve çok savunmasız oluyor belimizözelliklede önceden bel rahatsızlığı olanlar yani benim gibi dikkat edinaylardır çok guzel kolluyordum ne oldu bende anlamadım ama düşündükce sanırım buldumpazar gunu ben duz ayakkabı giyecektim eşim çizmelerini neden giymiyorsun daha sıcak tutar dedi çizmelerimde diz altına kadar uzundu tabi ben giyicem die eğildim doğruldum çekiştirdim o arada belime bayagı yuklenmişimsonradan akşama çıktı acısıen kötüsüde ne ilaç ne krem kullanabiliyorsunuz sadece bol bol ağlıyorsunuzsizlerde dikkat edin

başka rahatsızlığı olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum..az kaldı sağlıcakla tamamlayalım bu süreci inş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…