2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tugbaaaaaaaaaa ben hep burdayım akşam da burdaydım senden ses cıkmayınca konusası yok bu hatunun dedım

bu arada gıttım en sonunda dalının sampuanını aldım omobaby der acmadan kaldırdım sımdı oğlusun kıyafetlerı atıcam makıneyeeeeeeeeee

kolay gelsin şekerim ya biri bana da uğrasa ne güzel olacak

afyet olsunnn mıllet kaybolduu ben ne zaman basına otursam herkes dagılıo bı muhabbet edemıommm

oyy kıyamam kuzum ben burdayımm bakkk

hadi gelmiş geçmiş olsun dikkat et tekrarlamasın

kızlar pofikci yok kaç gündür msn açmıyor haberi olan varmı
ben de geçen gün sordum pazartesiden beri yok. iyidir inşallah :18:

şampuanla mı yıkıcan ??? sıvı deterjandır umarım o aldığın

canım ben sezeryan tarıhını yazdım oraya yoksa 5 subat benım dogum

yok canım onu anladım 5 şubat normal doğum tarihinmiş inşallah sağ salim alırsın kucağına. Aşağıda gebelik takviminde 35 haftanın içinde olduğun yazıyor ama ben 34. haftanın içindeyim ve normal doğum tarihim 2 şubat, yani haftaya göre normal doğum tarihim senden sonra olması gerekmiyor mu benim kafam karıştı

ah canım yaa ((

esin hellobaby mağazası açılmadıki kuzum nasıl aldınız ( bide bak sen kraft almışsın gökçe meltem chicco almışlar.

harap etme kendini kuzum esinin dediği gibi sen 2 canlıyken üşümemişsinde ona nolmuş

delüüüü yanlış yazmısım ısteeeeee:)

sezeryan olacagım tarıhı yazdıgım ıcın 1 hafta buyuk gozukuyor ıste hoş usgde cıkan tarıhte sezeryan tarıhım arkadas acık tombıste:)

Arkadaşım ben bursadan aldım bebeler sarayından özlem bebe diye bir dükkandan aldım, ama genel olarak fiyatları çok iyi, benim aldığım dükkanda büyük bir dükkandı. Hatta 10' ar liraya beşli takımlar aldım, aynı takımlar benim memleketimde 18 lira çok iyi geldi bana orası

geç bile kaldın yıka çabuk

ben izmirdeyim kiii bizim burda yıllardır var hello baby

delüüüü yanlış yazmısım ısteeeeee:)

sezeryan olacagım tarıhı yazdıgım ıcın 1 hafta buyuk gozukuyor ıste hoş usgde cıkan tarıhte sezeryan tarıhım arkadas acık tombıste:)

bende öyle yaptığını umdum zaten yoksa vay rüzgarın haline dicektim

yemeğimizi yiyip geldik oğluşlaa anamm millet nere gitmişşş

yokk kızz basına otruom genelde bıyere gtmek zorunda kalıorum snra gelıp yazılanları okyunca muhabbetn ıcıne gremıorumm ama bugun evdeyımmm muhabbetın dıbıne vurmak ıcın varım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…