- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.041
yemeğimizi yiyip geldik oğluşlaa anamm millet nere gitmişşş
en son dr a gıdecegım dıyordu dogurdumu acaba?????????????kızlar pofikci yok kaç gündür msn açmıyor haberi olan varmı
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tugbaaaaaaaaaa ben hep burdayım akşam da burdaydım senden ses cıkmayınca konusası yok bu hatunun dedım
bu arada gıttım en sonunda dalının sampuanını aldım omobaby der acmadan kaldırdım sımdı oğlusun kıyafetlerı atıcam makıneyeeeeeeeeee
afyet olsunnn mıllet kaybolduu ben ne zaman basına otursam herkes dagılıo bı muhabbet edemıommm
hadi gelmiş geçmiş olsun dikkat et tekrarlamasınmerhabalar kızlar
birsy beni sormuşsun bugun son 3 gune göre daha iyiyim çok şükürkaç gecedir uyuyamıyordum bu guce biraz uyuyabildim ağrı azaldığı için
kızlar sizlere tavsiyem karnımız buyuduğunden ağırlık arttığından bel kaslarımız gevşiyor ve çok savunmasız oluyor belimizözelliklede önceden bel rahatsızlığı olanlar yani benim gibi dikkat edin aylardır çok guzel kolluyordum ne oldu bende anlamadım ama düşündükce sanırım buldum pazar gunu ben duz ayakkabı giyecektim eşim çizmelerini neden giymiyorsun daha sıcak tutar dedi çizmelerimde diz altına kadar uzundu tabi ben giyicem die eğildim doğruldum çekiştirdim o arada belime bayagı yuklenmişim sonradan akşama çıktı acısı en kötüsüde ne ilaç ne krem kullanabiliyorsunuz sadece bol bol ağlıyorsunuz sizlerde dikkat edin
başka rahatsızlığı olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum..az kaldı sağlıcakla tamamlayalım bu süreci inş...
ben de geçen gün sordum pazartesiden beri yok. iyidir inşallah :18:kızlar pofikci yok kaç gündür msn açmıyor haberi olan varmı
şampuanla mı yıkıcan ???ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tugbaaaaaaaaaa ben hep burdayım akşam da burdaydım senden ses cıkmayınca konusası yok bu hatunun dedım
bu arada gıttım en sonunda dalının sampuanını aldım omobaby der acmadan kaldırdım sımdı oğlusun kıyafetlerı atıcam makıneyeeeeeeeeee
canım ben sezeryan tarıhını yazdım oraya yoksa 5 subat benım dogum
en son dr a gıdecegım dıyordu dogurdumu acaba?????????????
vais çorabı gıysen:26::26::26::26::26:selam kızlar.....benim bu varisler iyice arttı cok agrı yapıyo ne yapıcagımı bilmiyorum
yavrum aramıza kimse giremez senin suçun yok ama çok üzgünüm şuan bide sinirli ben kendimi ayarlamıştım bide öğretmem gereken tonla şey var son 1.5 hafta nasıl olacak bilmiyorum aman boş ver de diyemiyorum kaç senenin hatrı var ela da yerime gelen bi kız vardı onu söyleyeceğim inşallah olur hem kız herşeyide biliyor
bence de park yatak biz kraft pr01 i aldık kalitesi muhteşem ben çok beğendim. gayet sağlam. tek sorun kapılardan geçmiyor baya cebelleşmek gerek alırken dikkat edin bizim yatak 70*110 belki bi küçüğünü alabilirsin. biz hello baby mağazasından 249 a aldık kendi sitelerinde aynı yatak 349 tl mağaza indirimi vardı
aaaaa niye ki dicektimmmm
sen karnın burnunda çalışıyon bişey olmuyo da , o o haliyle mi hasta olmuş. afedersin de bazılarının işe ..tü yemiyo. yazık senin emeğine valla 2 gündür
yokmuş valla baksana 9 senedir burdayım hatta eskiden kışlar daha soğuk oluyordu ay sinirden karnıma ağrı girdi valla kız bide masanın altında soba yanıyor + olarak ta klimayı açıyoruz rahat battı
aynen canım 2 gündür canım çıktı bide büronun temizliğini bile ona yaptırmadım kendim yaptım demesin herşeyi bana yaptırıyor diye
delüüüü yanlış yazmısım ısteeeeee:)oyy kıyamam kuzum ben burdayımm bakkk
hadi gelmiş geçmiş olsun dikkat et tekrarlamasın
ben de geçen gün sordum pazartesiden beri yok. iyidir inşallah :18:
şampuanla mı yıkıcan ???sıvı deterjandır umarım o aldığın
sezeryan olacagım tarıhı yazdıgım ıcın 1 hafta buyuk gozukuyor ıste hoş usgde cıkan tarıhte sezeryan tarıhım arkadas acık tombıste:)yok canım onu anladım 5 şubat normal doğum tarihinmiş inşallah sağ salim alırsın kucağına. Aşağıda gebelik takviminde 35 haftanın içinde olduğun yazıyor ama ben 34. haftanın içindeyim ve normal doğum tarihim 2 şubat, yani haftaya göre normal doğum tarihim senden sonra olması gerekmiyor mu benim kafam karıştı
izmirde var canımah canım yaa((
esin hellobaby mağazası açılmadıki kuzum nasıl aldınız( bide bak sen kraft almışsın gökçe meltem chicco almışlar.
harap etme kendini kuzum esinin dediği gibi sen 2 canlıyken üşümemişsinde ona nolmuş
ah canım yaa((
esin hellobaby mağazası açılmadıki kuzum nasıl aldınız( bide bak sen kraft almışsın gökçe meltem chicco almışlar.
harap etme kendini kuzum esinin dediği gibi sen 2 canlıyken üşümemişsinde ona nolmuş
delüüüü yanlış yazmısım ısteeeeee:)
sezeryan olacagım tarıhı yazdıgım ıcın 1 hafta buyuk gozukuyor ıste hoş usgde cıkan tarıhte sezeryan tarıhım arkadas acık tombıste:)
yemeğimizi yiyip geldik oğluşlaa anamm millet nere gitmişşş
20 tl yawwwwwwwwwwww suncacık seyyyy almam bı daha zaten omo baby neyıne yetmıyor sıpanın:)ben izmirdeyim kiiibizim burda yıllardır var hello baby
bende öyle yaptığını umdum zaten yoksa vay rüzgarın haline dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?