- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.061
bu arada ben de chicco bakıyodum canım aynısı alacaktım ama chiico da oyun çıkışı yok. (meltem gene kızacak bana çıkmasın işte diyeah canım yaa((
esin hellobaby mağazası açılmadıki kuzum nasıl aldınız( bide bak sen kraft almışsın gökçe meltem chicco almışlar.
harap etme kendini kuzum esinin dediği gibi sen 2 canlıyken üşümemişsinde ona nolmuş
gel 2lafın belını kıralım beraber:)))))))))))9yokk kızz basına otruom genelde bıyere gtmek zorunda kalıorum snra gelıp yazılanları okyunca muhabbetn ıcıne gremıorumm ama bugun evdeyımmm muhabbetın dıbıne vurmak ıcın varım:)
gorcem ben sızı meltem didiydi diceksiniz ama cok geccccc accık buyuk sozu dınleyın leng:))))))))))))))bu arada ben de chicco bakıyodum canım aynısı alacaktım ama chiico da oyun çıkışı yok. (meltem gene kızacak bana çıkmasın işte diyeama ben kocişi ikna edemedim illa olacakmış ) o nedenle kraftı tercih ettim. ama gerçekten çok sağlam ve kaliteli ben memnun kaldım üstelik çok da şık beğendim yanii
gel 2lafın belını kıralım beraber:)))))))))))9
ne yirmisi yawww20 tl yawwwwwwwwwwww suncacık seyyyy almam bı daha zaten omo baby neyıne yetmıyor sıpanın:)
gorcem ben sızı meltem didiydi diceksiniz ama cok geccccc accık buyuk sozu dınleyın leng:))))))))))))))
nasılsınız kızlarrr ?? bende dün walking dead ın 2.sezonuna başladım 1.sini tv de bitirmiştim..can sıkısı işte...iş yap deseler kılım kıpırdamazbakalım doğurana kadar bitirebilecem mi bütün sezonları :)))
offffffffff bebişe hala isim bulamadımmmmmmmmm:84::84:
yaw o dızıye bende basladım daha ılk bolumde o goruntulerı gorunce tıksındımm vazgectm ızlemektennasılsınız kızlarrr ?? bende dün walking dead ın 2.sezonuna başladım 1.sini tv de bitirmiştim..can sıkısı işte...iş yap deseler kılım kıpırdamazbakalım doğurana kadar bitirebilecem mi bütün sezonları :)))
gerçek hayatta walking dead olmana sadeceeee 1.5 ayın var ne kasıyon boş ver
bende ılk sezonu ızledım 4-5 bolum dayanamadım yok yok benden sana tavsıye o dızılere ızletme lennng bebıseeeeeeeeeeeenasılsınız kızlarrr ?? bende dün walking dead ın 2.sezonuna başladım 1.sini tv de bitirmiştim..can sıkısı işte...iş yap deseler kılım kıpırdamazbakalım doğurana kadar bitirebilecem mi bütün sezonları :)))
valla bedafaya almısınnnn ama bende yumusatıcısını 6 lt 12 tl ye aldım normalde 2 lt 6.90ne yirmisi yawwwben hello baby den 13 tl ye aldıydım anammm keşke 2 dene alaymışım bahh yaa üzüldüm valla
ben seni dinliyom bacım saygım sonsuz ama kocam beni dinlemiyyyyyyyyy
yardımcı olalım canım...
yaw o dızıye bende basladım daha ılk bolumde o goruntulerı gorunce tıksındımm vazgectm ızlemekten
hahahahaahah:):):):)):)
gerçek hayatta walking dead olmana sadeceeee 1.5 ayın var ne kasıyon boş ver
yaw o dızıye bende basladım daha ılk bolumde o goruntulerı gorunce tıksındımm vazgectm ızlemekten
QUOTE]
izledikçe alışırsın aslında.... bir bakmışsın vur vur diye tempo tutuyon :)))
bende ılk sezonu ızledım 4-5 bolum dayanamadım yok yok benden sana tavsıye o dızılere ızletme lennng bebıseeeeeeeeeeee
kızlar bakım çantalarını nasıl aldınız beğendiklerim çok pahalı diğerleri de içime sinmedi alan varsa gösterir misinz
izmirde var canım
ben izmirdeyim kiiibizim burda yıllardır var hello baby
bende öyle yaptığını umdum zaten yoksa vay rüzgarın haline dicektim
bu arada ben de chicco bakıyodum canım aynısı alacaktım ama chiico da oyun çıkışı yok. (meltem gene kızacak bana çıkmasın işte diyeama ben kocişi ikna edemedim illa olacakmış ) o nedenle kraftı tercih ettim. ama gerçekten çok sağlam ve kaliteli ben memnun kaldım üstelik çok da şık beğendim yanii
kızlar bakım çantalarını nasıl aldınız beğendiklerim çok pahalı diğerleri de içime sinmedi alan varsa gösterir misinz
canım ya ben son aldıklarımı resimlemedim rahatsızlandım daama sırt çantam var birde chicconun bebek arabasını3lü travel sistem olanından almıştık içinden hediye bakım çantası çıktı boydan geçmeli artı koldan takmalı onu kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?