2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bu arada ben de chicco bakıyodum canım aynısı alacaktım ama chiico da oyun çıkışı yok. (meltem gene kızacak bana çıkmasın işte diye ama ben kocişi ikna edemedim illa olacakmış ) o nedenle kraftı tercih ettim. ama gerçekten çok sağlam ve kaliteli ben memnun kaldım üstelik çok da şık beğendim yanii

gorcem ben sızı meltem didiydi diceksiniz ama cok geccccc accık buyuk sozu dınleyın leng:))))))))))))))

nasılsınız kızlarrr ?? bende dün walking dead ın 2.sezonuna başladım 1.sini tv de bitirmiştim..can sıkısı işte...iş yap deseler kılım kıpırdamaz bakalım doğurana kadar bitirebilecem mi bütün sezonları :)))

20 tl yawwwwwwwwwwww suncacık seyyyy almam bı daha zaten omo baby neyıne yetmıyor sıpanın:)
ne yirmisi yawww ben hello baby den 13 tl ye aldıydım anammm keşke 2 dene alaymışım bahh yaa üzüldüm valla

gorcem ben sızı meltem didiydi diceksiniz ama cok geccccc accık buyuk sozu dınleyın leng:))))))))))))))

ben seni dinliyom bacım saygım sonsuz ama kocam beni dinlemiyyyyyyyyy

gerçek hayatta walking dead olmana sadeceeee 1.5 ayın var ne kasıyon boş ver

offffffffff bebişe hala isim bulamadımmmmmmmmm:84::84:

yardımcı olalım canım...

yaw o dızıye bende basladım daha ılk bolumde o goruntulerı gorunce tıksındımm vazgectm ızlemekten

hahahahaahah:):):):)):)

bende ılk sezonu ızledım 4-5 bolum dayanamadım yok yok benden sana tavsıye o dızılere ızletme lennng bebıseeeeeeeeeeee
ne yirmisi yawww ben hello baby den 13 tl ye aldıydım anammm keşke 2 dene alaymışım bahh yaa üzüldüm valla

ben seni dinliyom bacım saygım sonsuz ama kocam beni dinlemiyyyyyyyyy
valla bedafaya almısınnnn ama bende yumusatıcısını 6 lt 12 tl ye aldım normalde 2 lt 6.90

hahahahhaa :))) nabıyım canım şimdiden kendime empoze ediyorum fena mı işte

yaw o dızıye bende basladım daha ılk bolumde o goruntulerı gorunce tıksındımm vazgectm ızlemekten

QUOTE]
izledikçe alışırsın aslında.... bir bakmışsın vur vur diye tempo tutuyon :)))

kızlar bakım çantalarını nasıl aldınız beğendiklerim çok pahalı diğerleri de içime sinmedi alan varsa gösterir misinz

bende ılk sezonu ızledım 4-5 bolum dayanamadım yok yok benden sana tavsıye o dızılere ızletme lennng bebıseeeeeeeeeeee

olsun alışsın teyzesi yarın öbürgün yok öcü geldi bilmemne değince korkmasın tövbe estağfirullah :))).... ben hiç etkilenmem öle şeylerden anasına çeker inşallah :))

kızlar bakım çantalarını nasıl aldınız beğendiklerim çok pahalı diğerleri de içime sinmedi alan varsa gösterir misinz

canım ya ben son aldıklarımı resimlemedim rahatsızlandım daama sırt çantam var birde chicconun bebek arabasını3lü travel sistem olanından almıştık içinden hediye bakım çantası çıktı boydan geçmeli artı koldan takmalı onu kullanıcam

2 haftadır yoktum.. nasılsınız bakalım?
ben iyiyim.. maşallah diyelim.. bazı sıkıntılarım var tabi.. popom acıyor mesela...
birde tam diyorum ki bebişin ihtiyaçlarını tamamladım... hoooopppp yeni ihtiyaçlar çıkıyor... bitmiyor keratanın ihtiyaçları... oda takımını bekliyorum.. sonra yıkama ütüleme işlerine başlayacağım...

izmirde var canım

ben izmirdeyim kiii bizim burda yıllardır var hello baby

bende öyle yaptığını umdum zaten yoksa vay rüzgarın haline dicektim

ne hava atıyosunuz be bizim istanbullarımızada yeni geliyo sorsan adı istanbul işte

meltem bişi demez ya en fazla azcık bağırır, çağırır sonrada ne haliniz varsa görün der bak görüyonmu bana oyun çıkışından bahsetmedi bu iki gızan kraftın hangisi hemen linkini ekle sende bakem

ruzgarın camasırlarını attım makıneye elde yıkama 30 derece 49 dk ama ayırırken tırstım boyarı dıye grupladım
1. grup sırf beyaz
2. grup mavı beyaz
3. grup yesıl sarı
4. grup kırmızılılar
5. grupta orguler
valla gıymeden boyanır korkusuna tırstım hepsını beraber atmaya akşama kadar camasır yıkaırm ben artık:26:

gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın bebişinle ne kadar acaba bu üçlü sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…