- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.081
bak bak sende ondan sonra sız mutfakta yemek yaparken fırlamalar dıbınız de bıtexek ız onu parkın ıcınde sanarken:)bakım çantası ne ayol?
ben beyazlarla pembeleri bir yıkadım 30 derecederuzgarın camasırlarını attım makıneye elde yıkama 30 derece 49 dk ama ayırırken tırstım boyarı dıye grupladım
1. grup sırf beyaz
2. grup mavı beyaz
3. grup yesıl sarı
4. grup kırmızılılar
5. grupta orguler
valla gıymeden boyanır korkusuna tırstım hepsını beraber atmaya akşama kadar camasır yıkaırm ben artık:26:
gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın bebişinle ne kadar acaba bu üçlü sistem
bakım çantası ne ayol?
bunlar da rsımlemedıgım son parcalar
ne hava atıyosunuz be bizim istanbullarımızada yeni geliyo sorsan adı istanbul işte
meltem bişi demez ya en fazla azcık bağırır, çağırır sonrada ne haliniz varsa görün der bak görüyonmu bana oyun çıkışından bahsetmedi bu iki gızankraftın hangisi hemen linkini ekle sende bakem
ruzgarın camasırlarını attım makıneye elde yıkama 30 derece 49 dk ama ayırırken tırstım boyarı dıye grupladım
1. grup sırf beyaz
2. grup mavı beyaz
3. grup yesıl sarı
4. grup kırmızılılar
5. grupta orguler
valla gıymeden boyanır korkusuna tırstım hepsını beraber atmaya akşama kadar camasır yıkaırm ben artık:26:
bunlar da rsımlemedıgım son parcalar
sagol canım2. sıradakiler pek bi cool güle güle kasıla kasıla giysin oglusun
gorumcemın arkadası annesıne mı teyzesıne mı ne ordurmus belkı tanıdık cıkarlar :) 2 taraflı kullanılıyor ben pek sevmem orgu battanıye ama fena olmamıs
bak canım bu işte Kraft PR 001 Full Oyun Parkı , Kraft , Bebek Odası hellobaby.com.tr
o kadar ayırmasaydın canım yaa 30 derece kolay kolay soldurmaz çamaşırı
kuzuuu bişey dicem yok böyle iş benim kayınvalidemle bi akrabalığı var mı acep battaniyeyi öreninaynı renkler aynı battaniye babannemiz de bize ördü yani örüyo daha güle güle giysin kuzucukkk
ocak annelerınde okudum beyazlar boyanmıs dıye tırstım aslında dalının hedıyesı vardı renk koruyucu mendıl onu koyabılırdım olmadı mavı ve yesıılerı beraber yıkayyaım mendılle
bak canım bu işte Kraft PR 001 Full Oyun Parkı , Kraft , Bebek Odası hellobaby.com.tr
o kadar ayırmasaydın canım yaa 30 derece kolay kolay soldurmaz çamaşırı
kuzuuu bişey dicem yok böyle iş benim kayınvalidemle bi akrabalığı var mı acep battaniyeyi öreninaynı renkler aynı battaniye babannemiz de bize ördü yani örüyo daha güle güle giysin kuzucukkk
kızlarrrrrr eleman aldım az öncecama yazmıştım sabah ilk geleni aldım kız muhasebeciymiş mali müşavir yanın da çalışmış tam benlik fatura kdv iskonto olayını biliyor yarın sabah başlayacak hadi hayırlısı
ocak annelerınde okudum beyazlar boyanmıs dıye tırstım aslında dalının hedıyesı vardı renk koruyucu mendıl onu koyabılırdım olmadı mavı ve yesıılerı beraber yıkayyaım mendılle
hadı gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnnkızlarrrrrr eleman aldım az öncecama yazmıştım sabah ilk geleni aldım kız muhasebeciymiş mali müşavir yanın da çalışmış tam benlik fatura kdv iskonto olayını biliyor yarın sabah başlayacak hadi hayırlısı
ben fazla pımpırıklendım galıba yaaaaanammmm en korktuğummm şeydi neyseki bende atlattım dün akşam yıkadım bende hatırlarsanız hastane çıkışım açık renkti benim diğer renkli tulumlarla kıyafetlerinin hepsini attım makinaya allahtan boyamadı hiççç
ben fazla pımpırıklendım galıba yaaaaolmadı 1 sonrakıne yunluler harıc kalanları atayım
ruzgarın camasırlarını attım makıneye elde yıkama 30 derece 49 dk ama ayırırken tırstım boyarı dıye grupladım
1. grup sırf beyaz
2. grup mavı beyaz
3. grup yesıl sarı
4. grup kırmızılılar
5. grupta orguler
bak bak sende ondan sonra sız mutfakta yemek yaparken fırlamalar dıbınız de bıtexek ız onu parkın ıcınde sanarken:)
bebek bezi bebek alt açması bebek pudra ıslak mendil pişik kremi bi kaç parça ek eşya koyduğumuz çanta heryere taşımak için
o mendiller inanılmaz işe yarıyor kullan kullan canım ama 30 da yıka zaten bu seferlik amaç tozu gitsin mis gibi koksun yeterocak annelerınde okudum beyazlar boyanmıs dıye tırstım aslında dalının hedıyesı vardı renk koruyucu mendıl onu koyabılırdım olmadı mavı ve yesıılerı beraber yıkayyaım mendılle
sagol canım
gorumcemın arkadası annesıne mı teyzesıne mı ne ordurmus belkı tanıdık cıkarlar :) 2 taraflı kullanılıyor ben pek sevmem orgu battanıye ama fena olmamıs
kızlarrrrrr eleman aldım az öncecama yazmıştım sabah ilk geleni aldım kız muhasebeciymiş mali müşavir yanın da çalışmış tam benlik fatura kdv iskonto olayını biliyor yarın sabah başlayacak hadi hayırlısı
ben fazla pımpırıklendım galıba yaaaaanammmm en korktuğummm şeydi neyseki bende atlattım dün akşam yıkadım bende hatırlarsanız hastane çıkışım açık renkti benim diğer renkli tulumlarla kıyafetlerinin hepsini attım makinaya allahtan boyamadı hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?