2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben beyazlarla pembeleri bir yıkadım 30 derecedebattaniyeleri ve yunlu yelek tarzlarını ayrı attım merak etme derecesi düşük ya bişey olmazmesela eşimin bir kot pantolonu var elde yıkandığında boya nasıl akıyor bir görsen ama makinede yıkanınca boya vermio ilginç
gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın bebişinle ne kadar acaba bu üçlü sistem

http://www.e-bebek.com/travel_siste...io_enjoy_travel_sistem_bebek_arabasi/CHI-7970 işte bu canım ve bu renkten aldık

QUOTE]
izledikçe alışırsın aslında.... bir bakmışsın vur vur diye tempo tutuyon :)))[/QUOTE]

Aynen valla benim bebe de nasıl bisey olucak bilmiyorum boyuna fantastik ya da korku dizileri takılıyorum.

bunlar da rsımlemedıgım son parcalar

Eklentiler

• $IMG_2216.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_2201.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_2202.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_2203.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_2204.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_2205.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_2206.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_2207.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_2208.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_2209.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_2210.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_2211.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_2212.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_2214.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_2215.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 37

bak canım bu işte Kraft PR 001 Full Oyun Parkı , Kraft , Bebek Odası hellobaby.com.tr

o kadar ayırmasaydın canım yaa 30 derece kolay kolay soldurmaz çamaşırı

bunlar da rsımlemedıgım son parcalar

kuzuuu bişey dicem yok böyle iş benim kayınvalidemle bi akrabalığı var mı acep battaniyeyi örenin aynı renkler aynı battaniye babannemiz de bize ördü yani örüyo daha güle güle giysin kuzucukkk

2. sıradakiler pek bi cool güle güle kasıla kasıla giysin oglusun
sagol canım

gorumcemın arkadası annesıne mı teyzesıne mı ne ordurmus belkı tanıdık cıkarlar :) 2 taraflı kullanılıyor ben pek sevmem orgu battanıye ama fena olmamıs

ocak annelerınde okudum beyazlar boyanmıs dıye tırstım aslında dalının hedıyesı vardı renk koruyucu mendıl onu koyabılırdım olmadı mavı ve yesıılerı beraber yıkayyaım mendılle

kızlarrrrrr eleman aldım az önce cama yazmıştım sabah ilk geleni aldım kız muhasebeciymiş mali müşavir yanın da çalışmış tam benlik fatura kdv iskonto olayını biliyor yarın sabah başlayacak hadi hayırlısı

ocak annelerınde okudum beyazlar boyanmıs dıye tırstım aslında dalının hedıyesı vardı renk koruyucu mendıl onu koyabılırdım olmadı mavı ve yesıılerı beraber yıkayyaım mendılle

anammmm en korktuğummm şeydi neyseki bende atlattım dün akşam yıkadım bende hatırlarsanız hastane çıkışım açık renkti benim diğer renkli tulumlarla kıyafetlerinin hepsini attım makinaya allahtan boyamadı hiççç

ben fazla pımpırıklendım galıba yaaaa olmadı 1 sonrakıne yunluler harıc kalanları atayım

ben fazla pımpırıklendım galıba yaaaa olmadı 1 sonrakıne yunluler harıc kalanları atayım

canım düşük derecede kısa program yıka ben mesela 30 derecede 40 dk yıkadım çok şükür birşey olmadı etiketlerini kestim yıkamadam önce hemen hemen hepsinde 30 derece 40 derecede yıkayın yazıyordu kurumayı bekliyorlar şimdi evin içi mis gibi bebek koktu dalinle yıkadım

offff... benimde o işlerim var... canım senin kıyafetler çok olmuş.. acaba ben az mı aldım oğluşa...kimi yeter diyor kimi al...anlamadım valla...bebek arabası da almadım ben.. baston arabaların yatanından alcam....ama doğumdan sonraya bıraktım o işi...

bak bak sende ondan sonra sız mutfakta yemek yaparken fırlamalar dıbınız de bıtexek ız onu parkın ıcınde sanarken:)

ayyyy... süprizlere bayılırım ben....

bebek bezi bebek alt açması bebek pudra ıslak mendil pişik kremi bi kaç parça ek eşya koyduğumuz çanta heryere taşımak için

hımmm... bana mustelanın setini alınca verdiler o çantadan.. ama başka bebek çantası almadım..bilmiyom ki.. bebek çantalarından mı alsam.. yoksa nike tan sırt çantası mı alsam?

o mendiller inanılmaz işe yarıyor kullan kullan canım ama 30 da yıka zaten bu seferlik amaç tozu gitsin mis gibi koksun yeter

ayy yaaa benim de bi ara bu işe el atmam lazım :18:

sagol canım

gorumcemın arkadası annesıne mı teyzesıne mı ne ordurmus belkı tanıdık cıkarlar :) 2 taraflı kullanılıyor ben pek sevmem orgu battanıye ama fena olmamıs

bizimki dikilide canım imkan yok gibi geldi

ay hadi hayırlısı canım inşallah bu seferki sağlam çıkar

Kızlar birşey soracagım cvp verirseniz sevinirim dogumda hemşireye verilecek poşette tam olarak neler konulmalı birde bizim bebişler kış çocugu olacagı için hastane çantasına kalın tulum konulmalımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…