- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.101
Kızlar birşey soracagım cvp verirseniz sevinirim dogumda hemşireye verilecek poşette tam olarak neler konulmalı birde bizim bebişler kış çocugu olacagı için hastane çantasına kalın tulum konulmalımı
bende elde yıkamaya attım 30 dr 49 dakıkacanım düşük derecede kısa program yıka ben mesela 30 derecede 40 dk yıkadım çok şükür birşey olmadı etiketlerini kestim yıkamadam önce hemen hemen hepsinde 30 derece 40 derecede yıkayın yazıyordu kurumayı bekliyorlar şimdi evin içi mis gibi bebek koktu dalinle yıkadım
valla zaman daraldı yap ertık sendeo mendiller inanılmaz işe yarıyor kullan kullan canım ama 30 da yıka zaten bu seferlik amaç tozu gitsin mis gibi koksun yeter
ayy yaaa benim de bi ara bu işe el atmam lazım :18:
bizimki dikilide canım imkan yok gibi geldi
ay hadi hayırlısı canım inşallah bu seferki sağlam çıkar
ben tam takım hastame cıkısını body ve onluk harıc verecegımKızlar birşey soracagım cvp verirseniz sevinirim dogumda hemşireye verilecek poşette tam olarak neler konulmalı birde bizim bebişler kış çocugu olacagı için hastane çantasına kalın tulum konulmalımı
ben 2 takım hastane cıkısı ayrıyeten 4 takımda zıbın aldım 4 tane kadıfe tulum esın teyzemızın gonderdıgı 1 takım benımde takımladıgım 4 baska takım daha var bu kadar aldım bendeoffff... benimde o işlerim var... canım senin kıyafetler çok olmuş.. acaba ben az mı aldım oğluşa...kimi yeter diyor kimi al...anlamadım valla...bebek arabası da almadım ben.. baston arabaların yatanından alcam....ama doğumdan sonraya bıraktım o işi...
ayyyy... süprizlere bayılırım ben....
hımmm... bana mustelanın setini alınca verdiler o çantadan.. ama başka bebek çantası almadım..bilmiyom ki.. bebek çantalarından mı alsam.. yoksa nike tan sırt çantası mı alsam?
bak bak sende ondan sonra sız mutfakta yemek yaparken fırlamalar dıbınız de bıtexek ız onu parkın ıcınde sanarken:)
GÜLE GÜLE giysin bıdıkbunlar da rsımlemedıgım son parcalar
bezdemi koyuyoruz yawww hastane çantasına anlamadım ben
kız tabi koycakmışız yoksa her yeri b.... götürür
ben 2 takım hastane cıkısı ayrıyeten 4 takımda zıbın aldım 4 tane kadıfe tulum esın teyzemızın gonderdıgı 1 takım benımde takımladıgım 4 baska takım daha var bu kadar aldım bende
hadi hayırlısı olsun bakalım sinemciğimmm
hadı gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnn
o mendiller inanılmaz işe yarıyor kullan kullan canım ama 30 da yıka zaten bu seferlik amaç tozu gitsin mis gibi koksun yeter
ayy yaaa benim de bi ara bu işe el atmam lazım :18:
bizimki dikilide canım imkan yok gibi geldi
ay hadi hayırlısı canım inşallah bu seferki sağlam çıkar
hemen not aldım seninkileri.. eksik varsa bende tamamlayacağım.. birde bana peluş battaniye al mutlaka dediler.. sizler aldınız mı.. hani bu kalın olanlardan...
evet aldım ben kış bebekleri üşütmemek lazım
kızlar bu arada hastane bebek bezi veriyor ama her hastane vermiyor ona göre ya hastaneyle görüşün ya da muhakkak tedarikli gidin alın yanınıza
ben hemşireye sadece 1 tane bebek bezi , iç dış zıbın , alt zıbın , şapka ve eldiveni vereceğim bir de battaniyeyi. hastane çıkışındaki tulum u ve önlüğü vermeye gerek yok bence onlarda yanımızda olur ama hemşireye vermeye ne gerek var
Kızlar benim aldıgım hastane çıkışında iç zıbın yok atlet kilot var çıt çıtlı atlet tarzı var ayaklı pijama takımı -şapka -eldiven var ben yedektekte hemşireye verilecek poşette iç zıbın bez koydum kundak-penye battaniye -örgü battaniye koydum exra konulacak şeyler varmı yeni internetten araştırdım havlu konuluyormu diye özel hastanede dogum yapılacaksa konuluyormuş bebegi yıkıyorlarmış ,devlet hastanesinde yıkamıyorlarmış ,sadece siliyorlarmış ,onada penye bez konuluyormuş onuda silip atıyorlarmış konulmazsa hastane yeşil mavi önlüge silip giydiriyorlarmış bebegin çorabınıda havlu kalın çorap konulmalıymış çocuk üşüyormuş bildigim bu kadar exralar varmı kızlar
bezdemi koyuyoruz yawww hastane çantasına anlamadım ben
sinem ve meltem tecrübeli gacılarrrr bez koyuyormuyuz yawww
bende pelus battanıye orgu battanıye bırde su yenı cıkan ınce pelusşlar ve hastane cıkıslarından var hastane cıkısını ve ınce pelusu alıcam yanıma ama cıkısta da kalın lazım olur mutlakahemen not aldım seninkileri.. eksik varsa bende tamamlayacağım.. birde bana peluş battaniye al mutlaka dediler.. sizler aldınız mı.. hani bu kalın olanlardan...
bak canım bu işte Kraft PR 001 Full Oyun Parkı , Kraft , Bebek Odası hellobaby.com.tr
o kadar ayırmasaydın canım yaa 30 derece kolay kolay soldurmaz çamaşırı
kuzuuu bişey dicem yok böyle iş benim kayınvalidemle bi akrabalığı var mı acep battaniyeyi öreninaynı renkler aynı battaniye babannemiz de bize ördü yani örüyo daha güle güle giysin kuzucukkk
ocak annelerınde okudum beyazlar boyanmıs dıye tırstım aslında dalının hedıyesı vardı renk koruyucu mendıl onu koyabılırdım olmadı mavı ve yesıılerı beraber yıkayyaım mendılle
kızlarrrrrr eleman aldım az öncecama yazmıştım sabah ilk geleni aldım kız muhasebeciymiş mali müşavir yanın da çalışmış tam benlik fatura kdv iskonto olayını biliyor yarın sabah başlayacak hadi hayırlısı
Kızlar benim aldıgım hastane çıkışında iç zıbın yok atlet kilot var çıt çıtlı atlet tarzı var ayaklı pijama takımı -şapka -eldiven var ben yedektekte hemşireye verilecek poşette iç zıbın bez koydum kundak-penye battaniye -örgü battaniye koydum exra konulacak şeyler varmı yeni internetten araştırdım havlu konuluyormu diye özel hastanede dogum yapılacaksa konuluyormuş bebegi yıkıyorlarmış ,devlet hastanesinde yıkamıyorlarmış ,sadece siliyorlarmış ,onada penye bez konuluyormuş onuda silip atıyorlarmış konulmazsa hastane yeşil mavi önlüge silip giydiriyorlarmış bebegin çorabınıda havlu kalın çorap konulmalıymış çocuk üşüyormuş bildigim bu kadar exralar varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?