2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar birşey soracagım cvp verirseniz sevinirim dogumda hemşireye verilecek poşette tam olarak neler konulmalı birde bizim bebişler kış çocugu olacagı için hastane çantasına kalın tulum konulmalımı

sadece hastane çıkışını koyacağım ben o kadar tulum gene koyarım çantama ama hemşireye vermeyeceğim arada kaynıyormuş haberiniz olsun

bende elde yıkamaya attım 30 dr 49 dakıka
valla zaman daraldı yap ertık sende

Kızlar birşey soracagım cvp verirseniz sevinirim dogumda hemşireye verilecek poşette tam olarak neler konulmalı birde bizim bebişler kış çocugu olacagı için hastane çantasına kalın tulum konulmalımı
ben tam takım hastame cıkısını body ve onluk harıc verecegım
yanı ıc ve dıs zıbın eldıven sapka battanıye corap bez

ben 2 takım hastane cıkısı ayrıyeten 4 takımda zıbın aldım 4 tane kadıfe tulum esın teyzemızın gonderdıgı 1 takım benımde takımladıgım 4 baska takım daha var bu kadar aldım bende

ya bebek çantası olarak kol çantalarımız bile olur saten buyuk çantalar kullanmıyor muyuz bence çok takmamalı bebek çantası die

ay ben hemşireye verilecek çantaya bez koymadımhemşirenin kucağına yapsın benimki

ben 2 takım hastane cıkısı ayrıyeten 4 takımda zıbın aldım 4 tane kadıfe tulum esın teyzemızın gonderdıgı 1 takım benımde takımladıgım 4 baska takım daha var bu kadar aldım bende

hemen not aldım seninkileri.. eksik varsa bende tamamlayacağım.. birde bana peluş battaniye al mutlaka dediler.. sizler aldınız mı.. hani bu kalın olanlardan...

hadi hayırlısı olsun bakalım sinemciğimmm

hadı gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnn

sağolun kızlar

hemen not aldım seninkileri.. eksik varsa bende tamamlayacağım.. birde bana peluş battaniye al mutlaka dediler.. sizler aldınız mı.. hani bu kalın olanlardan...

evet aldım ben kış bebekleri üşütmemek lazım

kızlar bu arada hastane bebek bezi veriyor ama her hastane vermiyor ona göre ya hastaneyle görüşün ya da muhakkak tedarikli gidin alın yanınıza

ben hemşireye sadece 1 tane bebek bezi , iç dış zıbın , alt zıbın , şapka ve eldiveni vereceğim bir de battaniyeyi. hastane çıkışındaki tulum u ve önlüğü vermeye gerek yok bence onlarda yanımızda olur ama hemşireye vermeye ne gerek var

Kızlar benim aldıgım hastane çıkışında iç zıbın yok atlet kilot var çıt çıtlı atlet tarzı var ayaklı pijama takımı -şapka -eldiven var ben yedektekte hemşireye verilecek poşette iç zıbın bez koydum kundak-penye battaniye -örgü battaniye koydum exra konulacak şeyler varmı yeni internetten araştırdım havlu konuluyormu diye özel hastanede dogum yapılacaksa konuluyormuş bebegi yıkıyorlarmış ,devlet hastanesinde yıkamıyorlarmış ,sadece siliyorlarmış ,onada penye bez konuluyormuş onuda silip atıyorlarmış konulmazsa hastane yeşil mavi önlüge silip giydiriyorlarmış bebegin çorabınıda havlu kalın çorap konulmalıymış çocuk üşüyormuş bildigim bu kadar exralar varmı kızlar

ayyy....yerim ben onların zıbınlarını felan ya.....

hemşireye örgü battaniyeyi vermeye gerek yok bence. çorap aklıma gelmemişti bebişe ben de koyayım. bence hemşireye havlu da vermeye gerek yok hemşireler zaten temizliyorlardır en azından ben bizim hastane için geçerli olmadığını düşünüyorum. atlet , külot ve çıtçıtlı badiyi hastaneye götürmene bile gerek yok göbeği düşene kadar giydirilmiyor diye biliyorum.

bir de bir hastane çıkışı yetmez bence bebişlere yedek kıyafet de koymak lazım hastane çantasına

bezdemi koyuyoruz yawww hastane çantasına anlamadım ben

sinem ve meltem tecrübeli gacılarrrr bez koyuyormuyuz yawww

bende pelus battanıye orgu battanıye bırde su yenı cıkan ınce pelusşlar ve hastane cıkıslarından var hastane cıkısını ve ınce pelusu alıcam yanıma ama cıkısta da kalın lazım olur mutlaka
bez kesın koyuyoruz canım hemısreye verılecek olanlar;
ıc zıbın, bez ,sış zıbın ve altı sapkası eldıvenı corabı
cantaya yedek 7-8 bez agız bezı yedek 2 takım yedek battanıye çorap yuz ortusu emzık bıberon kesın alın

bu ara ılk part yıkandı astım ayol bunları asmak bıle yorucu utulerken vay halımıze allahtan ben utulemeyecegım yakın arkadasım ben utulerım dedı yırttım:)

Bunlar hemşireye verecegim ayrı poşet, yedekte 5li takım 2 pijama takımı 2 şapka 2 tane eldiven 4 tane agız bezi ,25 tane bebek bezi burun aspiratörü pişik kremi,neolur olmazdiye ihtiyaç olmuyacak ama önlük 3 örgü havlu yelek bunları ayrı çantaya koydum kendimede ayrı çanta yaptım 2 çanta hemşireye verilecek ayrı bir poşet yaptım unuttuklarım konulması gerekenler var mı diye araştırıyorum

esin seninkide güzelmiş bacım kafam karıştı

ocak annelerınde okudum beyazlar boyanmıs dıye tırstım aslında dalının hedıyesı vardı renk koruyucu mendıl onu koyabılırdım olmadı mavı ve yesıılerı beraber yıkayyaım mendılle

bende onunla yıkadım hiçbişey olmadı üstelik düşük derecede yıkayınca hiçbişey olmuyor Meltem

canım tekrar gözün aydın Allah büyük bak darısı başıma

ben hastaneyle konuşacağım.. ne gerekiyorsa söylesinler canım.. 5.000tl para vercez.. aaaa her şeyi düşünmekten helak oldum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…