- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.121
e sen zaten evı almısın yanına daha ne gerekecek:)Bunlar hemşireye verecegim ayrı poşet, yedekte 5li takım 2 pijama takımı 2 şapka 2 tane eldiven 4 tane agız bezi ,25 tane bebek bezi burun aspiratörü pişik kremi,neolur olmazdiye ihtiyaç olmuyacak ama önlük 3 örgü havlu yelek bunları ayrı çantaya koydum kendimede ayrı çanta yaptım 2 çanta hemşireye verilecek ayrı bir poşet yaptım unuttuklarım konulması gerekenler var mı diye araştırıyorum
nerde yapacaktın sen egepolde mı kenttemı?ben hastaneyle konuşacağım.. ne gerekiyorsa söylesinler canım.. 5.000tl para vercez.. aaaa her şeyi düşünmekten helak oldum canım...
nerde yapacaktın sen egepolde mı kenttemı?
canlarım peluş battaniyelerinizi nerden aldınız? fiyatları neler? ve markası ne?
valla benım annem aldı markasını bılmıyorum daha almadım annemden ama cok pahalı degıl 20 tl ile 40 tl arası degısıyor ben cok buyuk aldırmadım abıden 2 tane pelus battanıye var zaten bu arada kent guzel bır hastane ama fıyatları ucuyor , medıcal park dogumda kendı kıyafetlerını gıydırıyor hastanenın adı yazıyor kentte nasıl bılmıyorumkentte yapacağım canım...dr um kentin dr u...
azıcık basla ama sende , bısey kalmadı surdaselam herkese yahu şöyle bir kaç geçmiş okuyayım dedim,herkes bebeğe çanta kendine çanta hazırlığına başlamış,valla ben hiiiç onları düşündüğüm yok daha.okuldan gelip yemek falan ev düzenle,oğluşumun tekmeleri ile başa çıkımaya çalış bunlarla uğraşıyorum.şimdi kendimi çook gamsız umursamaz gibi hissettim yaaa...
valla benım annem aldı markasını bılmıyorum daha almadım annemden ama cok pahalı degıl 20 tl ile 40 tl arası degısıyor ben cok buyuk aldırmadım abıden 2 tane pelus battanıye var zaten bu arada kent guzel bır hastane ama fıyatları ucuyor , medıcal park dogumda kendı kıyafetlerını gıydırıyor hastanenın adı yazıyor kentte nasıl bılmıyorum
azıcık basla ama sende , bısey kalmadı surda
azıcık basla ama sende , bısey kalmadı surda
Eki Görüntüle 581496
kızlar geçen gun bunlardan bebek şekeri yapacağımı sölemiştim yalnız bişey sorcambunların içine ben lavanta koyucam ama boştan mı koyucam yoksa paketleyip mi koysam ne dersiniz
Eki Görüntüle 581496
kızlar geçen gun bunlardan bebek şekeri yapacağımı sölemiştim yalnız bişey sorcambunların içine ben lavanta koyucam ama boştan mı koyucam yoksa paketleyip mi koysam ne dersiniz
canım boştan koysam şimdi içinde ne var diye pat diye açan olur döker paketlesen de bu sefer kokusu olmaz ama genede en iyisi pakaetli koy bence daha iyi olurç
canım bunlar sana pahalı ya mal olmayacak mı? tanesi kaç para bunların.. güzelmiş kopya çekebilirim senden....
bu arada içine kuş lokumuda koyabilirsin... ama lavanta koyacaksan tüllere sarsan iyi olur.. insanlar açınca her yere dağılır....
eşim almış bile ondan çektimtanesi 1 tl imiş 35 adet olacak şekilde almış 1 kutuda 5 er adet var resimdeki gibi 7 adet kutu almış oda
ben emzik biberon al demiştim onlar bunlardan pahalıymış hemde kalıcı olsun die porselen almış kendisi çok iyi bilirde
bence de ıcıne lokum yada draje cıkolatalardan koy mıllet ne yapacak kı lavantayıEki Görüntüle 581496
tabı tabı haklsıın zaten tup bebekte dr degıstırmemek lazım mumkunce karsıyaka degılde kemeraltı mına ve karsısında barıs bebeye bak derım bencanım.. arkadaştan bebişin kıyafetlerini istemişler ama bilmiyorum ki.. hemen mi giydirdiler yoksa sonra mı.. dur sen ben sorayım...canım benim bebişimi bir hücreykenden biliyor drumuz...memnundumda dr umdan bırakmadım artık..bende bakayım o zaman karşıyaka çarşıda gezineyim bulurum nasıl olsa... şu yağmurlar bir dursun da....
bence de ne bu rahatlık:))) ne gamsızım yaa daha çanta almadım olmadı bu hafta sonu önce bi çanta alayım sonrada bişeyler ayarlamaya başlayım :))))) ay çok güldüm kendime uaa sanki arakdaşım doğum yapacak hahaaaa
eşim almış bile ondan çektimtanesi 1 tl imiş 35 adet olacak şekilde almış 1 kutuda 5 er adet var resimdeki gibi 7 adet kutu almış oda
ben emzik biberon al demiştim onlar bunlardan pahalıymış hemde kalıcı olsun die porselen almış kendisi çok iyi bilirde
canım zaten alışverişlerimi o ikisinden yaptım.. ekstralar çıktı...onlar içinde tekrar kemeraltına gider miyim bilmiyorum.. karşıyaka da pamidor felan var ordan alırım olmazsa....tabı tabı haklsıın zaten tup bebekte dr degıstırmemek lazım mumkunce karsıyaka degılde kemeraltı mına ve karsısında barıs bebeye bak derım ben
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?