- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.141
napalım olduğu kadar hepimiz istiyoruz daha guzellerinifiyatı iyiymiş.. bende lokumluk aldım...içine lokum koyacağım.. ama bebek şekeri de ayrı yaptıracağım.. eşi çok haklı canım.. ben altı tepsili tül keseler aldım lokum için 100 tanesi 75 tl ye aldım.. bebek şekeri de 2 tl.. 100 tanede ondan yaptırsamofff ya.... keşke çok param olsa....
koklıcaklarrrrbence de ıcıne lokum yada draje cıkolatalardan koy mıllet ne yapacak kı lavantayı
tabı tabı haklsıın zaten tup bebekte dr degıstırmemek lazım mumkunce karsıyaka degılde kemeraltı mına ve karsısında barıs bebeye bak derım ben
bence de ne bu rahatlık
Valla canım gayet iyiymiş ben keçeden nazar boncuğu sipariş verdim tanesi 3tl dedi bende o bakımdan en yakınlarıma veririm diye 20 tane istedim en azından atmazlar diye.bide taç yaptırıyorum çook hoşuma gitti nette gördüm ona da 20tl dedi.
eşim almış bile ondan çektimtanesi 1 tl imiş 35 adet olacak şekilde almış 1 kutuda 5 er adet var resimdeki gibi 7 adet kutu almış oda
ben emzik biberon al demiştim onlar bunlardan pahalıymış hemde kalıcı olsun die porselen almış kendisi çok iyi bilirde
napalım olduğu kadar hepimiz istiyoruz daha guzellerini
koklıcaklarrrrkız lavanta poşetiyle duruyor doluuuuu aklıma draje çikolatalar gelio 3 er adet koyabilirim içlerine ama lavantalarım ıskartaya çıkcak
bir taç 20 tl mivalla ben pazardan aldım tacın üstünde 3 tane pembe toplar var yarım top gibi diyeyim yeter bile 2 tl fiyatı
akşam kocam gelince dicem kızlar bunları bunları yaptırmış diye.. oda elimden bilgisayarı alcak.. masraf çıkarma diye.. bugün kordon kanı için görüşmeye gideceğiz... birde bunu çıkardım eşimin başına... bakalım kaç para dicekler.. geçen sene bir arkadaş yaptırdı..2.750 ymiş... Allah yardımcımız olsun valla....
ya ama çooook beğendim bana da pahalı geldi eşime dedim pahalı başka bakalım diye azcık duygu sömürüsü yapacak şekildeo da heves etmişin olsun bakalım dedi dur bulursam resmini paylaşayım:)
napalım olduğu kadar hepimiz istiyoruz daha guzellerini
koklıcaklarrrrkız lavanta poşetiyle duruyor doluuuuu aklıma draje çikolatalar gelio 3 er adet koyabilirim içlerine ama lavantalarım ıskartaya çıkcak
bir taç 20 tl mivalla ben pazardan aldım tacın üstünde 3 tane pembe toplar var yarım top gibi diyeyim yeter bile 2 tl fiyatı
eşime desem derki azgınlıga gerek yok
canım benim bebişim tüp bebek ya kordon kanı o yünden bir anlamda onun için garanti olsun istiyorum.. kardeşi olcak mı bilemiyorum çünkü... ama cicişler için benimkide abartma diyor.. aslında bende çok abartmıyorum inan ki....
çoookkkkk güzel.. sağlıcakla dağıtmak nasip olsun insallah....
esınnnnnn ben bu ara habıre bızım hastanenın ebebk bolumune gırıp bebıslerı sevıyorum hepsıde cok guzeller yaaaaw az kaldı nasıpse dıger ay bızım sıpalarda orada olacak
selam herkese yahu şöyle bir kaç geçmiş okuyayım dedim,herkes bebeğe çanta kendine çanta hazırlığına başlamış,valla ben hiiiç onları düşündüğüm yok daha.okuldan gelip yemek falan ev düzenle,oğluşumun tekmeleri ile başa çıkımaya çalış bunlarla uğraşıyorum.şimdi kendimi çook gamsız umursamaz gibi hissettim yaaa...
Eki Görüntüle 581496
kızlar geçen gun bunlardan bebek şekeri yapacağımı sölemiştim yalnız bişey sorcambunların içine ben lavanta koyucam ama boştan mı koyucam yoksa paketleyip mi koysam ne dersiniz
ooffff şu belim düzelse daha sepet yapıcamherşey aksıyor gun azaldıkca ya
fiyatı iyiymiş.. bende lokumluk aldım...içine lokum koyacağım.. ama bebek şekeri de ayrı yaptıracağım.. eşi çok haklı canım.. ben altı tepsili tül keseler aldım lokum için 100 tanesi 75 tl ye aldım.. bebek şekeri de 2 tl.. 100 tanede ondan yaptırsamofff ya.... keşke çok param olsa....
olabılırbende balcova pamıdordan bı kac parca almıstımcanım zaten alışverişlerimi o ikisinden yaptım.. ekstralar çıktı...onlar içinde tekrar kemeraltına gider miyim bilmiyorum.. karşıyaka da pamidor felan var ordan alırım olmazsa....
bende 20 tl verdım 2 tac ettı 40 tlnapalım olduğu kadar hepimiz istiyoruz daha guzellerini
bende yaptırdım ruzgarın annesı dıye ama benımkınde tul yok
kızlar bakım çantalarını nasıl aldınız beğendiklerim çok pahalı diğerleri de içime sinmedi alan varsa gösterir misinz
canım benim bebişim tüp bebek ya kordon kanı o yünden bir anlamda onun için garanti olsun istiyorum.. kardeşi olcak mı bilemiyorum çünkü... ama cicişler için benimkide abartma diyor.. aslında bende çok abartmıyorum inan ki....
çoookkkkk güzel.. sağlıcakla dağıtmak nasip olsun insallah....
beğendim çok guzelmiş gule gule kullan
tüle koycam saten porselenleribenim öyle bişey olduğundan bile haberim yoktudu ben de bakayım
benimkide sadece lafta izne çıkmadan ben de bu işlere el atamayacağım maalesefff
tül ün içine koy açınca dökülürrrr
ne sepeti yaa ???
yaa resmini çekseneeee merak ettim. ben de hastaneye lokum ya da çikolata için değişik bişeyler arıyorum ama bulamadım
olabılırbende balcova pamıdordan bı kac parca almıstım
bende 20 tl verdım 2 tac ettı 40 tl
benim öyle bişey olduğundan bile haberim yoktudu ben de bakayım
benimkide sadece lafta izne çıkmadan ben de bu işlere el atamayacağım maalesefff
tül ün içine koy açınca dökülürrrr
ne sepeti yaa ???
yaa resmini çekseneeee merak ettim. ben de hastaneye lokum ya da çikolata için değişik bişeyler arıyorum ama bulamadım
kızlar bebısın kıyafetlerı yıkarken corapları ıplerınden ayırmadım asarken cok rahat oldu aklınız olsun
ben ELİTE TERMOSLU ANNE BEBEK BAKIM ÇANTASI GittiGidiyor'da 61406988 bunu aldım ben kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?