2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
napalım olduğu kadar hepimiz istiyoruz daha guzellerini
koklıcaklarrrrkız lavanta poşetiyle duruyor doluuuuuaklıma draje çikolatalar gelio 3 er adet koyabilirim içlerine ama lavantalarım ıskartaya çıkcak

bir taç 20 tl mivalla ben pazardan aldım tacın üstünde 3 tane pembe toplar var yarım top gibi diyeyim yeter bile 2 tl fiyatı

akşam kocam gelince dicem kızlar bunları bunları yaptırmış diye.. oda elimden bilgisayarı alcak.. masraf çıkarma diye.. bugün kordon kanı için görüşmeye gideceğiz... birde bunu çıkardım eşimin başına... bakalım kaç para dicekler.. geçen sene bir arkadaş yaptırdı..2.750 ymiş... Allah yardımcımız olsun valla....

ya ama çooook beğendim bana da pahalı geldi eşime dedim pahalı başka bakalım diye azcık duygu sömürüsü yapacak şekilde o da heves etmişin olsun bakalım dedi dur bulursam resmini paylaşayım:)

eşime desem derki azgınlıga gerek yok

değerlendir o zaman canım lavantalarını....bencede en akıllıcası olur....belki yılbaşı ikramiyesi bana çıkar o zaman hepinizin bebeklerinin lokumları benden olsun....

eşime desem derki azgınlıga gerek yok

canım benim bebişim tüp bebek ya kordon kanı o yünden bir anlamda onun için garanti olsun istiyorum.. kardeşi olcak mı bilemiyorum çünkü... ama cicişler için benimkide abartma diyor.. aslında bende çok abartmıyorum inan ki....

çoookkkkk güzel.. sağlıcakla dağıtmak nasip olsun insallah....

Teşekkür ederiiiimmmmmmmmmmmm:)

esınnnnnn ben bu ara habıre bızım hastanenın ebebk bolumune gırıp bebıslerı sevıyorum hepsıde cok guzeller yaaaaw az kaldı nasıpse dıger ay bızım sıpalarda orada olacak

benim öyle bişey olduğundan bile haberim yoktu du ben de bakayım

benimkide sadece lafta izne çıkmadan ben de bu işlere el atamayacağım maalesefff

tül ün içine koy açınca dökülürrrr

ooffff şu belim düzelse daha sepet yapıcamherşey aksıyor gun azaldıkca ya

ne sepeti yaa ???

yaa resmini çekseneeee merak ettim. ben de hastaneye lokum ya da çikolata için değişik bişeyler arıyorum ama bulamadım

canım zaten alışverişlerimi o ikisinden yaptım.. ekstralar çıktı...onlar içinde tekrar kemeraltına gider miyim bilmiyorum.. karşıyaka da pamidor felan var ordan alırım olmazsa....
olabılırbende balcova pamıdordan bı kac parca almıstım
bende 20 tl verdım 2 tac ettı 40 tl

bende yaptırdım ruzgarın annesı dıye ama benımkınde tul yok

Eklentiler

• $IMG_2159.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_1902 - Kopya.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 33

beğendim çok guzelmiş gule gule kullan

bujiteriden alacaktım beğendim de hatta kurdelalı ama bunu görünce dedim Alptuğ'un annesi de yazsın görmemişin oğlu olmuş misali takayım amaan sende dedim.hahahaaaa teşekkür ederim canım

tüle koycam saten porselenlerisepet şekerleri koycam sepet iştebenim kınadan kalma kırmızı suslu sepetim vardı onun tullerini sökcem krem örtü ile organze tül aldım kaplamak için guya bu hafta yapcaktım rahatsızlandımen kısa zmanda yapmam lazım onlar olmadıkca ben huzursuz oluyorum

ne diyeyim gule gule kullanın canım

canım inan ki şu buletooth bana kelek yapmasa koycam da... denicem ama....

Çok tatlı ama değil mi ablam dedi ne alaka bebişin adını yazıyor sensin zaten annesi falan dedi bende dedim senin için geçmiş sus karışma dedim:)))) senle aynı düşüncelerdeyiz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…