2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Çok tatlı ama değil mi ablam dedi ne alaka bebişin adını yazıyor sensin zaten annesi falan dedi bende dedim senin için geçmiş sus karışma dedim:)))) senle aynı düşüncelerdeyiz demekki
evettt ben bıde 4/5 aylık falandım yaptırdıgımda acelem neyse:)))

ben çıktım sonra grsrz süslü annelerrrrr

ben de kaçar yemek yapacam babamız gelmeden hazırlayayım hiçte canım istemiyor:) öptüm bye
gorusuruz ben bı taraftan ıs yapıp bı taraftan cevao verıyorum cok aktıfım bugun yattıgım yerı begenırım kesın:)

umarım herkes iyidir geçmiş yapamadım telden giriyorum kontrolümüz vardı bugün gelişimimiz 5 gün önden gidiyordu 2 hafta önceye kadar bugün 34+0 ım 33 +6 görünüyor daha önce 32+0 dım 32 + 5 oluyordum niye geriledi bu çocuk anlamdım cnm sıkıldı bayağı neyse ben daha çanta filan hazırlamadım bu hafta hazırlarım inşallah bu arada dr herseyin normal olduğunu norma doğum yapabileceğimi söyledi ama ben sezeryan tercih edeceğim (

varsa aklınızda yazın ki belki aklımıza uyan isim çıkar

kocanla senn ısmnden bısıler cıkartalım anlamlı olsn ıkınızden bır ısım

kızlar bebısın kıyafetlerı yıkarken corapları ıplerınden ayırmadım asarken cok rahat oldu aklınız olsun

vay vay akıllı hatunun işi başka oluyor ben elanın çamaşırlarını her yıkamada o çoraplarla saatlerce uğraşmama ragmen eymeninkileri yıkarken öyle yapmak aklıma gelmezdi

hehehe sızı gaza getıreyım ben cıcıslerın yıkanmıs halını atayım fotosunuda gaza gelın:)))

o gazı bana yollayın

haydıı gozun aydınnnn

sağol canım sabah kötü başladım ama günü güzel kapatacağım

varis corabı giyemem varisler vajina da :2::2turmak yatmak yürümek mahvediyo beni
ayyyy kıyamam yaaaa

aman takılma o olculere mm lık olaylar onlar 300-400 gr oynuyor bıle son ay

valla cok rahat oldu hem tekını arama derdım olmadı hemde bıdıcıkler askıda durmuyorlar ortadan ıplerınden asıverdım

kızlarr ben bugün erken kaçıyorum malum ağır misafirlerim var
kendinize iyi bakınnnn
öptük oğluşumla hepinizii

defneelmaa resmi çekmeyi unutmaaa

aralık annelerini okuyorum da bebişler doğmuş kaynanalar karışıyo herseyeayyy dedim doğur ayrı dert doğurma ayrı dert

ben herseyi yıkadım koydum cekmecelerine hazır herseyimiz.cantamızda hazır 1 pakette bez aldım prima 3_6 kg.yarısını hastane cantamıza koyucam ve bitiyo

arada gun olarak cok farklılıklar yok canm takılma bencede

slm kuzular napıosunuz iki gündür giremedim nete
biraz geçmiş yapayım dedim ama baktım okuyacak gibi
değil vazgeçtim:) ne var ne yok bi gelişme ya da ters giden
bir durum yoktur inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…