- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.161
evettt ben bıde 4/5 aylık falandım yaptırdıgımda acelem neyse:)))Çok tatlı ama değil mi ablam dedi ne alaka bebişin adını yazıyor sensin zaten annesi falan dedi bende dedim senin için geçmiş sus karışma dedim:))))senle aynı düşüncelerdeyiz demekki
ben çıktım sonra grsrz süslü annelerrrrr
gorusuruz ben bı taraftan ıs yapıp bı taraftan cevao verıyorum cok aktıfım bugun yattıgım yerı begenırım kesın:)ben de kaçar yemek yapacam babamız gelmeden hazırlayayım hiçte canım istemiyor:) öptüm bye
bende bundan beğendim burada 55tl dediler haftasonu almayı düşünüyorum artık:)
varsa aklınızda yazın ki belki aklımıza uyan isim çıkar
hahahahhaa :))) nabıyım canım şimdiden kendime empoze ediyorum fena mı işte
yaw o dızıye bende basladım daha ılk bolumde o goruntulerı gorunce tıksındımm vazgectm ızlemekten
QUOTE]
izledikçe alışırsın aslında.... bir bakmışsın vur vur diye tempo tutuyon :)))
vurma olsa ılk bolumde bıldgn ınsanları yıyorlardıı o ne ole yaa ıstahım bıle kactydı onu ızleynce
buda arabamız
bunu kaca aldydın meltem sen bu arabalardan ıstyrum bende
kızlarrrrrr eleman aldım az öncecama yazmıştım sabah ilk geleni aldım kız muhasebeciymiş mali müşavir yanın da çalışmış tam benlik fatura kdv iskonto olayını biliyor yarın sabah başlayacak hadi hayırlısı
haydıı gozun aydınnnn
sadece hastane çıkışını koyacağım ben o kadar tulum gene koyarım çantama ama hemşireye vermeyeceğim arada kaynıyormuş haberiniz olsun
hemısreye ne verıoz anlaamdm ya canta yaptım bı suru sey koydum ıcıne o cantayı verrrsem cocugumn hazınesı gder valla ole veremem ne ıhtycasa ıstesnler ole verım:)
ben hastaneyle konuşacağım.. ne gerekiyorsa söylesinler canım.. 5.000tl para vercez.. aaaa her şeyi düşünmekten helak oldum canım...
5000 mi maşlallah dogum parasına sımdı hesap ettım bu parayla doğum yapsam bızım hastanede 10 kere falan dogruom
kızlar bebısın kıyafetlerı yıkarken corapları ıplerınden ayırmadım asarken cok rahat oldu aklınız olsun
hehehe sızı gaza getıreyım ben cıcıslerın yıkanmıs halını atayım fotosunuda gaza gelın:)))
haydıı gozun aydınnnn
ayyyy kıyamam yaaaavaris corabı giyemem varisler vajina da :2::2turmak yatmak yürümek mahvediyo beni
aman takılma o olculere mm lık olaylar onlar 300-400 gr oynuyor bıle son ayumarım herkes iyidir geçmiş yapamadım telden giriyorum kontrolümüz vardı bugün gelişimimiz 5 gün önden gidiyordu 2 hafta önceye kadar bugün 34+0 ım 33 +6 görünüyor daha önce 32+0 dım 32 + 5 oluyordum niye geriledi bu çocuk anlamdım cnm sıkıldı bayağı neyse ben daha çanta filan hazırlamadım bu hafta hazırlarım inşallah bu arada dr herseyin normal olduğunu norma doğum yapabileceğimi söyledi ama ben sezeryan tercih edeceğim(
kocanla senn ısmnden bısıler cıkartalım anlamlı olsn ıkınızden bır ısım
canım hepsı burdadaadn 650 tl ye aldımhahahahhaa :))) nabıyım canım şimdiden kendime empoze ediyorum fena mı işte
vurma olsa ılk bolumde bıldgn ınsanları yıyorlardıı o ne ole yaa ıstahım bıle kactydı onu ızleynce
bunu kaca aldydın meltem sen bu arabalardan ıstyrum bende
haydıı gozun aydınnnn
hemısreye ne verıoz anlaamdm ya canta yaptım bı suru sey koydum ıcıne o cantayı verrrsem cocugumn hazınesı gder valla ole veremem ne ıhtycasa ıstesnler ole verım:)
5000 mi maşlallah dogum parasına sımdı hesap ettım bu parayla doğum yapsam bızım hastanede 10 kere falan dogruom
valla cok rahat oldu hem tekını arama derdım olmadı hemde bıdıcıkler askıda durmuyorlar ortadan ıplerınden asıverdımvay vay akıllı hatunun işi başka oluyor ben elanın çamaşırlarını her yıkamada o çoraplarla saatlerce uğraşmama ragmen eymeninkileri yıkarken öyle yapmak aklıma gelmezdi
o gazı bana yollayın
sağol canım sabah kötü başladım ama günü güzel kapatacağım
valla cok rahat oldu hem tekını arama derdım olmadı hemde bıdıcıkler askıda durmuyorlar ortadan ıplerınden asıverdım
bak sana ıtafen gaza gelmen umıdıyle:)))hehe tüyoyu aldık sen den şekerim sağolasın
umarım herkes iyidir geçmiş yapamadım telden giriyorum kontrolümüz vardı bugün gelişimimiz 5 gün önden gidiyordu 2 hafta önceye kadar bugün 34+0 ım 33 +6 görünüyor daha önce 32+0 dım 32 + 5 oluyordum niye geriledi bu çocuk anlamdım cnm sıkıldı bayağı neyse ben daha çanta filan hazırlamadım bu hafta hazırlarım inşallah bu arada dr herseyin normal olduğunu norma doğum yapabileceğimi söyledi ama ben sezeryan tercih edeceğim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?