2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kuzular napıosunuz iki gündür giremedim nete
biraz geçmiş yapayım dedim ama baktım okuyacak gibi
değil vazgeçtim:) ne var ne yok bi gelişme ya da ters giden
bir durum yoktur inşallah?
zeysıma bıraz keyıfsız onunharıcınde genel olarak herkeste aynı seyler hazırlıklar yorgunluk uyku ve uykusuzluk halı alısverıs telası canta telası dr kontrollerı vs....

bak sana ıtafen gaza gelmen umıdıyle:)))
bayıldım nasıl da mis kokuyordur şimdi orası ben elanın çamaşırlarını koklamaya kıyamıyorum hatta çevrem niye ayrı yıkıyorsun filan diyor ama ben gene herşeyini ayrı yıkıyorum yumuşatıcısı deterjanı hep ayrı bu arada baya da gaza geldim
zeysıma bıraz keyıfsız onunharıcınde genel olarak herkeste aynı seyler hazırlıklar yorgunluk uyku ve uykusuzluk halı alısverıs telası canta telası dr kontrollerı vs....

ne güzel özetlemişsin canım

ben de cok uzun sure ayrı yıkamıstım bebek gıbı kokıuyor salon yaaaa:)
bu arada gaza gelıp butun evı supurup sıldım bu gece umutluyum o uyku gelecek bu gece arkadas!!!

ne güzel ya artık bebişlerimiz o kadar büyüdükü bizi şimdiden
uykularımızdan ediyolar, ben de uyuyamıyorum geceleri kalça kemiklerim
çok ağrıyo her uyandığımda ağrıyla uyanıp diğer tarafıma dönüyorum
zaten o tarafımda da çok duramıyorum yine ağrıyo diğer tarafa dönüyorum
peki zeysimanın neyi var cnm ne oldu kötü bişey değildir inşallah?

bu ne kızlar ya..yazıyonuz yazıyonuz..eve geliyorum zaten yorgunum..hava da soğuk..bi de okurken yığılıyorum..neyse..gelelim yorumlara..

sağol bitanem beyne giden damarlarda tıkanıklık var annemin birde kolestrol, şeker ,tansiyon var her an aklım onda kalıyo Rabbim başımızdan eksik etmeisn onları

geçmiş olsun tatlım..

biz sadece ada koyacağız..yağmur ada da hoş olmuş walla..

Offfffffff ya kız işe gelmedi şimdi aradı gelmeyecekmiş 2 gün boşu boşuna canım çıktı

yuuuhh diyorum..ama buarada yeni elemen geliyomuş...gözünaydın...

ıtıraf edıyorum bende coraplarımı gıydırıyorum

off acayip kıskanıyorumm..sabah giderken daha uyuyo oluyo..akşam zzaten geç geliyo..çalıştıramıyorum hiç...

hoşgeldin evet yoktun..arayı bu kadar açma bence canım...

bunlar da rsımlemedıgım son parcalar

doktor normal diyosa taklıma be güzelim...içini ferah tut..

varis corabı giyemem varisler vajina da :2::2turmak yatmak yürümek mahvediyo beni
sana de geçmiş olsun canım..vajinadaki varislerin çaresi ne hiç bilemiyorum walla..

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

kız berrak eşin ne güzel kutular almış öyle bide adamı cumartesi yerden yere vurdun benim de hoşuma gitti
ne alacağını bilmediğim için almaz die korkuyordum meğer cidden çok şık şeyler almışşhatta diorum ben bunları dağıtmaya kıyamam dağıtmıcamyerlere yatıyor gulmekden
bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeisimsiz kahramanım benimmm
offf beril dedim beğenmedi eşim

benimde kalça kemiklerim acıyoruyurken çok sıkıyoruz kendimizi ondanmış

bana geldi kaza saten2 gundur çekiorum ben

berrak

begendıgım ısımler
ada
duru
defne
azra
berre
çağla
derin
ece
ecem
idil
inci
ipek(ipek kızım dıe seversın)
ırmak
öykü
sena
serra
sare
simge
simay
hazal

berrak

begendıgım ısımler
ada
duru
defne
azra
berre
çağla
derin
ece
ecem
idil
inci
ipek(ipek kızım dıe seversın)
ırmak
öykü
sena
serra
sare
simge
simay
hazal

hepsi çok güzelllllll.bi de MERCAN'ı eklemek istedim..ikisi arasında çok gittik geldik ama biz ADA koyuyoruz..

normal pijama mı aldın canım lohusa pijaması olarak mı
canım ben de aldım..daha doğrusu annem bi takım,kayınvalidem bi takım lohusa pijaması-sabahlık takım aldılar..ben sadece lohusa geceliği aldım..hastanede daha çok gecelik işe yarıyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…