2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kasınıyordu ya o karacıger enzımlerı yuzunden mıs onun ıcın dr a gıdıyor

canım ben de aldım..daha doğrusu annem bi takım,kayınvalidem bi takım lohusa pijaması-sabahlık takım aldılar..ben sadece lohusa geceliği aldım..hastanede daha çok gecelik işe yarıyomuş..[/QUOTE]

biliyorum o markayı.Normal pijamayı büyük beden almadın mı canım daha sonra nasıl giyeceksin?

canım ben small aldım şuan bile oluyo biraz dar olmakla beraber.bol şeyler almaya gecelik almaya hiç gerek yok benim bu 2. doğumum nasipse.2 tane normal pijama yetiyo bide yürürken sabahlığını giyersin.benim sezaryen di zaten.dikiş çok aşagıda oluyo pijamanın lastiği onu rahatsız etmiyo.o yüzden hiç gerek yok teferruata.tabi kilonada bağlı ben zaten zayıfım sadece karnım var oda direk gidiyo doğumda o yüzden small aldım canım

canım ben de aldım..daha doğrusu annem bi takım,kayınvalidem bi takım lohusa pijaması-sabahlık takım aldılar..ben sadece lohusa geceliği aldım..hastanede daha çok gecelik işe yarıyomuş..

Ne güzelBende ebru materntyden aldım ama bir tane yetmeyecek bir tane daha almak istiyorum ilki biraz pahalı gibi oldu ikincisini de spor almak istiyorum netten mi alsam magazadan mı alsam karar veremedim

kızlar ben sızı cok ozledım hepiniz iyisinizdir umarım
hıc fırsatım olmuyo nete gırmeye
sımdı bı ıs ıcın ınternet kafeye gıtmek zorunda kaldım hemen foruma da gırdım
sozde calısabılır raporu aldım ne kadar dayanıcam bılmıyorum
gıderayak o kadar yoruluyorum kı işyerınde eve zor gıdıyorum
olmayan sancılarım basladı sureklı bır bas agrısı
alıstıgınız duzenı baskasına aksettırmek cok zormus cok ama cok sıkıldım

Ne güzelBende ebru materntyden aldım ama bir tane yetmeyecek bir tane daha almak istiyorum ilki biraz pahalı gibi oldu ikincisini de spor almak istiyorum netten mi alsam magazadan mı alsam karar veremedim

ne kadara aldın canım.benimde ilki pahalı gibi bende 2. yi normal bişey alıyım diyorum

canım ben de aldım..daha doğrusu annem bi takım,kayınvalidem bi takım lohusa pijaması-sabahlık takım aldılar..ben sadece lohusa geceliği aldım..hastanede daha çok gecelik işe yarıyomuş..

canım ben small aldım şuan bile oluyo biraz dar olmakla beraber.bol şeyler almaya gecelik almaya hiç gerek yok benim bu 2. doğumum nasipse.2 tane normal pijama yetiyo bide yürürken sabahlığını giyersin.benim sezaryen di zaten.dikiş çok aşagıda oluyo pijamanın lastiği onu rahatsız etmiyo.o yüzden hiç gerek yok teferruata.tabi kilonada bağlı ben zaten zayıfım sadece karnım var oda direk gidiyo doğumda o yüzden small aldım canım[/QUOTE]

canım bir tane almıştım sabahlıklı takım.Diğerlerini daha uygun olsun diye trendyoldan sipariş vermiştim normal pijama takımı. benimde evdekiler s beden, hala da oluyor.yalnız aldıklarım olmadı kardeşim 36 giyinir m beden ona bile olmadıO yüzden panik oldum bi pijamam kaldı hastane çantamı kapatamıyorum

ebrudan aldığımı netten almıştım 110a falan denk geldi sanırım canım 5 aylıkken almıştım

Son düzenleme:

walla güzelim aliyenin dediği gibi aldığın kiloya bağlı..ben 22 kilo aldım..3 aylıktan beri hiçbişeyimi giyemiyodum..yoksa ben de günlük giyebeileceğim şeyler alırdım..zaten hamilelik ve lohusalık olunca fiyatlar ikiye katlıyo..vermezdim o kadar..ama mecbur kaldım..normal bedenlere giriyorsan normal al ama bence de görerek deneyerek al..

uzanıp koltuga yarım saat kestıresım var zor tutuyorum kendımı

sen niyeti bozdun yine..gözün yatağa bakıyo...canım benim imkanın varsa uyuy..walla bak zaten geç geldim..bi yandan yemekle uğraşıyorum..eşim daha gelmedi..gelecek de yemek yicez de ...ortalık toplanacak da..ben duşa girecem de..saçlar maşallah çok..onları yıkamak bile yoruyo beni..ee bi de kurutacam..uyu güzelim uyu..bugün yoruldun sen..geceden uykusuzsun zati..

bende 16 kilo almışımdoktor dudağını ısırıyoryeme dieeeyemiorum saten şeker diyetindeyim dedim

Berraaaakk naaptın yaaww 16 kiloyu hangi arada aldın sen

Canım çok geçmiş olsun..inşallaah sonuçlarında iyidir bi sorun çıkmaz

canım ben bursa'dan kapalıçarşıdan özlembebe diye bir dükkandan 30,00 TL ye aldım

selam kızlar yemeğimi yaptım geldim,ama sağolsun oğluşum oturtmuyor,3 gündür farkedilir şekilde büyüdü ve kaburgama dayanıyor resmen,azcık karnıma vuruyorum çekilsin diye inat sıpam bu sefer göbeğimi şişiriyor oraya vuruyorum sonra sağ kaburgaya dayanıyor,anne hazırlan haşarının arsızın bayrak tutanı geliyor diyor:))) konuşuyorum yarım saattir bir türlü anlaşamadık:)))

Berraaaakk naaptın yaaww 16 kiloyu hangi arada aldın sen

Canım çok geçmiş olsun..inşallaah sonuçlarında iyidir bi sorun çıkmaz

beni de boş geçmeyin amaa..22 kilo.....

aynen canım ya..son bikaç gündür.hareketler bende de arttı..ne oturuken ne yatarken rahat bi pozisyon bulamıyorum..

zor dayanıyorum valla ama ınat ettım uyumucam, hoş ocakta pılav var o olmasa belkı ezıcık kestırırdım ama yanar dıye tırstım
ayhem cok hem kıvırcık senın saclar ısın zor valla bebek dogunca nasıl ugrasacaksın o saclarla

aynen canım ya..son bikaç gündür.hareketler bende de arttı..ne oturuken ne yatarken rahat bi pozisyon bulamıyorum..

beyefendinin rahat ettiği pozisyonda ben şekilden şekile girmiş oluyorum ama napacaksın o rahat etsin yeterki yoksa onla inatlaşmaya gelmiyor:) valla anneme diyorum şimdi anlıyorum neden annelerin hakkının ödenmediğini,daha karnımızdayken başlıyor fedakarlıklarımız...

ay benım oglumun yukarısı ıle ısı yok o kazı yapıyor asagılarda bu arada benım ılk hamıleleıgımde de pek mıdem yanmamıstı bunda da oyle batıl ınanc bılıyorum alakası yok ama derler ya saclanınca yanar salıh kel dogmustu bu oğlandamı kel dogacakkı

maşşaaaallaah bende 8 kilo aldım gerçi ben zaten accık tombuk hamile kalmıştım şimdi 79,5 kiloyum umarım doğumdan sonra veririz bu fazlalıkları:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…