- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.201
kasınıyordu ya o karacıger enzımlerı yuzunden mıs onun ıcın dr a gıdıyorne güzel ya artık bebişlerimiz o kadar büyüdükü bizi şimdiden
uykularımızdan ediyolar, ben de uyuyamıyorum geceleri kalça kemiklerim
çok ağrıyo her uyandığımda ağrıyla uyanıp diğer tarafıma dönüyorum
zaten o tarafımda da çok duramıyorum yine ağrıyo diğer tarafa dönüyorum
peki zeysimanın neyi var cnm ne oldu kötü bişey değildir inşallah?
biliyorum o markayı.Normal pijamayı büyük beden almadın mı canım daha sonra nasıl giyeceksin?
canım ben de aldım..daha doğrusu annem bi takım,kayınvalidem bi takım lohusa pijaması-sabahlık takım aldılar..ben sadece lohusa geceliği aldım..hastanede daha çok gecelik işe yarıyomuş..
Ne güzelBende ebru materntyden aldım ama bir tane yetmeyecek bir tane daha almak istiyorum ilki biraz pahalı gibi oldu ikincisini de spor almak istiyorum netten mi alsam magazadan mı alsam karar veremedim
canım ben de aldım..daha doğrusu annem bi takım,kayınvalidem bi takım lohusa pijaması-sabahlık takım aldılar..ben sadece lohusa geceliği aldım..hastanede daha çok gecelik işe yarıyomuş..
canım ben bursa'dan kapalıçarşıdan özlembebe diye bir dükkandan 30,00 TL ye aldım
Ne güzelBende ebru materntyden aldım ama bir tane yetmeyecek bir tane daha almak istiyorum ilki biraz pahalı gibi oldu ikincisini de spor almak istiyorum netten mi alsam magazadan mı alsam karar veremedim
uzanıp koltuga yarım saat kestıresım var zor tutuyorum kendımı
valla zor dayanıyorum gozlerım kapanıyor ama allahtan kocıs 15 dk ya gelır uyutmaz zaten ı benı sınır oluyor gece uyumuyorum dıye:)uyumaaa sakınnnnn geceyı dusun sımdı uyursan gece uyuyamıcannnn
uzanıp koltuga yarım saat kestıresım var zor tutuyorum kendımı
bende 16 kilo almışımdoktor dudağını ısırıyor yeme dieee yemiorum saten şeker diyetindeyim dedim
herkese iyi akşamlar kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize, bugün dahiliyeye gittim sonuçları yeniden gösterdim, iki ihtimal varmış karaciğerde mikrobik bi problem ya da hamileliğe bağlı karaciğer yağlanması.. her iki ihtimallede ilaçla tedavi yapıcaklar, tam tedavi değil sadece artan değerleri baskılayacaklarmış.. erken doğum riski şu şekilde oluyomuş: bu değerler artmaya devam ederse eğer benim vücuduma zarar vermeye başlayabilirmiş bana daha fazla zarar gelmesin diye bebeği vücudumdan uzaklaştırmaları gerekebilirmiş yani sezeryan, bu arada sezeryanı ifade şekli sezeryanın aslında ne olduğunu çok iyi anlatıyo.. yeniden kan testi istedi kesin teşhis için 4 tüp kan aldılar şeker testinde ki gibi baya bi başım döndü, birde üst beden ultrasonu istedi radyolojiden, yarın kan sonuçlarını göstericem haftaya p.teside ultrason sonuçlarını... yani bi problem var ama kontrol altındayken sıkıntı oluşturmayacağını düşünüyorlar.. birde tabi büyük bi hastanede doğum yapmam gerekiyor.. teşhise göre genel anestezi ya da epidural olup olamayacağımda belli olacakmış bu arada..
aybuke, canım dahiliyeci bi teşhisi koysun sonrasında düşünücem gidip gitmemeyi, ya da erken izne çıkıp konyaya gidicem sanırım memleketime.. sen yalovaya mı gidiyordun? memnun musun doktorundan hastaneden?
birsy, genelde kötü bişey olmuyomuş ama risk var sonuç olarak, dahiliyeci doğumuna çok kalmamış sıkıntı olmaz gibi bir yorum yaptı..
canım ben bursa'dan kapalıçarşıdan özlembebe diye bir dükkandan 30,00 TL ye aldım
Berraaaakk naaptın yaaww 16 kiloyu hangi arada aldın sen
Canım çok geçmiş olsun..inşallaah sonuçlarında iyidir bi sorun çıkmaz
selam kızlar yemeğimi yaptım geldim,ama sağolsun oğluşum oturtmuyor,3 gündür farkedilir şekilde büyüdü ve kaburgama dayanıyor resmen,azcık karnıma vuruyorum çekilsin diye inat sıpam bu sefer göbeğimi şişiriyor oraya vuruyorum sonra sağ kaburgaya dayanıyor,anne hazırlan haşarının arsızın bayrak tutanı geliyor diyor:))) konuşuyorum yarım saattir bir türlü anlaşamadık:)))
zor dayanıyorum valla ama ınat ettım uyumucam, hoş ocakta pılav var o olmasa belkı ezıcık kestırırdım ama yanar dıye tırstımsen niyeti bozdun yine..gözün yatağa bakıyo...canım benim imkanın varsa uyuy..walla bak zaten geç geldim..bi yandan yemekle uğraşıyorum..eşim daha gelmedi..gelecek de yemek yicez de ...ortalık toplanacak da..ben duşa girecem de..saçlar maşallah çok..onları yıkamak bile yoruyo beni..ee bi de kurutacam..uyu güzelim uyu..bugün yoruldun sen..geceden uykusuzsun zati..
beni de boş geçmeyin amaa..22 kilo.....
aynen canım ya..son bikaç gündür.hareketler bende de arttı..ne oturuken ne yatarken rahat bi pozisyon bulamıyorum..
ay benım oglumun yukarısı ıle ısı yok o kazı yapıyor asagılarda bu arada benım ılk hamıleleıgımde de pek mıdem yanmamıstı bunda da oyle batıl ınanc bılıyorum alakası yok ama derler ya saclanınca yanar salıh kel dogmustu bu oğlandamı kel dogacakkıselam kızlar yemeğimi yaptım geldim,ama sağolsun oğluşum oturtmuyor,3 gündür farkedilir şekilde büyüdü ve kaburgama dayanıyor resmen,azcık karnıma vuruyorum çekilsin diye inat sıpam bu sefer göbeğimi şişiriyor oraya vuruyorum sonra sağ kaburgaya dayanıyor,anne hazırlan haşarının arsızın bayrak tutanı geliyor diyor:))) konuşuyorum yarım saattir bir türlü anlaşamadık:)))
beni de boş geçmeyin amaa..22 kilo.....
aynen canım ya..son bikaç gündür.hareketler bende de arttı..ne oturuken ne yatarken rahat bi pozisyon bulamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?